Eşi eve geç gelenler

Üye
Geceleri arkadaslarida bekar olduğu için onlarla bi ortamdan kalkıp evin yolunubulamiyor

Düşünüyorum ama o birseylerden fedakarlık etmedikçe benim için ne duzelebilir
Birlikte aile danışmanına gidin kabul ederse, danışman sizi yönlendirir alkol tedavisine falan.. başka yere taşının arkadaşlarından uzaklaşsın? İşiniz zor Allah kolaylık versin ama kendinizi atmayın ordan burdan evladınızı düşünün

Eşin bekar arkadaşlarla takılıyorsa,onlar evlenene kadar rahat yok.İçkici oldugunu bile bile evlendiysen biraz hata sende de var demektir.Düzelecegini sanmam hele çocuktan sonra daha da arsız olurlar,bir de 2. Çocuk oldu mu değme keyfine eşinin...
İntihar etmeye kalktım diyorsun da bunu düşünmen bile hata o el kadar bebegin ne suçu var ? Güzelce bir düşün bence...Konuştuğun halde anlamıyorsa yoluna bakmalısın,çünkü bekar adamlarla edeceği muhabbetler belli,kendi elini eteğini çekmeliydi.

Teşekkür ederim kabaliginza ya sagolun
Kırdıysam özür dilerim ama arkadaşım dahi gelip bana dese ki "herife ders vermek için 4. kattan atlamaya kalkıştım" ona da bi de 8. katı deneseydin keşke yavrum derdim.
Hani bi afallatma kendine getirme amaçlı.
Noluyor canına kıymak ne demek, ailesinin terbiye edemediği yetiştiremediği adama canını mı feda edeceksin, o atlasın oradan buradan seni kazanmak için anladın mı?

Üye
Geceleri arkadaslarida bekar olduğu için onlarla bi ortamdan kalkıp evin yolunubulamiyor
Boşan desem boşanmazsın. En iyisi huyuna git, kavga etme çocuğun bari huzurlu büyüsün.

Kendi istemedikten sonra ve o arkadaşlardan kopmadığı sürece bırakmaz içkiyi falan.

Esiniz de siz de erken yasta ebeveyn olmussunuz, siz evlendiginizi bir aile kurdugunuzu fark etmissiniz ama o hala genc bekar hayati yasamaya devam ediyor. Esinizin acil olgunlasmasi, olgunlasmazsa da sizi kaybedecegini anlamasi lazim. Gencsiniz, bir bebeginiz var caniniza kiymak da ne demek? O minigi birakamazsiniz her seyden once, o yuzden bir an once toparlanin. Esinizi karsiniza alip ciddi bir sekilde konusun, degismesi icin ikna etmeye calisin. Eger onca seye ragmen, sizi kaybedebilecegini bile bile duzelmiyorsa kendinize yeni bir hayat kurun. Cunku bu sekilde bir aile degilsiniz, siz cocugunuza eve alkol sofrasindan donmeyen bir baba ile yasamak yerine daha guzel bir hayat saglayabilirsiniz.

Siz atlayacağınıza kocayı ataydınız ya..
Öyle 4.kata da gerek yok 1.kat iş görür
Ayağı kırılsın da gidemesin içmeye diye

Adam daha 25 yaşında 2 yıldır evli doymuş sana. Tam deli dönemi ee bide üstüne karakter yoksunu. Tabi gecr gelmeyecek her gece seni napsın ?
Sende kocaya bukadar meraklı olup reşit olur olmaz evleneceğine okuyup meslek edinseydin. Uygun yaşta kendine uygun olanla düzgün bi evlilik yapsaydın. Yaşıtların üniversitede fink atıyor sende evde bebe büyüt.

Üye
alkolik adamın nesini seviyorsun?
evladını anasız bırakmayı düşünecek kadar delirmişsin.
boşan da rahata er.

Daha gençliğinizi yaşamadan, olgunlaşmadan çoluk çocuk sahibi olunca böyle oluyor. Eşiniz yeterince olgunlaşmamış maalesef, aile bilincinde değil.
Şu var adam içiyor ama alkolik mi, içmeyince yoksunluk mu çekiyor?
Yoksa içki bahane amaç mekan mekan gezmek mi bekar gibi?
İkiside değilse anlaşma yapın, konuşun eşinizle evinizde içsin belli ölçülerle, karşı değilseniz siz de eşlik edin hatta arada,
arkadaşlarından ziyade size yaklaşmaya başlar belki.
Tabi bir kadın 4. kattan atlamaya çalışacak dereceye gelecek, ama adamın umurunda olmayacak.
Böyle evlilikten hayır gelir mi önce bunu sorgulamalı.

sen bu adama 4 çocuk da yapsan işe yaramaz.
adam sana değil alkole bağlı çünkü.
Üye
sarhoş sarhoş başka eve gidiyordur belki.
malum kendini bekar sanıyor.

