- 25 Eylül 2018
- 1.049
- 2.989
- 133
- Konu Sahibi redpinkyellow
-
Oyle yapiyorum ama benim esim daha beter emin olun. Alışveriş icin para vermez hep kendi yapar ya dada beraber yapariz eve para birakir ama acil bisey olmadikca disari çıkmamı istemez aldigim seyin fisine bakar kurusu kurusuna...
Cebime beş lira kalacağını bilsem de çocuğu kreşe verip çalışırdım. En azından sigortam olur derdimDevletin kresi yok buralarda
İse girin muhakkak ama eşiniz sizin kazandığınız parayada müdahale etmek isteyecektir muhtemelen, en azından öyle bir duruma müsade etmeyin. Eşiniz cimri tanımına bile girmiyor bence asla normal değil.Bizde pazar market herseyi esim gorur ya da berber yani cuzdan hep ondadır. Eve para birakir ama biraktigi mikrari bildiginden kontrol eder. Sunu alalım derim cok lazimsa alır ama genelde benim almak istedgm seyler ona sacma ve gereksiz geliyor. Mesela ogluma sevdigi bi çizgi-film karakterinin pelusunu almak istedim 50 tl asla almadı kızdı bilelego vs bazi demirbas oyuncaklari alir. Ayakkabı lazimsa oyle alir yani lazim olmadıkça almak istemez. Mutfaga herseyi fazlasıyla alir o konuda kısıtlamaz hic ama diger seylere cok karışır. Maasi 4 bucuk civari
Sana sınava gir kazan diyeceğine bir zahmet kendi çalışsın atansın diyecektim de yuttum sözümü zaten memurmuş.
çocuk icin kresde verimli olur o yaslardaHaklsnz kafam cok karisik bi yolunu bulup az da olsa calismam gerek
4800 maaş 1600 araba kredisi 700 kira 1100 kreş parası ( 3 yaşına girecek) + Ben çalışmıyorum. Her ay ailemden 500 kreş için yardim alıyorum. Biz ölmüşüz o zaman. Senin eşin aleni pinti.4 bucuk ortalama. 1600 ev kiredisi. 2500 diger harcamalar in tümü. Yani 500 civari fazladan artiyor onunla altin aliyor hep
Esiniz kamudaysa zaten eş yardimi aliyor devlet 200 tl veriyor size esiniz de cebe atiyor bari onu isteyin cocuk da varsa 250 tl dir isteyin yasal hakkınızEvlendigimzde borcumuz vardi borctan boyle oldu diye düşünmüştüm borc bitmesine yakın kaza ile hamile kaldim ben borc bitince kalmayi dusunuyordum ama plansız gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?