Yazdıklarınızın hepsini okumadım, zaten "senden olan çocuğu da istemiyorum"dan sonra ne yazsanız benim için bir anlam ifade etmeyecekti.Eşimle bir tartışma yaşadık evlenirken benim üzerime alınan senetler ve halen ödemediği borclar vardı. Evlenirken taksitle ödeyeceğini söyledi. Ancak ödemeye yanaşmadı. Ailesinden gelen miras ve arabasini yukselterek 600 bin TL'lik aracı annesi üzerine yapmasi ile kavga ettik. Esim bireysel hareket etmeye başlayinca bende çalışmak istediğimi üzerime olan borçları ödemek istedgimi söyledim.
Bunun üzerine iş görüşmesine gittim eşim bebeğin yanındaydı.
Geldiğimde bebek yanında tartışmamak adına al bebegi dedim o sırada istenmeyen seyler çıktı ağzımdan senin olan bebeği de istemiyorim gibi
Bunun üzerine eşim bebeği alıp gitti.
Birde darp raporu almış.
Kızımın bacağında morluk varmış ben yapmadım kesinlikle
Bunu bana karşı kullanıyor bebeğimi elimden almak istiyor.
Ben eşimle olan evde yaşıyorum hala.
Nafaka ve bebek nafakası talep etmek adına.
İş bulup başka biryere yerlessem bebeğimi almak adına daha iyi mi olur?
Hepimiz yalandan döverim seni bak diyoruz ama asla dovmuyoruz korkunç bir plan elinizi çabuk tutun avukat bulun iyi bi tane anneden bebeği hiçbir kuvvet ayıramaz gerçekten şiddet uyguladığınız ben düşünmüyorum kötü yolda olmadığı sürece ve şiddet uygulamıyorsa Allah o şeytanlara fırsat vermesin bebeğinizden ayrılmasıniz umarimÇocuğum düşüp tutmaya çalışırken olan videomu bile bana karşı kullanıyor bebeğime döverim bak seni demişim bazen kızdığım olmuş . Bunları kirpip mahkemeye sunmuş. Şeytan. Ben böyle bir şeytanla nasıl yaşadım nasil sevdim. Bebek onda kalsın diye elinden geleni yapıyor
Evladını seven hangi anne bunu söyler ya?
Ne kadar sinirlenirse sinirlensin insan evladı için böyle bir şey söyleyebilir mi?
Allah aşkına anne olan arkadaşlar bana bi cevap verir misiniz? Normal mi şu söz?
Vala bana pek masum gelmedin konu sahibi.
Nasıl bir tesadüfler zinciriyse artık, hep adamın kullanacağı şeyler var elinde.
Ayriyeten evladımın nerede olduğunu bilmicem ve gelecem burada konu açacam öyle mi?
Yok yaaa bu konuda eksik ya da yanlış parçalar var
Eşinize söylediğiniz senden olan bebeği istemiyorum çok sorunlu bir cümle değil mi.Eşinizle olan tartışmaya çocuğu bu şekilde bir cümle ile dahil etmeniz, çocuğu kendinizden o tartışma içinde soyutlamanız öfke kontrolü olmayan biri izlenimi veriyor.Bir bebeğe ne için kızılarak döverim seni ha gibi cümle kurabildiniz . Gerçekten dövmeseniz bile bence kendinizi bir sorgulayın.Agresif davranış sergiliyorsunuzÇocuğum düşüp tutmaya çalışırken olan videomu bile bana karşı kullanıyor bebeğime döverim bak seni demişim bazen kızdığım olmuş . Bunları kirpip mahkemeye sunmuş. Şeytan. Ben böyle bir şeytanla nasıl yaşadım nasil sevdim. Bebek onda kalsın diye elinden geleni yapıyor
Buraya da kendine mahkemede delil olması için falan mı yazıyor acaba diye düşünmeye başlamadım değilEşine ait senin üzerine olan borcu o senden mal kaçırdığı halde ödemek için işe girmek istedin ve çalışıp onun borcunu ödeyeceksin diye seninle kavga etti? Sonra al bebeğini de git dedin?
Çocuk değil emen bebeği seni döverim diye tehdit ettin?
Eşin ani olan Bi düşmeyi kadar almayı başardı?
Minicik bebeğin bacağındaki morluktan haberin yok, düşerken olmuştur?
Hiç biri mantıklı değil. Bana öyle geliyor ki kocan senin davranışlarından dolayı boşanmaya karar verdi ve velayeti almak için de yaptıklarını kayıtladı. Eğer anlattığın gibiyse hakim senin o videoda ciddi mi değil mi olduğunu anlar zaten.
Öööfffff ne bu şimdi. Dıcek bişey bulamayınca hemen beddua.Günlerdir yapmadigim şey kalmadı hergun biryere gidiyorum evladımı bulmak için gitmedigim yer kalmadı inşallah basinizia gelmez. Kimse birşey yapmıyor emin olun
Darp raporunda bebeğin kim tarafından darp edildiği belli olmuyor mu ?Eşimle bir tartışma yaşadık evlenirken benim üzerime alınan senetler ve halen ödemediği borclar vardı. Evlenirken taksitle ödeyeceğini söyledi. Ancak ödemeye yanaşmadı. Ailesinden gelen miras ve arabasini yukselterek 600 bin TL'lik aracı annesi üzerine yapmasi ile kavga ettik. Esim bireysel hareket etmeye başlayinca bende çalışmak istediğimi üzerime olan borçları ödemek istedgimi söyledim.
Geldiğimde bebek yanında tartışmamak adına al bebegi dedim o sırada istenmeyen seyler çıktı ağzımdan senin olan bebeği de istemiyorim gibi
Birde darp raporu almış.
Hepimiz söylemiyoruz buna inanın. Bu işte bir gariplik yok mu?Hepimiz yalandan döverim seni bak diyoruz
Benim bebeğim yanımda olmasa kafayı yerdim burda nafaka talep etmek adına gibi başlayan şeyler yazamaz aklıma gelmez, annelerden fikir alırdım nerden bulabilirim çocuğumu diye bu bir,Eşimle bir tartışma yaşadık evlenirken benim üzerime alınan senetler ve halen ödemediği borclar vardı. Evlenirken taksitle ödeyeceğini söyledi. Ancak ödemeye yanaşmadı. Ailesinden gelen miras ve arabasini yukselterek 600 bin TL'lik aracı annesi üzerine yapmasi ile kavga ettik. Esim bireysel hareket etmeye başlayinca bende çalışmak istediğimi üzerime olan borçları ödemek istedgimi söyledim.
Birde darp raporu almış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?