Eşim annesiyle tartıştı

Siz neden bu kadar tutarsızsınız ?
Önce sadece arasın sorsun, sesini duysun diyorsunuz sonra da bütün kış arıyor, yazın aramıyor diyorsunuz. Yazında siz arayın bi zahmet. Kadın daha napsın ya bu sıcakta sürekli size mi gelsin.

Off ne itici bi konu bu ya. Facebooktan çocuğunuzun fotolarını beğenmesine bile sinir olmuşsunuz kadının. Oldu olacak facebook dan da engelleyin kadını.. Neymiş, babaannelik hakkı yokmuş. Bak sen. Toruna bakmadı diye kadın torununu sevmiyor değil ya!!! Bal gibi de babaannelik hakkı var. Rahat bırakın artık şu anneanneleri babaanneleri ya. Bakmak zorunda değil. Bakmadı diye sevmiyor da değil. Anlayın artık şunu. Kadın kaç yaşına gelmiş gördüğü muameleye bak. Ayıp bişey. Ayağınıza bekleyene kadar, telefon açıp fırçalayana kadar, siz gidin. Siz arayın. Çok mu zor. O kadına dokunsak,sizden ötürü kaç ah işiteceğiz kimbilir!!

Azla mutluluk çokla didişmekten iyidir demisler..Bu kadar memnuniyetsizlik size ders olmuştur umarım (Kadının yararı yoksa da zararı da yokmuş) Ne demeye bulaştıysanız??

Valla benimkide 1 kere arayip çocukların hatrini sormamıştır.. oda gorumcemin cocuguna bakiyo.. pazar günleri boşta.. istese arayip sorabilir.. kalkip gelebilir.. hoş torunlarını geçtim oğlunu bile aramiyo ya.. oyuzden hicbir beklentim yok kv. den... aramazsa aramasin ben onlara yeterim.. zatrn anane ve dede leriyle surekli arayip konusuyolar,görüşüyorlar... digerleri umrumda degil.. sizde boşverin.. bunu bahane edin ve konuşmayın.. zorla hicbisey olmaz.. oinsanin icinden gelecek...

Bakin bende insanlari kolay yargılayan birisi değilimdir heleki hemcinsimi sizi diger konunuzdanda biliyorum evet sevse ilgi gosterse ilgilense cok guzel Ayrica sevmediginI nerden biliyorsunuz sizin bu fazla ilgi ısrarıniz olabilirmi Ayrica sizinle de cok problem yaşamış yillarca evinize gelmis üstelik ozur bile dilemis inanin nekadar söyleşimizde sizi evet anlamıyorum sizinle samimi olmadigi icin mesafeli olmaya çalışıyor o sebeplede cocugunuzdanda uzak duruyor diyceksiniz o torunu vallahide billahide torunuda olsa gozunuzun isigida olsa annesiyle problem yaşayınca cocugada yansıyor ha cocugu sevmediginden degil sizle problem yaşamamak icin cunku zamaninda kayinvalidenizle cok problem yaşadığınız icin kadin uzak duruyor ayrica merak etmeyin kendinizi bukadar paralamayin cocugunuz bunun hesabini ilerde sizden sormaz ama dahada ileri gidicem bunu once siz hazmedemiyorsunuz ilk dusuncenizin cocugunuzun uzulmesi oldugunuda dusunmuyorum cunku sizin diger konudan kayinvalidenizle olan problemlerinizide biliyorum bukadar olmayani oldurmaya.calisiyorsunuz hic anlayamadim

Cok aciklayici

Bir anne olarak kayinvalidene üzuldum kadin zaten kimbilir kac yasindan sonra torun bakiyor bide benim cocugumu sevmiyosunda onlari seviyosun gibi sacma sapan bir konu yuzunden azar yiyor. Allah herkese hayirli evlat versin.

Saçmalık

Tutarsız olan ben değilim kayınvalidem
Kışın arayan soran yazında aramayan sormayan o
Ben kreş kapandığından beri aramıyor dedim
Tutarsız hiç bir tarafım yok
Ayrıca yorumlarımı okursanız bizim aradığımızı ve telefon ettiğimizi ama sürekli biz yaptığımız için sıkıldığımızı anlarsınız

Tabiki de yok
Benim gözümde biyolojik babanne
Facebook a yazana kadar sesini duymak istese daha makbuldü
Annem doğduğundan beri herşeyiyle ilgilendi
Hala bakıyor
Annem demiyor anneannelik hakkım var diye
O nasıl diyebiliyor birşey yapmadığı halde

Ben zaten kaç kere çocuğumu götürdüm hanım efendi
Kaç kere telefon ettik
Ams hep biz hep biz sıkıldık artık

Dayatmayla oluyor herşey

Tabiki de yok
Benim gözümde biyolojik babanne
Facebook a yazana kadar sesini duymak istese daha makbuldü
Annem doğduğundan beri herşeyiyle ilgilendi
Hala bakıyor
Annem demiyor anneannelik hakkım var diye
O nasıl diyebiliyor birşey yapmadığı halde

Ben zaten kaç kere çocuğumu götürdüm hanım efendi
Kaç kere telefon ettik
Ams hep biz hep biz sıkıldık artık

Dayatmayla oluyor herşey

Ben tamamen kayınvalidemin bakmasını istemiyorum
Tabi ki baksa iyi olur
1 ayda annem dinlenir
Ama o bak dicez diye aramıyor

Bakmasından zaten geçtim de
Aramıyor bile
Sesini duyma ihtiyacı duymuyor
Burda %90 beni haksız bulanlar
Bu kadının öz torununun sesini bile özlememesi size normal geliyor mu
Soruyorum size?

