ben zamanında çok taviz verdim ama evet bu konuda vermeyeceğim,anlasın artık bişeyleri..Yok . Ama zaten daha öncesinde de sorun cikarmazdı o dönem yeni bebek oldu eşim hep benle kavga halinde bende artık sussun yeterki diye hep her dediği ne uydum. O tepki yetti bu konuda. Ailem ya nasıl gitmem yasaklanır. Evimi ihmal etmediğim sürece gider gelirim tabiki. En başta büyük tepki vermeniz gerekirdi. Bu konu lütfen rica minnet konusu değil benim için. Başka biyer olsa amenna annem ya. Ve benim annem de tek yaşıyor 10 dk mesafeye izin mi istiycem.
anlayissiz insanla ugrasmak çok zor taviz dediğimiz şey aslında zorunluluk yüzünden oluyor bazen.mesela ablam öyle yap böyle yap ben senin yerinde olsam şöyle derim falan der ama o kendi eşine göre konuşuyor benim eşim zor bi insan seninki de öyle anlattigin kadariyla seni anlıyorum. Bu anlattığım olayda bıçak kemiğe dayandi artik ne olursa olsun dedim. Sen de iyi düşün öfkeyle kalkan zararla oturur.restini çekmişsin zaten konuşmuyorsunuz sanırım istersen söyle anneme gidicem kalmak istiyorum yarin gelirim de sana yemen için bişeyler hazirladim de bakalim ne olacak yavaştan gir konuyadimi.. tavizler tavizler tavizler..insana kendi kişiliğini kaybettriyo, yok bu sefer bende vermicem..en iyisini yapmışsın..
İki üç sene önce oldu bu olay ama gram taviz vermedim k.v.ye ve eşimin ailesinden kimseye gitmedim iftarlar oldu katilmadim k.v yüzsüzlüge devam etti ve geliyordu yine hatta benim tavrimi bizim ne suçumuz var diyerek saçma buldu ama dedimya gram taviz vermedim
Keşke ilk evlendiğim günden itibaren daha bilinçli davransaydim keşke eşime , özellikle k.v ye bu kadar taviz vermeseydim ama anlayamadım bi de k.v nin böyle cikacagi hiç aklima gelmedi. Neyse zararin neresinden dönsek kardir.İyi yapmışsın
Hep böyle ol , hayır demeyi bil istemediğin zaman
Evet hiç bişey için geç değilKeşke ilk evlendiğim günden itibaren daha bilinçli davransaydim keşke eşime , özellikle k.v ye bu kadar taviz vermeseydim ama anlayamadım bi de k.v nin böyle cikacagi hiç aklima gelmedi. Neyse zararin neresinden dönsek kardir.
evet canım konuşmuyoruz..şuan gidememki anneme bende çalışıyorum,annemde çalışıyo,pazar düğün var bide bu h.sonuda annemin misafirleri olucak muhtemelen, haftaya h.sonu gidicem inşallah..ama eşimle konuşmadığım için ve şuan ona çok çok kırgın olduğum için sana yemek hazırladım falan bile diyemem ben ona..anlayissiz insanla ugrasmak çok zor taviz dediğimiz şey aslında zorunluluk yüzünden oluyor bazen.mesela ablam öyle yap böyle yap ben senin yerinde olsam şöyle derim falan der ama o kendi eşine göre konuşuyor benim eşim zor bi insan seninki de öyle anlattigin kadariyla seni anlıyorum. Bu anlattığım olayda bıçak kemiğe dayandi artik ne olursa olsun dedim. Sen de iyi düşün öfkeyle kalkan zararla oturur.restini çekmişsin zaten konuşmuyorsunuz sanırım istersen söyle anneme gidicem kalmak istiyorum yarin gelirim de sana yemen için bişeyler hazirladim de bakalim ne olacak yavaştan gir konuya
Gelirsin inşallah.evet canım konuşmuyoruz..şuan gidememki anneme bende çalışıyorum,annemde çalışıyo,pazar düğün var bide bu h.sonuda annemin misafirleri olucak muhtemelen, haftaya h.sonu gidicem inşallah..ama eşimle konuşmadığım için ve şuan ona çok çok kırgın olduğum için sana yemek hazırladım falan bile diyemem ben ona..
inşallah senin gibi üstesinden gelirim bende
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz vardır bir şey. Annenle tartıştılar mı hiç? Ya da kv kp geliyor mu sana? Kv gelip kalır da anneciğin kalamazsa çıkar kavgayı al valizi git iki güne kapına gelir zaten.
söylüyorumda anlamıyoki , o tartışmamızda boşanmaya kadar geldi laf, geri vites yapmaz, o kadar lanet bi huyu var, ölse geberse, ben boşancam desem durdurmaz gib geliyo
O işler öyle olmuyor canim ben aynı durumlar yüzünden 7 aylik hamile halimle aldım valizi çıktım ne 2 günde gelmesi 4 ay oldu ne gelen var ne giden. Boşanma davamiz açıldı.
söyledim canım onuda söyledim..sık sık gitmiyorumki dedim,zaten çalışıyorum, annemde çalışıyo nereye gidicem sık sık..yok yok anlamıyo, neyin indını takıntısını yapıyo bu kadar anlamıyorum..Gelirsin inşallah.
