Eşim bebeğimi alıp gitti

Herhangi bir şiddet yok ortada anlatmaya çalıştığım bu sabahtan beri
emin olun size yardımcı olmak adına bazı konularda netlik olmadığı için.yoksa şuan bebeğinden ayrı kalmış bir anneyi bir anne olarak yargılamak hadim değil. Şuan size bebeğinze çok üzülüyorum.anlamadığım bakıma muhtaç annesine ihtıycı olan bir Çocuğu neden hangi sebeplerden vermiyorlar 15 aylık diyorsunuz, emiyor diyorsunuz yazık

Okurken bir an çocuğumu görememiş uzaklaşmış olduğumu hissettiğim korkunç bir şey Allahım sen koru

Bir tuhaflıklar var bu konuda bakalım ne olacak mahkeme olunca anlaşılır.

Evde şiddet olduğunu gören bir bey iş görüşmesine niye gitsin eşiyle önce ayrılma kararı alması gerekmez miydi niye bayan ayrılalım deyince bu işlere girişti bir de o var? Hanımefendi elbette öyle bir cümle kurduğu için hatalı şuna verebiliyorum ailesinden uzakta bir şehirde belki de çok bunaldı insanız ağzından böyle bir şey çıkmış da olabilir elbette çıkmamalı bir de üzerine borçların olduğu senetler varsa uykusuz ve borçlar korkunç açıkçası

Ben inandım eşinize açıkçası

Hangi kavga yaşanırsa yaşansın, nasıl bir sınır olursa olsun bebeğinin arkasından ağlayacak bir kadın senden olan bebeği istemiyorum al git demez. Dememeli.ikinizde sağlıklı değilsiniz. İnşallah bebek için en doğru karari mahkeme verir.

boşuna sormayın takılmış plak gibi aynı şeyleri yazıyor sorulara cevap yok.

darp raporu aldıysa adam uzaklaştırmada vermişlerdir. e 2 kere gösterdi bebeğim beni unutmuş diyor.

birde 15 aylık çocuğa darp raporu alınmış olsa ebevyn için dava falan açılmıyor mu?

adam raporu süs diye almış sanki. uzaklaştırma yok herhangi bir yaptırım yok.

Şuan ortada açılmış bir dava yok boşanma adına ve velayet davası da yok o yüzden velayet ortak oluyor birisi annesi diğeri babası kaçırma olmuyor.

Ha boşanma davası açılır ( eşi dilekçe vermiş konu sahibi de pazartesi verecekmiş)geçici velayet kararı bebek anneye verilirse ve baba götürüp geri getirmezse o zaman şikayet edebilir .

Esim bebegimi alip gidecek ben gelip nafakaydi cart curt soracağım, yırtar alirim ya. Polisle dayanirim kapisina.
Videolarda o sözleri soyleyis tarzinizdan anlasilir niyetiniz, yoksa hangimiz sakasina söylemiyoruz ki?
Şakasına bebeğinize döverim bak seni mi diyorsunuz?

Video olmadan mahkemeyi annenin çocuğa şiddet uyguladığına zor ikna eder. Anne ben değil babası uyguladı bile diyebilir videoya karşı. Velayet de puf olur uçar. Babanın küçücük bebeğin velayetini almak için annenin kusurlu olduğunu kanıtla ispatlaması gerekiyor.

Çocuğun şuan anne bakımına ihtiyacı vardır.süt emiyor . 15 aylık o bakımdan her şekilde anneye verilmesi gerek diye düşünüyorum tabi bu konularda bilgi sahibi değilim süreç nasıl işliyor dediğiniz gibi.

Evimizde kameramiz vardı hergun ben kamerayı takar eşimin bebeği görmesini isterdim. Biz evdeyken bizi izlemesi hoşuma giderdi. Bu denli bana kullanacagini dusunmemistim
Bu gerçekten uydurma. Evde kamera varsa takılıdır zaten izlesin bizi diye kamera takılmaz. Bi zaten boşanmak istiyordu bunu bahane etti diyorsun Bi boşanmak istediğim için kızdı çocuğu götürdü diyorsun. Ben hiç inanmadım kusura bakma. Çocuğuna kötü davranmasan adam neden sizi kameraya alsın. Aferin babaya çocuğunu kurtarmış.

Bana da büyük ihtimalle eşine kızıp kızıp sinirini çocuğundan çıkarıyor gibi geldi yazık olan hep o masum yavrulara oluyor

Yalandan döverim seni mi diyorsunuz? Bir de bunu genelliyor musunuz? Bu nasıl bir söylem ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…