Ben öyle düşünmedim.Ne zaman hazır olursanız, o zaman yaparsınız.30 yaşında, 7 senedir evli, 12 senedir aynı adamla olan, borcu olmayan ama ülkedeki ekonomik belirsizlikten ötürü çocuk yapmaktan çekinen ben konuyu gözlerim açık okudum. Demek benim yaşım çoktan geçmişDemek millet arkamdan böyle düşünüyor
Oda olabilir tabikiŞöyle söyleyeyim;eşinizin hevesli gözükmemesi sizi üzmemek adına bence.Eşimin de,benim de çok istediğimiz bir şey gerçekleşmeseydi;ben de hevesli gözükmek istemezdim.O üzülmesin diye.Her şey gönlünüzce olsun.
Şaka yapıyorum merak etmeyinBen öyle düşünmedim.Ne zaman hazır olursanız, o zaman yaparsınız.
Ama zaman konuşmak yok borçlar hafifleyince diyor.
Yaşınız daha bi yere geçmiyor merak etmeyin. Hayatınızı düzene oturtmakta acele edin daha çok. Borç harç durumları erkekleri etkiliyor birde çocuk olsa adam hepten krize girer. Sağlam bir evlilik için herşeyi sırayla yapın. 40 yaşında da olur çocuğunuz merak etmeyinMerhaba arkadaşlar;
Eşimle 3 senedir evliyiz ama toplamda 10 senedir birlikteyiz. Zor şartlarda evlendik evimizi kurduk ve baya bir borcumuz var ödeyemeyecek noktaya geldiğimiz oluyor eşim serbest meslek yaptığı için kazancına göre değişiyor. Bende çalışıyorum. Hormonel olarak mı bilmiyorum ama ben çocuk istiyorum, içim istiyor. Borç harç bitmeden olmasın diye konuşmuştuk ama borç harç bitmek bir yana dursun her gün artıyor. Yaşımızda geçiyor yavaş yavaş(27), genç anne olmak istiyorum. Ama şimdi eşim ben baba olmaya hazır değilime getirdi konuyu gerekirse psikolojik destek alırım zamanı gelince dedi. Ama zaman konuşmak yok borçlar hafifleyince diyor. Bende ister istemez bir soğuma oldu. Yani şuan için yapılacak birşey yok zamana bıraktık ama yorumlarınızı merak ediyorum, teşekkürler şimdiden.
Aslında bakarsan ülkemizdeki ölüm yaşı menapoz , çocukta anomali riskinin artması derken çocuk istiyeceksen bir an önce yapmanız daha mantıklı.30 yaşında, 7 senedir evli, 12 senedir aynı adamla olan, borcu olmayan ama ülkedeki ekonomik belirsizlikten ötürü çocuk yapmaktan çekinen ben konuyu gözlerim açık okudum. Demek benim yaşım çoktan geçmişDemek millet arkamdan böyle düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?