- Konu Sahibi dilaraa007
-
Verme en fazla kötü gelin derler2 aylık evliyim altınlarımı mehir olarak istedim eşimin babasının borçları varmış hacız gelecekmiş o sana ödeyecek dedi altınlarımı istedi bende vermedim altınlarımı geri alamam diye korkuyorum ayrıyetten zarar edeceğim altınlarını verip de alamayan çok kişi var ne yapmalıyım
Ödeyebilseydi banka kredisini öderdiİnternet üzerinden sigorta tarafından dolandırılmış ondan sonra ödemek için kredi felan çekmiş her bankadan borç çıkıyormuş ödedikçe faize bindiği için borç düşmüyormuş altınlarımı da eşim taktı çalışarak bir tane altın taktılar bana kaynanamla kaynatam eşimden saklamışlar söylememişler eşime dayısı söylemiş o da hani belki veririm diye söyledi zorlamadı ama ben vermemekten yanayım zaten güvenemiyorum çünkü altın artıyor zarar edeceğim
Garanti altinlar gelir oderiz biz borcu diye hesap yapmislardir.Normalde ben de böyle düşünürdüm.
Ama evlilik 2 aylık, haciz haberi vs düğün öncesinden borç yani.
Belli ki altınlarla hallederiz planı yapılmış önceden.
Bana da öyle geldiGaranti altinlar gelir oderiz biz borcu diye hesap yapmislardir.
Peloooooo gızzz annemmmm seni çok üser bu hayat beee
Esinizin babasi once borcunu odesin de haciz gelmesin. O kadar borcun uzerine neyin arsasini odeyecekmis. Eger esinizin babasi kredi cekip arsa almaya kalkarsa mecburen arsa esinizin babasinin ustune olur. Sizin ustunuze olmaz. Bu sebeple adama hem arsa almis olup hem de altinlarinizi vermis olursunuz.Eşim tamam dedi konuyu kapatalım o zaman bir şekil hallederiz dedi ama üzüldü bir de ben arsa almayı düşünüyorum dedi o zaman dedi arsa alırız arsanın parasını babam öder sen de dedi altınları verirsin altın yerine arsa parası öder dedi üzerine yaparız dedi almamız da bir ayı bulur dedi ben yine de güvenemem çünkü bu devirde kardeşine bile güvenemiyorsun
Ben veriridim. Verdim de daha önce.2 aylık evliyim altınlarımı mehir olarak istedim eşimin babasının borçları varmış hacız gelecekmiş o sana ödeyecek dedi altınlarımı istedi bende vermedim altınlarımı geri alamam diye korkuyorum ayrıyetten zarar edeceğim altınlarını verip de alamayan çok kişi var ne yapmalıyım
Bu güne kadar veriler altınları alan olmuş mu? Ciddi soruyorum. Ben şahsen hiç birini alamadım.2 aylık evliyim altınlarımı mehir olarak istedim eşimin babasının borçları varmış hacız gelecekmiş o sana ödeyecek dedi altınlarımı istedi bende vermedim altınlarımı geri alamam diye korkuyorum ayrıyetten zarar edeceğim altınlarını verip de alamayan çok kişi var ne yapmalıyım
Vermeyin, asla alamazsiniz.2 aylık evliyim altınlarımı mehir olarak istedim eşimin babasının borçları varmış hacız gelecekmiş o sana ödeyecek dedi altınlarımı istedi bende vermedim altınlarımı geri alamam diye korkuyorum ayrıyetten zarar edeceğim altınlarını verip de alamayan çok kişi var ne yapmalıyım
Burda gördüğünüz gibi eşinizin bu altınları sizden almaya dair A B C ....Z ye kadar planı var siz hayır dedikçe yenisini geliştirip söyleyecekEşim tamam dedi konuyu kapatalım o zaman bir şekil hallederiz dedi ama üzüldü bir de ben arsa almayı düşünüyorum dedi o zaman dedi arsa alırız arsanın parasını babam öder sen de dedi altınları verirsin altın yerine arsa parası öder dedi üzerine yaparız dedi almamız da bir ayı bulur dedi ben yine de güvenemem çünkü bu devirde kardeşine bile güvenemiyorsun
Haklısınız ben uzun yıllar evliyim belki de bundan dolayı verebilirim diye düşünüyorumNormalde ben de böyle düşünürdüm.
Ama evlilik 2 aylık, haciz haberi vs düğün öncesinden borç yani.
Belli ki altınlarla hallederiz planı yapılmış önceden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?