Ne oldu da böyle olduğunu düşünmeye başladınız, önceden sevdiğiniz özellikleri neydikonuşsam da anlamaz beni yargılar başlar sen söylesin böylesin demeye
3 yıl sevgili kaldık seviyorum tanıyorum sandım.
ama bana hiç değer vermiyor. ortak zevklerimiz yok, hayatı iş oyun abartmak yargılamak hep. ne yapacağım
işte sorun şu ki konuşamıyoruz yok yani bu adamla iki çift laf edemiyorum çok farklı kafada
Aslında görmek istemediğiniz için olmasın? 3 yıl boyunca kendini profesyonel bir şekilde gizleyip evlenir evlenmez adam rol mü değiştirdi yani? Kadınlarımızda da ne yazık ki çok rastladığımız bir durum bu. Bazı davranışlarını görmezden geldiğiniz için buralara gelmişsiniz bence. Bari tanımak için 1 sene bekleseydiniz çok erken hamile kalmışsınız.dedim ya tanıyamamışım, toz pembeydi galiba her şey
Malesef tam olarak insan aynı evin içinde kendini belli etmiş oluyor. Hamile olmanız kötü olmus. Rahatsız olduğunuz şeyleri hiç belirttiniz mi yoksa alttan mı alıyorsunuz ?merhaba kızlar. 8 aylık evliyim. 6 aylık hamileyim. evlendikten sonra anladım ki çok farklı kişileriz. 6 yaş fark var. hiç tanımadığım birisi var sanki karşımda. 3 yıl sevgili kaldık seviyorum tanıyorum sandım.
ama bana hiç değer vermiyor. ortak zevklerimiz yok, hayatı iş oyun abartmak yargılamak hep. ne yapacağım
Genelde evlilik otursun diye ilk bir iki yıl insanlar gebelik planı yapmaz.imkanım var aslında ama bebek doğum benim aileme olayı açıklamam vs doğum süresinde olacak şeyler değil
hamile olmasam bu evliliği kestirip atardım.
Klasikhamile olmasam bu evliliği kestirip atardım.
Kesinimkanım var aslında ama bebek doğum benim aileme olayı açıklamam vs doğum süresinde olacak şeyler değil
hamile olmasam bu evliliği kestirip atardım.
hamile kalınca mı farkettinizmerhaba kızlar. 8 aylık evliyim. 6 aylık hamileyim. evlendikten sonra anladım ki çok farklı kişileriz. 6 yaş fark var. hiç tanımadığım birisi var sanki karşımda. 3 yıl sevgili kaldık seviyorum tanıyorum sandım.
O ulkemizdeki klasik erkek kandirmacasi bence sizinle alakali degil ,bazi erkekler boyle, evlenene kadar kirk takla atar evlenince yüzüne bakmaz .O kendine deger vermiyor kadin nedir nasil sevilir bilemiyor ustelik hamilesiniz muhtemelen istedigi gibi yaklasamiyor buda bir neden onlar icin.Sakin su durumunuzda onun tuzagina dusmeyin yazik bu kafayla yasamak karsidan nasil gorundugunu bilmemek buyuk sıkınti .merhaba kızlar. 8 aylık evliyim. 6 aylık hamileyim. evlendikten sonra anladım ki çok farklı kişileriz. 6 yaş fark var. hiç tanımadığım birisi var sanki karşımda. 3 yıl sevgili kaldık seviyorum tanıyorum sandım.
Evlenince mi böyle oldu? Öncesinde de böyleyse aşkın gözü körmüş. Nalet olasıca hormonlar.ama bana hiç değer vermiyor.
Ben böyle kişilerle arkadaş kalamıyorum. Siz 3 yıl boyunca ne yaptınız?ortak zevklerimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?