- 11 Aralık 2017
- 328
- 187
- 103
- 36
- Konu Sahibi redpinkyellow
-
EvetEşinizde kamuda mı çalışıyor?
Adam ders calis oku diyor, atan diyor onun derdi ooyle biseyi kabul etmez herseye karisan biri hayatim zehir oldu özgüvenimi bitirdi bu adam nisanliyken hic bu yüzünü gostermemisti bana
Pardon da niye sen veriyosun kreş parasını? Paşa hazretleri bi zahmet elini cebine soksun. Madem kuruş hesabı yapılıyor en azından yarı parasını o versin. O zaman size bin küsür lira kalır. O da size yeter zaten. Bu çocuk er yada geç başlayacak kreşe, anaokuluna. Bence bi işe girin. Birazda sert olun lütfen ya.. Çalışabilir miyim değil çalışcam diyin. Kreş parasının yarısını sen vereceksin diyin. Vurgulaya vurgulaya..Kresler tam gün 1700-1800 civari oluyormus250 tl kalcak elime ve ayakta çaliscam 8 saat maasi iyi bir iste bulma durumum yok.
Bizde pazar market herseyi esim gorur ya da berber yani cuzdan hep ondadır. Eve para birakir ama biraktigi mikrari bildiginden kontrol eder. Sunu alalım derim cok lazimsa alır ama genelde benim almak istedgm seyler ona sacma ve gereksiz geliyor. Mesela ogluma sevdigi bi çizgi-film karakterinin pelusunu almak istedim 50 tl asla almadı kızdı bileAylık ne kadar alıyorsunuz eşinizden. Birde eşinizin maaşı ne kadar. Bende çalışmıyorum eşim aylık 300-400 veriyor ama verdiğinde de hep der gereksiz harcama köşeye de koy biraz diyeben kendime bişey alacaksam eşimin kartıyla alırım mesela netten falan. Ama genelde çocuklarıma harcarım yada evde acil bişey vardır onu alırım. Eşimin eli çok açıktır ama verdiğinde de gereksiz harcama demesi deli ediyor beni. Bu ay güneş kremi sipariş ettirdim mesela 100 tl bir kreme 100 lira verilir mi diyor ki daha pahalıları var benim verdiğim gayet normal erkeklerin çoğu kadınların bazı harcamalarını gereksiz buluyor. Harçlığı da açık açık söyleyin mecbur verecek
Evlendigimzde borcumuz vardi borctan boyle oldu diye düşünmüştüm borc bitmesine yakın kaza ile hamile kaldim ben borc bitince kalmayi dusunuyordum ama plansız gittiÇocuktan önce farklı miydi bu adam? Böyle bir adam varken çocuk yapıp kendini eve kapatmak nasıl bir c'esarettir.
Haklsnz kafam cok karisik bi yolunu bulup az da olsa calismam gerekalacaginiz para evet krese gidecek ama sigortaniz hayat boyu yaniniza kar kalacak
bu adamla bir ömür gecirebilecekmisiniz bilmiyorum belirli bir yastan sonra calisip sigorta doldurmak daha zor
yok calistirmiyosa soyleyin sigortanizi yatirsin hayatinizla bu şekilde oynamaya hakki yok
Devlete verin çocuğu özel olmalı şart değil ama şunu söyleyim. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Ben çalışmasam eşimden bir şey isteyemezdim. Utangacım çokKresler tam gün 1700-1800 civari oluyormus250 tl kalcak elime ve ayakta çaliscam 8 saat maasi iyi bir iste bulma durumum yok.
Bul bir iş çalış en Güzeli o.Oyle yapiyorum ama benim esim daha beter emin olun. Alışveriş icin para vermez hep kendi yapar ya dada beraber yapariz eve para birakir ama acil bisey olmadikca disari çıkmamı istemez aldigim seyin fisine bakar kurusu kurusuna...
4 bucuk ortalama. 1600 ev kiredisi. 2500 diger harcamalar in tümü. Yani 500 civari fazladan artiyor onunla altin aliyor hep
- bosancam de ? kölemisin sen? atan kazan oda yesin derdi o galiba:) maasi ne kadarki bukadar kisitli yasiyor
Devletin kresi yok buralardaDevlete verin çocuğu özel olmalı şart değil ama şunu söyleyim. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Ben çalışmasam eşimden bir şey isteyemezdim. Utangacım çok
Ben oğlanı tam gün 1000 liraya gönderiyorum İstanbul' dayım. Gayet de iyi bir kreş. Ya o değil de böyle pintilik olmaz ya...Kresler tam gün 1700-1800 civari oluyormus250 tl kalcak elime ve ayakta çaliscam 8 saat maasi iyi bir iste bulma durumum yok.
Haklsn. Çocuğa kıyafet alır ama oyuncak konusunda cok cimriBaşka bi konuda da yazmıştım böyle adamlar asla değişmez tam anlamıyla cimri
Ya bu çocuk büyüyecek kıyafet arkadaşla gezme teknolojik aletler isteyecek o zaman da böyle çocuğunu mahrum bırakacak
Bir an önce işe girmeye zor zamanlar için para bitiktirmeye bak ve ikinci çocuğu asla düşünme bu adam değişmez
Soorunu eşinle halletmeye çalış bu paraya tabiki çalışılmazKresler tam gün 1700-1800 civari oluyormus250 tl kalcak elime ve ayakta çaliscam 8 saat maasi iyi bir iste bulma durumum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?