İnşallah öyle olurKredi kartına taksit seçeneğini kullanacak. Kendi ödeyecek bu yüzden de bir daha tatile onlarla cikmayacak
Ben ailemin evine, kendisi ailesiyle 5 yıldızlı otele.
Sus çaktırma, ne güzel gözden kaçmış.Duyar yemek istiyorsan durma devam et
Sizle kaç kere beş yıldızlı otele gitti bu sekiz senede?Kredi kartına taksit seçeneğini kullanacak. Kendi ödeyecek bu yüzden de bir daha tatile onlarla cikmayacak
Eşek gibi çalışıp eve bakan karısı var, bütçeye ne hacet...Paşam isterse bir yıllık maasıni takside bağlayıp ana babasiyla üç kisilik 2 ay beş yıldızlı tatil yapar, üstüne de trip atar..bize mı soracak?Eşinin bunu karşılayacak bütçesi varmı peki?
Bir kadın ne kadar anlayışlı ve yapıcı oluyorsa o kadar sömürülüyor işte. Adam bedava yazlıkta yıllarca tatil yapmış, Allah razı olsun diyeceğine anam babam niye gelmedi diye kin güdüyor. Şimdi kadına birde tatil borcu ödetecek. Eskiler boşuna dememiş erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın diye. Böyle adama bir kuruş fayda sağlamayıp elinde avucunda ne varsa çarçur edeceksin. Bak böyle şımarıklık yapabiliyor mu o zaman.Eşek gibi çalışıp eve bakan karısı var, bütçeye ne hacet...Paşam isterse bir yıllık maasıni takside bağlayıp ana babasiyla üç kisilik 2 ay beş yıldızlı tatil yapar, üstüne de trip atar..bize mı soracak?
Benim kayınvalideye de eşim tatile gidelim dese,dakkasına bavul hazırlar,ben gitmesem bile umrunda olmaz görümcemleri de (4 kişiler) götürelim derBana bunları yapacak adamı yıldızlarıyla gömerim ben.Ne yüzsüz bir aile, eşi dururken ailesini 5 yıldızlı otele götürecek.Ne biçim anne baba ki eşin dururken bizimle ne işin var 5 yıldızlı otelde onu götür demiyorlar.Gerçi dünürünün yazlığına çökmek isteyen onu der mi beleş tatil.Sabırların büyüğünü diliyorum sana ama o kocayla işin zor.
Vay arkadaş ne analar var.Dur oğluma tembihliyeyim evlenince karını değil beni 5 yıldızlı otele götürecen o yelloz karınıda istemicem haberi olsun diyeyim (21yaşına)Şimdiden öğreteyim benim o analardan neyim eksikBenim kayınvalideye de eşim tatile gidelim dese,dakkasına bavul hazırlar,ben gitmesem bile umrunda olmaz görümcemleri de (4 kişiler) götürelim dermaalesef böyle analar var
O ödeyince sizden gitmemiş olmuyor onu belirteyim de. Ona ders olacak olsa bile yine de sizin bütçenizden gidecek.Kredi kartına taksit seçeneğini kullanacak. Kendi ödeyecek bu yüzden de bir daha tatile onlarla cikmayacak
Bizi ne zaman davet ediyorsunuzBodrum
Konu sahibi eşini bir kere 5 yıldızlı tatile götürmemiş. Gitmiş ailesini götürmüş. Belli dolduracaklar...Bizi ne zaman davet ediyorsunuz
Burda biz bizeyiz, dertlerimizi paylaşıyor, derman arıyoruz. Eminin kayın ailenizden daha çok faydamız oluyordur size
Şaka bir yana gerçekten şu durumdan saçma çok az şey duymuş/görmüşümdür. Başkasının evinin anahtarını istemek nasıl bir yüzsüzlük??? O istediğinde beş yıldızlı otellerde tatile gidebilen eşinize de geldiğinde gerekenleri söyler/yaparsınız umarım, zira bir üye de yazmış, doldurup yollayacaklar yanınıza...
Oda başlı başına büyük sorun. Valla bekâra boşanması kolay olur derler, böyle bir durumda ben evliliğimi ciddi sorgulardım...Konu sahibi eşini bir kere 5 yıldızlı tatile götürmemiş. Gitmiş ailesini götürmüş. Belli dolduracaklar...
Ben de evliyim bu çocuklu halimle tekmeyi basarım bir dk bile düşünmem.Oda başlı başına büyük sorun. Valla bekâra boşanması kolay olur derler, böyle bir durumda ben evliliğimi ciddi sorgulardım...
Dünyanın en kısa korku filmi
Çok duydum bu tarz hadiseler. Paranla rezillik. Mantıklı bir iş değil yazlık işi.Bizim sokakta oturan bir adam çok hasta olduğu için binbir hevesle aldığı yazlığına gelememeye başladı birkaç yıldır, bunu fırsat bilen 7 sülalesi konu komşusu dahi anahtar isteyip duruyormuş adam da hayır diyemediğinden tüm yaz haftada 1, 15’te bir değişik değişik insanlar gelmeye başlamıştı yazlığa, çevrede resmen fiyat araştırması yapıyorlardı, bu ev satılsa kaç para eder, bu metrekaredeki bir ev kaça gider vs, fiyat araştırmadaki amaçları neydi bilmiyorum ama biz bile sinir olmuştuk başkasının malının ne kadar ettiğini sormalarına, sürekli birilerinin kendi evi gibi kalmalarına, adam da bu durumdan hiç hoşlanmamış olacak ki en sonunda yazlığını kiraya verdi, artık kimse anahtar isteyemiyor.
Yazlık resmen dert, başka zaman hal hatır sormak için bile aramayanlar tatili bedavaya getirmek için çok rahat anahtar isteyebiliyor.
Bu tarz aileler asla bunu demez.Benimle 8 senedir beleşçi gibi yazlığa giden , ama ana babasını anında 5 yldızlı otele götüren adam o an eski kocam olurdu. Ailesi de utanmıyor da, saçmalama oğlum karınla gitsene dememişler. Ne arsız insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?