Eşim 2 sene diye gitti şimdi dönmüyor

merhabalar
az evvel tekrar telefonda konuştuk ve bana karşı inanılmaz iyimserdi. son zamanlarımız hep kavgayla dolu geçtiği için şaşırdım açıkçası. ben her türlü çamura yatacağını biliyorum bu gitme olayında ve gardımı almışım bana dedi ki "kızları anneme bırak buraya gel gezmek için hem görmüş olursun hem başbaşa kalırız." çok şaşırdım çünkü daha evvel ben söylediğimde asla diyerek ne kavgalar kıyametler koparmıştı. neyse kabul ettim ama bir kk hatunu olarak şüpheciliğim devreye girdi " beni orda en berbat yerlere götürüp en yaşanılmaz durumları göstererek gözümü korkutmaksa amacın avcunu yalarsın dedim. çok güldü bu sefer işte böyle hayırlısı rabbimden sağlıcakla kalın

Gözün aydın canım,hayırlısı olsun.İnşallah herşey senin istediğin,özlemini duyduğun gibi olur.

Gidene kadar bence telefonda idareli konuş,suyuna git.Kavga çıkarıp yan çizmesin:)

iyi olmuş gülüm bi umut gibi geldi bana git gör bakalım ve adamı almadan buraya gelme gönlünün her istegi seninle olsun

haklısın elimden geleni yapaağım ama normalinden daha anlayışlı olup ipleri eline de veremem. inşallah birşey çıkmaz kısmet bakalım:)

bende güldüm valla, nerden aklına geldi böyle bişey yapacağı, gerçi oladabilirdi
keşke gitseydin, çocuklar olmadan 2. balayı gibi bişey olurdu size, o kadar ayrılıktan sonra

seni tekrar bir iki sene daha ayri ulkelerde yasamaya ikna etmemesi icin cok acikgoz davranmalisin. Zaten oyle bir sey derse de kabul etme bence, seni oyalamaktan baska bir sey olmaz bu. Bana kizmayin ama bu ziyaret biraz goz boyamak icin teklif edilmis gibi geldi, kac yildir cagirmamis seni simdi ne diye cagiriyor...zaten kizlari da alip oraya yerlesecektiniz bu ziyeret gereksiz geldi bana. Eliniz bos donmeyin bari bu geziden, istediklerinizi kabul ettirmeden donmeyin turkiye'ye, inat edin

Arkadaşım öncelikle çok sevindiğimi söyleyeyim..

Aman dikkat et bu ziyaret senin ağzına bir parmak bal çalma organizasyonu olmasın sakın..

Eşinle bir daha telefonla konuştuğunda "ay çok yoruldum,kızların okuluna gittim,Kazakistan okullarına nakil için gerekli belgeleri aldım,artık okulla ilişikleri kesildi..Yarın da gidip evin elektriğini ve suyunu kestireceğim"falan de..Hem tepkisini ölçersin hem de senin gerçekten kararlı olduğunu görmüş olur..

Oraya gidince de kaç para olursa olsun bir ev tutmadan sakın dönme..

Eşin çok pahalı aman falan derse de ben herşeye razıyım,ya sen geleceksin ya biz buraya geleceğiz dersin..

canım benim çok zrdur yaa
Kimbilir içinde ne fırtınalar kopuyor
Neden erkekler böyle oluyor ya hiç mi düşünce yok
madem bırakıp gidecekler ne diye 2 çocuk da yapmış
Ne diye senin günahına da girmiş

Arkadasim senin adina sevindim ama lutfen gevseme ne olursa olsun oraya gitme fikrinden vazgecme....ilk defa bu kadar sert ciktin esin seni biraz oyalayip sakinlestirmeyide amacliyor olabilir...aayy neyse iyi olur umarim her sey cok sinirlendim nedense....ama sana tavsiyem eger yanina alir ve duzenli bir aile hayatina gecerseniz gecmis bes seneyi arastirma...katlanamayacagin bir seyler cikarsa gidemeyeceksen bilme daha iyi...bundan sonrasna bak...

Sadece son sayfayı okudum,umarım hakkında herşeyin hayırlısı olur.Arkadaşların dediklerine de katılıyorum.Yalnız benim asıl söylemek istediğim şu ki,oraya gittiğin zaman kendinden,ne istediğinden emin ve hem gayet soğuk kanlı hemde fazlasıyla sıcak,işveli bir hatun olarak git,dış görünüşüne fazlasıyla dikkat et ve karşısında gayet alımlı dur.Onun aklını karıştıran şeyler varsa dahi onun herşekilde üstesinden gel.Bu sayfayı yakından takip ediyorum çünkü yaşanacakları merak ediyorum ama sonun güzel olsun diye senin için dua edeceğim.Umarım eşin Türkiye'ye dönme kararı alır,hem sen hemde çocukların mutlu huzurlu yaşarsınız.

