Eşim annesiyle tartıştı

Kiskaniyorsunuz..sizin cocugunuza ilgi gosterilmiyor diye kafaya takmissiniz...ama yanlis yapiyorsunuz.zorla kimseden ilgi goremezsiniz.....siz de ona ilgi gostermeyin odesin
Zorla olmayacağını biliyorum
Ama sanki çok hakkı varmış gibi babaannelik hakkım var demesi sinirimi bozdu

E tamam işte siz de kabul etmişsiniz. Zorla olmuyor evet. Niye bu ısrar?

O zaman sakince hayır öyle bir hakkınız yok de geç. Bu kadar. Sosyal medyada beğenmesin çocuğunuz yorumlarını. Açıkça bunu da belirtin. Oldu bitti işte.
Zorla olmayacağını biliyorum
Ama sanki çok hakkı varmış gibi babaannelik hakkım var demesi sinirimi bozdu

Beni çok iyi tanıyorsun ya
Sizin gibilere iyilik yaramaz diyorsun
Birşeyi anlayıp dinlemeden günah keçisi yapıyorsunuz
Zorla yazdırmıyorum
İster yazar ister yazmazsın
Keyfin bilir...

Gerçekten sizi anlayamıyorum. Benim kayınvalidem ilk evlendiğimiz aylarda günde 1 ya da 2 defa arayıp uzun uzun konuşurdu ve sıkıntıdan çatlardım. Resmen bunalmış haldeydim. Uyanır uyanmaz "hemen konuşsam da bu günkü konuşma faslı bitse" derdim. Çünkü bazen telefonda konuşurken 1 saati geçtiği bile olurdu, hiç ilgimi çekmeyen şeylerden konuşur dururdu. Şimdilerde bu durum eskiye göre daha normal ama hala uygunsuz saatlerde arayıp çocukla konuşmak istediği oluyor. Size de sanırım böyle bir kayınvalide gerek. Sizi dakika başı arayıp sıkıp bunaltacak biri olsaydı anlardınız demek istediğimi. Kadıncağızın bir yanlışını göremedim. Ben de ileride kayınvalide olsam çocuklarımın, torunlarımın beni aramasını isterdim, onları rahatsız etmemek adına çok aramazdım şahsen...

Sorum rahatsız etmemek adına aramamak değil
Sorun kışın arayıp yazın aramaması
Bir insan rahatsız etmek istemezse
Hiç aramaz
Ama kışın aramıyor çat kapı geliyor
Yazın gelmeyi bırak telefon dahi etmiyor
Ben buna kızıyorum
Ayrıca hep ilgili
ÜZerimize titreyen
Benimde kendi annem gibi gördüğüm bir kayınvalidemin olmasını isterdim

Başka türlü anlamadıkları için
Bu konuşma kaç kere oldu
Ama değişen birşey olmadı
İnsanın içindenden gelmesi gerektiğini anlıyorum artık

Onlarin anlamadigi bir sey yok. Kimse kimseyle ilgilenmek zorunda degil. Kimi insan da sevgisini arayarak oksayarak tatli soz soyleyerek gostermez. Anlamayan biri varsa sizsiniz.

Tabiki o kadarını bilemiyorum. Öyle durumlar varsa haklı yönleriniz de olabilir. Ama durum ne olursa olsun ben olsam tarafsız kalırdım. Eşinizle annesinin arasının açılması iyi değil.. Sonuçta annesi onun.. Toruna bakmak zorunda değil. Sizin çocuğunuza anneniz baktığı için, o da eltinizin çocuğuna baktığı için yoruluyordur. Size fazla vakit ayıramıyordur. Sonuçta yaşlı insanlar, üzmemek lazım...

Resmen eşinizi doldurup annesinin üstüne salmissiniz ne gerek var yani KV sizi yada torununu arasa ne olur aramasa ne olur? Zorla bizi sev demissiniz madem sizi sevmesini istiyorsunuz o zaman kendinizi sevdirin. Bence bakış acinizi değiştirin .

