Eşim bana hic harclik vermiyor

Yok devlette 3 yasla basliyor. Ozeller kres mantigi daha once aliyor. Ben bu eylulde kres icin bir yerle 750 ye anlasmistim tum gun ama sonra hastalik durumu olunca bakici ile anlastim 1000 kusur liraya evimde o bakiyor.
Ben bi devletin kresine sormustum bana bezli almiyoruz dedi.. daha kucuk dedi.. bakiciya guveniyorsaniz devam edin tabi ama buyudukce arkadas sosyal ortam istiyo cocuk bunun icinde kres daha iyi oluyor

Ben bi devletin kresine sormustum bana bezli almiyoruz dedi.. daha kucuk dedi.. bakiciya guveniyorsaniz devam edin tabi ama buyudukce arkadas sosyal ortam istiyo cocuk bunun icinde kres daha iyi oluyor
Sadece ozeller bezli bebegi aliyor. Biz eylulde 3.5 olcaz o nedenle anaokuluna baslayacak sosyallesip arkadas edinmesi icin evde cocuklar cok izole kaliyor

Allah yardımcınız olsun
Birde şuna takıldım diğer arkadaşlarda benim eşim izin verir falan yazmışlar izin ne demek hanımlar ya o kim ki de izin alıyorsunuz alışveriş için eşiniz olabilir ama sahibiniz değil ilk başta bu kadar yüz vermeyin şu adamlara böyle yapınca kıymetli olmuyoruz maalesef anca kendilerini bişi sanıyorlar cepte gibi davranmayacaksın çok üstüne düşmeyeceksin bunların alabilirmiyim değil alıcam diyeceksin ancak öyle başa çıkılır bu devirdeki adamlarla

Siz 30undan sonra ögretmen olmak isteyen, sehir disinda okumayi ve yillarca zorunlu dogu görevini göze alan bir üyeydiniz. Esim de ben de raziyiz diyordunuz.
Simdi ne oldu da bu adam evden cikartmiyor?

Cocuğun ve senin giymediğiniz esyaları,oyuncakları 2.el de sat netten.
Esine söyleme.
Aldığın parayı da gösterme.
Harclğın cıkar en azından.
Özellikle cocuk esyalarına cok rabet var.

kendisi o zıkkıma 300 tl para veriyorsa sana da harçlık vermek zorundadır
bu ne ya sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…