Eşi eve geç gelenler

Gju

D
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
79
39
3
28
Merhaba, ben 21 yaşındayım 2 yasinda bir oğlum var eşim içkiye çok düşkün bırakması için her yolu denedim en son kendimi 4 kattan atmayı bilé denedim onun gözünün önünde ama yapamadım bebeğimi birakamadim.. sizin de eve gec gelen kocalarinız varmı ?

Allah korusun canınız da yavrunuz da kıymetli

Alkolün paralelinde ne yazıkki şiddet, geç gelmeler maddi zorluk vs. var

Eşinizin bırakmak istemesi lazım eşi ve çocuğu icin

Allah korusun canınız da yavrunuz da kıymetli

Alkolün paralelinde ne yazıkki şiddet, geç gelmeler maddi zorluk vs. var

Eşinizin bırakmak istemesi lazım eşi ve çocuğu icin
Bırakmak için bi çaba sarf ettiğinı görmedim hiç ve artık gitmek istiyorum oğlumu da alıp

Alkol bagimliligi ne yazikki birakilmasi cok zor bir aliskanlik ailelerden birileri konusmayi denesin tedavi olmasi gerekli ama kendiside istemeli

Bırakmak için bi çaba sarf ettiğinı görmedim hiç ve artık gitmek istiyorum oğlumu da alıp

Çalışıyorsanız gidin bence, çalışmıyorsanız iş bulun ve çalışmaya başlayın yine gidin, çalışamayacak durumdaysanız ailenizin yanına gidin ama kalmayın o evde, alkol şiddet maddi yokluk daha ne olsun, bebeğinize de yazık size de yazık

Babası yok. Kaynanam da pek oralı değil. Eşim 25 yaşında normalde iyi anlasiyoruz şiddet yok her zaman bana karşı evin içinde iyi huyludur sadece gece içmeye çok düşkün geç vakit olunca insan aldatilgini düşünmek bile öldürüyor

"Nasıl başladı, oha ne dedi, nasıl bitti?" diye konudan konuya, daha beteri dehşete sürükleyen bir paragraf yazmışsınız.

Yahu sizinkisi "eve geç gelmek" filan değil; "sorumsuzluk", "alkol bağımlılığı" ve ileri seviye ruhsal sıkıntı durumu. İşten eve geç gelmiş de tartışmışsınız gibi başlık atmışsınız.

Bebeğinizin önünde intihara kalkıştınız, öyle mi? Ve hala konu, "eve geç geliyor olması" mı?.

Gelirim iz iyi olduğu için bu halde cebinde parası olmasa çıkmaz dışarı bile

Kafam o kadar karışık ki birşeyleri toparlayamiyorum

Alkolik durumunda mı? İçmeden duramıyor mu? Tedavisiz atlatabileceği bir şey mi?

Benim kuzenimin ilk evliliği bitti bu yüzden. Ne yaptılarsa vazgeçmedi içkiden. İimdi namazında niyazında ikinci evliliğini de yaptı ohh mis.

Bazen ulan ilk karının suçu neydi siye bağırasım geliyor.

Gelirim iz iyi olduğu için bu halde cebinde parası olmasa çıkmaz dışarı bile
Pardon ben yorumları karıştırmışım siz yazdınız sandım, o zaman tedaviyi kabul etmesi gerekecek. Ya da kendinizi 4. Kattan atmak yerine evi terkedeceksiniz, geliri iyiyse nafaka da vericek mecbur, canınıza kıymak neden?

Çünkü ailemin yanına daha önce bir kez döndüm ve beni bi şekilde ikna edip geri getirdi babam her zaman kapım sana açık dedi ama yinede insan yüz çevirmeye cekiniyor ortada kalıyor anliycan iz çok karışık bi durum var

Sanırım biraz da psikolojiniz bozulmuş biraz klişe olcak ama en azından yavrunuz için siz de bir uzmanda psikolojik destek almalısınız

Geceleri arkadaslarida bekar olduğu için onlarla bi ortamdan kalkıp evin yolunu bulamiyor

Sanırım biraz da psikolojiniz bozulmuş biraz klişe olcak ama en azından yavrunuz için siz de bir uzmanda psikolojik destek almalısınız
Düşünüyorum ama o birseylerden fedakarlık etmedikçe benim için ne duzelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…