Eşim Annemi Evden Kovdu

Normalde gebelik topiklerine yorum yapıyorum arada can sıkıntısından başka topik lere bakayım diyorum. Bu eşle ilgili olan topiklerde hanımlar eleştiri istemiyor. Beni destekleyin doğrusun diyin farklı bir yorum gelmesin falan filan. Eleştiriyi kaldıramayacak olgunluğa sahip değillerse burda başlık açmasınlar. Burda babasının kızıymış gibi savunan arkadaşlar acaba olayın iç yüzü tam anlamıyla mı anlatılıyor olay anında oradalar mı belki kadın kendi açısından yorumluyor. Belki orda annesinin ya da konu sahibinin bunu söyleyiş şekilleri farklı. Kimse annesine olumsuz bir şey der mi? Hepimizin annesi var biraz sakin olun ya hanım efendi hesabını kapatıp gitmiş

Bazen acaba akrabaları mı bu yorumu yapanlar diyorum inan çok komik oluyor

Sitedeki en son koca delisi olacak insanlardan birisiniz sanırım

böyle olanların çoğu da hemen "ay ben kv me saygısızlık etmem" diyor. tamam yüzüne birşey demiyor belki ama burada özellikle konu açıp arkalarından demediklerini bırakmıyorlar.
bu arkadaşta "benim kv kıskanç dedikoducu" diye yazdı çizdi. eee sen adamın anasının arkasından bunları derken iyi, o anneni istemeyince mi kötü ?
biraz da çuvaldızı batırmak lazım.
ben adamı savunmuyorum. kv ye diyene kadar eşine söyleyip çözmeliydi durumu. ama kocasının yanında kv sine saygılı gelin olup burda arkasından etmediği laf kalmayanları da çok anlayamıyorum.
adam en azından samimi. istemediğini direkt söylemiş.

Ama kadın böyle bir şey söylese önce kadını kovar evden bu tipler. Türk kadını ne kadar rahatsız olsa da böyle konuşmaya cesaret bulamıyor. Ha tabi sonra patlama noktası yaşanıyor ve evlilikler boşanmaya gidiyor orası ayrı. Ben burda hiç kv yatıya geldi gitmek bilmiyor ya da kv sürekli misafirliğe geliyor diye konu açanların böyle konuşabildiklerini sanmıyorum erkekler de 'ben öyle demek istemedim' diyip sıyrılıyor işin içinden

Karşıklıklı herkes eşini herkesten iyi tanır. Gelin kaynana olumsuzluğu olacağı gibi terside olabilir. Eşimin anneme böyle davranmasına şöyle izin vermezdim annemi her şeye koşturmazdım. Bir hanım yazmıştı yukarıda çağırmam annemi. Babası kimse o yapacak. Yok öyle sorumluluk sahibi değil falan. Ben yorum yapanlara çok dikkat ediyorum. Aşırı bir savunma oluyor

adam sürekli böyle davranıyorsa sıkıntı büyük. kaç kere sordum ilk kez mi oluyor böyle bir davranış diye. cevap gelmedi. eğer ilk kez böyle bir tavrı olmuşsa durum farklı değerlendirilir.
herkesin ters anı olur. adamın bi anlık tersine gelir, gider özür diler falan.
yada sabretmiştir, taşmıştır.

İşe gelen yerden soruları sormazsan cevap gelmez Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın

Şimdi bahsi geçen kişi kayınvalide olsaydı konu kayınvalidem günlerdir bizde, ameliyat oldum üstüne oğlum hastalandı, ne kendim dinlenebildim ne oğlumla ilgilenebildim kayınvalideme kibarca nasıl evine gitmesini söyleyebilirim olurdu, unutmayın ki sizin annenizde eşinizin kayınvalidesi adam kavga çıkarıp kovmamış kibarca söylemiş, sürekli annenizin orda olmasından sıkılmıştır, evinde rahat edemiyordur, eşiyle çocuğuyla kendi ilgilenmek istiyordur.

[

Muhteşem.

K.v çocuk bakmaya gelip, sürekli başım ağrıyor, yoruluyorum bu ameliyat o kadar da ağrı yapmaz der. K.v anne gibi bakar mı? Yapmayın lütfen. Kendi kızı grip olsa vah der , gelin grip grip olsa ince giyinmeseydi. Bu hayatın gerçeği.
Not; Benim k.v çok güzel bakar. İstisnaları da var. Şükür.

Son düzenleme:
Nasıl koydunuz mesafeyi. Neler yaptınız
Evine 1 senede 2 kere gitmişimdir.O gelince eski sıcak halimle değil, ciddi bir ifade ile bir iki muhabbet ettim.Samimi ve içten davranmadim.Cogu anlattıklarına yorum yapmadan kayıtsız dinledim.Onceden tam tersiydim.Hep onu memnun etmek için uğraşırdım.Benim o mesafe duvarimi yikamayacağını anladı.Simdi o da ona göre hareket ediyor

Tabiki kayınvalide anne gibi bakmaz o konuda hemfikiriz, benim demek istediğim adam bunalmış olabilir kavga çıkarıp kovmamış sonuçta, kibarca isteğini dile getirmiş birazda eş açısından düşünmek lazım, küçük bir örnek vereyim size geçen kış eşimin ailesinin evinde kombi arıza yaptı 3 gün kadar bizde kaldılar, eşim kendi ailesinden bile rahatsız oldu gittikleri gün oh be dedi ki normalde çok düşkündür ailesine erkekler bizim gibi değil sıkılıp bunalmıştır, eş hasta çocuk hasta birde kayınvalide herşeye müdahale halinde kendimizi onun yerine koyup düşünmek lazım.

Ama işte konu sahibi zaten belirtmiş, annesi bayan hastalanmadan en son 3 ay önce evine gelmiş. Ameliyat olunca da torununa kendi evinde bakmış. Arada gelip temizliğini yapıyor, eşi gelmeden hemen kendi evine dönüyormuş.

Böyle bi anneye yapılacak saygısızlık değil. Sizinkiler de zırt pırt geliyorsa özel hazırlık yapmayı bırakın bence. Siz özendikçe daha hevesle geliyorlardır. Bir de sonuçta yabancı değil ki, eşinizin öz ailesi, siz ne yiyorsanız onunla yetinmeleri lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…