Eşim altınlarımi istiyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lütfen yazacaklarımı yanlış anlama. 37 yaşındayım haliyle hayat konusunda senden bir tık daha deneyimli olduğumu düşünüyorum.

Öncelikle eşin senin velin değil, sende 18 yaşından küçük veli iznine tabi çocuk değilsin. Çalışma konusunda ondan izin almana gerek yok; ha sen çalışmak istemiyorsan en doğal hakkın kimse sana bir şey diyemez. Fakat madem eşin calismani istemiyor senin altınlarına tenezzül etmeyecekti.

Bundan sonra kendin için birikim yapmaya çalış, herşey yolunda giderse yine ailen için harcarsın. Ayrıca senin yerinde olsam çocuk konusunu erteler, bir süre çalışıp evliliğin tadını çıkarırdım.

Tabiki daha çok erken ama 1 senelik korunmasız olmamıza rağmen olmadi oylelikle doktora gittim bazı sağlık sorunlarım da var o yuzden doktorum en azından 1 tane olsun dedi ileride benim çocuğum hiç olmayabilir..
Yahu 22 yaşında ne gördü de öyle dedi? Acele etmeyin bir iki doktor daha görsün. Amh düşüklüğü mü erken menapoz mu tüplerin tıkalı olması mı? Bu kadar ciddi birşey yoksa bu konuda şimdiden stres olmayın. Hatta özel merkezse biraz şüpheli yaklaşın. Doktorun sizin adınıza bir tane olsun hiç değilse demesini saçma buldum

Bende dün verdim araba aldi. Bizde özelde tüp bebek yaptiriyoruz maddi olarakta çok yıpratıcı bir süreç en azından tüp bebek paranızı kenara koyup verin altinlarinizi bence. Biz öyle yaptık. Pişman değilim ben tabi kişiye göre değişir fikirler

Tüp bebekte tuplerin tikali olması sıkıntı değil zaten. Isterse 40 yasinda yaptırsın tüp bebek. Erken menopoz harici 20 yasinda kostur kostur bebek pesine duşmek koca da calismasina izin vermiyomus. Bana pek ic acici gelmedi bu konu

Kocanın çalışmasına izin vermemesini kaçırmışım ben. Altını al, çalıştırma bi de koşa koşa bebek yaptırt, iyice kadını kendine mi hapsediyor acaba?

Tüp bebek meselesi olmasaydı verin altınlarınızı bu devirde başka türlü ev araba sahibi olamazsınız diyecektim de sizde durumlar farklı. Eşinize söylediniz mi peki tüp bebek parasını nasıl bulmayı planlıyor?

Vermişsin madem artık durup durup gündeme getirme aranız bozulmasın.
Ama ben de herşeyimi verdim bir de çalışıp çalışıp kredi çekiyordum her alınanı üzerine alırdı ne fark eder diye. Sonuç olarak 2 çocuğumla boşandım. Aldatılıp-dolandırıldım.
Ne fark eder deyip üzerine alması beni rahatsız etti. Bir daha ki sefere daha dikkatli olmanı tavsiye ederim.

altınlarım derken.? Evlenirken evli çifte destek olsun diye Takılmadı mı onlar?
hem de eşinizin öz ana babası tarafından?
kocanız da ikiniz için araba almak için kullanmak istemiyor mu?
Çok garip bir Düşünce tarzınız var.

Evlilikte ben bunların sorun olmaması gerektiğine inanıyorum. Sonuçta ikinizin arabası olacak , araba konforuna sahip olacaksınız. Belki ileride çocuğunuz olunca rahat edeceksiniz. Sonuçta adam kumarda yemek için istememiş .

Ben bir kısım bileziklerimi ilk araba aldığımız da eşime verdim. Kalanı da ev alırken verdim. Yeniden yapar yapmaz önemli değil benim için. Araba ve ev sahibi olduk

Serbest muhasebeci mali müşavir
Bu meslegi yapip evini, varini yogunu satip luks araba alan insanlar var. Prestijli ve zengin gorunum ile daha cok musteri aliyorlarmis. Eger esi smmm ise her yere arabayla gider, konu sahibine sira gelmez diye sordum

Madem arabanın kimin üzerine olduğunun önemi yok, sizin üzerinize olsun. Niye eşinizin üzerine oluyor? Altınları çokta istemeyerek vermediğimizi biliyor, özellikle söylemişsiniz, gönlünüz olsun diye bile sizin üzerinize alınabilir. Sonuçta fark etmiyor ya.

Bende altinlari ev alırken bozdurmustum, araba için de bozdurulabilir bence ama siz o arabada şoför koltuğunun yanından gecemeyeceksiniz muhtemelen.

Bunu bir de müteahhitler yapıyor, oturdukları evlere, eşlerinin çocuklarının giyimine baksanız asla iyi bir gelire sahip olduklarını anlamazsınız, daha çok ev satabilmek müşteri kazanmak için son model arabalara yatırıyorlar parayı.

Konuyla direkt alakalı değil ama takıldım çünkü niye hemen tüp bebek tedavisi alıyorsunuz.
O kadar kişi var ki sanki bu türkiyede ticaret olmuş.
Birde özel de.
Kırmak istemiyorum ama önce bir alternatifleri denerseniz.
Vitamin, amino asid ,bitkisel veya hormon takviyesi.
Birde kafanızı boşaltmalisiniz.
Hayırlısı olsun..

Bugün bende bozdurdum bileziklerimk ama canımdan can gitmedi vallahi.
Onları saklarken zaten geleceğimize yatırım olsundu derdim.Hemde 160 gram bileziğim uçtu gitti ama çok şükür evden sonra arabamızı da alabildik.Hiç önemi yok bizim çünkü.

Sizde bebek sürecine başladığınızda eminim eşiniz düşünecektir bir çözüm.O yüzden kafanıza takmayın.

Hayırlı olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…