Eşim Annemi Evden Kovdu

Biliyorum ben de evliyim. Bir tek konuda farklı düşünüyoruz. İster anne, ister k.v olsun rahatsız olan taraf eşine söylemeliydi. Çocuğu hastaneye götürelim diyen kadına, seni eve bırakalım demiş; kadın gene de gitmemiş. Bu bile toruna olan sevgisini gösteriyor. Demek ki çok endişelenmiş.

Eşi ameliyat olmuş küçük çocuğu var sabretmeli ya da çocuğa ben bakarım annen evine gidebilir demeliydi. Peki bu rahatına düşkün koca sizce çocuğa bakar mıydı? Hastaneye gitmeye bile üşeniyor.

Bu sitedeki herkese her gün biraz daha şaşırıyorum arkadaş..yuhhhh!!!
yaa ameliyat olayım annem gelip baksın hem bana hem hasta çocuğuma evime kocama..sonrada beyefendi böyle yapınca da sıkılmıştır diyorsunuz..bence bunu söyleyenlerin hepsi yandaş, kadınlar kulübünde gezen erkekler hemcinslerini koruyorlar.. başka türlüsünü aklım almıyor..sinirlendim ya.

Evet o konuda haklısınız eşine söyleyip annene söyle gitsin diyebilirdi tavır hoş olmamış doğru söylüyorsunuz.

Eş kişisinin yapması gereken en fazla size rahatsız olduğu şeyler varsa dile getirmesiydi, ki paşanın rahatsız olma hakkı olduğunu düşünmüyorum. Siz hastayken anne evine gitmişsiniz halbuki niye gidesiniz ama gitmişsiniz eş rahat etsin diye sanırım, çocuk hasta diye sonra da kadın makul saatlerde size gelmiş, herşey çok normal ve anneniz gayet fedakar. Anormal, hadsiz ve saygısız olan eşiniz! Adam sizle ilgilenmediği gibi bir de utanmadan vicdanı sızlamadan hasta eş ve çocuğunu evde bırakıp kıçını gezdirmeye çıkıyor. Siz de bunu kabullenip "yaa o öyle , pek sorumluluk almaz" demişsiniz.
Afedersiniz ama bence eşinizden önce siz bir kendinize gelin. Çünkü bu adamı inanılmaz derecede sorumsuzluğa , genişliğe alıştırmışsınız, öyle ki azıcık darlanınca adam kuduruyor ve sonrasında pişkince kendini savunabiliyor. Şimdi de saygısızlığa alıştırmayın bari, haddini bildirin. Gitsin "anne ben sana o gün stresimden çocuğa olan üzüntümden evine bırakayım dedim ama kötü niyetim yoktu, sonra da içime dert oldu, acaba yanlış anladı mı diye, özür dilerim kötü niyetli değildim, başımın üzerinde yerin var" gibi bir konuşma yapsın mutlaka.
Bu konuşmayı yapmadan ve sonrasında annemle tatlı tatlı muhabbet etmeden de bilmiyorum ama ben dünyayı dar ederdim ve asla ona güler yüzlü olmazdım.
Bir de birkaç kez yazdığınız "anneci değilim, çocuğu bırakmak için görüşüyorum en çok, haftada bir ararım" sözleriniz beni çok rahatsız etti. Anneniz anlattığınıza göre değerli bir kadın ve bunu haketmiyor çünkü. Bunları kocanızın yanınızda da söylüyorsanız adam bundan da yüz bulmuş olabilir. Diyorum ya bence siz kocanızdan önce kendinize çeki düzen vermelisiniz.

Seni eve bırakalım diyecek bana bende kalacam terk ederim o evi,damadıda evime almam bilir ne kadar aksi olduğumu.

Ne olursa olsun terbiyesizlik etmiş esin. Beyefendinin rahatı bozuldu herhalde ateşli cocugu hastaneye götürecek diye. Veya kendi yapması gereken seyi akıl edemedi başkası söylüyor diye zoruna gitti. Işine gelince anneanne baksın sorun yok işine gelmeyince hadi evine birakayim. Yok ya.

Nankör adam normal bir zaman olsa neyse ama siz zaten ameliyat olmuşsunuz,çocukta hasta.bir zahmet kadını idare etseydi birkaç gün daha sonra ne derdi varsa söylerdi size.annenizden özür dilesin terbiyesiz.kadın gelmiş size yardıma gördüğü muameleye bak.

