- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Bakin bende insanlari kolay yargılayan birisi değilimdir heleki hemcinsimi sizi diger konunuzdanda biliyorum evet sevse ilgi gosterse ilgilense cok guzel Ayrica sevmediginI nerden biliyorsunuz sizin bu fazla ilgi ısrarıniz olabilirmi Ayrica sizinle de cok problem yaşamış yillarca evinize gelmis üstelik ozur bile dilemis inanin nekadar söyleşimizde sizi evet anlamıyorum sizinle samimi olmadigi icin mesafeli olmaya çalışıyor o sebeplede cocugunuzdanda uzak duruyor diyceksiniz o torunu vallahide billahide torunuda olsa gozunuzun isigida olsa annesiyle problem yaşayınca cocugada yansıyor ha cocugu sevmediginden degil sizle problem yaşamamak icin cunku zamaninda kayinvalidenizle cok problem yaşadığınız icin kadin uzak duruyor ayrica merak etmeyin kendinizi bukadar paralamayin cocugunuz bunun hesabini ilerde sizden sormaz ama dahada ileri gidicem bunu once siz hazmedemiyorsunuz ilk dusuncenizin cocugunuzun uzulmesi oldugunuda dusunmuyorum cunku sizin diger konudan kayinvalidenizle olan problemlerinizide biliyorum bukadar olmayani oldurmaya.calisiyorsunuz hic anlayamadimKıskançlık mı kızgınlık mı ne bilmiyorum
Ama çok sinir oluyorum
Telefon etmem iyi olmadı evet
Ama dayanamadım
Kendini haklı görüyor bir de
Zorla zaten olmuyor
Bu kaçıncı yaşanıyor
İnsanların içinden gelmiyor
Cok aciklayiciÖncelikle sizi haksız bulanlardan biri olarak hiç böyle hasetlikler hissetmedim.
Bence hayatın her alanında olduğu gibi çoğunluğa ses vermekisiniz. Önceki konularınızda dahil sizi haksız bulanlar %90 ken, hakverenler %10 civarıdır. Durum böyleyken hiçmi acaba benmi yanlış düşünüyorum diye düşünmüyorsunuz?
Siz sanıyormusunuz ki hakvermeyenlerin çocukları yok, sorunları yok, onların çocuklarını daha az yada çok sevenler yok?
Kendinizle de çelişiyorsunuz; kv kızımı hiç aramıyor diyosunuz kışın arıyormuş geliyormuş!
Yazın aramıyor sanki biz kızıma bakmasınımı isteyeceğiz, öyle bişey yok diyorsunuz; bütün konunuz ve sıkıntınız bundan kaynaklanıyor, önceki konularınızda hep yazında benimkine bakıversin nolcak diyordunuz! kv bunu hissediyor ki korkudan arayamıyor.
Bence bacım sen bu kafayı değiştir. Çok takılmışsın aramıyosa aramasın bırak, aramıyor face tede yorum yapmasın kafası nasıl bir kafa? Nasıl sağlıklı bir düşünce? Ben anlayamıyorum!!
Ne hakkı var ne yaptı diyorsunuz; daha ne yapsın gül gibi eş, kızınıza baba yetiştirmiş daha be yapsın??
En kızdığım şey " çocuğuma annem yada kv baksın" düşüncesi ya :/ bir kadın ömrünün nerden baksan 25 yılını bir evlada veriyor helali hoş olsun. Eee tahat edecek kadınlar hoppp zaten kalmış çeyrek asır yarısınıda torunamı versin???
Bence şikayet yerine şükretmelisiniz halinize, Allah ın gücüne gider. ne dertli ve sorunlu evlilikler, koca, kv ve kp var!!!
Son olarak inanıyorum ki siz bu onlara baktıbenimkine bakmadı, onu aradı beni aramadı kafasından kurtulursanız herşey çok güzel olacak ....
