Eşim bana hic harclik vermiyor

Atansan da , holding de kursan , Microsoft un ceo su da olsan başında bu adam varken sen yine 10 liranın hesabını yaparsın.
Acilen haddini bildir. Hayatını bu adamı çekmeye mi adadın ya hu?
insan harcamayacaksa neden kazanır? Bu sene tatile gideceğinizi söyle mesela. Ha o gelmiyor mu? Al çocuğunu git annenin yanına. Okurken sinirlerim boşadı resmen.

Esinizin durumu iyiyse ve harclik vermiyosa anlarim ama maasli bi iste calisiyorsa ve evi tek gecindiriyosa esinize hak verebilirim.
Gecim cidden zorlasti,hersey pahalilasti.
ne guzel evide gecindiriyor iste.
sorumlulugunu biliyor.
ne konular okuyoruz kumar oynayan iddaya para yatiran ev gecindirmeyen, vs vs..

Birşey sorabilir miyim acabageçen mağazalara baktımda herşey ateş pahası kıyafet falan. Evinize ne kadar para giriyor yada direk soriyim eşiniz ne kazanıyor ki çoraplarına kadar herşey marka
Esim kamuda calisiyo bende ayni sekilde evlenmeden oncede ayniydi birseymi begendi alir cikar direk etikete bkmaz iyi huymu degil 4.5 yildir degistiremdm bnde karismiyorum daha bu yazdiklarim neuki heryerde yemek yemez cay icmez biyere giderz o garson 1dk gelmesin aninda kalkar ordan yemegin ortasinda erkekleri anlmk zor gercekten

yarısında bir fena oldum, gerçekten hapishane sadece parmaklıklar ardında olmuyormus insan kendi eliyle de kendi mahkumiyet kararını imzalayabiliyor demek ki, dışarıdan da bakıyorsun evli çocuklu falan mutlu sanıyorsun çok üzüldüm
işe girince aldıgın maasına karısmasından gectim en azından kendi basına dısarı falan cıkarsın bir cevren olur ne bileyim butun gun evde icin sismiyor mu gün sayar gibi şafak sayar gibi

yazık ülkemdeki kadınlara acıyorum, hem de tam anlamıyla acımak gercekten, kimse alınmasın gücenmesin konu sahibi icin degil ama yorumlarda da benzer durumları okudum inanamadım, 2019 yılında kadını eve kapatıp sadece ayda üç beş kuruş para vermek, çocuguna oyuncak alabilmek icin bozuk paraları biriktirmek nedir ya. hayır bir de bunu normal görmek algılamak. size bu hayatı kim dogru diye gösterdi kim bu sekilde yasayıp mutlu olunabilir dedi, kadın mal mı ya bu nasıl bir muamele, baba evinde evlenmedigin surece hizmetci, koca evinde de aynı sey, cografya kaderdir gercekten, yazık ya, kim bilir kac yasındasınız ben cok üzüldüm icim parcalandı okurken, ayda 300-400 lira demiş birisi resmen basım döndü, mesele para da degil günlük 3-4 bin lira alıp yine aynı hayatı yasayanlar var zihniyet ve vizyon olmadıgı zaman ha köyde bu hayatı yasamıssın ha yalıda, para hicbir sey degistirmiyor...

Kresler tam gün 1700-1800 civari oluyormus 250 tl kalcak elime ve ayakta çaliscam 8 saat maasi iyi bir iste bulma durumum yok.

iyi de çocuk sadece size zimmetli degil ki

yari parasını da babasi versin kreş için. elin çocuğu degil ki öz evladi. siz de yetemezsiniz artik sosyallesme kres yasi gelmis çocuğun

Hiçbişey olup kendini birşey sanma sendromu gibi

Hiçbişey olup kendini birşey sanma sendromu gibi
Ben angel87 cvp yazdim neden ordan atlama geregi duydunki konuya sozkonusu esim terbiyeszlik yapmanin alemi yok kimse dortdortluk degil ben bu sekilde sevdim kabullendm evlendim haddini bilerek saygisizca pervaszca olmanin anlami yok

Kreşi niye siz veriyorsunuz? Babası ödesin kreş masrafını maaşınız size kalsın.. buradaki bazı hayatları pkuyunca çok şaşırıp üzülüyorum. Kadınlar neden bunları kendine layık görüyor? Başında neden kabul ettiniz bu davranışları? Allah yardımcınız olsun ne diyeyim

Ben angel87 cvp yazdim neden ordan atlama geregi duydunki konuya sozkonusu esim terbiyeszlik yapmanin alemi yok kimse dortdortluk degil ben bu sekilde sevdim kabullendm evlendim haddini bilerek saygisizca pervaszca olmanin anlami yok
Bil mukabele. Şimdi sen bundan anlamazsın da aynen iade ediyorum. aaa boyle mutluysan beter ol derim de senin gibi çizgisiz yüzünden ban yemeyeyim.
Bu arada sen de angel87 nin konusuna ATLAMIŞSIN

Yoruldum ve sonuna kadar okuyamadım adam haklı. Napacaksın çalışıp madem sen hazırlan kpssye gir diye destekliyor bırak hayatından şikayet etmeyi de çalış biraz. Sonra istediğini alırsın.

Hiç sevmem cimri adam
İnsan eşine ihtiyacın var mı demez mi ya?
Sonuçta her ay ufak da olsa bir elbise atıyorum bir ayakabbı istersin .tabi sen çalışıyor gibi olmaz ama sıraya koyup ihtiyaçlarını almalı
Ayrıca Allah korusun birşey olsa bir taksi paran bir dr paran yok yani birde çocuğun var
Tutumlu olsun tabi de bu kadarı fazla

Bil mukabele. Şimdi sen bundan anlamazsın da aynen iade ediyorum. aaa boyle mutluysan beter ol derim de senin gibi çizgisiz yüzünden ban yemeyeyim.
Bu arada sen de angel87 nin konusuna ATLAMIŞSIN
Sen evde otur anca kuduz kopekler gibi oraya buraya sicra lan sen kimsinki esime laf konusuyorsn hadi cnm hadi coplugune seviyene inmicemm kendi kendinin cvbni vermissn zaten msjima cvp veren sensn adam gibi yorum yapaydin adam gibide cvp verirdim terbiyeszlige tahamulum yok biri senin esine cocuguna bu sekulde ithamda bulunsa hosuna gidermi herseyin bi adabi var kimse kalkipta benim esime laf konusumaz gomerim onu oldugu yere

Valla bende aynı durumdaydim isyan ettim ya boşanır iz yada düzel diye bana butik açtı her pazar gezmeye gideriz eksikleri filan da bn alırım önce haftalık 5 TL bile vermez bı çikolata bile alamazdim kendime o yüzden hiç acimiyorum artık olmasa anlar insan kendi mutahit günlük 30 lira sigaraya verir bana 5 TL nin lafını ederdi

Nasıl ödesin peki adamın cebinde 400-500 lira kalıyormuş

Ama her ay kenara altın atmak zorunluluk değil ki.
Çocuğundan eşin kıs altın al.
Bu çocuğun şimdi altına değil oyuncağa gezmeye ihtiyacı var.
Konu sahibinin eşi ayağını yorganına göre uzatmıyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…