Eşim bebeğimi alıp gitti

Yazdıklarınızın hepsini okumadım, zaten "senden olan çocuğu da istemiyorum"dan sonra ne yazsanız benim için bir anlam ifade etmeyecekti.
Umarım bebeğinizin başına kötü bir şey gelmez.

Hepimiz yalandan döverim seni bak diyoruz ama asla dovmuyoruz korkunç bir plan elinizi çabuk tutun avukat bulun iyi bi tane anneden bebeği hiçbir kuvvet ayıramaz gerçekten şiddet uyguladığınız ben düşünmüyorum kötü yolda olmadığı sürece ve şiddet uygulamıyorsa Allah o şeytanlara fırsat vermesin bebeğinizden ayrılmasıniz umarim

her kelimesine katılıyorum. bu söylenecek bir cümle değil. eşim bana böyle bişey dese ben de bebeğimi alır giderim evden. ne münasebet bırakayım bu cümleden sonra.

Eşine ait senin üzerine olan borcu o senden mal kaçırdığı halde ödemek için işe girmek istedin ve çalışıp onun borcunu ödeyeceksin diye seninle kavga etti? Sonra al bebeğini de git dedin?
Çocuk değil emen bebeği seni döverim diye tehdit ettin?
Eşin ani olan Bi düşmeyi kadar almayı başardı?
Minicik bebeğin bacağındaki morluktan haberin yok, düşerken olmuştur?
Hiç biri mantıklı değil. Bana öyle geliyor ki kocan senin davranışlarından dolayı boşanmaya karar verdi ve velayeti almak için de yaptıklarını kayıtladı. Eğer anlattığın gibiyse hakim senin o videoda ciddi mi değil mi olduğunu anlar zaten.

Merak ettiğim için soruyorum:
Oyun oynarken, yürürken düşüp de oluşan morluklardan darp raporu alınabiliyor mu ki? Ne bileyim; biri yapınca oluşan morluk ayırt edilemiyor mu?

Eşinize söylediğiniz senden olan bebeği istemiyorum çok sorunlu bir cümle değil mi.Eşinizle olan tartışmaya çocuğu bu şekilde bir cümle ile dahil etmeniz, çocuğu kendinizden o tartışma içinde soyutlamanız öfke kontrolü olmayan biri izlenimi veriyor.Bir bebeğe ne için kızılarak döverim seni ha gibi cümle kurabildiniz . Gerçekten dövmeseniz bile bence kendinizi bir sorgulayın.Agresif davranış sergiliyorsunuz

Yanlış mı anladım bilmiyorum ama sanırım daha tam olarak dava açılmamış ama siz dava olduğu için polisler tarafından falan bişey yapilamiyomus demişsiniz bir mesajınızda. Konuda baya bir tutarsızlık var bence. Birde şöyle bişey var;Bu sitede bir çok konuda yardım buluyoruz evet ama benim elimden evladım alınacak ve ben burda millete laf anlaticam. Böyle bişey aklımın ucundan dahi geçmezdi. Siz burda resmen sohbet ediyorsunuz şöyleydi böyleydi diye. Çok ama çok saçma.

Buraya da kendine mahkemede delil olması için falan mı yazıyor acaba diye düşünmeye başlamadım değil

Konu sahibi anlatmadiginiz seyler var, esinizin mahkemeyi kandirmak icin videolari kirptigini soyluyorsunuz. Bence siz de bizi kandirmak icin konuyu kirpmis gibi gorunuyorsunuz.

İs aramaya ciktiniz, bebege esiniz bakti. Geri geldinizde, guya bebek tartismaya sahit olmasin diye al bebegi dediniz, sonra da senden olan bebegi de istemiyorum dediniz. Sahit olmasini istemiyorsaniz, siz neden bebegi alip cik git demediniz ?

Videolar kirpilmis, kizdigim, doverim seni dedigim, duserken tutmaya calistigim video var vs. diyorsunuz. O delilleri inceleyenler de aptal degil. Vucut dilinizden, yuz ifadenizden neyin ne olduğunu anlayacak kapasitede uzman insanlar.

15 aylik bebege kizdiniz, doverim seni mi dediniz. Bence o videolardan bir degil onlarcasi vardir esinizin elinde. Morlukları siz yapmadiysaniz bile bu da psikolojik siddet. Dusmustur olmustur nasil bir cumle ? Dusunce bakmiyor musunuz bi yerine bisey olmus mu diye, veya bez degisirken banyo yaptirirken de gormediniz. Bence esiniz pedagoga da gitmeli ve bence gidecek de.

Darp raporunda bebeğin kim tarafından darp edildiği belli olmuyor mu ?

Adam yolunu hazırlamış, sen neden once davranmadin.Mallari kacirmis, bosanma icin delilleri toplamis. Kocanla aranda ne olursa olsun "al çocuğu" demen anormal geldi bana.

Tek başınıza bebek bakıp bunaldığınız için çocuğunuza döverim vs diyorsanız babasının bakması daha iyi sanki. Tüm yükü eşiniz varken bile siz kaldıramıyorsunuz belli ki, velayet sizin olursa tamamen size kalacak.

Ayrıca bir insan eşi nereye gidebilir az çok tahmin eder diye düşünüyorum.

Ne olursa olsun bebeği kaçırma hakkına sahip değil eğer şiddet varsa uzaklaştırma kararı alırsın. Bir anne gerekirse polis eşliğinde bebeğini görmeli bir şeyler çok eksik bu konuda

Dava görülmeden bile bebeği alıp kaçırmak suçtur. Henüz kim suçlu değil hakim karar vermemiş adam şuan suç işliyor hanımefendi adınıza uzaklaştırma kararı var mı polis savcı ne diyor her yere gitmişsiniz ya

Benim bebeğim yanımda olmasa kafayı yerdim burda nafaka talep etmek adına gibi başlayan şeyler yazamaz aklıma gelmez, annelerden fikir alırdım nerden bulabilirim çocuğumu diye bu bir,
2. Kizsaniz da senin olan bebeği istemiyorum kimin aklina gelir hiç bilmiyorum ve bacağında morluk görsem ben de darp raporu alırdım bu sözünüz üstüne.

Yalnız düşme morluğuyla kol sıkmaktan olan morluk net belli oluyor. Doktor da anlar bunu herhalde. Sizin de öfke kontrol sorununuz var belli kş. Tek bakmaktan yorgundum bazen öfkelendim diyorsunuz.
15 aylık bebeğe bak döverim fln gibi sert tutup kolda morluk oluşturmuş olabilirsiniz
Söylediğiniz söz de öyle affı olacak söz değil. İnsan doğurduğu çocuğa başkasından olan gözüyle bakmaz. Çocuğum kimden olursa olsun benimdir. Ben doğurdum aklıma gelmez o cümle:
Sizin de anlattıklarınız sağlıklı durmuyor üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…