Eşim arabayı vermiyor

Hanfendi siz iyi misiniz ya? Reşit değil misiniz çocuk gelin misiniz allaşkina? Ne demek "kv kp araba alma diyo, nasıl alicam ki " onların imzasına mi ihtiyacınız var araba almak için? "Ben çocuk doğurmayi beklemek istemiyorum araba almak için, ben öyle uygun görüyorum paramız da var araba alicam" dersiniz geçersiniz ya. Onlar karşı çıkarsa he he der duymazdan gelir alırsınız arabanızı olur biter. Zaten en başından eşinize sağlam bi tavır sergileyip "ben çocuk muyum arabayı kullanmak için senden onay bekliycem, anahtarlari ver" diyebilseydiniz ikinci bi araba bile almanıza gerek kalmazdı. Anlamıyorum sizin gibi insanları

Off neden ama. Sizde acemısınız dımı. Hadı bızımkının kazası yokta. Eski araba olsa verirdim dıyor Gercekten zoruma gıdıyor sadece.

Eşim ya debriyajı bitirirsen, ya kaza yaparsan, ya iyi sürmeye alısır sürekli gezersen falan bin tane şey söyledi. 2.ci araba isteme sebebim zaten bu. Kapı önünde var ama ben bınemıyorum.Ders alayım dıyorum. Yüzündeki ifadeyi görmeniz lazım. Yüzü düşüyor.

Off neden ama. Sizde acemısınız dımı. Hadı bızımkının kazası yokta. Eski araba olsa verirdim dıyor Gercekten zoruma gıdıyor sadece.
Bnmde aynı zoruma gidiyor arabayı bende. Kisksniyorsun diyorum resmen al arabanda paranda senin olsun diye en sonunda bıraktım çözüm bulursanız vermesi için banada söyleyin vallla

Benim hic oyle problemlerim olmadi esim.her zaman destekcimdir o olmasa asla araba suremezdim ben ama altinlarimi bozdurup kendime araba aldim arabada karlı bir sey 1 sene once aldigim arabayi simdi iki kati fiyatina satiyorum mesela
Ben para bırıktırıyordum. O zamanlar alsaydım 2 kat kar yapmıstım

Bnmde aynı zoruma gidiyor arabayı bende. Kisksniyorsun diyorum resmen al arabanda paranda senin olsun diye en sonunda bıraktım çözüm bulursanız vermesi için banada söyleyin vallla
Valaha ben baya trıp yaptım falan. Gercekten 22 yasında kız kardesım ne guzel altında arabası geziyor. Ben ezik gibi kapı önunde ama burdan markete gidemiyorum. Ben kararlı olacagım. Yazın para ayarlayıp ders ıcın hoca ayarlacayacagımı söyliycem. Umarım kalpten gıtmez.

E düşsüün? Düşsün? Sizin yüzünüz yok mu sizinki niye düşmüyor? Sizin diliniz yok mu neden "doğru dürüst kullanmayı öğretirsen kaza yapmam, neden gezmeyecekmisim beni bu eve biblo diye mi aldın, eve mi kapanayim istiyosun" diyemiyosunuz? Eşinizin yüzünün düşmesi problem, ama arabayı kullanıp bağımsız olmanızı istememesi problem değil. Pardon Arap şeyiyle mi görüşüyorum desenize?

Bir kız arkadasım var. Sonra onunla denize gıderım onsuz, daha cok gezerim dıye korkuyor. Bu konuyu yazın tekrar acacagım ona. Hocayı da bulup tabi.O hıc Cesaretlendırmıyor.

Bir kız arkadasım var. Sonra onunla denize gıderım onsuz, daha cok gezerim dıye korkuyor. Bu konuyu yazın tekrar acacagım ona. Hocayı da bulup tabi.O hıc Cesaretlendırmıyor.
İzin vermezse ne olacak? Bi de benim.soyledigimle denize gidecek olmanızın ne ilgisi var onu anlamadım.

Ben arabanın özel olduğunu yeni okudum. Önceden plakada sakat işareti olurdu. Ayrımcılık olması sebebiyle kaldırdılar bunu. Engel durumu %90 ve üzeri olan engelli bireylerin tayin ettiği vasiy ancak arabayı sürebiliyor. Bir çevirme esnasında babaannemi evden alacağım diyip yırtabilir. Bunun kontrolünün sıkı olacağını düşünüyorum. Bir de motor olarak 1.6’ya kadar hak veriyorlar. İstediğiniz markayı alabilirsiniz ama 1,6’dan büyük motor alamazsınız.

kontrol oluyor mu bilmiyorum.ama benim komşum hep bu şekilde araba alıyor kardeşinin üstüne kardeşi 300 km uzak bir köyde yaşıyor nasıl faydalansın.kendileri biniyor sonra da 5 yıl satmama yasağı kalkınca satıp yenisini alıp olağanüstü kar yapıyorlar haksız yere.vasi sürse keşke nerdeeeeee

Eşi bu yüzden izin vermiyor. Araba evlilikten önce alınmış. Engelli kişinin engeli %90 altı ise araba ona göre design ediliyor ve sadece araba sahibi aracı sürebiliyor. %90 üzerinde engeli olan kişi kendi tayin ettiği 3 akraba ya da yakınını ruhsata kaydettiriyor. Onların dışında süren olursa araca ceza ya da bağlama oluyor.

Bunun sebebi de tahminimce yine özel araba olması. Söylediğinizde haklısınız. Tabii uzun yolda sürat arttığı için ölümcül kaza oranı yüksek, tehlikeli. Şehir içinde normal seyirde giderseniz maddi hasarlı kaza olur. Ama uzun yolda çevirme az olur. Kanuna aykırı bir şey yapmaya çalıştıkları için, dediğim gibi yüksek para cezası ya da aracı bağlama riskine karşı polise takılma ihtimallerinin düşük olduğu uzun yolda eşi izin veriyor.

Araba öyle 1-2 özel dersle olacak şey değil pratiklik için sık sık dışarı çıkmalısın. Bazı erkekler araba konusunda çok titiz bence çabalamayın kendi arabanızı aldıktan sonra öğrenin

Arabanın sizde olması, engelli babanne için kullanılmamasını geçiyorum, siz neden kayinvalideye verdinizki altınlarınızı? Araç almak istiyorsunuz altınlar onda diye isteyip bozduramıyorsunuz çünkü kızarlar diyorsunuz. Kayınpeder deseniz karşısında çocuk var gibi araba alamazsın diyor sanki ona soran var ama garip bir şekilde dinliyorsunuz hepsini, ne kadar kızsanızda.
29 30 yaşındasınız hatırladığım kadarıyla, biraz kendi hayatınızı elinize alin artik. Bu eş ve ailesi sizi sürekli dibe çekiyor mutsuz ediyor, sizi çocuk gibi azarlıyorlar. Nereye kadar böyle gider ki
Buna izin vermeyin koskoca kadınsınız, ben sizi dil veya sınıf öğretmeni sanıyordum meğer fizikmis, ogretmenlik degil ama bende fen fakültesi mezunuyum, okuması zor ama atamasi dahada zordur. Siz bu kpss den sonra kendinize iş bulun çalışmaya oyle devam edin eğer atamanız olmazsa. Evde söz hakkınız olur hic olmazsa.
Ayrıca eşiniz arkadaşlarınıza gezmenize neden nasıl karışır onuda anlamadim, noluyormuş arkadaşınızla gezince

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…