Eşim ailesiyle tatil

Önce siz gidin sonra onlar gitsin. Çözüm bu. Sizin ailenizin yazlığı olduğu için ev sahibi gibi hizmet edecekseniz böyle yapın.

Yazlık evi olupta huzurlu olanı görmedim aileniz satsın kurtulsun zaten GİDEMİYORLARmış da.

Önce siz gidin sonra onlar gitsin. Çözüm bu. Sizin ailenizin yazlığı olduğu için ev sahibi gibi hizmet edecekseniz böyle yapın.
Ben ne onlarla ne onlarsız gitmek istemiyorum. Orasi ailemin evine, onlar kendi evleri gibi kullanmak istiyorlar. Her sene oraya gitmek, anahtarı ele geçirmek. Hatta sadece yazında degil, ne zaman isterlerse.

Ben ne onlarla ne onlarsız gitmek istemiyorum. Orasi ailemin evine, onlar kendi evleri gibi kullanmak istiyorlar. Her sene oraya gitmek, anahtarı ele geçirmek. Hatta sadece yazında degil, ne zaman isterlerse.
o zaman eşiniz de saygı duymalı. Yüzsüzlüğün bile bir sınırı olmalı. Evin huzurunu kaçırmaya değer mi?!

Buradaki sorun erkek tarafının dunurlere ait yazligin anahtarını isteme ve oraya çökme çabası,bende yıllardır eş tarafıyla tatil yaparım çokta keyif alırım,ama kimse ailemin yazliginin anahtarını isteyemez o kadar değil.....

Saygı çerçevesinde beklentisiz ne güzel. Ben de beklenti de çok.

Şimdiden vizildanmalar var zaten. Hayirlisi ozur dilemem çünkü vicdanım rahat.
Aile ne önemli şey ya. Kutsal tamam ama aklı da kullanmak lazım. Çoban köpeği gibi ağzından salya akıtarak ailenin her dediğini onaylayamazsin. Hayırlısı olsun inşallah. Umarım hatasını anlar.

Aile ne önemli şey ya. Kutsal tamam ama aklı da kullanmak lazım. Çoban köpeği gibi ağzından salya akıtarak ailenin her dediğini onaylayamazsin. Hayırlısı olsun inşallah. Umarım hatasını anlar.
Cok haklisiniz aile cok önemli. Ne yazık ki onlarla da evleniliyor. Benin esim nedense hayır diyemiyor. Müdahale etmelerine izin veriyor. Ama benim söylediğim hersey onun için müdahale oluyor. Sırf ailesi ona iyi desin diye yapmadigi alttan alma kalmadi. Cok yazik halbuki içinde çok iyi bir adam.

Aile dinamiklerini iyi analiz etmek lazım diyeceğim de çoğu adam bekarken kaçtığı ailesinin evlendikten sonra delisi oluyor. Anlaşılmıyor çoğu zaman.

Siz de ailenize maddi olarak bir şeyler yapmalıydınız ama. Sizin kendi ailenize yaptığınız da doğru değil ki. Ben senelerdir kendi annemi tatile götürürüm daha bir lirasını almadım,almam çünkü. Yazlığımız da olsaydı her şey ben karşılardım. Karşılayacak durumum yoksa da gitmezdim mesela. Her konuda adil olmak gerekir evet. Eşiniz ailesinin elini cebine attırmasın,siz de kendi ailenize bunu uygulayın. Sadece tatil için değil ama,normal yaşantıda da bunu yapmak gerekir.

Bu insanların tarzı bu demek ki. Anahtarı istemese de yazlığa gelmese de mutlaka gelir konu sahibinde kalır zaten. Beraber tatil yapmayarak kurtulunacak insanlar da olmayabilirler.

Bu insanların tarzı bu demek ki. Anahtarı istemese de yazlığa gelmese de mutlaka gelir konu sahibinde kalır zaten. Beraber tatil yapmayarak kurtulunacak insanlar da olmayabilirler.
Bu sınırı çizecek kişi erkek ama anasının, babasının ağzına bakıyorsa ve eşini zor durumda bırakıyorsa ipler bir yerde kopuyor.

Bakın ben aileme haksızlık yapamam yapmiyorum da. Bana harcamak için verdikleri paraları onların maaşlarına kattım maaşlarını ben çektiğim için. Onlardan aldım çünkü o zaman kendilerini iyi hissettiler. Ben kimsenin bizim için para harcamasini beklemiyorum ama esimin ailesi bekliyor. Buna karşıyım bir yere yemege gidiyoruz siz ödeyeceksiniz diyorlar. Benim kazancım belli esimin de öyle o yüzden belli sınırlarda onlara harcama yapmaya hazırım ama hep degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…