- 15 Şubat 2013
- 26.424
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.429
- 798
- Konu Sahibi Anaymbenana
-
O ne bre smmmmiEsiniz smmm mi?
Yahu 22 yaşında ne gördü de öyle dedi? Acele etmeyin bir iki doktor daha görsün. Amh düşüklüğü mü erken menapoz mu tüplerin tıkalı olması mı? Bu kadar ciddi birşey yoksa bu konuda şimdiden stres olmayın. Hatta özel merkezse biraz şüpheli yaklaşın. Doktorun sizin adınıza bir tane olsun hiç değilse demesini saçma buldumTabiki daha çok erken ama 1 senelik korunmasız olmamıza rağmen olmadi oylelikle doktora gittim bazı sağlık sorunlarım da var o yuzden doktorum en azından 1 tane olsun dedi ileride benim çocuğum hiç olmayabilir..
Tüp bebekte tuplerin tikali olması sıkıntı değil zaten. Isterse 40 yasinda yaptırsın tüp bebek. Erken menopoz harici 20 yasinda kostur kostur bebek pesine duşmekYahu 22 yaşında ne gördü de öyle dedi? Acele etmeyin bir iki doktor daha görsün. Amh düşüklüğü mü erken menapoz mu tüplerin tıkalı olması mı? Bu kadar ciddi birşey yoksa bu konuda şimdiden stres olmayın. Hatta özel merkezse biraz şüpheli yaklaşın. Doktorun sizin adınıza bir tane olsun hiç değilse demesini saçma buldum
Kocanın çalışmasına izin vermemesini kaçırmışım ben. Altını al, çalıştırma bi de koşa koşa bebek yaptırt, iyice kadını kendine mi hapsediyor acaba?Tüp bebekte tuplerin tikali olması sıkıntı değil zaten. Isterse 40 yasinda yaptırsın tüp bebek. Erken menopoz harici 20 yasinda kostur kostur bebek pesine duşmekkoca da calismasina izin vermiyomus. Bana pek ic acici gelmedi bu konu
21 yasinda bi deKocanın çalışmasına izin vermemesini kaçırmışım ben. Altını al, çalıştırma bi de koşa koşa bebek yaptırt, iyice kadını kendine mi hapsediyor acaba?
altınlarım derken.? Evlenirken evli çifte destek olsun diye Takılmadı mı onlar?Kızlar ben 1 buçuk senelik evliyim.. düğün zamanı 100 gram altın istemişti ailem kayınvalidemlerde taktılar sağolsun..20 gramdan 5 bileziğim vardi ve altınlarımi takmayı çok seviyorum.. lakin eşim tutturdu araba almak istiyorum diye..arabayi buldu altınlarımı istedi bu seferbende ehliyet ve kolumda bir tane kalması şartı ile altınlarımı vermeyi kabul ettim.. eşimde Aralık ayından sonra borcu bitince aldığı bileziklerini geri yerine koyacağına söz verdi.. verdim ama canımdan can gidiyor ki biz bebek için tedavi oluyoruz gittiğimiz klinik de özel.. sürekli oraya masraf yapıyoruz.. altınları ben tüp bebek için satmayı planliyordum... Tüp bebek pahalı bı süreç ve ben altınlarıma guveniyordum..
Serbest muhasebeci mali müşavirO ne bre smmmmi
Bunu bir de müteahhitler yapıyor, oturdukları evlere, eşlerinin çocuklarının giyimine baksanız asla iyi bir gelire sahip olduklarını anlamazsınız, daha çok ev satabilmek müşteri kazanmak için son model arabalara yatırıyorlar parayı.Serbest muhasebeci mali müşavir
Bu meslegi yapip evini, varini yogunu satip luks araba alan insanlar var. Prestijli ve zengin gorunum ile daha cok musteri aliyorlarmis. Eger esi smmm ise her yere arabayla gider, konu sahibine sira gelmez diye sordum
Konuyla direkt alakalı değil ama takıldım çünkü niye hemen tüp bebek tedavisi alıyorsunuz.Kızlar ben 1 buçuk senelik evliyim.. düğün zamanı 100 gram altın istemişti ailem kayınvalidemlerde taktılar sağolsun..20 gramdan 5 bileziğim vardi ve altınlarımi takmayı çok seviyorum.. lakin eşim tutturdu araba almak istiyorum diye..arabayi buldu altınlarımı istedi bu seferbende ehliyet ve kolumda bir tane kalması şartı ile altınlarımı vermeyi kabul ettim.. eşimde Aralık ayından sonra borcu bitince aldığı bileziklerini geri yerine koyacağına söz verdi.. verdim ama canımdan can gidiyor ki biz bebek için tedavi oluyoruz gittiğimiz klinik de özel.. sürekli oraya masraf yapıyoruz.. altınları ben tüp bebek için satmayı planliyordum... Tüp bebek pahalı bı süreç ve ben altınlarıma guveniyordum..
Kesinlikle öyle. Ve surekli araba degistiriyorlarBunu bir de müteahhitler yapıyor, oturdukları evlere, eşlerinin çocuklarının giyimine baksanız asla iyi bir gelire sahip olduklarını anlamazsınız, daha çok ev satabilmek müşteri kazanmak için son model arabalara yatırıyorlar parayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?