Eşim benden habersiz evi satmak istiyor

Tapu memuruyum. Ev esinizin uzerineyse evi satar. Beraber oturduğunuz ikametgahinizin aynı olduğu tek bir eve yani ,kimlik ve fotografinizla başvurarak aile konutu şerhi koydurabilirsiniz. E -devlette esinizin telefonu varsa işleme başvurduğunuz anda eşinize mesaj gidiyor. İşlem bitiminde de eve kağıt gelicek. Ev yarı yariyaysa sadece kendi hissesini satabilir. Onun da bir anlamı olmaz. Onun hissesine yine şerh koydurabilirsiniz ama zaten evin yarısını satması anlamsız.

derhal şerh koydurun
afedersiniz kakalak gibi kalsın ortada
saygısız!

söylediniz sana mı soracağım dedi
kaçırdım ve göremedim o yorumunuzu

muhtara git ve oturduğunuz eve aile konutu şerhi koydurmak istediğini söyle.
asla satamaz.

Sizin onayınız olmadan satamaz
Esınızın yaptıgı olaganustu yanlış bırsey ben olsam napardım bılmıyorum ama cok guven kırıcı
Bence esınızle bı konusun anlayın belkı bambaska bırseydır

Ya sen ne kadar sakinsin??? İnan senin böyle ezik durmana sinir oldum.O evi onun tepesine indirmen lazımdı,Sana kim ouyorsun a getirmiş çok net,saygısızz..

Susma sakın,dişini göster.

elinizdeki hazırı satması sacma yani ilerde arsada alınır ayrıca bide gizli saklı içine kapanmış halleri ilginç yani hesap sorun konuşun bu şekilde olmaz yanii karı koca arasında gizli saklı olmaz

Satabiliyormuş arkadaş açıklamış şerh koymazsa.

Benim amacım şerh koydurduğumdan eşimin haberinin olmaması. Ama satış yapacağı zaman anlaması ve o zaman kafasına dank eder belki bana niye söylemesi gerektiği. Bunun bir yolu yokmu.

Benim amacım şerh koydurduğumdan eşimin haberinin olmaması. Ama satış yapacağı zaman anlaması ve o zaman kafasına dank eder belki bana niye söylemesi gerektiği. Bunun bir yolu yokmu.
zaten şerh koyulunca ancak sararken haberi olır..diğer türlü bilgisi olamaz..

Dedigim gibi e Devlet kullaniyorsa zaten işlem başlar başlamaz ordan mesaj gidiyor kendisine. Bizde eve kagit gönderiyoruz işlem bitiminde. Ondan önce postayı alırsanız haberi olmaz sadece. Tapuya satış için başvuru aşamasında öğrenir. Ben o yüzden ilk aşamada kadınları uyarıyorum. Öğretmen bi kadın gelmişti ağzı yüzü dağılmış kocası öğrenince, şehrin terkinini yaptirmaya geliyorlar. Çok üzülüyorum

Elleri kırılsın inşallah. Allah da kadınlarımıza akıl fikir versin. Öğretmensin, ekonomik özgürlüğün var neden ağzını burnunu morartan adamla neden???

Senden dolayi çocuk olmuyor diye kendini eksik ve suçlu hissetme. Insanlik hali bu. Bu durum onun sana sormadan istediğini yapacağı anlamına gelmiyor. Kendini ezdirme. Allahtan gelen bişey sonuçta senin elinde olan bi durum değil. Sakın bu konuda üste çıkıp savunma yapmasına izin verme. Ev satmakla çocuk olmamasını kullandirma savunma olarak

Elleri kırılsın inşallah. Allah da kadınlarımıza akıl fikir versin. Öğretmensin, ekonomik özgürlüğün var neden ağzını burnunu morartan adamla neden???
Aynen. Cuma günü yine biri geldi şerhi kaldırmaya. Perşembe şerh koydu kocası öğrenince tehdit etmiş , aglaya aglaya cuma günü kaldırmaya geldi.

Aynen. Cuma günü yine biri geldi şerhi kaldırmaya. Perşembe şerh koydu kocası öğrenince tehdit etmiş , aglaya aglaya cuma günü kaldırmaya geldi.

Çok zor işiniz. Ben burdan okuduklarıma dayanamıyorum bir de gözümle görsem yer bitiririm kendimi. Bir şey de yapamazsın ki.

Ne kadar üzücü allah herkesi temiz düzgün insanlarla karşılaştırsın, kötü insanları hayatımızdan çıkaracak gücü ve imkanı versin. İçim sızlıyor böyle şeyleri okudukça

Tapuda hakkınız varsa sormadan zaten satamaz...Avukatla görüşmeniz gerekiyor, hiç olmazsa hakkınızı alın.

Çok zor işiniz. Ben burdan okuduklarıma dayanamıyorum bir de gözümle görsem yer bitiririm kendimi. Bir şey de yapamazsın ki.
Evet maalesef. Uyarmak gibi bir görevim olmamasına rağmen en başından uyarıyorum. Mesela bi tane işlemini hazırladığım halde imzaya gelmeyen kadın var, kimlik aslı 10 gündür bende bekliyor. Arıyorum açmıyor. Başına bişey mi geldi diye nüfus kaydından açtım baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…