- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
Aldatmasa da er geç aldatır.içki kuzu gibi adamları bile yoldan çıkarıyor.Babası yok. Kaynanam da pek oralı değil. Eşim 25 yaşında normalde iyi anlasiyoruz şiddet yok her zaman bana karşı evin içinde iyi huyludur sadece gece içmeye çok düşkün geç vakit olunca insan aldatilgini düşünmek bile öldürüyor
Sen öyle zannet. Bağımlı insanlar para olmasa da ne yapar ne eder içkiyi temin eder.Gelirim iz iyi olduğu için bu halde cebinde parası olmasa çıkmaz dışarı bile
Dalga geçer gibi bu şekilde yazıyorsunuz ya şaka gibi!!
Siz nasıl bir vicdan dışı duyguya sahipsiniz.kimse kınadığını yaşamadan ölmezmiş.. insanların derdiyle alay edecek boyuta gelecek kadar mi kötüsünüz
Merhaba, ben 21 yaşındayım 2 yasinda bir oğlum var eşim içkiye çok düşkün bırakması için her yolu denedim en son kendimi 4 kattan atmayı bilé denedim onun gözünün önünde ama yapamadım bebeğimi birakamadim.. sizin de eve gec gelen kocalarinız varmı ?
bende şuna üzülüyorum okudukça işte babanız annenizle evlenirken deli gibi içiyor senelerce boşandıktan sonra yada başkaları ile evlenince bırakıyor kimisi el üstünde tutuyor 2. karısını.1. kadın ve çocuklarda çektiği eziyetler üstüne reva kalıyorkonunuzu görünce inanın çok üzüldüm..
benim babamda alkolikti sadece son zamanlar bırakmıştı( annemle boşandıktan sonra )deli gibi içerdi.. parası olsada olmasada ona bir şekilde para bulurdu.. bayramlarda bile içerdi düşünün tedavi oldu bırakmayı cok denedi ama olmadı en ufak bir olayda hemen alkole sarardı hiç gecimleri yoktu annemle babamın ve ben o ortamda büyüdüm şimdi etkilerini çok çekiyorum zararlarınıalkolik biri ile evli kalmak cok ama cok zor eşinizle konuşun tedavi olmay kabul etmesse ayrılın aileniz arkanızdaydsa arkanıza bakmadan kacın malesef düzelmez =(
Sizin ve karşı tarafın iyiliği adına yazmak istedim.Buraya insanların hangi psikolojiyle yazdığını görmüyor dolayısıyla bilmiyoruz.Hatırlar mısınız -çok zaman geçmedi üzerinden-dolmuştakiler köprüden atlamayı düşünen adamı trafiği durdurdu diye "Atla" diyerek adamın intiharına sebep olmuşlardı.Bi de 8. katı deneyin.
Kibarlığınızın, psikolojiden faydalanarak anlatışınızın eminim adıma çok faydası olacak.Sizin ve karşı tarafın iyiliği adına yazmak istedim.Buraya insanların hangi psikolojiyle yazdığını görmüyor dolayısıyla bilmiyoruz.Hatırlar mısınız -çok zaman geçmedi üzerinden-dolmuştakiler köprüden atlamayı düşünen adamı trafiği durdurdu diye "Atla" diyerek adamın intiharına sebep olmuşlardı.
Burası internetten hiç tanımadığımız binlerce kadının akıl almak, tavsiye almak/vermek ve bazen de o an tek çıkış noktası olarak görebilecekleri bir forum.Lütfen yorum yazarken kırıcı olmayan yapıcı cümleler kuralım.Lafım size değil sadece, burada karşı tarafın incinmesini hiç düşünmeden, o an ki karşı tarafın hatalarını büyük resimden gördüğünü düşünerek çat diye yazmanın ne size ne karşı tarafa hiçbir faydası yok.
Bi de 8. katı deneyin.
Tam ben yazacaktim önce yorumları okuyayim sonra dedim ki siz yazmissiNiz:)Siz atlayacağınıza kocayı ataydınız ya..
Öyle 4.kata da gerek yok 1.kat iş görür
Ayağı kırılsın da gidemesin içmeye diye
Babası yok. Kaynanam da pek oralı değil. Eşim 25 yaşında normalde iyi anlasiyoruz şiddet yok her zaman bana karşı evin içinde iyi huyludur sadece gece içmeye çok düşkün geç vakit olunca insan aldatilgini düşünmek bile öldürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?