Bence kv haklı kadın torununa bakmazsa sen bosanirsin kocandan, diğer konunda da dedim yine söylüyorum senin derdin çocuğunun bakılmaması değil eltini kiskanman ve egon.

Ne kv ne kp aylarca hiç çocuklarımı aramazlar, hatta küçük olanı sevdiklerine bile emin değilim.umurumda bile değil inanın bunu niye bu denli taktınız anlamadım.Haa başka torunları da var onlara bayılıyorlar yerleri ayrı, sonuçta beni sevmiyorlar çocuklarımı sevmelerini beklemiyorum. siz de beklemeyin bence. canları nasıl isterse öyle yapsınlar, mesafe koyun olsun bitsin.

ben sizi çok iyi anlıyorum. kv'denin yaptığı her şey tek tek aklımda. yaşadıklarımın travmasını hiç atlatamadım atlatamayacağım da galiba. unutmama meselesi evet çok can yanması ve travma yaşamakla ilgili.

Öncelikle sizi haksız bulanlardan biri olarak hiç böyle hasetlikler hissetmedim.
Bence hayatın her alanında olduğu gibi çoğunluğa ses vermekisiniz. Önceki konularınızda dahil sizi haksız bulanlar %90 ken, hakverenler %10 civarıdır. Durum böyleyken hiçmi acaba benmi yanlış düşünüyorum diye düşünmüyorsunuz?
Siz sanıyormusunuz ki hakvermeyenlerin çocukları yok, sorunları yok, onların çocuklarını daha az yada çok sevenler yok?
Kendinizle de çelişiyorsunuz; kv kızımı hiç aramıyor diyosunuz kışın arıyormuş geliyormuş!
Yazın aramıyor sanki biz kızıma bakmasınımı isteyeceğiz, öyle bişey yok diyorsunuz; bütün konunuz ve sıkıntınız bundan kaynaklanıyor, önceki konularınızda hep yazında benimkine bakıversin nolcak diyordunuz! kv bunu hissediyor ki korkudan arayamıyor.
Bence bacım sen bu kafayı değiştir. Çok takılmışsın aramıyosa aramasın bırak, aramıyor face tede yorum yapmasın kafası nasıl bir kafa? Nasıl sağlıklı bir düşünce? Ben anlayamıyorum!!
Ne hakkı var ne yaptı diyorsunuz; daha ne yapsın gül gibi eş, kızınıza baba yetiştirmiş daha be yapsın??

En kızdığım şey " çocuğuma annem yada kv baksın" düşüncesi ya :/ bir kadın ömrünün nerden baksan 25 yılını bir evlada veriyor helali hoş olsun. Eee tahat edecek kadınlar hoppp zaten kalmış çeyrek asır yarısınıda torunamı versin???

Bence şikayet yerine şükretmelisiniz halinize, Allah ın gücüne gider. ne dertli ve sorunlu evlilikler, koca, kv ve kp var!!!

Son olarak inanıyorum ki siz bu onlara baktıbenimkine bakmadı, onu aradı beni aramadı kafasından kurtulursanız herşey çok güzel olacak ....

Bence kv haklı kadın torununa bakmazsa sen bosanirsin kocandan, diğer konunda da dedim yine söylüyorum senin derdin çocuğunun bakılmaması değil eltini kiskanman ve egon.
Valla boşanıcak olsam 4 senede boşanırdım

Aksine kayınvalidem eltimden için
Eğer çocuklarına bakmazsam ayrılırlar demiş eşime
Bu durumda kim kıskanç

Çok güzel yorumlamışsınız.. Resmen içimden geçenleri yazmışsınız..

Keske benimkilerde aramasa sormasa benden uzak Allah a yakin olsa

Kv ile kocan tartışırken sen araya girme onlar iki gün sonra ıyi olur sen kötü gelin olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…