- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ne degerlıymıs arabası .Aman dunya malı canım.2 senedir ehliyetim var.Sadece uzun yollarda arabayı verıyor.Araba kapıda yatıyor.Özel ders alayım güzel öğretiyorlar diyorum vermek istemiyor.Sebebi sıfır olması, büyük olması, çok trafik olması, acemi olmam, debriyaj bitirirsin diyor.Atanınca kendime alayım diyorum. Babası özel arabayı napacaksın diyor. Annesi çocuk olunca verir diyor. Siz olsanız naparsınız. Ehliyetin hep cüzdanda mı yatacak?
Dertler sıralamasıYeni derdin hayırlı uğurlu olsun.
Aynı gün içinde iki konu açarak kendi rekorunu kırıyorsun bu arada tebrikler.
Aile olmadigımızı neye bakarak söylüyorsunuz. Sadece arabaya bakarak mı?Samimi söylüyorum bakın gerçekten tedavi olun. Bütün hayatınız kv kp ve eş üçgeninde geçiyor. Ciddi anlamda psikolojiniz bozulmuş. Ayrıca eşiniz sizinle aile olmuş gibi durmuyor buradan. Onun için evlendiği birisiniz, ailesi değilsiniz bence.
Çocuk olunca daha cok lazım olurmuş yaÇocuk olunca neden veriliyor onu anlamadım
Çocuk olunca daha cok lazım olurmÇocuk olunca neden veriliyor onu anlamadım
Yemi evliyiz diye altınlar onlarda güvende olur diye verdim. Eşime kasaya atalım dedim. Şuan bizimkilerde güvende kasa pahalı falan dedi. Ama yaza para ayarlayıp direk hepsini isteyeceğim ve kendi üzerime kasaya atacagım. Ben zaten kp ye alabılır mıyım dıye sormuyorum. Ama onlar herseyde söz hakkı buluyor kendindeArabanın sizde olması, engelli babanne için kullanılmamasını geçiyorum, siz neden kayinvalideye verdinizki altınlarınızı? Araç almak istiyorsunuz altınlar onda diye isteyip bozduramıyorsunuz çünkü kızarlar diyorsunuz. Kayınpeder deseniz karşısında çocuk var gibi araba alamazsın diyor sanki ona soran var ama garip bir şekilde dinliyorsunuz hepsini, ne kadar kızsanızda.
29 30 yaşındasınız hatırladığım kadarıyla, biraz kendi hayatınızı elinize alin artik. Bu eş ve ailesi sizi sürekli dibe çekiyor mutsuz ediyor, sizi çocuk gibi azarlıyorlar. Nereye kadar böyle gider ki
Buna izin vermeyin koskoca kadınsınız, ben sizi dil veya sınıf öğretmeni sanıyordum meğer fizikmis, ogretmenlik degil ama bende fen fakültesi mezunuyum, okuması zor ama atamasi dahada zordur. Siz bu kpss den sonra kendinize iş bulun çalışmaya oyle devam edin eğer atamanız olmazsa. Evde söz hakkınız olur hic olmazsa.
Ayrıca eşiniz arkadaşlarınıza gezmenize neden nasıl karışır onuda anlamadim, noluyormuş arkadaşınızla gezince
Tam anlamıyla içimden geçenleri yazmışsınız vallaYaw hala mı?
Yani siz hala ve samimiyetle atanacağınıza inanıyor musunuz?
Fizik öğretmenliğinin taban puanı kaç diye üşenmedim baktım, 74-75 arası geziyor. Kaç kişilik kontenjan açıyor, 150-200 arası. Yani atanmak için kaymaları da hesaba katarsak branşınızın max ilk 250si içine girmek lazım.
O iş de senelerdir burada böyle çen çen çen konu açmakla olmaz.
Ben İngilizceciyim, size 10 senede verilen toplam kontenjan bize bir senede verilir genelde. Buna rağmen şubattan temmuza kadar köpek gibi ders çalıştım, insanlarla tüm sosyal bağlarımı kestim, kastırıp 300. oldum ki gönlüme göre bir yere atanayım.
Yıllardır konu açıp duruyorsunuz, siz buralarda kendinizi pışpışlarken, "atanayım da..." diye giden cümleler kurarken millet çatır çatır atanıp eze eze maaşını yiyor, arabasının hakkını veriyor sağda solda gönlüne göre gezerek.
