Eşim arabayı vermiyor

Samimi söylüyorum bakın gerçekten tedavi olun. Bütün hayatınız kv kp ve eş üçgeninde geçiyor. Ciddi anlamda psikolojiniz bozulmuş. Ayrıca eşiniz sizinle aile olmuş gibi durmuyor buradan. Onun için evlendiği birisiniz, ailesi değilsiniz bence.

Ne degerlıymıs arabası .Aman dunya malı canım.

Aile olmadigımızı neye bakarak söylüyorsunuz. Sadece arabaya bakarak mı?

Çocuk olunca neden veriliyor onu anlamadım
Çocuk olunca daha cok lazım olurm
Yemi evliyiz diye altınlar onlarda güvende olur diye verdim. Eşime kasaya atalım dedim. Şuan bizimkilerde güvende kasa pahalı falan dedi. Ama yaza para ayarlayıp direk hepsini isteyeceğim ve kendi üzerime kasaya atacagım. Ben zaten kp ye alabılır mıyım dıye sormuyorum. Ama onlar herseyde söz hakkı buluyor kendinde

Tam anlamıyla içimden geçenleri yazmışsınız valla
Her bir harfine katılıyorum

Biz de ömür boyu burda günde 2 3 konusunu okuyacağız sanırım

Benim de ehliyetim yıllardır duruyor o kadar hevesle aldim babam pek vermezdi verdiginde de aman şöyle yap bunu yapma diye trafikte panik yaptirirdi ki ben normalde cok rahatimdir
Neyse arabam olmadigi icin de suremiyorum ama ders alip araba aldigimda her türlü üstesinden gelirim.diyorum
Size de tavsiyem esinizden veya ailesinden icazet almak yerine kendiniz özel ders alin arada arabayla yakın yerlere gidip gelin, pratiginiz artar.
Arabayi kullanma hakkiniz neden eşinizin iznine tabi? Cocuk degilsiniz o da veliniz değil o kullanirken sizden izin almiyorsa siz de ondan izin almayin
Şu kadınin arac kullanmasini da sarta baglayan insanlardan sıkıldım artik

Araba babaannenin üstüne.
Ha şu engelli raporuyla kayinpederin alıp da parasını sizin ödediğiniz arac mi bu? Hatirladim diger konunuzu
Valla bu sekilde zaten kullanamazsiniz yasal değil
Raporla arac alanlari hastanin durumunu suistimal ediyorlar gözüyle bakıyorum

O kadar gözümü korkutuyor ki Kendine güvenim gidiyor.

Arabaya binmek için eşinden izin mi alıyorsun ? Eşin kim oluyor ki arabayı vermiyor ? Arabasız nasıl sağlıyorsunuz ulaşımı ? Sizin konforunuz rahatınız arabadan daha mı önemli eşinize göre?? Demekki öyle,para sizden değerli.. Dikkatli ol,sana bişey olmasın demesi yeter.. Görmemişin arabası olmuş sizinki,ben olsam buz gibi soğurdum. Bilmem kaç yüz bin liralık diyeyim sen hayal et daha üzerine toz değmemiş sıfırlıktaki eşimin arabasını heves edip bugün ben senin arabanı alayım dedim daha otoparktan çıkmadan duvara sürttüm. Yanlış anlama acemi falanda değilim yılların şöförüyüm. Sakındığım göze çöp battı belkide. Gel canım al arabanı ben kendi aracımla giderim dedim. Adam canın sağolsun dedi ve geçti. Eşinize kasko denen şeyi hatırlatın ve bu erkeklerin altında bukadar ezilmeyin. Oturup annesiyle bile bu konuyu konuşacak kadar düşürmeyin kendinizi..

Arabanın kaskosunu yaptırmadık ama sigortası var. Yazın ders alacagım. Arada alırım bu çevrelerde sürerim. Zamanla da alışırım herhalde. Bana diyor ki kendi araban olsun beni anlarsın.

Tatlım nerden tutsak yine elimizde kalan bir konu. Eşinin arabası olduğunu iddia ettiğin araba özel bir araba. Çok bilgim yok ama kaza yaparsan başınız derde girebilir. Hatta daha önce başka bir şehire gittiğinizde eşin "bu arabayı babama veririz" diyor diye bütün kkya eşini ve eş aileni yuhalattın ama araba sizin değil engelli babaannenin olduğu için başka şehire götüremiyordunuz ortaya bu çıkmıştı. Yine öyle bir durum olabilir ekstra sakınmasında. Ben olsam o arabaya hiç elimi sürmem. Ama şu senin evinde nişan yapmayı kendine hak gören kızkardeşinin arabasında birkaç pratik yapıp hevesini almayı teklif et istersen? Ha bana sorsan ben bunu da yapmazdım emanetin canı az olur derler.

Kayınpederin ikinci bir araba alma demesine de maalesef gerçekler diyorum. Sen atanınca iyi bir maaş alacağını düşünebilirsin ama seni Ütopya'dan çıkarmak gerekirse araba almak maalesef öyle 1 yıl para biriktirir alırımlık bir şey olmaktan çıktı. Evimizdeki iki aracın mtvsi, kaskosu, trafik sigortası, muayenesi, bakımı hepsi gözüme batıyor şu ülkece zor zamanlardan geçtiğimiz günlerde. Ee tabi su da yakmıyor araba dediğimiz şey. Umarım atanır çok iyi şartlara ulaşırsın ama iki araba olmasındansa en mantıklısı senin eşinle birlikte ikinizin de kullanabileceği kendinize ait bir araba almanız. Ondan sonra insanlar size karışırsa size ne oluyor deme hakkına sahip olursun.

Şuan senin yerinde olsam direksiyon hocasına vereceğim parayı ve ayıracağım vakti ben neden 1 yıl önceki sohbeti kafama takıp 3 yıl sonrayı planlıyorum, niye anda kalamıyorum diye bir uzmandan yardım almaya harcardım. Ya da her zamanki gibi bunu reddedersen ne bileyim kpss kursuna, deneme setlerine...

Araba eşinin babaannesinin üzerine engelli aracı

O kadar gözümü korkutuyor ki Kendine güvenim gidiyor.
Korkarsınız kullanamazsiniz
Araba sürmekten korkan ya da nasil desem asiri panik yapan ama aktif arac kullanan birini tanıyorum
Bana akil verir aman direksiyona geçince şu dualari oku, cok faydasini görürsün diye.
Direksiyonu tutusu bile tedirgindir ve bu kisi aktif arac kullaniyor. Inanin bu tedirginlikle kaza bile yapabilir Allah korusun.
O kadar acemi surucu olmama rağmen şoför koltuguna oturduğumda cok rahatimdir, acemilik hissi var sadece. Onu da pratik yapa yapa aşarim diyorum aynısı sizin icin de gecerli. Bilmediğimiz ya da emin olamadigimiz seyden korkarız, bir tür savunma mekanizmasi. Ama yapamam diye düşünmeyin sadece biraz pratik lazim o kadar. Bol.sans

konu sahibi burada arabayla ve kendisiyle ilgili yapilan olumsuz yorumlari gormezden gelmek icin gosterdigi cabayi kpssye gosterseydi coktan atanmisti.

valla okurken benim zoruma gitti sizin nasil gitmedi anlamadim. bana sayfa sayfa vergi kacakcisi dense biraz bozulurdum. siz hic bozulmadiniz. demek ki dogru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…