Eşim ailesiyle tatil

Kredi kartına taksit seçeneğini kullanacak. Kendi ödeyecek bu yüzden de bir daha tatile onlarla cikmayacak
Sizle kaç kere beş yıldızlı otele gitti bu sekiz senede?
Lütfen cevaplayın bunu.
Şahsen balayı hariç sizi götürmediği beş yıldız tatile ana baba götürüyorsa da benim için bu affedilmez bir şey. Gerçekten ben bunun kinini güderdim

Bana bunları yapacak adamı yıldızlarıyla gömerim ben.Ne yüzsüz bir aile, eşi dururken ailesini 5 yıldızlı otele götürecek.Ne biçim anne baba ki eşin dururken bizimle ne işin var 5 yıldızlı otelde onu götür demiyorlar.Gerçi dünürünün yazlığına çökmek isteyen onu der mi beleş tatil.Sabırların büyüğünü diliyorum sana ama o kocayla işin zor.

Bir kadın ne kadar anlayışlı ve yapıcı oluyorsa o kadar sömürülüyor işte. Adam bedava yazlıkta yıllarca tatil yapmış, Allah razı olsun diyeceğine anam babam niye gelmedi diye kin güdüyor. Şimdi kadına birde tatil borcu ödetecek. Eskiler boşuna dememiş erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın diye. Böyle adama bir kuruş fayda sağlamayıp elinde avucunda ne varsa çarçur edeceksin. Bak böyle şımarıklık yapabiliyor mu o zaman.

Benim kayınvalideye de eşim tatile gidelim dese,dakkasına bavul hazırlar,ben gitmesem bile umrunda olmaz görümcemleri de (4 kişiler) götürelim der maalesef böyle analar var

Benim kayınvalideye de eşim tatile gidelim dese,dakkasına bavul hazırlar,ben gitmesem bile umrunda olmaz görümcemleri de (4 kişiler) götürelim der maalesef böyle analar var
Vay arkadaş ne analar var.Dur oğluma tembihliyeyim evlenince karını değil beni 5 yıldızlı otele götürecen o yelloz karınıda istemicem haberi olsun diyeyim (21yaşına)Şimdiden öğreteyim benim o analardan neyim eksik

Kredi kartına taksit seçeneğini kullanacak. Kendi ödeyecek bu yüzden de bir daha tatile onlarla cikmayacak
O ödeyince sizden gitmemiş olmuyor onu belirteyim de. Ona ders olacak olsa bile yine de sizin bütçenizden gidecek.

Bu yaptığını kabul etmek cidden çok zor yani. Sizin notre damme'ın kamburu gjbi o da Brad Pitt olması lazım. Böyle bir tiple bir ömür geçirmeyi cidden düşünüyor musunuz.

Bizi ne zaman davet ediyorsunuz

Burda biz bizeyiz, dertlerimizi paylaşıyor, derman arıyoruz. Eminin kayın ailenizden daha çok faydamız oluyordur size

Şaka bir yana gerçekten şu durumdan saçma çok az şey duymuş/görmüşümdür. Başkasının evinin anahtarını istemek nasıl bir yüzsüzlük??? O istediğinde beş yıldızlı otellerde tatile gidebilen eşinize de geldiğinde gerekenleri söyler/yaparsınız umarım, zira bir üye de yazmış, doldurup yollayacaklar yanınıza...

Konu sahibi eşini bir kere 5 yıldızlı tatile götürmemiş. Gitmiş ailesini götürmüş. Belli dolduracaklar...

Konu sahibi eşini bir kere 5 yıldızlı tatile götürmemiş. Gitmiş ailesini götürmüş. Belli dolduracaklar...
Oda başlı başına büyük sorun. Valla bekâra boşanması kolay olur derler, böyle bir durumda ben evliliğimi ciddi sorgulardım...

Dünyanın en kısa korku filmi
Çok duydum bu tarz hadiseler. Paranla rezillik. Mantıklı bir iş değil yazlık işi.

Bu tarz aileler asla bunu demez.
Onları birbirine bagimli.
Çocukların evlenmiş olması asla umurlarinda değildir.
Mesela kaynanam eşime demiski çocuğun olunca yegenlerin daha az öpmeye başladın demis.
Yani hep içiçe yaşarlar.
Her sorun yada mutluluk da birbirleri ile olacaklar.
Kadın da buna uyması lazım .Bunu beklerler uymayinca vs sorun yaşarlar gibi gibi.
Kimi maddi manevî kullandirir kendini kimi sadece manevi.
Ama bu yuzsuzluk bu arsizlik asla değişmez.

Yoğun bir is günüydü yeni gördüm mesajlarinizi. Balayı dışında 8 senede 4 kez 5 yıldızlı otele gittik. Açıkçası ben 5 yıldızlı tatil yerine evi tercih ediyorum çünkü istediğim zaman yemek yiyorum ve daha rahatım. Açıkçası şu an sadece herseyi arkada bırakıp dinlenmek istiyorum. Tatilden sonra ne olur ne biter bilemem. Ama su an sadece kendimle kalıp ruhumu dinlendirmek istiyorum.

Bence çok iyi yapmışsınız. Sanırım çocuğunuz yok. Şuan yapacağınız tatile o kadar çok ihtiyacım var ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…