Doğrudur ama sadece iceriğe yorum bakarak tarafsız yorum yapmak lazım. Kadın da diyebilir bence. Adam belki iyi niyetinden demiştir. Eşiyle yalnız kalmak istiyordur. Yani burada kadınlar da sürekli konu açıyor kv çocuğa cok müdahale ediyor sürekli yanyanayız diye

Kv ile anneyi bir tutmanız tuhaf.kv kadına annesi kadar bakmazdı büyük ihtimal faydadan çok zararı dokunurdu.adamın bir zahmet idare etmesi gerekiyordu çünkü karısı ameliyat olmuş,üstüne çocuk hasta olmuş.kendisi her ne kadar baba ve eş olsada bir kadın kadar o durumda evi çekip çeviremez.ne derdi varsa durum düzelene kadar idare edip sonra karısına söylemesi gerekirdi.

Kayınvalide ve anneyi tam olarak nasıl bir tutmuşum söylermisiniz? Tabiki anne gibi bakmaz ben sadece eşide anlamak lazım diyorum, ha adamın üslubu yanlış o konuda savunmuyorum tabiki uygun bir dille eşine söylese daha iyi olurdu.

Anneniz yerine k.v olsa ayni tepkiyi gosterir miydiniz ? Sanmam.

Eşiniz annenizi istemeyebilir. Adamcagiz işten eve gelip rahatca uzanmak kafa dinlemek istiyordur. Misafirligin de bir sınırı suresi var. Şu buyukler evlileri cocuga bakmak v.s bahanelerle bir turlu yalniz birakmiyorlar yahu.

Konu sahibi elli kere söylemiş ki annesi orada yatılı kalmıyor, en son da 3 ay önce görmüş.Kadin ameliyat olduğu için annesi kızının değil kendi evinde bakıyor ustelik.
Hala yok kocası sıkılmıştır,bunalmistir,yok kayinvalide gelse falan,yok kibarca söylemişmiş :)

Kocanin yaptığı büyük terbiyesizlik ve nankörlük.Bunun hiç bir bahanesi,açıklaması,makul bulunacak bir tarafı olamaz.İster bir kerecik yapmış olsun ( Bir kereden bir şey olmaz mantığıyla aynı),ister o gün canı sikkin olsun,ister kayinvalideyi sevmiyor olsun.4-5 kere üst üste seni evine bırakayım demek,kovmaktir net.

6 günde ateşi düşmeyen çocuğu tekrar doktora götürmek yerine akşam gezmesine gitmek isteyen babanın da babaliğindan şüphe ederim.

annende hata hala çocuğu hastaneye götürüyo. terbiyesiz kocanın karşısında hemen gidip bidahada gelmemesi gerek. çok ağır laf etmiş kocanız. gerçekten kovmak bu çok büyük bi ders vermelisiniz

Eşiniz çok ayıp etmiş. Kadın üzülmüştür güzel bir çiçek yaptırıp gidin özür dilesin annenizden. Benim çocugumda hastaydı ateş öksürük ve korktugumdan annemide çagırdım çalışmasına ragmen gelip kaldı. Gitmek istedi evine ama eşim izin vermedi hastayken geldin baktın anne iyileşince hemen gidemezsin biraz daha kal dedi.

O yüzden cennet biz annelerin ayaklarinin altinda kuzum. Ban yemisim ancak simdi yazabildim.

konu hakkında yorum yapmicam ama yazmadan da edemicem kadının kaynanası yapsa bunu, çocuğu bahane edip evden gitmiyor denir

''Allah Allah yaeeaa'' neden beddua ettim ki acaba?
Ben beddua etmedim siz ve sizin zihniyetinizdeki kişiler bu olayda annemin kovaladığını kibarca evden gönderildiğini soylediniz. Madem kovulma değil madem ayıp değil madem haksızlık nankörlük değil sizin de başınıza gelmesinde bir mahsur olmamalı. Bu söylemim sizi rahatsız etmemeli.

Annemin çocuklarımda aynen sizinki gibi emeklerim vardır ama annem çoğu zaman evimin iç işlerine karışır. Ortamı gerer. Eşimin çoğu zaman saygısına mazhar olsa da zaman zaman eşimin boğulduğunu görürüm. Belki öyle bir şey idi?
Hemen kovdu diye ıdaklanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…