Benim eşim annemde kalmama ses çıkarmaz sebebi de sık gitmememdir.sık gitmem gitmişken de kalırım hatta bugün dedim yarin gitmeyim hafta içi gider bi gün kalırım diye azindan sık gitmediğini öne sür annende sen de çalışıyormussun baban hayatta değil bunlarin hatrina ses çıkarmasin
O işler öyle olmuyor canim ben aynı durumlar yüzünden 7 aylik hamile halimle aldım valizi çıktım ne 2 günde gelmesi 4 ay oldu ne gelen var ne giden. Boşanma davamiz açıldı.
şok oldum şuanda, hamileyken gittin ve boşanıyorsunuz..sizin sorununuz neydi cnm tam olarak,neler oldu,nasıl gittin, inan çok üzüldüm,Allah yardımcın olsun..Eger inatçıysa esin iyi düşün öyle karar ver ben inadı kırılır sandım hamile halimle inadından vazgeçmedi çocuk doğdu yine vazgeçmedi bosaniyoruz.
Sana ömür boyu sürecek bi kural koyup sürdürmeni istiyor bunun inadi.yani olay onun dediği gibi olacak.seni çok iyi anlıyorum ve üzülüyorum erkekler çok bencil kendi aileleri kendi kuralları kendi istekleri yani hep kendileri var.söyledim canım onuda söyledim..sık sık gitmiyorumki dedim,zaten çalışıyorum, annemde çalışıyo nereye gidicem sık sık..yok yok anlamıyo, neyin indını takıntısını yapıyo bu kadar anlamıyorum..
o kadar güzel özetlemişsinki ilk paragrafında..aynen öyle..Sana ömür boyu sürecek bi kural koyup sürdürmeni istiyor bunun inadi.yani olay onun dediği gibi olacak.seni çok iyi anlıyorum ve üzülüyorum erkekler çok bencil kendi aileleri kendi kuralları kendi istekleri yani hep kendileri var.
Diyorum ya öfke ile kalkan zararla oturur iyi düşün taşın.ne yapacağına karar ver.herseyi göze aldım diyorsan ben k.validene konuyu bi çıtlat derim.anne seninle dertlesmek istedim şikayet değil bu beni üzen bi konu annemle paylasamiyorum duysa çok üzülür v.s de.en azindan fikrini al eşine nasihat vermese de kadin olarak sana yardim etsin.(tabi k.v halden anlayacak iyi bi insansa )
Zaten çok değer verdikçe şımarıyorlar dozu iyi ayarla fazla abartma ilgiyi.o kadar güzel özetlemişsinki ilk paragrafında..aynen öyle..
halbuki ona nasıl değer veriyorum ona bir bilsen,çocuk gibi sakınıyorum onu..kv halden anlar, çok iyi biri, çokta üzülür bu duruma eminim..
ve bana bir lafı daha çok çok koydu..benim 2. evliliğim ya, tartışırken bana dediki vay be bende senin için herkesi karşıma almıştım.. söylenecek laf mı bu..
önceden kavga ettiğimizde çok çok üzülürdüm, gizlice ağlardım, biran önce barışmak isterdim..şimdi hiç öyle değilim..çok kırdı beni..o dediğin mesafe oluştu içimde ona karşı..gözümden çok düştü..onsuz bi hayatı düşünmek çok zor geliyo ama onunla da nereye kadar gidicek böyle bilemiyorum..artık bişeyler için çabalamak bile gelmiyo içimden..Zaten çok değer verdikçe şımarıyorlar dozu iyi ayarla fazla abartma ilgiyi.
Söylediği laf kırıcı tabi sakin bi aninda bu konuyu da belirt bu kelimeler araniza mesafe koyar araniz açılır daha bile.
yok hiçbirşeye karışmazki annem, öyle kv.klik yapmaz..ne düzenimize ne evimize ne bize..zaten kadın topu topu kaç kere geldi.. işte o, bu devri yaşayamıyo,hala babasının o eski kafasında, zamanında babasının ve abisinin yaptıklarının aynısını uygulama çabasında..Annen sizin evinizle ilgili bi takım şeylere karışan birimidir ? Belki eşin rahatsız oluyordur alıştırmamak adına senin de kalmanı uygun bulmuyodur. Bu devirde anneye göndermeme mi kaldı bi de 1 yıllık evlisiniz. Bi sebebi mutlaka vardı.
Bende senin gibiyim içim kırık dökük kendimi hep haksızlığa uğramış gibi hissediyorum. Ama bi şekilde devam ediyoruz işte. Üzülme dik ol karşısında. Bi de babasindan görme davranışlar diyorsun benim eşim dr öyle o davranış ve fikirleri silmej çok zorönceden kavga ettiğimizde çok çok üzülürdüm, gizlice ağlardım, biran önce barışmak isterdim..şimdi hiç öyle değilim..çok kırdı beni..o dediğin mesafe oluştu içimde ona karşı..gözümden çok düştü..onsuz bi hayatı düşünmek çok zor geliyo ama onunla da nereye kadar gidicek böyle bilemiyorum..artık bişeyler için çabalamak bile gelmiyo içimden..
onun karşısında dik duruyorum artık, ağlamıyorum sızlamıyorum..güçsüz ezik olarak görmesin beni..Bende senin gibiyim içim kırık dökük kendimi hep haksızlığa uğramış gibi hissediyorum. Ama bi şekilde devam ediyoruz işte. Üzülme dik ol karşısında. Bi de babasindan görme davranışlar diyorsun benim eşim dr öyle o davranış ve fikirleri silmej çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?