- Konu Sahibi VuslataDair
-
Kusura bakma genelde yıkıcı yorumlar yapmam olayların iyi yönlerini görmeye çalışırım...teselli etmeye ama 5 senden bassediyorsun ...Kazakistanda çalışan eşimin uzaktan akrabası genç bir tanıdığımız var...daha önce ukraynadaydı ...oda şantiyede mühendis...ukraynadan iş dolayısıyla kazakistana geçti...evet maaşın büyük bir kısmı buraya yatıyor fakat oradada hesabına maaş yatıyor ve ondan duyduğum kadarıyla kazakistan şartlarında güzelde geçinebiliyorsun...öyle hayatını yaşamak için zorlanacağın...şantiyedeki ekmekle suyla yetineceğin cinsten değil...genelde bütün firmalar böyle çalışıyor ayrıca...dediğim kişi bekar fakat birlikte yaşadığı bir seviglisi var ukraynalı kız toplanmış bununla kazakistana gelmiş....ama beyfendi günlüğü en fazla 10 dolara ev tutup orda yanındaki sevgilisini aldatıyor...bunları çok net biliyorum eşime herşeyi anlatır ....yaa burası cennet diye..ukraynadan oraya geçerken üzülüyordu şimdi he açıdan daha memnun...
Kısaca eşin seni aldatıyor orda ev kurdu demiyorum ..ama üzgünüm canım eşin zannettiğin kadarda rahatsız değil bence...senede bir eşini ailesini görmeye gelen adam rahip hayatımı yaşıyor...Hepsini geçtim bunca sene şantiyede kalmak ...düzensiz bir hayat..çocuklarından uzak kalmak..ben olsam yerinde ee yeter be bu kadar çalışyım gurbette şantiye köşelerinde bir ev yapamadım benden bu kadar derim dönerim...bence evli ama bekar olmak işine geliyor alışmış rahat yaşamaya...şunu söyliyim bu kadar zamanda sizi yanınıza aldırsa hep beraber masrafınız daha az olurdu ev parasını alıp geri dönmüştünüz bile...sert olduğum için özür dilerim..umarım yanılıyorumdur...ama bildiklerim doğrultusunda bu kötü tabloyu çizebiliyorum ancak...malesef biz kadınlar beyaz atlı prens masallarıyla o kadar çok uyumuşuz ki ..erkeklerin gerçek dünyalarını hayal bile edemiyoruz...Kendi artık en kötüsüne hazırla ve gardını al bence o dünyayı gördüğünde ayakta kalabilesin...
hepinizden özellikle dua edenlerden allah razı olsun. eşimle az evvel neredeyse 2 saat süren bir telefon konuşması yaptık kah o sinirlendi yüzüme kapattı ben aradım kah ben sinirlendim yüzüne kapattım o aradı. uzun lafın kısası bir karar aldık. ben oraya gideceğim çocuklarımla. ama bu kararı istekli almadı benim zorumla oldu. bir engel var söylediğine göre orda türk okulu varmış ama yıllığı 12 bin dolarmış. yani 2 kızımıza yıllık 24 bin dolar okul parası verecekmişiz kabul ediyor musun dedi bende evet ediyorum gözüm görmüyor bu parayı dedim. sana zor geliyorsa bu para o zaman sen buraya gelirsin dedim. boşanmaya asla yanaşmam dedi ki bende hevesli değilim ama sanırım onu sıkıştırabildim. şimdi onun okul araştırmasını bekleyeceğim tabii bende araştıracağım bi tarafdan allah razı olsun hepinizden hamdolsun bu yola girdik inşallah sonumuz hayrolsun rabbim hayırlısını versin hakkımızda amin
hepinizden özellikle dua edenlerden allah razı olsun. eşimle az evvel neredeyse 2 saat süren bir telefon konuşması yaptık kah o sinirlendi yüzüme kapattı ben aradım kah ben sinirlendim yüzüne kapattım o aradı. uzun lafın kısası bir karar aldık. ben oraya gideceğim çocuklarımla. ama bu kararı istekli almadı benim zorumla oldu. bir engel var söylediğine göre orda türk okulu varmış ama yıllığı 12 bin dolarmış. yani 2 kızımıza yıllık 24 bin dolar okul parası verecekmişiz kabul ediyor musun dedi bende evet ediyorum gözüm görmüyor bu parayı dedim. sana zor geliyorsa bu para o zaman sen buraya gelirsin dedim. boşanmaya asla yanaşmam dedi ki bende hevesli değilim ama sanırım onu sıkıştırabildim. şimdi onun okul araştırmasını bekleyeceğim tabii bende araştıracağım bi tarafdan allah razı olsun hepinizden hamdolsun bu yola girdik inşallah sonumuz hayrolsun rabbim hayırlısını versin hakkımızda amin
çok sevindim ailenin dağılmamasına nice mutlu,huzurlu günlere,yıllarahepinizden özellikle dua edenlerden allah razı olsun. eşimle az evvel neredeyse 2 saat süren bir telefon konuşması yaptık kah o sinirlendi yüzüme kapattı ben aradım kah ben sinirlendim yüzüne kapattım o aradı. uzun lafın kısası bir karar aldık. ben oraya gideceğim çocuklarımla. ama bu kararı istekli almadı benim zorumla oldu. bir engel var söylediğine göre orda türk okulu varmış ama yıllığı 12 bin dolarmış. yani 2 kızımıza yıllık 24 bin dolar okul parası verecekmişiz kabul ediyor musun dedi bende evet ediyorum gözüm görmüyor bu parayı dedim. sana zor geliyorsa bu para o zaman sen buraya gelirsin dedim. boşanmaya asla yanaşmam dedi ki bende hevesli değilim ama sanırım onu sıkıştırabildim. şimdi onun okul araştırmasını bekleyeceğim tabii bende araştıracağım bi tarafdan allah razı olsun hepinizden hamdolsun bu yola girdik inşallah sonumuz hayrolsun rabbim hayırlısını versin hakkımızda amin
Forumda Kazakistan`da yaşayanlar var bildiğim kadarıyla. Hatta bu konuda sana yardım etmek isteyenler de vardı. Eşinin hangi şehirde yaşadığını öğrendiysen bu arkadaşlardan okul konusunda yardım alabilirsin diye düşünüyorum. Okul ücretlerini onlardan da öğrenebilirsin belki. Eşine bu konuda güvenme. Hala araştırıyorum diye oyalamasın seni. İşi şansa bırakma. Dilerim herşey gönlünce olur ve sen eşinin yanında, çocukların babalarıyla berabaer mutlu yaşarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?