Bizde de bir kayıp var. Eşim başta aşırı hevesliydi. Kayıp sonrası şuan düşünmüyorum diyor. Baba olabilir miyim bilmiyorum diyor. Ki bende sorguluyorum bazen. Daha vakit var. 30a kadar yolu var zamana bırakınMerhaba arkadaşlar;
Eşimle 3 senedir evliyiz ama toplamda 10 senedir birlikteyiz. Zor şartlarda evlendik evimizi kurduk ve baya bir borcumuz var ödeyemeyecek noktaya geldiğimiz oluyor eşim serbest meslek yaptığı için kazancına göre değişiyor. Bende çalışıyorum. Hormonel olarak mı bilmiyorum ama ben çocuk istiyorum, içim istiyor. Borç harç bitmeden olmasın diye konuşmuştuk ama borç harç bitmek bir yana dursun her gün artıyor. Yaşımızda geçiyor yavaş yavaş(27), genç anne olmak istiyorum. Ama şimdi eşim ben baba olmaya hazır değilime getirdi konuyu gerekirse psikolojik destek alırım zamanı gelince dedi. Ama zaman konuşmak yok borçlar hafifleyince diyor. Bende ister istemez bir soğuma oldu. Yani şuan için yapılacak birşey yok zamana bıraktık ama yorumlarınızı merak ediyorum, teşekkürler şimdiden.
Sizin ki farklı durum ama.Burada eşi borçlardan dolayı istemiyor gibi.Bizde de bir kayıp var. Eşim başta aşırı hevesliydi. Kayıp sonrası şuan düşünmüyorum diyor. Baba olabilir miyim bilmiyorum diyor. Ki bende sorguluyorum bazen. Daha vakit var. 30a kadar yolu var zamana bırakın
Zaten cesaret edemiyoruz en büyük sebep bu. Bende tutturmuyorum çocuk diye ama içten içe istiyorum. Bütün arkadaşlarım bebek sahibi oldu değişik hissediyorum.Ödeyemeyecek duruma gelinen borçlar varsa ben çocuk yapmazdım. Bebek yoktan anlamaz. Mama ister, bez ister, hastalanır doktor ister. Borçlar var dur diyemezsiniz.
Psikolojik de olabilir belki. Bide şey var bazı erkeklerde, kucağına alana kadar baba olmanın ne olduğunu bilmezler. Düşününce cesaret edilemeyecek birşey gibi gözüküyor tabikiSizin ki farklı durum ama.Burada eşi borçlardan dolayı istemiyor gibi.
Acaba borclardan dolayı birde bebek bakımı zor gelır dıye mı dedıMerhaba arkadaşlar;
Eşimle 3 senedir evliyiz ama toplamda 10 senedir birlikteyiz. Zor şartlarda evlendik evimizi kurduk ve baya bir borcumuz var ödeyemeyecek noktaya geldiğimiz oluyor eşim serbest meslek yaptığı için kazancına göre değişiyor. Bende çalışıyorum. Hormonel olarak mı bilmiyorum ama ben çocuk istiyorum, içim istiyor. Borç harç bitmeden olmasın diye konuşmuştuk ama borç harç bitmek bir yana dursun her gün artıyor. Yaşımızda geçiyor yavaş yavaş(27), genç anne olmak istiyorum. Ama şimdi eşim ben baba olmaya hazır değilime getirdi konuyu gerekirse psikolojik destek alırım zamanı gelince dedi. Ama zaman konuşmak yok borçlar hafifleyince diyor. Bende ister istemez bir soğuma oldu. Yani şuan için yapılacak birşey yok zamana bıraktık ama yorumlarınızı merak ediyorum, teşekkürler şimdiden.
Şöyle söyleyeyim;eşinizin hevesli gözükmemesi sizi üzmemek adına bence.Eşimin de,benim de çok istediğimiz bir şey gerçekleşmeseydi;ben de hevesli gözükmek istemezdim.O üzülmesin diye.Her şey gönlünüzce olsun.Psikolojik de olabilir belki. Bide şey var bazı erkeklerde, kucağına alana kadar baba olmanın ne olduğunu bilmezler. Düşününce cesaret edilemeyecek birşey gibi gözüküyor tabiki
Bu kadar borç içinde eşiniz çocuk istememekle çok haklı. Belkide kendini hazır hissetmiyor olabilir. Kötü baba olmaktansa şuanlık olmaması daha iyi değil mi ?Merhaba arkadaşlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?