Saçmalıkeşimin annesi yaklaşık bir aydır çocuğumuzu aramıyor
Diğer torununa bakıyor
Eşimde en azından boş vakitlerinde bizi çağırabilir çocuğumuzla vakit geçirebilir diye düşünüyor
Sürekli diğer torunlarıyla
Kıskanmayız zaten yollarca baktı
Ama en azından fırsat buldukça vakit geçirebilir diye düşünüyor
Telefon dahi edip sesini duymuyor
Facebook'ta attığımız bütün fotoğraflara yorum yazıyor beğeniyor
Eşim kızdı bugün telefon etti
Çocuğun sesini bile duymuyorsun
Facebook'ta sahte yorumlar yazma dedi
Onlarda senin torunun ama buda torunun dedi
Aradan geçti
Eşimin kardeşi aradı
Hemen aramış onu
Kardeşi eşime sen onların çocuklarına bakma demişin diye hesap soruyor
Eşim de ben öyle birşey demedim dedi
Gerçekten de demedi ben duydum
Sonra annesini aradı niye yanlış anlatıyorsun diye
Konu yine açıldı
Dayanamayıp aldım telefonu
Sen anneme ben diğer torunlarıma bakmaya yoruldum dedin
Niye onlara farklı bize farklı konuşuyorsun dedim
Çocuğumu zorla sevdiremem siz değişmezsiniz iyi akşamlar deyip kapattım
Sonra eşim aradı kızdı
Aramam hataydı ama tutamadım kendimi
Siz arıcaksınız diyor
Zorlamı sesini duydurucaz
Başka Zaman arıyordu
Yaz ayı olunca aramamaya başladı
Ben onların çocuklarına bakmazsam onlar ayrılır demiş
Birde baya bir küs kaldım
Çocuğumu hamileyken bir kere sormadı diye
Yıllar sonra yalvar yakar evime geldi
Arıcam artık eskisi gibi olmucak diye
İnandım ama barıştığıma pişman ettiler
Asla değişmezler
Ne yapıcam akıl verin
Tutarsız olan ben değilim kayınvalidemSiz neden bu kadar tutarsızsınız ?
Önce sadece arasın sorsun, sesini duysun diyorsunuz sonra da bütün kış arıyor, yazın aramıyor diyorsunuz. Yazında siz arayın bi zahmet. Kadın daha napsın ya bu sıcakta sürekli size mi gelsin.
Tabiki de yokOff ne itici bi konu bu ya. Facebooktan çocuğunuzun fotolarını beğenmesine bile sinir olmuşsunuz kadının. Oldu olacak facebook dan da engelleyin kadını.. Neymiş, babaannelik hakkı yokmuş. Bak sen. Toruna bakmadı diye kadın torununu sevmiyor değil ya!!! Bal gibi de babaannelik hakkı var. Rahat bırakın artık şu anneanneleri babaanneleri ya. Bakmak zorunda değil. Bakmadı diye sevmiyor da değil. Anlayın artık şunu. Kadın kaç yaşına gelmiş gördüğü muameleye bak. Ayıp bişey. Ayağınıza bekleyene kadar, telefon açıp fırçalayana kadar, siz gidin. Siz arayın. Çok mu zor. O kadına dokunsak,sizden ötürü kaç ah işiteceğiz kimbilir!!
Tabiki de yokOff ne itici bi konu bu ya. Facebooktan çocuğunuzun fotolarını beğenmesine bile sinir olmuşsunuz kadının. Oldu olacak facebook dan da engelleyin kadını.. Neymiş, babaannelik hakkı yokmuş. Bak sen. Toruna bakmadı diye kadın torununu sevmiyor değil ya!!! Bal gibi de babaannelik hakkı var. Rahat bırakın artık şu anneanneleri babaanneleri ya. Bakmak zorunda değil. Bakmadı diye sevmiyor da değil. Anlayın artık şunu. Kadın kaç yaşına gelmiş gördüğü muameleye bak. Ayıp bişey. Ayağınıza bekleyene kadar, telefon açıp fırçalayana kadar, siz gidin. Siz arayın. Çok mu zor. O kadına dokunsak,sizden ötürü kaç ah işiteceğiz kimbilir!!
