ÜyeAlkolik durumunda mı? İçmeden duramıyor mu? Tedavisiz atlatabileceği bir şey mi?
Benim kuzenimin ilk evliliği bitti bu yüzden. Ne yaptılarsa vazgeçmedi içkiden. İimdi namazında niyazında ikinci evliliğini de yaptı ohh mis.
Bazen ulan ilk karının suçu neydi siye bağırasım geliyor.
Birlikte aile danışmanına gidin kabul ederse, danışman sizi yönlendirir alkol tedavisine falan.. başka yere taşının arkadaşlarından uzaklaşsın? İşiniz zor Allah kolaylık versin ama kendinizi atmayın ordan burdan evladınızı düşününDüşünüyorum ama o birseylerden fedakarlık etmedikçe benim için ne duzelebilir
Kırdıysam özür dilerim ama arkadaşım dahi gelip bana dese ki "herife ders vermek için 4. kattan atlamaya kalkıştım" ona da bi de 8. katı deneseydin keşke yavrum derdim.Teşekkür ederim kabaliginza ya sagolun
Boşan desem boşanmazsın. En iyisi huyuna git, kavga etme çocuğun bari huzurlu büyüsün.Üye
Geceleri arkadaslarida bekar olduğu için onlarla bi ortamdan kalkıp evin yolunubulamiyor
alkolik adamın nesini seviyorsun?Üye
Geceleri arkadaslarida bekar olduğu için onlarla bi ortamdan kalkıp evin yolunubulamiyor
Eşim sadece arkadaslariyla vakit geçirmeyi seviyor. Ben bir yere gidelim dediğimde gidilmiyor ama arkadaslariyla oldugunda geç saatte bile eve geliyor. Benim üzülmem onun umrunda değil sanki. Aramızdaki yakinlikta bitti hafta 1 defa falan oluyor belki onà kendimi nasıl fark ettirebilirım. Aramızdaki aşk bitti sanırım ağlamam veya uzulmem onun için bi sorun ifade etmiyor.ailemide istemiyor.
sen bu adama 4 çocuk da yapsan işe yaramaz.Merhaba arkadaslar dusuncelerinize ihtiyacim var Haziran da 2 yaşına girecek 1 oğlum var ve 2 çocuğu dusunuyoruz Allah nasip ederse inşallah endişem ise oğlum daha çok küçük diyorum. 2 çocuk bi arada nasıl olur bilemiyorum 2. Çocuğu erken olup bu durmu yaşayanlar varsa yazabilirmi lütfen
sarhoş sarhoş başka eve gidiyordur belki.Üye
Babası yok. Kaynanam da pek oralı değil. Eşim 25 yaşında normalde iyi anlasiyoruz şiddet yok her zaman bana karşı evin içinde iyi huyludur sadece gece içmeye çok düşkün geç vakit olunca insan aldatilgini düşünmek bile öldürüyor
Bi de 8. katı deneyin.
Siz nasıl bir vicdan dışı duyguya sahipsiniz.kimse kınadığını yaşamadan ölmezmiş.. insanların derdiyle alay edecek boyuta gelecek kadar mi kötüsünüzBen çocuk yaşta alkolik biriyle evlenip çocuk yaşta çocuk yapmaya kalkmadım..
ÇOCUK.
Adam daha 25 yaşında 2 yıldır evli doymuş sana. Tam deli dönemi ee bide üstüne karakter yoksunu. Tabi gecr gelmeyecek her gece seni napsın ?
Sende kocaya bukadar meraklı olup reşit olur olmaz evleneceğine okuyup meslek edinseydin. Uygun yaşta kendine uygun olanla düzgün bi evlilik yapsaydın. Yaşıtların üniversitede fink atıyor sende evde bebe büyüt.
Sizin göreviniz ne burada ? Anlamakta güçlük çekiyorum..Her cümleniz hatalı.
1. evlenmiş çocugu var şuan sorunu erken mi evlendim acaba değil başka bşy.
Burada yaşını tartışmıyoruz.
2. Tabi gelmeyecek her gece seni ne yapsın? Cümlesi zaten ayrı konu.
3. Birini kocaya meraklı diye suçlayamazsınız o sizin sorununuz değil.
4. Evlenip aynı zamanda okuyan çok insan var. Önemli olan zaten kolayı değil zoru başarmak. Ünivrrsiteyide okul ortamı olarak değil fink atma ortamı olarak görmeniz çok komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?