- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi derdime derman
-
Haklısınız da, umarım eşinizin genel karakteri böyle değildir ve ne kadar üzülüp kırıldığınızı anlar.öyle içim bulandı ki, parayı vermeyi geçtim zaten vericem
bu tavırda olması çok canımı yakıyor
ben verdim hep 1 aydır evliyiz zaten. şu zamana kadar verdim hepsizin paranız sizi ilgilendirir nasıl mutluysanız öyle davranın
sahi anneniz nasıl geçniyor 400 tl ile ya
onu zaten kesin yaptırcam daha ne zaman kendi dedi biz yaptıralım diye.Aldigim tazminatin tam rakamani söylemezdim... anneme yardim ederdim... yani en azindan mezarligi yaptirin
ve şu an bana tavır yapıyorHaklısınız da, umarım eşinizin genel karakteri böyle değildir ve ne kadar üzülüp kırıldığınızı anlar.
tabiki para yağmayacak. annemin bir şeyler yapabilceğini düşündüm sonsuza kadar ben destek olamam.
ama bu parayı onlara vermek istedim hepsi bu
canım ben de öyleyim. mezun olduğumdan beri hep ailem için çalıştim. çeyiz düzerken bile eksik etmedim hiçbir şeylerini.Evlendikten sonra bir dönem artık kendi hayallerimiz için para biriktirmeliyiz. Çok şükür annemin ihtiyacı da yok diyerek yaşadım. Sonra baktim ben keriz, ben Avanak. .
Bir başladım ailem için harcamaya.
Ablam borç para ister tatile gider, geri almam.
Anneme pahalı hediyeler alırım. 1700 gibi..
Babamlarin mezarını yaptırdım 4bin oraya..
Verdikce iyi hissediyorum.
Aileme harcadıkça mutlu oluyorum.
Sefam olsun.
Hadi lafını etsin bakalım neler oluyor..
Evet onun parası onun olsun benimki benim.
Böylesi daha güzel :) yemisim evlilik kurumunu..
seni enayi yerine koyuyorlar diyo eşim. kardeşin geziyor dilediğini harcıyor. eziyeti sen çekiyorsun diyor.Anneniz bu yaşına kadar çalışmadıysa, üniversite mezunu yada iş deneyimli insanların dahi işsiz kaldığı şu donemde nasıl bir işe girecek sizce?
Sağlığı neye el verir? çalışan bir insan annesine 200-300-500 aldığı maaşa bağlanılarak evli olsa dahi destek olabilir.
Yarın öbür gün anne çocuğuma bak diyeceksiniz muhtemelen. Bir şeyler beklerken iyi, vermeye gelince kötü.
Aynı durumda eşinizin annesi olsaydı size sormayacaktı bile. Ve tabiki onun da destek olması gerektiğini söylerdim. Ailelerimizi sokağa atıp aç bırakamayız öyle değil mi?
zamanında sordum kavga çıkardı annem sanane dedi bana :) artık sormuyorum.Annenizin durumunu anlıyorum gerçekten çok zor. Ancak taşıma suyla değirmen dönmez derler ya ne zamana kadar yardımda bulunabilirsiniz ki? Şimdi para vermenize karşı olmaktan ziyade sizin bu durumu alışkanlık haline getireceğinizi düşünüyor bence. Ayda 300-500tl vermek sıkıntı değil verilebilir bence. Ama anne ve kardeşleriniz bu ek 300-500tl ile de geçinemez. Siz evlenirken ailenizin nasıl geçineceğini konuştunuz mu? Anneniz işe girseydi siz öyle evlenseydiniz keşke. Yarın çocuk sahibi olsanız siz de çalışamayacaksınız ne anneniz geçinebilir ne eşiniz eskisi gibi para yetiştirebilir. Annenize sorun ne yapmayı düşünüyormuş diye bence.
seni enayi yerine koyuyorlar diyo eşim. kardeşin geziyor dilediğini harcıyor. eziyeti sen çekiyorsun diyor.
canım ben anlatmıyorum ki annem eşimin yanında bana kötü davranıyor tersliyor. kendi gördü yani bir şeyleriSuç eşinde değil ki sende.. evdeki olayları niye eşine yansıtıyorsun ki.
Kıyamet kopsa onun bilmemesi lazım.. ne de olsa el oğlu bir yerde böyle işine gelmediği yerlerde yüzüne vurur.
Kırılıp bir köşeye çekileceğine sert ve kararlı ol. O benim annem ne yaparsa yapsın annem ve kimse annemle arama giremez diyeceksin.
Tabi ki de yardım edeceğim.. buna sen müdahale edemezsin de!
Ayrıca o para sen evlenmeden önceki emeklerinin karsılıgı bunun için hesap mı vereceksin!
evet bu çok dokundu zaten bana. ben de görüyorum neyin ne olduğunu dedim zaten. onlar zor durumdayken ben rahat edememAy Yok artık sizin aklınız Yok muymuş ailenize karşı doldurmaya çalışıyor?
Hem enayi isem ben enayiyim.
Bu adam allah rızası diye bir şey de mi duymadı?
Siz annenize yaranmak için değil, evlat olduğunuz için, ailenizin ihtiyacı olduğu için yardım edeceksiniz...
Kadının eline 400 lira geçiyor.
Siz her ay 300 lira verseniz bile zaten kardeşiniz vermeden geçinemezler.
Kardeşinizin elinde para kalıyorsa, o da destek olacak mecbur zaten.
Bir kere eşiniz çiğ bir insan... açılan ilk maddi konuda babanızın mezarını öne sürmüş. İnsan bunu anmaya utanır yahu...
Anneniz sanane diyorsa acaba eşiniz mi haklı? Size hep kötü ve ters davranıyorsa o da alınmıştır. Bence her ay biraz köşeye para koyun anneniz isteyince verin. Ya da sezon başlarında kardeşlerinize mont ayakkabı falan alırsınız. Paranız köşede kalsın.zamanında sordum kavga çıkardı annem sanane dedi bana :) artık sormuyorum.
okuyan kardeşimin ihtiyacı yok iyi maaş alıyor babamdan. anneme destek olur. ben de olurum diye düşündüm hep. en azından küçük kardeşimin masraflarını karşılarım diye düşündüm.
evet bu çok dokundu zaten bana. ben de görüyorum neyin ne olduğunu dedim zaten. onlar zor durumdayken ben rahat edemem
annem çok olumlu biri değil. sürekli ses yükseltir hemen kızar. insan içinde de olsa tersler bağırır.Peki sen yaparsın daha sonra yine kötü olursun cümlesindeki gerçeklik payı nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?