Eşim ailesiyle tatil

Eşiniz ailesinden duygusal baslı görünüyordur

Şimdiden vizildanmalar var zaten. Hayirlisi ozur dilemem çünkü vicdanım rahat.
Kızım sen saf mısın? Ne özür dilemesi? Yıllardır senin ailenin evinde bedava tatil yapan it, bu yıl seni evde bırakıp senin kesenden kendi ana babasına beş yıldızlı otelde tatil ısmarlamış, onlarla gitmiş tatil yapıyor, bı de sana trip mi atıyor? Onun senden özür dilemesi lazım böyle hem çulsuz hem asalak bı ailesi olduğu için, farkında değil misin?

Son düzenleme:
Akrabalarım gidecekmiş anahtarı veremem,seneye bakarız diyip geçemiyormusunuz?
Eşinize de "ben ailenle geçiremem tatili,dinlenecegim,sen ailenle olmak istiyorsan gidebilirsin yanlarına"diye çekin resti.
Ailenizin evine gider yaparsınız tatilinizi.
Ben bu insanların evine yayılma durumuna zaten karşıyım,birde anahtar istemişler utanmadan,sizden önce gidecekler, tuhaf.

Piraye hanim zaten ben ozur dilemeyecegim. Safligim var evet çünkü karşımdakini kendimden önce düşünürüm. Ama bu sefer degil

Piraye hanim zaten ben ozur dilemeyecegim. Safligim var evet çünkü karşımdakini kendimden önce düşünürüm. Ama bu sefer degil
Saf olduğunuz belli.
Benim eş ailem anahtar istemeyi bırak geleyim diyemezler. Eşim hele hiç böyle bir şey için bana ağzını açamaz.
Benim ve eş ailemin arası 3 saat. Yaşadığım yerde ablamın bir yazlığı var. Havuzlu site. Bazen kimse olmaz anahtarı alır biz gider kalırız. Biz oradayken bile gelelim diyemediler diyemezler. Bir de anahtar isteyecekler eşim de bana bunla ilgili konuşacak.
Ağızlarına ederim. Cesaret edemezler
Kullandırmayın kendinizi ve ailenizi

Zaten oyle dedim ve ayrı tatillere gidiyoruz bu yüzden.

Senin özür dilemeyi bırak , bu olay için bu adamı dönüşte sağlam bir protokolle karsilaman lazım. İmzalasin, defolsun gitsin anasının evinde bol bol tatil yapsın

Yazlık evi olupta huzurlu olanı görmedim aileniz satsın kurtulsun zaten GİDEMİYORLARmış da.
Bizim sokakta oturan bir adam çok hasta olduğu için binbir hevesle aldığı yazlığına gelememeye başladı birkaç yıldır, bunu fırsat bilen 7 sülalesi konu komşusu dahi anahtar isteyip duruyormuş adam da hayır diyemediğinden tüm yaz haftada 1, 15’te bir değişik değişik insanlar gelmeye başlamıştı yazlığa, çevrede resmen fiyat araştırması yapıyorlardı, bu ev satılsa kaç para eder, bu metrekaredeki bir ev kaça gider vs, fiyat araştırmadaki amaçları neydi bilmiyorum ama biz bile sinir olmuştuk başkasının malının ne kadar ettiğini sormalarına, sürekli birilerinin kendi evi gibi kalmalarına, adam da bu durumdan hiç hoşlanmamış olacak ki en sonunda yazlığını kiraya verdi, artık kimse anahtar isteyemiyor.

Yazlık resmen dert, başka zaman hal hatır sormak için bile aramayanlar tatili bedavaya getirmek için çok rahat anahtar isteyebiliyor.

Ne yazık ya. Senelerce dişimden tırnağımdan arttırıp evlatlarımla tatil yaparım diye yazlık sahibi olayım. Sonra görgüsüz yüzsüz varoş damat ve ailesi gelsin benim gidemediğim yazlığa çökmeye çalışsın ve buna izin vermiyor diye kızımı üzsün... Nereden nereye.

Ne güzel özetlemişsiniz

Evet o karşılayacak ailesi gram birsey vermez. Artık dönüş muhteşem olacak şu an sadece dinlenmek istiyorum.
Eşinin bunu karşılayacak bütçesi varmı peki? Yoksa aylarca dişinizden tırnağınızdan arttırıp borçmu ödeyeceksiniz? Bana biraz senden intikam almak istiyor gibi geldi. Madem ailemin yazlığa gelmesine izin vermedin öde şimdi borçları diyecek.

Kredi kartına taksit seçeneğini kullanacak. Kendi ödeyecek bu yüzden de bir daha tatile onlarla cikmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…