eşim aslında bana göre değilmiş

biraylak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
115
13
28
28
merhaba kızlar. 8 aylık evliyim. 6 aylık hamileyim. evlendikten sonra anladım ki çok farklı kişileriz. 6 yaş fark var. hiç tanımadığım birisi var sanki karşımda. 3 yıl sevgili kaldık seviyorum tanıyorum sandım.
ama bana hiç değer vermiyor. ortak zevklerimiz yok, hayatı iş oyun abartmak yargılamak hep. ne yapacağım

Hemen hamile kalmak için atlılar mı kovaladı sizi? Bir durun evlilik otursun ne bu acele? Bu bebeğe yazık olmayacak mı şimdi?

Keşke hemen hamile kalmasaydınız. Şuan size göre olmayan adamla en az birkaç yıl daha geçirmek zorunda olacaksınız. He, imkanım var istersem şimdi boşarım derseniz o ayrı.
imkanım var aslında ama bebek doğum benim aileme olayı açıklamam vs doğum süresinde olacak şeyler değil
Bdv ye konu açanların bir bölümü hamile oluyor genelde onu fark ettim.
Sebebini çözemedim.
hamile olmasam bu evliliği kestirip atardım.

Hamile kalınca mı anladınız?
Esasen evliliklerde kimse kimseye göre değildir,herkes başlı başına bir bireydir,farklı zevkleri vardır ,başka başka kültürlerden gelmiştir ama yeterince medeni değillerse birbirlerine saygı duymayı beceremezler ve beraber yaşamak zulüm haline gelir. Gayet normal sırandan bir durum işte.

3 yıldır beraberdik, seviyorum sandım ama yok seviyorum ama bu hareketleri çok soğuttu kendindin sonradan oldu
Aynı eve girmeden kimseyi tanıyamazsın.
karşına al ve hissettiklerini anlat, konuşun. Konuşmazsan anlamaz. Bunun için sinir küpü olmayı bekleme, normal ses tonunla konuş. İsteklerini anlat. Farkında bile değildir genelde öyle olur sen kendini yersin o musmutlusun diye düşünebilir. Kafalar başka türlü çalışır.

işte sorun şu ki konuşamıyoruz yok yani bu adamla iki çift laf edemiyorum çok farklı kafada

İster 10 sene tani ayni evin icinde isler degisiyor neden cocuk icin acele ettiniz bi tanisaydiniz cesaretinize hayranim siz simdiden böyle düsünüyorsaniz ayrilin zaten konusmak anlamsiz gibi

3 yıl boyunca güvercinle mi haberleştiniz? hiç mi huylarınızı sevdiğiniz sevmediğiniz şeyleri konuşmadınız. İlginç.

Çok yeni evlisin hemen soğudum demek yerine zamana bırak. Ne kadar sevgililik dönemi olursa olsun evliliğin ilk zamanları uyum süreci. Belki zamanla birbirinizi dengelersiniz. İşte bu yüzden de evlilik oturmadan çocuk yapmamak gerekiyor ama sanırım bu tavsiye için biraz geç kalmışız.

Sevgililikte arada cafede buluşmayla, sinemaya gitmeyle, beraber yemek yemeyle, ara sıra yaşanan cinsel temasla anlaşılmaz bir erkeğin karakteri. Aynı evde uzun süre yaşamadan bir erkeği tanıyamazsınız, evlenmeden evvel bir süre beraber yaşarsanız sürprizler yaşamazsınız. Hadi diyeceksiniz herkes siz değil, aile yapısı, gelenek görenekler farklı; o zaman evlendiğinizde ilişkinize zaman vermeniz gerekirdi, insan ilk aylarda hamile kalır mı? Sanmayın ki doğurduktan sonra bir şeyler düzelir, ya katlanacaksınız ya da zararın neresinden dönülse kârdır deyip boşanacaksınız. Ne diyelim ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…