Eşim benden habersiz evi satmak istiyor

Ya ben sıkıntısı var deyince konudan bağımsız bir sıkıntı algıladım. Haklısın o zaman..

Ya ben sıkıntısı var deyince konudan bağımsız bir sıkıntı algıladım. Haklısın o zaman..
Kızlar şimdi konuşmaya çalıştım ama yine netice alamadık. İletişim kuramıyoruz farkındaymısın dedim. Ne zaman iletişim kurduk ki dedi. İyi de biz böyle değildik ki ne olduysa 3 haftadır sen böylesin dedim. Zaten sıkıntın olunca sen konuşmazdın , ha bugün ha yarın düzelir diye bekliyorum dedim. Nedir sıkıntın dedim, söylemezsen nerden bileyim dedim. Yazlıkmı istiyorsun arsamı istiyorsun dedim , alaycı bir şekilde senin dünyadan haberin YÖK dedi, bişey söylemedi yani. Konuşmuyor işte. Anlatmıyor. Yine çocuğu düşünmeye başladım. Benim ameliyat olmam gerekiyor çocuk için fakat ben korktuğun için ameliyat olamıyorum. Narkoz korkum var. Ameliyat olsam da Allah vermedikten sonra çocuğun olacağının garantisi YÖK. Acaba bunu mu kafaya taktı da senin yüzünden satıyorum evi demeyemi getiriyor?

Sizin evlilik bitmis o kocana cok sinir oldum nasil ezici konuşmuş oyle..dunyadan haberin yok filan..amaci degisik bak ben sana diyim guvenme bu adama.Abisi filan akil vermis konduramiyorsun ama seni gozden cikariyor bu laflarla.

Cocuk olmama sebebi me? Ne amelıyatı olmanız gerekıyor

Allah Allah ne enteresan davranıyor ya dünyadan neyden haberin yokmuş? Benim eşim de konuşmayı sevmez ama bu kadar değil ya o öyle deyince sen ne dedin peki? Ne demek istediğini anlamadım dünyadan haberin yok derken. Başka bişey mi var acaba? Ama anlatmazsa nerden bileceksin ki? Bir kriz çözer sizin olayı , evi bir alaşağı etsen bülbül gibi şakımaya başlar , benimki öyle oluyor , iletişime geçiş tuşumuz kriz

Ve lütfen kendini üzme çocuk konusu ile ilişkilendirip. Sanmıyorum alakası olacağını. Bak ben de eşim de ameliyat olduk çocuk için ama olmadı. Nasip kısmet bu , Allah nasip ederse olur , bu insan hatası kusuru değil ki.

Sizin evlilik bitmis o kocana cok sinir oldum nasil ezici konuşmuş oyle..dunyadan haberin yok filan..amaci degisik bak ben sana diyim guvenme bu adama.Abisi filan akil vermis konduramiyorsun ama seni gozden cikariyor bu laflarla.
beni gözden çıkardığını düşünmeye başladım evet

beni gözden çıkardığını düşünmeye başladım evet
Yani tabiki onu en iyi sen tanirsin ama arkadan iş cevriliyor ve ailesi de isin icinde bence.Olayi büyutup kendi ailene gitsen bir sure belki daha net görürsün yani bazen rest cekmek gerekir.Bu sekilde nasil ayni yastiga basinizi koyacaksiniz tabiri caizse

Aynen senin düşündüklerini söyledim öyle deyince. Sen söylemezsen nerden bilebilirim dedim

Bilemiyorum ama sonuçta ortada bir kriz var ve bunu yönetmem gerekiyor. Annemlerin haberi var zaten. Canım babam dağ gibi hep arkamda. Allah eksik etmesin. Cümlemizin babasını içi sırada benimkini. Babam abisiyle bir konuşayım diyor. Güzellikle yani. Kardeşinin bir derdi var ama anlatmıyor . Seninle konuşuyordur belki bir konuş kardeşimle gibi şeyler söyleyecek. Bakalım derdi ney diyor. Bu arada babamlar bir sorun olduğunu anladılar. Çünkü eşim haftada 2 kez babamın dükkanına uğrardı, onlara giderdik, bunlar olmayınca annladılat terslik olduğunu. Ben de anlatmak zorunda kaldım

Aynen senin düşündüklerini söyledim öyle deyince. Sen söylemezsen nerden bilebilirim dedim
Benim önerim evi terketmen falan değil , gerekirse ses tonunu arttırıp bu konu konuşulacak diye rest çekip konuşmadan kalkmamak. Konuşmaya sen başla. Yani diyorsun ki evlilik gayet iyi gidiyordu. Herşey yolunda idi. Bişey var ki bu adam 180 derece döndü.