Bu konu beni çocukluğuma götürdü resmen .... İlerleyen zamanda şiddet göreceksin icicp içip saracak sana bu bardak niye böyle den kavga edecek iyice bağımlı olacak... Ve senin o çocuğun yorganın altına saklanacak büyüdüğünde babası eve geldiğini duyar duymaz korkudan daha anlatmamı ister mısın ? Onun gözünün önünde dayak yiceksin yetmez gbi oda araya girmeye çalıştığında iki tane de o yiyecek.. ve sonuç ne biliyor musun ben üni ye gidene kdr böyleydi ki gittiğim zaman annemin ses tonu dan ne olduğunu anlardim ve sonuç annem kanserden öldü kardeşim yanında ve benim annem 48 yasindaydi ben daha anneme doğmadan vefat etti. Ve bu kişi annem yaşlanınca içkiyi bırakma eğilimine girişti sadece o kdr devami var mı dersen yok yine bok gibi içiyor ve görüşmüyorum şuan

Ben hep ortaokuldayken anneme yalvardim anne bosan diye çünkü annem ayaklarının üzerinde duran bir kadındı çünkü o benim annemde ve bana bakan oydu herşeyin üstesinden tek başına geldi kardeşimi doğum yapacağı gün annem ağlayarak tek başına hastaneye gitti..

Bosan git hayatını kurtar

Eşi alkolü ve gece hayatını bırakmış bir kadın olarak şunu söyleyebilirim ki, kendini istediğin yerden at sonuç değişmez
Adam kendisi bırakmak istemedikçe böyle devam eder
Bana herkes aaa seninle evlendi değişti, içkiyi, dışarıyı bıraktı diyor ama Allah biliyor ben bir şey yapmadım, kendisi bırakmak istedi ben yardım ettim sadece. Evlendiğimizde ben 36 o 38 yaşındaydı, şansımızda bu oldu, içtiği içkiden kendisi bıkmıştı aslında. Çok gençsiniz, bu yaşta evlenmek ve anne olmak bence zaten yanlışın büyüğü ama olan olmuş bu saatten sonra ne doktor ne de başka bir şey, kendisi isteyip yola gelene kadar sabredeceksiniz, bu dönemde neler yaşanır , ne kadar sürer bilmem, moralinizi bozmak değil niyetim ama gerçek bu. Arkadaşlar, ortam falan bahane zamanla bunu göreceksiniz, bu gün standartları vardır, yarın para bulamasa yine içmenin yolunu bulacaktır, gece hayatı beraberinde tabi ki başka şeyleri de getiriyor ama asıl sorun içki aslında, aldatılmak falan gibi yerlere odaklanmayın.

Her cümleniz hatalı.
1. evlenmiş çocugu var şuan sorunu erken mi evlendim acaba değil başka bşy.
Burada yaşını tartışmıyoruz.

2. Tabi gelmeyecek her gece seni ne yapsın? Cümlesi zaten ayrı konu.

3. Birini kocaya meraklı diye suçlayamazsınız o sizin sorununuz değil.

4. Evlenip aynı zamanda okuyan çok insan var. Önemli olan zaten kolayı değil zoru başarmak. Ünivrrsiteyide okul ortamı olarak değil fink atma ortamı olarak görmeniz çok komik

esin isterse eve hic gelmesin canina kiymak ne demek senden asla degerli degil esin..attigini oldugunu dusun yavrucagin arkandan aglamiycak mi anlimiycak mi saniyorsun annesinin oldugunu..gittigin yerde rahat uyuyacagini mi saniyorsun.hadi sakat kaldin yavruna kim bakacak bunlari dusundun mu..evladina annesizligi yasatmaya hakkin yok kendi canina kiymaya da.esini karsina guzelce al duygularini istediklerini anlat sonra onun yaptiklarina gore yol alirsin.

Sizin göreviniz ne burada ? Anlamakta güçlük çekiyorum..
konu yaş değil,onun gibi erken evlenmek isteyen kızlara örnek olsun.
O yaştaki çocuğa eş,baba sıfatları ağır gelmiş ee tabi gelmez yalan mı ? Sonuç olarak gelmiyorda zaten,demekki yanlış başka yerde ? Bakış açınız farklı..
Konu buraya açılırsa düşüncemi söylerim,yoldan geçen birine demiyoruz heralde.
Evlenip okuyan insan evet var,ama o kişi bu arkadaş değil. Ee konumuzda bu arkadaş olduğuna göre!! Finkten anladığınıza bağlı dedikleriniz. Okulda gayet başarılı ama ders saatleri dışında gayette fink atan tiplerdendim. Okul sadece ders aldığım yer değil,arkadaş edinip farklı ortamlarda arkadaşlığımı devam ettirmeme olanak sağlayan yerdir. 21 yaşında evde bebek bakmaktansa fink seviyemi arttırıp okulu uzatmaya bile razı olurdum
Son olarak başkalarının yazdığı mesajlarda sizin sorununuz değil.

Bu yasta evlenilir mi? Yapmayin deyince kiziyorlar bir de. Sonuc husran iste. Bosanin ve babanizin yanina donun,okul okuyun meslek edinin. Koca ha koca deyince bulunan tipler aha bunlar iste

Hadi ya cahillik ya zorla erken yaşta evleniyorsunuz, çocuk için neden acele?
Hemen çocuk yapınca her şey daha mı iyi oluyor?
Hele hayatınız düzenliymiş gibi ikinci çocuk düşüncesi?
Bu kadar sorun yetmiyor mu da ikinci çocuğu planlıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…