Eşim annemde kalmama izin vermiyor, onunda kalmasını istemiyor:(

bu gün okuduğum 2. konu bu... Arkadaşım bir tanecik annen var. kocandan izin almak zorunda değilsin. anne bu yaa, anne ! Böyle hayırsız kocadan koca olmaz, boşan gitsin... anacağınla gül gibi geçinir gidersiniz.

Onun ailesi de gelsin gelmemeleri senin problemin değil,gelmek istediler de gelmeyin mi dedin, onun annesinin en azından eşi hayatta senin bi annen var ona da hasret kalmak mı istiyorsun,bak 2.eşinmiş eş garantisi olan birsey değil görmüşsün, ama annen hep annen,sana demiyorum ki eşini at, aile önemli eş tü kaka demiyorum eş de önemlidir amenna ama eşin müdahale edeceği şey var müdahale edemeyeceği haddi olmayan şeyler var, ben anneme gidiyorum özledim işine gelmiyorsa boşanalım de ve ciddi ol sinik durma,ciddi olduğunu görürse ar anlamazsa 3.eşi bulursun erkek mi yok

Bu nasıl bir eş bu nasıl bir rahatlık tepkinizi koysaniza

bu gün okuduğum 2. konu bu... Arkadaşım bir tanecik annen var. kocandan izin almak zorunda değilsin. anne bu yaa, anne ! Böyle hayırsız kocadan koca olmaz, boşan gitsin... anacağınla gül gibi geçinir gidersiniz.
aklıma geldi boşanmak ama ikinci evliliğim ( gideymişim anneme bikaç saat ourup döneymişim

Canim yanlis anlama ama ikinci evliliginmis.Esin cok kiskanc falan mi?Yani siz annenizde kalinca ilk esinizle goruseceginiz gibi tuhaf dusunceleri olabilir mi ?

Benim de sizin gibi babam vefat etti ve annem tek yaşıyor. Eşim bana anneni yalnız bırakacaksın ama gitmeyeceksin dese, düşünemiyorum bile. Evlendiniz diye tapunuzu almadı, nasıl size git yada gitme diyebiliyor? Üstelik anneniz!!!
Hiç kimsenin benim annemle ilişkime karışmaya hakkı yok. Böyle saçma şey mi olur?
Bir anne olduğunuzu düşünün ve evladınızın kocasından dolayı sizi bir başına bıraktığını düşünün ne hissedersiniz? Binbir emekle sizi büyüten bu günlere getiren kadın mı koca mı? Sakinlikle, mantıklı konuşmakla anlamıyorsa kavgayla dövüşle çözün sorunu. Yine olmuyorsa bavulu toplayın izinsiz gidin. Köle misiniz siz yahu?

ben annemi üzmek istemediğim için boşanma işini düşünemiyorum, kadın nasıl mutlu ben mutuşyum diye, şimdi kalkıp ona nasıl diyim, damadın dediki annen bizde kalmasın (((

Canim yanlis anlama ama ikinci evliliginmis.Esin cok kiskanc falan mi?Yani siz annenizde kalinca ilk esinizle goruseceginiz gibi tuhaf dusunceleri olabilir mi ?
yok tatlım ya, biliyo eski eşimin çok farklı bi şehirde olduğunu, hiç görmediğimi görmeyeceğimide..

ah aklıma gelmedimi çekip gitmek.. annnemi üzmemek için oturdum.. kardeşim var bide o da evlencek, çok şükür annemin yan dairesine evleniyo. ama böyle devam ederse sonumuz hayır değil gibi

aklıma geldi boşanmak ama ikinci evliliğim ( gideymişim anneme bikaç saat ourup döneymişim

canımın içi, benim de ikinci evliliğim... Korkun ne ? 2. evlilik biterse elalem ne der diye düşünüyosan, o elalemle konuş kendileri çözüm bulsunlar evliliği yürütmene. Anne baba için 2. evlilikte biter 10. evlilikte...

biter tabi ama bizim bütün sülale aynı yerde, yaşadığımız yer küçük biyer..ben annem kardeşim üzülmesin istiyorum, yoksa diğer insanlar değil..

Az önce de belirttiğim gibi... benim de 2. evliliğim. Kayınvalidem ilk zamanlar çok zarar verdi evliliğime, ama aklımdan bir kere bile geçirmedim evime gelmesin diye... eşimin hayatta sadece annesi var, babası vefat etmiş. Şimdi de gelir bende kalır, gider... Bazen içim buz gibi oluyor ona karşı ama o bir ANNE... Oğlunu ondan ayırmak gibi bir hakkım var mı ??? eşinizin kalbi çok karanlık, böyle vicdansız bir adamla ömür geçmez arkadaşım... İyi düşün...

söylüyorumda anlamıyoki , o tartışmamızda boşanmaya kadar geldi laf, geri vites yapmaz, o kadar lanet bi huyu var, ölse geberse, ben boşancam desem durdurmaz gib geliyo

Bence, 2. evliliğiniz olduğu için ona mecbur olduğunuzu ve boşanamayacağınızı düşündüğü için böyle yapıyor. Siz bir evi terkedin de görün bakalım nasıl kuyruğu kıstırıp dolanıyor peşinizde...

aynısını ben ona diyorum cok
inan canım aynısını ben düşündüm, bir ömür nasıl geçicek böyle, o haklı, o ne derse o.. ben 33 yaşındayım, cahillik zamanımızdada değilizki..ki benim anacığımda neler çekti nası getirdi bu yaşa bizi..affedemiyorum onu içimde

söylüyorumda anlamıyoki , o tartışmamızda boşanmaya kadar geldi laf, geri vites yapmaz, o kadar lanet bi huyu var, ölse geberse, ben boşancam desem durdurmaz gib geliyo

Kaybetmekten korkan taraf sen olduğun için avantajlı olan o, bırakamicanı biliyo adam

erkeklerin egomanyasından bıktım!
yemin ederim bunları okudukca bende simdiden erkek arkadaşımın bi güzel ağzına s..... :))
demek ki baştan yapmak lazım şaka maka eli maşalı olmazsan insanı eziyolar işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…