Sana da laf sokuyor anlamamışsın diye belki de anladın anlamamazlığa verdiğini düşünüyor. Al karşına kendi duygularını anlat bir. Evi blöfüne terketme yani. Ha eğer ki çocuk konusuyla alakalı bir sıkıntısı varsa onu da açık açık söylesin! Bil adamın gerçek niyetini. O zaman ona göre davranırsın. Ama konuşmadan bırakma , neyse eteğindeki taş döksün ortaya

Ya abisini neden karistiriyorsunuz ki bu sizin aile sorununuz.Baban konusacaksa esinle konuşsun bence dogrusu budur.

Kocan bana hiç güven vermedi poyraz. Normalde babanı ziyaret eden adam artık onu da yapmıyosa bence altında sadece ev meselesi yoktur. Ev işini halletmek için hadi sana çaktırmadan ve senle iletişim kurmadan kendini soyutlayarak bir yola girdi diyelim. Tavırları üslubu ve babanızı da ziyaret etmemesi bazı gemileri yaktığı izlenimini uyandırıyo bende açıkçası. Adam olsa da yüzüne tak tak tak söyleyebilse derdini. Ne hakkı var senin kafanı ruhunu bu şekilde karartmaya ve seni darlamaya?

Bu arada ben başka bir sebeple bir kez ameliyat oldum ve inan ki narkoz o kadar tatlı gelmişti ki hayatımın en güzel uykusunu çekmiştim. Korkacak hiçbir şey yok inan. Mışıl mışıl uyuyon ya pamuk gibi:)

Çikolata kisti, miyom, polip, tüpümde hidrosalpenk. Hepsi topluca ameliyat edilecek. Hem laparoskopi hem histereskopi olmam gerekiyor fakat narkoz korkum var. Olamadım ameliyat. Zaten sonrada tüp bebek olacak mış.
allah korusun, necbur kalınınca yatılıyır o amelıyat masasına. narkoz korkuma ragmen, hayatı bir mecburıyetten dolayı yattım o masaya. Sizin saydıgınız rahatsızlıklar( özellikle polip) bebege engel ve siz narkoz korkusuyla eşinizin en buyuk umudunu elinden alıyorsunuz. Sonuc ne olursa olsun hayata burlıkte onuzlamak gerek tabi fakat bu şekilde yaparak nisbeten bencıllık yapmıs oluyorsuıx. Eşinizde buyuk bır öfke olusmus olanilir size karsı. Syrıca tabiki allah dılerse olur, dilemezse olmaz fakat çare aramadan, oturup beklemek de rızagelincek bi durum değil

Bence kimseyi etkilemeyin. Ben esimden dolayi çocuk olmamasına rağmen tup bebek tutmayinca doktorların aman çok basit 15 dk sürecek bi Rahime bakalım dedi diye istemeye istemeye kabul edip 3 saat ameliyatta kaldım sonuç rahim tertemiz ama o cok tecrubeli doktor Rahime zor girdi diye narkoz üstüne narkoz almaktan 1 hafta başımı kaldiramadim. Hatta doktor canın daha değerli diye bırakıyordum dedi artık nolduysa. Düşün bu hiç bir işlem yapılmadığı hali. Noldu engel hicbisey yok esiminde değerleri çok kötü değil ama yine tutmadı. Eşimin de ameliyat olmasını istemem. Çocuk için evlenmedik çok şükür. Şimdiki aklım olsa hayati bir durum haricinde asla girmem o ameliyathaneye. Çocuğu da ölüm kalım meselesi yapmam. Allah veripte kaybettirmesin önemli olan o

tek başına mı almış ki tek başına satacak evi? bu ne cürret bu erkeklerde ki yaa. dişinizi gösterin.

Günaydın
poyrazcım madem eşin bu tarz konuşuyor bence bir an önce şerh koydur duyarsa duysun ne kadar akıllıymış,tek bir mala sahipken sen gel evi sat ortaklaşa ev yada arsa al o kadar pişman olur ki ve kendini üzme sakın değmez gerçekten en iyisi bile haketmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…