Umarım seni yanına çağırarak seni oyalayıp geri göndermez sakın böyle oyuna gelme

2kere de gitmek yerine herseyi bırakıp çocuklarla gidip hemen bir düzen kurman acaba daha mı doğru olur?eşini sen iyi tanırsın ona göre bir karar ver.Seni atlatamasina izin verme.Ve zaman kaybetmeden hemen ucccc

NİYEYSE BU HIKAYE BANA ÖYLEBİR GECER ZaMANKIYI ANIMSATTI

uzun bır sure rahat bı ortam da bekar gıbı takılan bır adam evlılığın sorumluluğunu tekrar yuklebebılecekmı? yoksa alıştığı hayttan kopamayıp konu sahıbı arkadasa sıkıntımı yastacak? bu hıkayenın devamını cok merak edıyorum ama sankı odam yanı esi uzun bır sure oradakı bekar hayatına fazlasıyla alışmıstır tekrar evının erkegı olmakta zorlanır gıbıme gelıyo olaylar cıddıyete bınınce bırden kızı oraya cağırması da enteresan acaba başka bı durumlar varda basbasa konusmak için mı ypaıyor İNŞALLAH hayal kırıklığı ıle donmez arkadas hakkında hayırlısı olsun

Son düzenleme:
ben kızlarımı almadan 1 haftalığına gitme fikrine sıcak bakamıyorum. çünkü ben kızlarımla siyam üçüzü:) bir hayat sürüyorum. onlarla yatıyorum ben. bir defa bile ayrı kalmadık. küçük kızım babası gittiğinde 6 aylıkdı. bana o kadar bağımlı ki geceleri uykusunda beni bulur öper döner geri yatar ve bunu uyurken yapar tavşan gibi koklar beni:) wc ye kalkmış olsam bir bakarım ikiside uyanmış. uzun lafın kısası eşimde biliyor ki ben onlarsız bir saat duramam. sözde damarıma basacak. masraflı olur kızları almadan gel dedi hayır derim sandı evet dedim. ama ben kızlarımı bırakırsam bir travma olur atlatamazlar. bu sabah yine sert yaptım dedim ki ben sana bu şekilde demedim biz beraber geleceğiz ve gezmeye değil temelli geleceğiz. pasaport başvurusunda bulunacağım bugun. tamam konuşalım tekrar dedi ama geri dönmedi. tabii arada da suçlamayı ihmal etmedi " çağırdım işte bak kabul etmedin" vs gibi. sanırım ailesine de bunu söyleyecek. annesi abisi ona inanılmaz baskı uygulamış benimle ilgili. ben bunları kızkardeşinden öğrendim. mutlaka ya aileni alacaksın ya döneceksin demiş abisi. şimdi onlara karşı belki temize çıkaracak kendini ama benim derdim bu değil temelli gitmek inşallah. dua edin nolur hayırlısıyla kavuşalım inşallah amin

Ben hâlâ neden çocuklarla birlikte gitmenizi istemiyor onu anlamış değilim. Normal babalar için, şartlar ne olursa olsun insanlar çocuklarını her şartta görmek istemezler mi?

anladığım kadarıyla
1) ev kiraları çok pahalı
2) okul yıllıkları çok pahalı
3)oraya alışamayıp beni geri yolla diye başına ekşiyeceğimden korkuyormuş
4)önceden gidip görmem gerektiğini düşünüyor ama ben anlatamıyorum seninle her yerde yaşarım diyorum anlamıyor
5)belkide bizi istemiyor çocuklarım olmasaydı gurur yapardım belki ama şu anda 2 kızımı düşündüğüm için istemediğini görmezden gelerek bir nevi canımı dişime takarak yavrularımla gideceğim inşallah

Son düzenleme:

Bir iletinizi okumuştum. Sobalı evde oturmuşsunuz ve o evi arıyorsunuz herşeye rağmen. Çünkü eşinizle birlikte. yani siz her şartta yaşarsınız. Eşiniz de bunu anlayıversin artık

az cok paran vardir kenarinda esine soylemene bile gerek yok hemen pasaportu cikarttir.bulunsun yaninda.sonrada esin sirketle konussun vize konusunu sende bulundugun yerden kargoyla yollarsin onlar hallederler.bu yuzden bir an once pasaport ciksin cunku vize icin 20-30 gun zaman lazim..zaten bu sirada eylulu bulur bunlar sende oraya yerlesirsin,okul kaydi yaptirirsin..zaman kaybetmemis olursun.
ev icin de merkezden uzaktaki evler genelde daha dusuk fiyatli oluyor.siz gelene kadar bir zahmet ev arasin..belki evi bile vardir cunku dagin basinda degilse santiyesi..esinin konumundakilere kira yardimi bir miktar yapiliyor,geri kalan maasindan kesiliyor.ev zaten esyali olur.
orada kaldiginda zaman zaman geri donmek isteyebilirsin bu bende olmustu ama sonra alisiyorsun tr de yasam zor geliyor bu seferde.ama ben senin yapacagina inaniyorum 5 sene ustesinden gelmissin herseyin tek basina,orada hayli hayli yaparsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…