zamane bayanları bir hoş oldu gerçekten sen kocanla artış atış o da kendini zapt edemesin sana bir iki tokat vursun sonra affetme sen onu ya bu doğanın en acı en iğrenç kanunu kadın eşinden şiddet görür,bunu engelleyemessiniz eskiden millet kabul ediyordu yuvalar devam ediyordu.. her 3 kadından biri bunu yaşıyor ama kk da gözlemliyorum bunu affedilmeyecek bir durum haline sokuyorlar ya anlamadım kadınlar susmasını bilse erkekte el kaldırmaz benimde baaşımdan geçti suçlu bendim arkadaş kapat çeneni bozma huzurunu ne alaka aklını başına topla kocana saygını göster oda sana bir daha dokunmayacağına söz versin bir daha da eşinle tartışma
zamane bayanları bir hoş oldu gerçekten sen kocanla artış atış o da kendini zapt edemesin sana bir iki tokat vursun sonra affetme sen onu ya bu doğanın en acı en iğrenç kanunu kadın eşinden şiddet görür,bunu engelleyemessiniz eskiden millet kabul ediyordu yuvalar devam ediyordu.. her 3 kadından biri bunu yaşıyor ama kk da gözlemliyorum bunu affedilmeyecek bir durum haline sokuyorlar ya anlamadım kadınlar susmasını bilse erkekte el kaldırmaz benimde baaşımdan geçti suçlu bendim arkadaş kapat çeneni bozma huzurunu ne alaka aklını başına topla kocana saygını göster oda sana bir daha dokunmayacağına söz versin bir daha da eşinle tartışma
siz söz dinlemediniz zaman yediğiniz dayaklardan basınıza çok darbe aldınız galiba .. birde doğanın kanuna demiişsiniz belgrat ormanı kanunu bu sanırım .. ıykkk
sizin kafanıza güneş geçti galiba
yahu kendinden farklı düşününene neden saygın yok senin
görürüm ben seni evlenince:78:
Konu sahibi hanımefendinin gidecek yeri yoksa tavır koymasını gerektiğini söylüyorsunuz yorumlarda..
Vay bee diyesim geldi..Hiç kusura bakmayın ama ilk hata affedilir...
evden gitmiyor, tavır da mı koymasın?
doğaya bakarsan eğer eşleri seçenlerin çiftleştikten sonra eşini öldürenlerin hatta o ormanın kralı aslanın bile avlananının dişisi olduğunu görürsün ama senin görmek istediğin tek şey marazi mazoşist ruhunu tatmin edecek bir öküz bence ama o aradığını burda bulamazsın
kendin de yazmışsın burda biz ancak entel dantel yorumlar yaparız gidin kocanıza boyun eğin yalvarın kocacım ben ettim sen etme döv hakaret et aşağıla aldat ama beni terketme ben herşeye razıyım gibi aptal saptal yorumlar değil
bir zamanlar bende mangalda kül bırakmazdım...
bir zamanlar bende mangalda kül bırakmazdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?