Eşim annesiyle tartıştı

Alışın tek çözüm bu. Benim de babaannem hiçbir zaman ablamla beni sevmedi, görmedi, varlığımızı bile bilmedi. ama diğer oğlunun çocuklarına bugün bile bakar 23 yaşındaki torununa hala yemek yedirir. Kendisi 70 yaşında biz onu böyle kabul ettik benim hala lisede olduğumu sanar ki üniversiteden mezun oldum düşünün Alışınca, umursamıyorsunuz. Eskiden üzülürdüm şimdi kendisi yokmuş gibi geliyor bana ha var ha yok

Gorusuyor olabilirsiniz ama samimi degilsiniz oyle degil mi? Illaki gorusseniz bile kalbiniz onlara soguktur istemiyordur. Kalp kirikligi cok kotu. Ben kalbim oyle kirikki mesela kendimi cogu zaman Geri cekiyorum muhatap olmuyorum.bende onlara ne karisirim nede ogullarini doldururum ama asla eskisi gibide olamam olamiyorum. Kalp Kirik cunku aksini yapmak kendime ihanet olur.

Yani demem o ki siz gorusuyor olabilirsiniz ama inaniyorum kalbiniz affetmemistir onlari

Benim çocuklarima asla bakmamislardir kendime baktim buyuttum tek verecekleri sevgi . Onuda vermiyor cimrilik ediyorlarsa Yuce Allaha havale ederim umurumda degiller

Son düzenleme:

Su son cumleyi ne kadar kolay yaziliyor ama dile kolay yazilmasi..Dedeler Ananeler babaanneler neden sevmesin torununu yahu neden? Gelini ve damadi seviyorlarsa onlari cocuklarinida seviyorlar. Sevmiyorlarsa gecmis olsun Yani oylemi. Bu nasil bir devirdir etrafimda cok goruyorum sirf gelini sevmiyor diye gelininn çocuklarinada soguk Olan ilgili olmayan. Ne diyim Allah kalplere merhamet versin

Kendine ilgi isteyeni duymustum .Cocuguna ilgibisteyen birde sizi gordum.Kiskaniyorsunuz üzgünüm.Annesi degil sonucta ozlemiyir olabilir.Herkes cocugunuza asik olmak zorunda degil.Cok geriyorsunuz bence iliskileri

Kendine ilgi isteyeni duymustum .Cocuguna ilgibisteyen birde sizi gordum.Kiskaniyorsunuz üzgünüm.Annesi degil sonucta ozlemiyir olabilir.Herkes cocugunuza asik olmak zorunda degil.Cok geriyorsunuz bence iliskileri

Kadin cocuguma deli olsunlar surekli arasin sorsunlar dememis ki yahu Amma ustune gittiniz kadinin

Ben diğer kardeşe olan ilgiyi yakınlığı kıskandığınızı düşündüm ki bence bu çok normal insani bir duygu.

Ama lütfen eşinizi ve Çocuklarınızı bu konuda doldurmayin bence şu an bunu yapıyorsunuz.

Zorla kimse kimseyi sevemez,ilgi göstermez sizin k.valideyi arayıp da o lafları saymaniz çok itici olmuş.

Bu tip insanlar anlamaz
Sanki kendime istiyorum

Kendi tuzları kurudur
Bana şaşırırlar
Yorumlara kizacaksan konu acmayacaksin canim.....niye kiziyorsun evt benim tuzum kuru mesela ama senin degil napalim simdi kayinvalden senim cocuguna ilgi gostermiyorsa? Arama sorma küs sen de...esine de soyle o da küssün odesin iste

Kıskançlık mı kızgınlık mı ne bilmiyorum
Ama çok sinir oluyorum

Telefon etmem iyi olmadı evet
Ama dayanamadım
Kendini haklı görüyor bir de
Zorla zaten olmuyor
Bu kaçıncı yaşanıyor
İnsanların içinden gelmiyor

Yorumlara kizacaksan konu acmayacaksin canim.....niye kiziyorsun evt benim tuzum kuru mesela ama senin degil napalim simdi kayinvalden senim cocuguna ilgi gostermiyorsa? Arama sorma küs sen de...esine de soyle o da küssün odesin iste
Siz yorum yazarken iyi de ben kızınca mı suç
Tuzum kuruysa zaten beni hiç anlamazsın
Bence bana yorum yazma
Ne desem de anlayamazsın

Benim çocuklarima asla bakmamislardir kendime baktim buyuttum tek verecekleri sevgi . Onuda vermiyor cimrilik ediyorlarsa Yuce Allaha havale ederim umurumda degiller

Zaten çocukların anneye ve babaya ihtiyacı var. Diğerleri dış kapının dış mandalı. Anneanneler, babaanneler ve dedeler de insan. Hem de yaşlı insanlar. Üzgünüm ama sevmek gibi bir mecburiyetleri yok kimseyi yada hiçbir şeyi. Kuzenimi seviyorum mesela ama çocukları benim için herhangi bir çocuk. Saygılılar ve akıllılar o yüzden sorun yaşamıyorum ama şımarık olsalar tavrım ona göre olur. Sırf çocuk diye sevmek zorunda değilim sırf yaşlı diye saygı duymak zorunda olmadığım gibi. Anneanneler babaanneler neden sevmesinler demişsiniz ya sevmesinler değil buradaki mecburiyet can sıkıcı. Bu kısmı sizden bağımsız yazıyorum ama emin olun çocukların birçoğu annelerin gördüğü gibi sevimli değil. Kimseyi mecbur bırakmayın lütfen.
Diyeceğim şu; çocukların sadece anneye ve babaya ihtiyacı var. Diğerleri oluyorsa mükemmel tabii ama olmasa da kayıp değil.

Siz yorum yazarken iyi de ben kızınca mı suç
Tuzum kuruysa zaten beni hiç anlamazsın
Bence bana yorum yazma
Ne desem de anlayamazsın
Ay ben de cok merakliydim sanki senin kaynanaanin sorununa....sizin gibilere iyilik yaramaz..sen de ona küs mesafe koy dedim ne dedim baska.. haaa sunu demeliydim de mi? Gerizekali kaynanan nasil boyle davranir senin ki torun degil mi ohhhhh iyi yapmissin suratina bakma.........duymak istediklerin buysa kaynanan bunlari hakeetmiyor canim ama kadin kime ne yapacagini biliyor bence akilli kadin

Aynen öyle kıskançlık. Onun premsesini yada premsini nasıllll sevmez? Sorun bu.
Kiskaniyorsunuz..sizin cocugunuza ilgi gosterilmiyor diye kafaya takmissiniz...ama yanlis yapiyorsunuz.zorla kimseden ilgi goremezsiniz.....siz de ona ilgi gostermeyin odesin

Zorla olmadığını zaten defalarca görmüşsünüz hala karı koca ısrarcı olmanız garip.belki de gerçekten diğer torunları daha çok seviyorlar olabilir siz de ona göre davranırsınız olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…