Siz denediniz sanırımBi de 8. katı deneyin.
Bırakmak için bi çaba sarf ettiğinı görmedim hiç ve artık gitmek istiyorum oğlumu da alıpAllah korusun canınız da yavrunuz da kıymetli
Alkolün paralelinde ne yazıkki şiddet, geç gelmeler maddi zorluk vs. var
Eşinizin bırakmak istemesi lazım eşi ve çocuğu icin
Ben çocuk yaşta alkolik biriyle evlenip çocuk yaşta çocuk yapmaya kalkmadım..Siz denediniz sanırım
Bırakmak için bi çaba sarf ettiğinı görmedim hiç ve artık gitmek istiyorum oğlumu da alıp
Babası yok. Kaynanam da pek oralı değil. Eşim 25 yaşında normalde iyi anlasiyoruz şiddet yok her zaman bana karşı evin içinde iyi huyludur sadece gece içmeye çok düşkün geç vakit olunca insan aldatilgini düşünmek bile öldürüyorBaşlık yanlış olmuş.
Zıkkımın kökünü içsin. Allah bilir o da senin yaşındadır.
Nolur çocuk yaşta evlenip şu herifleri baba yapmayın ya. Yazık gençliğine ve evladına.
Anasına babasına şikayet et.
Gelirim iz iyi olduğu için bu halde cebinde parası olmasa çıkmaz dışarı bileÇalışıyorsanız gidin bence, çalışmıyorsanız iş bulun ve çalışmaya başlayın yine gidin, çalışamayacak durumdaysanız ailenizin yanına gidin ama kalmayın o evde, alkol şiddet maddi yokluk daha ne olsun, bebeğinize de yazık size de yazık
Kafam o kadar karışık ki birşeyleri toparlayamiyorumDil sınavlarında sorulabilecek, "nasıl başladı, oha ne dedi, nasıl bitti?" diye konudan konuya, daha beteri dehşete sürükleyen bir paragraf yazmışsınız.
Yahu sizinkisi "eve geç gelmek" filan değil, öncelikle "sorumsuzluk", "alkol bağımlılığı".
Alkolik durumunda mı? İçmeden duramıyor mu? Tedavisiz atlatabileceği bir şey mi?Babası yok. Kaynanam da pek oralı değil. Eşim 25 yaşında normalde iyi anlasiyoruz şiddet yok her zaman bana karşı evin içinde iyi huyludur sadece gece içmeye çok düşkün geç vakit olunca insan aldatilgini düşünmek bile öldürüyor
Pardon ben yorumları karıştırmışım siz yazdınız sandım, o zaman tedaviyi kabul etmesi gerekecek. Ya da kendinizi 4. Kattan atmak yerine evi terkedeceksiniz, geliri iyiyse nafaka da vericek mecbur, canınıza kıymak neden?Gelirim iz iyi olduğu için bu halde cebinde parası olmasa çıkmaz dışarı bile
Teşekkür ederim kabaliginza ya sagolunBen çocuk yaşta alkolik biriyle evlenip çocuk yaşta çocuk yapmaya kalkmadım..
ÇOCUK.
Çünkü ailemin yanına daha önce bir kez döndüm ve beni bi şekilde ikna edip geri getirdi babam her zaman kapım sana açık dedi ama yinede insan yüz çevirmeye cekiniyor ortada kalıyor anliycan iz çok karışık bi durum varPardon ben yorumları karıştırmışım siz yazdınız sandım, o zaman tedaviyi kabul etmesi gerekecek. Ya da kendinizi 4. Kattan atmak yerine evi terkedeceksiniz, geliri iyiyse nafaka da vericek mecbur, canınıza kıymak neden?
Çünkü ailemin yanına daha önce bir kez döndüm ve beni bi şekilde ikna edip geri getirdi babam her zaman kapım sana açık dedi ama yinede insan yüz çevirmeye cekiniyor ortada kalıyor anliycan iz çok karışık bi durum var
Düşünüyorum ama o birseylerden fedakarlık etmedikçe benim için ne duzelebilirSanırım biraz da psikolojiniz bozulmuş biraz klişe olcak ama en azından yavrunuz için siz de bir uzmanda psikolojik destek almalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?