Eşim bana hic harclik vermiyor

Oyle yapiyorum ama benim esim daha beter emin olun. Alışveriş icin para vermez hep kendi yapar ya dada beraber yapariz eve para birakir ama acil bisey olmadikca disari çıkmamı istemez aldigim seyin fisine bakar kurusu kurusuna...

Yok artık

Cimri falan değil direkt hasta. Benim eşim aldığım şeyin fişine bakacak direkt olay çıkarırım. Ki asla da bakmaz çünkü ne gereği var? Siz resmen psikolojik şiddet görüyorsunuz.

İse girin muhakkak ama eşiniz sizin kazandığınız parayada müdahale etmek isteyecektir muhtemelen, en azından öyle bir duruma müsade etmeyin. Eşiniz cimri tanımına bile girmiyor bence asla normal değil.

Çok savuran biri ile yaşananın yolu mutlaka bulunur.
Ama pinti biri ile yaşamanın ne tadı ne de tuzu olur.
Bir şekilde yolunuzu bulun.

Çalışın kreş parasını eşiniz bir zahmet çıkarsın versin.
Biriktirdiği paralar yarın ölünce,kalanlar güle oynaya çatır çatır yiyecek.
Elektrik su gibi şeyleri siz ödersiniz.

Eşinize aşırı sinir oldum şuan.

Bir de diğer bir konunuzda kız meslek lisesinde okumayı öyle bir gömmüşsünüz ki kendimden utandım. Bende kız meslek lisesi mezunuyum ve ülkede isim yapmış bir üniversitenin moda tasarım bölümünü kazandım geçen yıl. Çalışınca oluyor yani bunun hangi okuldan mezun olduğunla bir alakası yok. Fen lisesini bitirip sokakta serseri olan arkadaşlarım var.

Çok üzülüyorum böyle şeylere.
Eşinizi Allah ıslah etsin. Evine eşine evladına cimri olmak çok çok kötü bir huy.

Ya bir işe girin ve asla ama asla kuruş koklatmayın.
Ya da sağlam bir konuşma yapın.
Eş kişisini boşanma ile tehdit etmeyi hiç doğru bulmam normalde ama siz böyle mi yapsanız? Keskin konuşun biraz. Bu duruma son versin. Çünkü böyle hayat geçmez
Durumu olmasa neyse, varyemezlik bu.

4 bucuk ortalama. 1600 ev kiredisi. 2500 diger harcamalar in tümü. Yani 500 civari fazladan artiyor onunla altin aliyor hep
4800 maaş 1600 araba kredisi 700 kira 1100 kreş parası ( 3 yaşına girecek) + Ben çalışmıyorum. Her ay ailemden 500 kreş için yardim alıyorum. Biz ölmüşüz o zaman. Senin eşin aleni pinti.

Evlendigimzde borcumuz vardi borctan boyle oldu diye düşünmüştüm borc bitmesine yakın kaza ile hamile kaldim ben borc bitince kalmayi dusunuyordum ama plansız gitti
Esiniz kamudaysa zaten eş yardimi aliyor devlet 200 tl veriyor size esiniz de cebe atiyor bari onu isteyin cocuk da varsa 250 tl dir isteyin yasal hakkınız
Kres devlet okulu da var tam gün arastirin 1000 tl ye kres bulunur ayrica.. calisin bu adamla ömür gecmez

Allah yardımcınız olsun. Böyle insanla ömür geçirmek zor.. yani kendisi ne kadar kazanıyor bilmiyorum belki de gerçekten parası kalmıyordur , siz daha iyi bilirsiniz bunu. En azından çocuğunuz için birikim yapıyormuş bu iyi bişey.

Eşimden yana hiç sıkıntı yaşamadım bu konuda. Ben de bebek doğduğundan beri çalışmıyorum ama allah razı olsun eşim ne kazandıysa gelir eve bırakır, asla hesap sormaz nereye harcadın ne yaptın vs. Gibi. Harçlık diye birşey lugatımızda yok, evin ortak parasıdır kazanılan para.

Size tavsiyem asgari ücret bile olsa çalışıp kendi paranızı kazanmanız. Kreşi eşinizde ortak ödemeyi tekli edin, en azından maaşın yarısı size kalır. Sonuçta hiç çalışmasanız kreş parasının tamamını kendisi ödeyecek. Bu şekilde o da yarısını ödemiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…