- Konu Sahibi gamzelihaller
-
Benimde babaannem öyleydi asla hiç ismimizi demezdi aklına gelmezmiş oyle der hepimiz huuu ayseeee fatmaaa bak bi diye seslenirdiAyyy aklıma babamın evdeki herkese annem dahil alooo diye seslenişleri geldi. Asla ismimizi vermezdi. Sinirim bozuldu gece gece ne gıcık herifler var yer yüzünde
hhuuu dedikten sonra adınızı veriyormuş en azındanBenimde babaannem öyleydi asla hiç ismimizi demezdi aklına gelmezmiş oyle der hepimiz huuu ayseeee fatmaaa bak bi diye seslenirdi
Olay şu bizim adımız değil onlarhhuuu dedikten sonra adınızı veriyormuş en azındanbiz de o da yoktu sonra annem tembihledi adınızı verene kadar dönüp cevap vermeyin bağırsın dursun :))
Ya sanki hayati bir mevzu devlet meselesiSormak icimden gelmedi. Çünkü böyle bir durum olmamalıydı .böyle bir sikintinin varlığını reddettim simdiye kadar .Yani hep yok saydım
Evet telefonlar vardı yoktu demedim kiYalan borcum mu var canım?
90 yaşına kadar geldiğine göre, telefonlar vardı.
Zaten doğur doğmaz 1900lularda alo diye sesleniyordu belki kim bilirEvet telefonlar vardı yoktu demedim kialo kelimesi çok kullanılan bir kelime değildir ya çünkü o zamanlar herkesin evinde telefon da yoktur ondan dedim
OlabilirZaten doğur doğmaz 1900lularda alo diye sesleniyordu belki kim bilir
MantıklıEsime sordum bunu ajjajajaj
hep yanyana oldugunuz icin ihtiyac duymuyor olabilir diyor
Eşinize sordunuzmu acaba :) benim başıma gelse sorardım aslındaEşim ne tanışma ne nişan ne de evlililigimiz boyunca bana hiç ismimle seslenmedi.bir şey söyleyeceği zaman yanıma gelir söyler.ağzından ismimi hıc duymadım.
Hitapsiz bir şekilde konuşuyor. Sadece üçüncü bir şahsın yaninda benden bahsederken ismimi söyler. O zaman ikna oluyorum ismimi bildiğine. Annemin kardeşlerimin bile dikkatini çekti neden hiç isminle seslenmeyip doğrudan konuşuyor diye.
yapısı böyle demekki güzelce konuşu biraz değiştirinEşim ne tanışma ne nişan ne de evlililigimiz boyunca bana hiç ismimle seslenmedi.bir şey söyleyeceği zaman yanıma gelir söyler.ağzından ismimi hıc duymadım.
Hitapsiz bir şekilde konuşuyor. Sadece üçüncü bir şahsın yaninda benden bahsederken ismimi söyler. O zaman ikna oluyorum ismimi bildiğine. Annemin kardeşlerimin bile dikkatini çekti neden hiç isminle seslenmeyip doğrudan konuşuyor diye.
Bana da eşim ismimle hitap etmez hayatım sevgilim falan der. Hatta ben de öyle.. bi tartışma anında hayatım falan demek istemeyip ismini söylersem kızar tepki verir "bana ... deme" diye çok sinirlenir sanki küfür etmişim gibiEşim ne tanışma ne nişan ne de evlililigimiz boyunca bana hiç ismimle seslenmedi.bir şey söyleyeceği zaman yanıma gelir söyler.ağzından ismimi hıc duymadım.
Aranız iyiyse bunu sormakta ne sakınca var ki? vardır bir sebebi, normal soru sorar gibi sorun.Sormak icimden gelmedi. Çünkü böyle bir durum olmamalıydı .böyle bir sikintinin varlığını reddettim simdiye kadar .Yani hep yok saydım
siz ona nasıl hitap ediyorsunuz pekiBenim sıkıntım hitapsizlik.ismini söylemese de şekerim diyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?