Biz devamlı arıyoruz
Çocuğu götörüyoruz
Ama zorla oluyor
Ben bunu hissediyorum

Düğünlere eğlencelere hep arar sorar gidicekmisiniz diye kaç kere arar
Ama zora girdiğimiz de yada ona ihtiyacımızın olduğu zaman anında elini ayağını çeker
Bunu hissediyorum
Yeni evliykende böyleydi
Ama çocuk olunca daha arttı
Bayram olur evinde durmaz
Daha birçok şey var
Bu kadının hiç mi suçu yok

İyi gün babaannesi nasıl birşey anlamıyorum
Hayatta yoklarmış gibiler

Ben sadece bakmıyor diye değil
Asıl sesini bile özlemiyor diye kızıyorum

Diğer oğlunu ve gelinini ayırıyordu
Şimdç çocuklarını
Maddi olarak yaptıklarını hiç saymıyorum bile
Ama manevi olanlar beni çok kızdırıyor artık
Barıştığıma bin pişman oldum
En azından alışmıştım

Beklentisini az tut deniyor da
Zaten en az seviyede
Beklentisi çok olan eltim
Onun çocuğuna bir gün bakılmasın ortalığı ayaklandırıyor
Kayınvalideme bağırıyor
Bana ne yapıldı ki

Bir çok şey var
Ama ben çocuğumun sesini bile özlemiyor dedim diye haset oldum
Allah kalbine göre versin herkesin...

Yıl 12 ay yaz tatili 3 ay gibi bir süre. Nasıl siz daha çok arıyosunuz ? Hem ilk defa sizin kadar babanne sevgisine önem veren insan görüyorum.

Anlaşılan biz ne dersek diyelim siz herşeye bir AMA bulacaksınız ne yazık
Anlamadığınız şu kadın torununa bakmak zorunda değil yahuu!!! Hiçbir Anneanne, Babaanne mecbur değil... Anneniz bakıyor Allah razı olsun, ama kv bakmıyor diyede kötü değil. Madem annenizi dinlendirmek istiyorsunuz bir kreşe verin, bakıcı abla tutun çalışıyorsunuz sonuçta.
Diyorsunuz ya eltiminkilere bakıyor. Belki elti çirkef kadın evlilik çocuklar daha kötü olur die mecbur bakıyor. Ee sizde anlayışlı olarak "kadın zaten hiç dinlenemiyor aman bide benimkiylemi uğraşsın" desenize!!
Hiç boşuna demeyin aramıyo gelmiyo ona kızıyorum. Kendinizi de burdaki canım kk kadınlarını da kandırmayın!! Siz kısas a girmişsiniz, takmışsınız kafayı ne desek boş.
Allah sizinde herkesinde gönlüne göre versin!! Te tee o kaaa...

Benim burda kimseyi kandırdığını yok
Yazdıklarına dikkat et
Ben olanları yazdım

İstet İnan ister inanma
Ben bakmasını geçtim aramıyor diyorum
Siz takmışsınız bakmıyor diye bakmıyor diye
Başka da birşey yazdığınız yok

Yazdığımı alıntılanmışsın yazıma istinaden yazmışsın ama
Sorduğum sorulara cevap bile yazamamışsın

Senin de anlamadığın şu
Ben BAKMASINDAN ZİYADE SESİNİ BİLE ÖZLEMEMESİNE TAKINTILIYIM
Uzatmanın anlamı yok
Ne yazarsam yazayım
Kayınvalide mecbur değil bilmem ne
Aynı şeyleri yazıp duruyorsun
Günah keçisi yaptınız
Hadi iyi akşamlar...

Bizimde aynı şekilde
Anneanne ve dedesiyle boşluğu dolduruyor

Birşeyi merak ettim
Kayınvalidenizle görüşüyor musunuz
Davranışlarınız nasıl

Benim oglani oz be oz annesi aramiyor, sesini duymuyor biz ne yapalim

hiç boşuna konuşmayın burda insanları bol bol kandırmışsınız
kazen bey duvarınıza yazmış 14 ADET ÜYELİK diye kocaman yuhhhhh diyorum
14 üyelik ne yaaa üşenmediniz mi gerçekten

konunuza gelince iyi doldurmuşsunuz eşinizi
oda dolup taşıp belki kendi de az kızıp saydırmış annesine

çünkü erkekler gözüne sokmazsan face de yazıp aramadığını düşünemez!!!!

hee yalan değil benim kv de de böyle yapsa bende kızarım ama kocamı doldurmaya çalışmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…