Hemen hamile kalmak için atlılar mı kovaladı sizi? Bir durun evlilik otursun ne bu acele? Bu bebeğe yazık olmayacak mı şimdi?merhaba kızlar. 8 aylık evliyim. 6 aylık hamileyim. evlendikten sonra anladım ki çok farklı kişileriz. 6 yaş fark var. hiç tanımadığım birisi var sanki karşımda. 3 yıl sevgili kaldık seviyorum tanıyorum sandım.
ama bana hiç değer vermiyor. ortak zevklerimiz yok, hayatı iş oyun abartmak yargılamak hep. ne yapacağım
dedim ya tanıyamamışım, toz pembeydi galiba her şeyNişanlı olduğun sürede de böylemiydi
3 yıldır beraberdik, seviyorum sandım ama yok seviyorum ama bu hareketleri çok soğuttu kendindin sonradan olduHemen hamile kalmak için atlılar mı kovaladı sizi? Bir durun evlilik otursun ne bu acele? Bu bebeğe yazık olmayacak mı şimdi?
böyle değişeceğini bilemedim ki resmen kendinden soğuttuNeden hemen hamile kaldınız? Önce aynı evin içine girip birbirinizi iyice tanısaydınız.
imkanım var aslında ama bebek doğum benim aileme olayı açıklamam vs doğum süresinde olacak şeyler değilKeşke hemen hamile kalmasaydınız. Şuan size göre olmayan adamla en az birkaç yıl daha geçirmek zorunda olacaksınız. He, imkanım var istersem şimdi boşarım derseniz o ayrı.
hamile olmasam bu evliliği kestirip atardım.Bdv ye konu açanların bir bölümü hamile oluyor genelde onu fark ettim.
Sebebini çözemedim.
Aynı eve girmeden kimseyi tanıyamazsın.3 yıldır beraberdik, seviyorum sandım ama yok seviyorum ama bu hareketleri çok soğuttu kendindin sonradan oldu
işte sorun şu ki konuşamıyoruz yok yani bu adamla iki çift laf edemiyorum çok farklı kafadaAynı eve girmeden kimseyi tanıyamazsın.
karşına al ve hissettiklerini anlat, konuşun. Konuşmazsan anlamaz. Bunun için sinir küpü olmayı bekleme, normal ses tonunla konuş. İsteklerini anlat. Farkında bile değildir genelde öyle olur sen kendini yersin o musmutlusun diye düşünebilir. Kafalar başka türlü çalışır.
konuşsam da anlamaz beni yargılar başlar sen söylesin böylesin demeyeişte sorun şu ki konuşamıyoruz yok yani bu adamla iki çift laf edemiyorum çok farklı kafada
Atmazdınız illa hamile kalınca anlaşılıyor çünkü ben onu anladım bu sitede.imkanım var aslında ama bebek doğum benim aileme olayı açıklamam vs doğum süresinde olacak şeyler değil
hamile olmasam bu evliliği kestirip atardım.
3 yıl boyunca güvercinle mi haberleştiniz? hiç mi huylarınızı sevdiğiniz sevmediğiniz şeyleri konuşmadınız. İlginç.merhaba kızlar. 8 aylık evliyim. 6 aylık hamileyim. evlendikten sonra anladım ki çok farklı kişileriz. 6 yaş fark var. hiç tanımadığım birisi var sanki karşımda. 3 yıl sevgili kaldık seviyorum tanıyorum sandım.
ama bana hiç değer vermiyor. ortak zevklerimiz yok, hayatı iş oyun abartmak yargılamak hep. ne yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?