- 11 Aralık 2017
- 328
- 187
- 103
- 36
- Konu Sahibi redpinkyellow
-
Kresler tam gün 1700-1800 civari oluyormusAyy içim şişti.Nasıl katlanıyorsun? Bu kadar pintilik olmaz ya.Kesinlikle kpssyi beklemeyip işe girmelisin.2/3lik kısmını kreşe veririm kalanı da kendime harcarım diyip girmelisin işe.
Benim babam oyleydi o yuzden cok tuhaf geliyor bana cimri insanla yasamakAllah yardimcin olsun bendede tam tersi eşime para hic vermem cok harcar
Evde cocuk bakabilirsin aslinda evinde oturduğun yerden kazanabilirsin seninde evladın var sonuçta ikisi oynarlar bu şekilde cok ev hanımı var evinde oturup çocuk bakanBenim babam oyleydi o yuzden cok tuhaf geliyor bana cimri insanla yasamak
Eşin onu hiç vermiyor ya o açıdan bak.Kresler tam gün 1700-1800 civari oluyormus250 tl kalcak elime ve ayakta çaliscam 8 saat maasi iyi bir iste bulma durumum yok.
Aynı benim eşimi anlatmışsınız :)Aylık ne kadar alıyorsunuz eşinizden. Birde eşinizin maaşı ne kadar. Bende çalışmıyorum eşim aylık 300-400 veriyor ama verdiğinde de hep der gereksiz harcama köşeye de koy biraz diyeben kendime bişey alacaksam eşimin kartıyla alırım mesela netten falan. Ama genelde çocuklarıma harcarım yada evde acil bişey vardır onu alırım. Eşimin eli çok açıktır ama verdiğinde de gereksiz harcama demesi deli ediyor beni. Bu ay güneş kremi sipariş ettirdim mesela 100 tl bir kreme 100 lira verilir mi diyor ki daha pahalıları var benim verdiğim gayet normal erkeklerin çoğu kadınların bazı harcamalarını gereksiz buluyor. Harçlığı da açık açık söyleyin mecbur verecek
Adam ders calis oku diyor, atan diyor onun derdi oEvde cocuk bakabilirsin aslinda evinde oturduğun yerden kazanabilirsin seninde evladın var sonuçta ikisi oynarlar bu şekilde cok ev hanımı var evinde oturup çocuk bakan
Eşinizde kamuda mı çalışıyor?Adam ders calis oku diyor, atan diyor onun derdi ooyle biseyi kabul etmez herseye karisan biri hayatim zehir oldu özgüvenimi bitirdi bu adam nisanliyken hic bu yüzünü gostermemisti bana
Eee hayatım evlilik kavun degilki kıçını koklayip alasin tabi göstermez yüzünü niye göstersin ekşi yanını sana yoksa senle nasil evlenecektiAdam ders calis oku diyor, atan diyor onun derdi ooyle biseyi kabul etmez herseye karisan biri hayatim zehir oldu özgüvenimi bitirdi bu adam nisanliyken hic bu yüzünü gostermemisti bana
Oyle yapiyorum ama benim esim daha beter emin olun. Alışveriş icin para vermez hep kendi yapar ya dada beraber yapariz eve para birakir ama acil bisey olmadikca disari çıkmamı istemez aldigim seyin fisine bakar kurusu kurusuna...Aynı benim eşimi anlatmışsınız :)
Ben ne alırsam fiyatını Yarısı söylüyorum sizde öyle yapın çok işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?