Eşiniz ailesinden duygusal baslı görünüyordurİşte onu çözemedim. 8 senedir hiç onlar tatile cikmamisim cok ayıpmıs. Ailemin evine gelseler ne olurmuş çünkü onlar eşimin anne babasiymis. Hayir eşin ailesiyle illa tatile cikma gibi bir kural mı var? Anlamadim.
Duyar yemek istiyorsan durma devam etAileniz şunu bilse nasıl çingenelere denk geldik böyle der.
Kızım sen saf mısın? Ne özür dilemesi? Yıllardır senin ailenin evinde bedava tatil yapan it, bu yıl seni evde bırakıp senin kesenden kendi ana babasına beş yıldızlı otelde tatil ısmarlamış, onlarla gitmiş tatil yapıyor, bı de sana trip mi atıyor? Onun senden özür dilemesi lazım böyle hem çulsuz hem asalak bı ailesi olduğu için, farkında değil misin?Şimdiden vizildanmalar var zaten. Hayirlisi ozur dilemem çünkü vicdanım rahat.
Akrabalarım gidecekmiş anahtarı veremem,seneye bakarız diyip geçemiyormusunuz?Merhabalar arkadaşlar
Aranıza yeni katıldım. 5 gün sonra 8 senelik evli olacağım. 8 senedir her sene ailemin yazligina gidiyoruz. Bu sene illa ailemde gelsin diye tutturdu. Benim ailem yasli oldugu için bizle gelmiyorlar. Onun ailesi de orası boş bize anahtarı verin siz de sonra gelin dote tutturuyor. Ben dinlenmek istiyorum çünkü çalışıyorum. Ama esim bunu anlamıyor ve beni suçluyor. Kendisi ailesiyle ne zaman bir araya gelse hep ben ilgileniyorum. Kendisi bana yüklüyor sorumluluğu. İlgilenmesi ailesi bozuluyor. Aramız çok fena. Onlarla çıkmak istemiyorum. Siz ne yapardınız?
Piraye hanim zaten ben ozur dilemeyecegim. Safligim var evet çünkü karşımdakini kendimden önce düşünürüm. Ama bu sefer degilKızım sen saf mısın? Ne özür dilemesi? Yıllardır senin ailenin evinde bedava tatil yapan it, bu yıl senin kesenden kendi ana babasına beş yıldızlı otelde tatil ısmarlamış, bı de sana trip mi atıyor? Onun senden özür dilemesi lazım böyle hem çulsuz hem asalak bı ailesi olduğu için, farkında değil misin?
Saf olduğunuz belli.Piraye hanim zaten ben ozur dilemeyecegim. Safligim var evet çünkü karşımdakini kendimden önce düşünürüm. Ama bu sefer degil
Zaten oyle dedim ve ayrı tatillere gidiyoruz bu yüzden.Akrabalarım gidecekmiş anahtarı veremem,seneye bakarız diyip geçemiyormusunuz?
Eşinize de "ben ailenle geçiremem tatili,dinlenecegim,sen ailenle olmak istiyorsan gidebilirsin yanlarına"diye çekin resti.
Ailenizin evine gider yaparsınız tatilinizi.
Ben bu insanların evine yayılma durumuna zaten karşıyım,birde anahtar istemişler utanmadan,sizden önce gidecekler, tuhaf.
Senin özür dilemeyi bırak , bu olay için bu adamı dönüşte sağlam bir protokolle karsilaman lazım. İmzalasin, defolsun gitsin anasının evinde bol bol tatil yapsınPiraye hanim zaten ben ozur dilemeyecegim. Safligim var evet çünkü karşımdakini kendimden önce düşünürüm. Ama bu sefer degil
Bizim sokakta oturan bir adam çok hasta olduğu için binbir hevesle aldığı yazlığına gelememeye başladı birkaç yıldır, bunu fırsat bilen 7 sülalesi konu komşusu dahi anahtar isteyip duruyormuş adam da hayır diyemediğinden tüm yaz haftada 1, 15’te bir değişik değişik insanlar gelmeye başlamıştı yazlığa, çevrede resmen fiyat araştırması yapıyorlardı, bu ev satılsa kaç para eder, bu metrekaredeki bir ev kaça gider vs, fiyat araştırmadaki amaçları neydi bilmiyorum ama biz bile sinir olmuştuk başkasının malının ne kadar ettiğini sormalarına, sürekli birilerinin kendi evi gibi kalmalarına, adam da bu durumdan hiç hoşlanmamış olacak ki en sonunda yazlığını kiraya verdi, artık kimse anahtar isteyemiyor.Yazlık evi olupta huzurlu olanı görmedim aileniz satsın kurtulsun zaten GİDEMİYORLARmış da.
Dünyanın en kısa korku filmiEşimin ailesiyle tatil
Ne güzel özetlemişsinizNe yazık ya. Senelerce dişimden tırnağımdan arttırıp evlatlarımla tatil yaparım diye yazlık sahibi olayım. Sonra görgüsüz yüzsüz varoş damat ve ailesi gelsin benim gidemediğim yazlığa çökmeye çalışsın ve buna izin vermiyor diye kızımı üzsün... Nereden nereye.
Keşke bu varoşların kaba etine tekmeyi atabilsen. Ailene yazık. Dünür diye muhatap oldukları tiplere bak.Ne güzel özetlemişsiniz
Nerde ailenin yazligiGitmek istemediğimi söyledim. Çünkü biyorum ki gidersem bu son olmayacak her sene gelmek isteyecekler.
BodrumNerde ailenin yazligi
Eşinin bunu karşılayacak bütçesi varmı peki? Yoksa aylarca dişinizden tırnağınızdan arttırıp borçmu ödeyeceksiniz? Bana biraz senden intikam almak istiyor gibi geldi. Madem ailemin yazlığa gelmesine izin vermedin öde şimdi borçları diyecek.Evet o karşılayacak ailesi gram birsey vermez. Artık dönüş muhteşem olacak şu an sadece dinlenmek istiyorum.
Kredi kartına taksit seçeneğini kullanacak. Kendi ödeyecek bu yüzden de bir daha tatile onlarla cikmayacakEşinin bunu karşılayacak bütçesi varmı peki? Yoksa aylarca dişinizden tırnağınızdan arttırıp borçmu ödeyeceksiniz? Bana biraz senden intikam almak istiyor gibi geldi. Madem ailemin yazlığa gelmesine izin vermedin öde şimdi borçları diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?