Öncelikle sizi haksız bulanlardan biri olarak hiç böyle hasetlikler hissetmedim.
Bence hayatın her alanında olduğu gibi çoğunluğa ses vermekisiniz. Önceki konularınızda dahil sizi haksız bulanlar %90 ken, hakverenler %10 civarıdır. Durum böyleyken hiçmi acaba benmi yanlış düşünüyorum diye düşünmüyorsunuz?
Siz sanıyormusunuz ki hakvermeyenlerin çocukları yok, sorunları yok, onların çocuklarını daha az yada çok sevenler yok?
Kendinizle de çelişiyorsunuz; kv kızımı hiç aramıyor diyosunuz kışın arıyormuş geliyormuş!
Yazın aramıyor sanki biz kızıma bakmasınımı isteyeceğiz, öyle bişey yok diyorsunuz; bütün konunuz ve sıkıntınız bundan kaynaklanıyor, önceki konularınızda hep yazında benimkine bakıversin nolcak diyordunuz! kv bunu hissediyor ki korkudan arayamıyor.
Bence bacım sen bu kafayı değiştir. Çok takılmışsın aramıyosa aramasın bırak, aramıyor face tede yorum yapmasın kafası nasıl bir kafa? Nasıl sağlıklı bir düşünce? Ben anlayamıyorum!!
Ne hakkı var ne yaptı diyorsunuz; daha ne yapsın gül gibi eş, kızınıza baba yetiştirmiş daha be yapsın??
En kızdığım şey " çocuğuma annem yada kv baksın" düşüncesi ya :/ bir kadın ömrünün nerden baksan 25 yılını bir evlada veriyor helali hoş olsun. Eee tahat edecek kadınlar hoppp zaten kalmış çeyrek asır yarısınıda torunamı versin???
Bence şikayet yerine şükretmelisiniz halinize, Allah ın gücüne gider. ne dertli ve sorunlu evlilikler, koca, kv ve kp var!!!
Son olarak inanıyorum ki siz bu onlara baktıbenimkine bakmadı, onu aradı beni aramadı kafasından kurtulursanız herşey çok güzel olacak ....
Tutarsız olan ben değilim kayınvalidem
Kışın arayan soran yazında aramayan sormayan o
Ben kreş kapandığından beri aramıyor dedim
Tutarsız hiç bir tarafım yok
Ayrıca yorumlarımı okursanız bizim aradığımızı ve telefon ettiğimizi ama sürekli biz yaptığımız için sıkıldığımızı anlarsınız
Ben tamamen kayınvalidemin bakmasını istemiyorum
Tabi ki baksa iyi olur
1 ayda annem dinlenir
Ama o bak dicez diye aramıyor
Bakmasından zaten geçtim de
Aramıyor bile
Sesini duyma ihtiyacı duymuyor
Burda %90 beni haksız bulanlar
Bu kadının öz torununun sesini bile özlememesi size normal geliyor mu
Soruyorum size?
Biz devamlı arıyoruz
Çocuğu götörüyoruz
Ama zorla oluyor
Ben bunu hissediyorum
Düğünlere eğlencelere hep arar sorar gidicekmisiniz diye kaç kere arar
Ama zora girdiğimiz de yada ona ihtiyacımızın olduğu zaman anında elini ayağını çeker
Bunu hissediyorum
Yeni evliykende böyleydi
Ama çocuk olunca daha arttı
Bayram olur evinde durmaz
Daha birçok şey var
Bu kadının hiç mi suçu yok
İyi gün babaannesi nasıl birşey anlamıyorum
Hayatta yoklarmış gibiler
Ben sadece bakmıyor diye değil
Asıl sesini bile özlemiyor diye kızıyorum
Diğer oğlunu ve gelinini ayırıyordu
Şimdç çocuklarını
Maddi olarak yaptıklarını hiç saymıyorum bile
Ama manevi olanlar beni çok kızdırıyor artık
Barıştığıma bin pişman oldum
En azından alışmıştım
Beklentisini az tut deniyor da
Zaten en az seviyede
Beklentisi çok olan eltim
Onun çocuğuna bir gün bakılmasın ortalığı ayaklandırıyor
Kayınvalideme bağırıyor
Bana ne yapıldı ki
Bir çok şey var
Ama ben çocuğumun sesini bile özlemiyor dedim diye haset oldum
Allah kalbine göre versin herkesin...
