- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.252
- 398
- Konu Sahibi redpinkyellow
-
Esim kamuda calisiyo bende ayni sekilde evlenmeden oncede ayniydi birseymi begendi alir cikar direk etikete bkmaz iyi huymu degil 4.5 yildir degistiremdm bnde karismiyorum daha bu yazdiklarim neukiBirşey sorabilir miyim acabageçen mağazalara baktımda herşey ateş pahası kıyafet falan. Evinize ne kadar para giriyor yada direk soriyim eşiniz ne kazanıyor ki çoraplarına kadar herşey marka
Kresler tam gün 1700-1800 civari oluyormus250 tl kalcak elime ve ayakta çaliscam 8 saat maasi iyi bir iste bulma durumum yok.
Hiçbişey olup kendini birşey sanma sendromu gibiEsim kamuda calisiyo bende ayni sekilde evlenmeden oncede ayniydi birseymi begendi alir cikar direk etikete bkmaz iyi huymu degil 4.5 yildir degistiremdm bnde karismiyorum daha bu yazdiklarim neukiheryerde yemek yemez cay icmez biyere giderz o garson 1dk gelmesin aninda kalkar ordan yemegin ortasinda erkekleri anlmk zor gercekten
Ben angel87 cvp yazdim neden ordan atlama geregi duydunki konuya sozkonusu esim terbiyeszlik yapmanin alemi yok kimse dortdortluk degil ben bu sekilde sevdim kabullendm evlendim haddini bilerek saygisizca pervaszca olmanin anlami yokHiçbişey olup kendini birşey sanma sendromu gibi
Bil mukabele. Şimdi sen bundan anlamazsın da aynen iade ediyorum. aaa boyle mutluysan beter ol derim de senin gibi çizgisiz yüzünden ban yemeyeyim.Ben angel87 cvp yazdim neden ordan atlama geregi duydunki konuya sozkonusu esim terbiyeszlik yapmanin alemi yok kimse dortdortluk degil ben bu sekilde sevdim kabullendm evlendim haddini bilerek saygisizca pervaszca olmanin anlami yok
3 buçuk yillik evliyim.esim cok tutumlu biridir. Eve yiyecek alir ama onun harici giyim vs cocuga oyuncak gibi seylerde eli cok sıkıdır cok luzumlu olmadikca almak istemez. Surekli cocuga ceyrek alir atar. Kendide hic bi kurus harcamaz tek masrafi sigaradır aylik yaklasik 250-300 civari sigaraya para harcıyor. Bana hic harçlık vermez eve herseyi kendi alir evden tek çıkmamı istemez alisverise de beraber gideriz. Bi rimelim bitince onu alir ayda bir kas aldirmak icin para verr o kadar yani bunları da cok istekli vermez. Ekstra hic para vermez. Almak istedigim seyleri gereksiz bulur. Hep evde elime gecen bozuk paralari biriktrp ogluma bir seyler aliyorumoyuncak vs.. para istyorum bana bu ara cok acildik obur ay deyip gecistiriyor. Surekli tartisiyorum bu konuda ama sonuc alamıyorum. İse girmek istiyorum seneye oglumu krese verip (3 yasina girmesini bekledim hep) ama pek calismami istemiyor sinava hazirlanip memur olmami atanmami bekliyor. İse girsem de ayniya gelirmiş asgari ucreyin 3/4 u krese gidermis ben bu adamla ne yapacağım inanin bilmiyorum soylenince bende bisey almiyorum diyor. Sigara içtiğini sigara masrafının yarısı kadarıni bari bana vermesi gerektiğini söyleyince zaten dediklerini aliyorum ne istiyorsun diyor ama her dedigimi almaz hep gereksiz bulur ozgurce harcama yapmak istiyorum bu adamla evli oldugum surece bu adam ben calissamda maasima karisir
Kresler tam gün 1700-1800 civari oluyormus250 tl kalcak elime ve ayakta çaliscam 8 saat maasi iyi bir iste bulma durumum yok.
Sen evde otur anca kuduz kopekler gibi oraya buraya sicra lan sen kimsinki esime laf konusuyorsn hadi cnm hadi coplugune seviyene inmicemm kendi kendinin cvbni vermissn zaten msjima cvp veren sensn adam gibi yorum yapaydin adam gibide cvp verirdim terbiyeszlige tahamulum yok biri senin esine cocuguna bu sekulde ithamda bulunsa hosuna gidermi herseyin bi adabi var kimse kalkipta benim esime laf konusumaz gomerim onu oldugu yereBil mukabele. Şimdi sen bundan anlamazsın da aynen iade ediyorum. aaa boyle mutluysan beter ol derim de senin gibi çizgisiz yüzünden ban yemeyeyim.
Bu arada sen de angel87 nin konusuna ATLAMIŞSIN
Valla bende aynı durumdaydim isyan ettim ya boşanır iz yada düzel diye bana butik açtı her pazar gezmeye gideriz eksikleri filan da bn alırım önce haftalık 5 TL bile vermez bı çikolata bile alamazdim kendime o yüzden hiç acimiyorum artık olmasa anlar insan kendi mutahit günlük 30 lira sigaraya verir bana 5 TL nin lafını ederdiyarısında bir fena oldum, gerçekten hapishane sadece parmaklıklar ardında olmuyormus insan kendi eliyle de kendi mahkumiyet kararını imzalayabiliyor demek ki, dışarıdan da bakıyorsun evli çocuklu falan mutlu sanıyorsunçok üzüldüm
işe girince aldıgın maasına karısmasından gectim en azından kendi basına dısarı falan cıkarsın bir cevren olur ne bileyim butun gun evde icin sismiyor mu gün sayar gibi şafak sayar gibi
Nasıl ödesin peki adamın cebinde 400-500 lira kalıyormuşKreşi niye siz veriyorsunuz? Babası ödesin kreş masrafını maaşınız size kalsın.. buradaki bazı hayatları pkuyunca çok şaşırıp üzülüyorum. Kadınlar neden bunları kendine layık görüyor? Başında neden kabul ettiniz bu davranışları? Allah yardımcınız olsun ne diyeyim
Ama her ay kenara altın atmak zorunluluk değil ki.Esinizin kazandigi para belli ve ona gore yasaminizi surduruyorsunuz bence. Ben bunu cimrilik degil ayagini yorganina göre uzatmak olarak görüyorum. Sizin calismaniz lazim tabii. kpss calisip memur olmak sizin icin daha iyi olur esinizin dedigi gibi. Cocugunuz kac yasinda bilmiyorum ama bir süre bu sekilde idare edip kpss calisip atanirsaniz cocugu krese yollarsiniz. Elinize de duzgun bir miktar para kalir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?