- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
- Konu Sahibi VuslataDair
-
arkadas hangi sehirde yasiyor? eger benim yasadigim sehirdeyse yardim edebilirim.burada yasayan bazi erkeklerin yasantisini bildigim icin sinirim bozuldu.[/QUO
inanır mısınız yaşadığı şehri bile tam bilmiyorum. ona o kadar güvendim ki hep söylediklerine inandım araştırmak sorgulamak aklıma bile gelmedi. şimdi düşündüm de kendimi salak gibi hissettim
eğer gelmeye karar verirsem bana yardımcı olur musunuz en azından karşılamanız ve şantiyeyi tarif edip bırakmanız yeterdi allah rızası için[/QUO
benim yasadigim sehirdeyse memnuniyetle yardim ederim, hangi sehir, firmanin ismini ogrenmeye calisin.
Durumuna üzüldüm,Allah yardımcın olsun.
Ben senin yerinde olsam,november07 nin yardım teklifini değerlendirirdim.
Şirketten,eşinin adresini öğrenebilirsin.
Veya eşinle sabit telefondan konuşuyorsan,telefon kodundan,hangi şehirde olduğu bulunur.
Bu arada,mesleğin nedir bilmiyorum ama atama beklemeyip bir iş bulsan senin için daha iyi olur.
Eşin,sana maaşının tamamını göndermiyor olabilir.
Miktarı yazmamışsın ama sana ev alacak kadar yüksek miktar yolladığını pek düşünmüyorum.
Öyle demekle sana sorumluluk ve suçluluk duygusu yüklemeye çalışıyor sanırım.
Bunu sana karşı koz olarak kullanıyor.
"Ev al geleyim" ne demek ?
Bunca zaman,hesap kitap konuşmadınız mı ?
Ne harcıyorsun,kenara ne kadar atıyorsun haberi yok mu ki,yıllar sonra para birikti mi diyor.
İster buradan araştır,ister yanına git ama bence de bu duruma bir son ver.
Sana da kızlarına da yazık.
eşinin yanına gidip konuşup karar vermen doğru olurdueşimle ve ailesiyle kararlı bir şekilde konuştum. dedim ki ben bir hafta süre veriyorum. yanımıza gelirsin veya bizi alırsın ya da boşanalım. ailesi ayağa kalktı kıyametler koptu. eşim onlara ısrarla aramızda sorun yok diyormuş bana ise kan kusturuyor. onlara 7 ay sonra geleceğim diyormuş bana bunu söylemedi. gelmeyeceğim madem kararını vermişsin uygula dedi. dedim ki karar vermedim ilerde evlatlarım benden sorarda açıklamasını yapamazsam diye sana seçenek sundum. gelmeyeceğim dedi. bende 1 hafta bekleyip dava açmaya karar verdim şimdi bir avukat bulup haklarımı bilmek istiyorum. çocuklarımı benden alabilme durumu var mı bu beni çok korkutur onları asla vermem. ailesi asla boşanamazsınız diye kıyameti kopartırken adam hiç umurlu değil. sanırım yapamayacağımı düşünüyor. elbette bende yuvam yıkılsın istemem ama başka seçenek yok ne diyebilirim. bu arada ben her yaz giderim onun memleketine ailesi beni el üstünde tutar çünkü. kayınvalidem bu sabah gene kızım buraya gel biraz kal burda konuşalım dedi fakat ben bu adama boşanmaktan bahsederken ailesinin yanına neden gideyim o zaman ciddiyetsizlik olmayacak mı? şunu da kesin belirteyim ben boşanmak istemiyorum kimse istemez zaten. ben dönsün veya dönmek için kesin bir tarih versin. çünkü tazminatımı yakıp dönmem diyor veyada bizi aldırsın yanına istiyorum. bu minvalde tavsiyelerinizi bekliyorum. blöf olarak dava açarsam eğer eşim o kadar gururludur ki kahrından ölse boyun eğmez bunu biliyorum. dava açmak son çarem inşallah gerek kalmaz ama bu şekilde yaşamakda istemiyorum
yanına gitmeme izin vermiyorbir hafta için geleyim dedim kıyameti kopardı
yanına gitmeme izin vermiyorbir hafta için geleyim dedim kıyameti kopardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?