Siz domestik ev hanımı olacaksınız kabul edin rahat edin yahu. Barışın yani. Atanmak falan anca dilinizde sizin. Eşinizin ve hatta eşinizin ailesinin izin verdiği ölçüde nir yaşantıyla gidecek yani bu iş.
O arabayı da size vermezler. Çünkü nasıl versinler aslında teknik olarak kendilerinin bile değil. Gözünüz yiyorsa babaanneyi ikna edin. Hani malın sahibi o ya.
Eşinizin de sünepenin teki olduğunu düşünüyorum.
Dellendim yaw gece gece, ne acayip insansınız.
Senin kocanın arabası yok ki, senin kocanın arabası yok.Araba babaannenin üstüne.
Ha şu engelli raporuyla kayinpederin alıp da parasını sizin ödediğiniz arac mi bu? Hatirladim diger konunuzuAraba babaannenin üstüne.
O kadar gözümü korkutuyor ki Kendine güvenim gidiyor.Benim de ehliyetim yıllardır duruyor o kadar hevesle aldim babam pek vermezdi verdiginde de aman şöyle yap bunu yapma diye trafikte panik yaptirirdi ki ben normalde cok rahatimdir
Neyse arabam olmadigi icin de suremiyorum ama ders alip araba aldigimda her türlü üstesinden gelirim.diyorum
Size de tavsiyem esinizden veya ailesinden icazet almak yerine kendiniz özel ders alin arada arabayla yakın yerlere gidip gelin, pratiginiz artar.
Arabayi kullanma hakkiniz neden eşinizin iznine tabi? Cocuk degilsiniz o da veliniz değil o kullanirken sizden izin almiyorsa siz de ondan izin almayin
Şu kadınin arac kullanmasini da sarta baglayan insanlardan sıkıldım artik
Alemsin yaAraba konusu görünce ben
Arabanın kaskosunu yaptırmadık ama sigortası var. Yazın ders alacagım. Arada alırım bu çevrelerde sürerim. Zamanla da alışırım herhalde. Bana diyor ki kendi araban olsun beni anlarsın.Arabaya binmek için eşinden izin mi alıyorsun ? Eşin kim oluyor ki arabayı vermiyor ? Arabasız nasıl sağlıyorsunuz ulaşımı ? Sizin konforunuz rahatınız arabadan daha mı önemli eşinize göre?? Demekki öyle,para sizden değerli.. Dikkatli ol,sana bişey olmasın demesi yeter.. Görmemişin arabası olmuş sizinki,ben olsam buz gibi soğurdum. Bilmem kaç yüz bin liralık diyeyim sen hayal et daha üzerine toz değmemiş sıfırlıktaki eşimin arabasını heves edip bugün ben senin arabanı alayım dedim daha otoparktan çıkmadan duvara sürttüm. Yanlış anlama acemi falanda değilim yılların şöförüyüm. Sakındığım göze çöp battı belkide. Gel canım al arabanı ben kendi aracımla giderim dedim. Adam canın sağolsun dedi ve geçti. Eşinize kasko denen şeyi hatırlatın ve bu erkeklerin altında bukadar ezilmeyin. Oturup annesiyle bile bu konuyu konuşacak kadar düşürmeyin kendinizi..
Araba eşinin babaannesinin üzerine engelli aracıArabaya binmek için eşinden izin mi alıyorsun ? Eşin kim oluyor ki arabayı vermiyor ? Arabasız nasıl sağlıyorsunuz ulaşımı ? Sizin konforunuz rahatınız arabadan daha mı önemli eşinize göre?? Demekki öyle,para sizden değerli.. Dikkatli ol,sana bişey olmasın demesi yeter.. Görmemişin arabası olmuş sizinki,ben olsam buz gibi soğurdum. Bilmem kaç yüz bin liralık diyeyim sen hayal et daha üzerine toz değmemiş sıfırlıktaki eşimin arabasını heves edip bugün ben senin arabanı alayım dedim daha otoparktan çıkmadan duvara sürttüm. Yanlış anlama acemi falanda değilim yılların şöförüyüm. Sakındığım göze çöp battı belkide. Gel canım al arabanı ben kendi aracımla giderim dedim. Adam canın sağolsun dedi ve geçti. Eşinize kasko denen şeyi hatırlatın ve bu erkeklerin altında bukadar ezilmeyin. Oturup annesiyle bile bu konuyu konuşacak kadar düşürmeyin kendinizi..
Korkarsınız kullanamazsinizO kadar gözümü korkutuyor ki Kendine güvenim gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?