Benim burda kimseyi kandırdığını yokAnlaşılan biz ne dersek diyelim siz herşeye bir AMA bulacaksınız ne yazık
Anlamadığınız şu kadın torununa bakmak zorunda değil yahuu!!! Hiçbir Anneanne, Babaanne mecbur değil... Anneniz bakıyor Allah razı olsun, ama kv bakmıyor diyede kötü değil. Madem annenizi dinlendirmek istiyorsunuz bir kreşe verin, bakıcı abla tutun çalışıyorsunuz sonuçta.
Diyorsunuz ya eltiminkilere bakıyor. Belki elti çirkef kadın evlilik çocuklar daha kötü olur die mecbur bakıyor. Ee sizde anlayışlı olarak "kadın zaten hiç dinlenemiyor aman bide benimkiylemi uğraşsın" desenize!!
Hiç boşuna demeyin aramıyo gelmiyo ona kızıyorum. Kendinizi de burdaki canım kk kadınlarını da kandırmayın!! Siz kısas a girmişsiniz, takmışsınız kafayı ne desek boş.
Allah sizinde herkesinde gönlüne göre versin!! Te tee o kaaa...
Bizimde aynı şekildeValla benimkide 1 kere arayip çocukların hatrini sormamıştır.. oda gorumcemin cocuguna bakiyo.. pazar günleri boşta.. istese arayip sorabilir.. kalkip gelebilir.. hoş torunlarını geçtim oğlunu bile aramiyo ya.. oyuzden hicbir beklentim yok kv. den... aramazsa aramasin ben onlara yeterim.. zatrn anane ve dede leriyle surekli arayip konusuyolar,görüşüyorlar... digerleri umrumda degil.. sizde boşverin.. bunu bahane edin ve konuşmayın.. zorla hicbisey olmaz.. oinsanin icinden gelecek...
Benim burda kimseyi kandırdığını yok
Yazdıklarına dikkat et
Ben olanları yazdım
İstet İnan ister inanma
Ben bakmasını geçtim aramıyor diyorum
Siz takmışsınız bakmıyor diye bakmıyor diye
Başka da birşey yazdığınız yok
Yazdığımı alıntılanmışsın yazıma istinaden yazmışsın ama
Sorduğum sorulara cevap bile yazamamışsın
Senin de anlamadığın şu
Ben BAKMASINDAN ZİYADE SESİNİ BİLE ÖZLEMEMESİNE TAKINTILIYIM
Uzatmanın anlamı yok
Ne yazarsam yazayım
Kayınvalide mecbur değil bilmem ne
Aynı şeyleri yazıp duruyorsun
Günah keçisi yaptınız
Hadi iyi akşamlar...
Nasıl öz annesi aramıyorBenim oglani oz be oz annesi aramiyor, sesini duymuyor biz ne yapalim
Benim burda kimseyi kandırdığını yok
Yazdıklarına dikkat et
Ben olanları yazdım
İstet İnan ister inanma
Ben bakmasını geçtim aramıyor diyorum
Siz takmışsınız bakmıyor diye bakmıyor diye
Başka da birşey yazdığınız yok
Yazdığımı alıntılanmışsın yazıma istinaden yazmışsın ama
Sorduğum sorulara cevap bile yazamamışsın
Senin de anlamadığın şu
Ben BAKMASINDAN ZİYADE SESİNİ BİLE ÖZLEMEMESİNE TAKINTILIYIM
Uzatmanın anlamı yok
Ne yazarsam yazayım
Kayınvalide mecbur değil bilmem ne
Aynı şeyleri yazıp duruyorsun
Günah keçisi yaptınız
Hadi iyi akşamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?