Eşim benden habersiz evi satmak istiyor

Abisiyle konuşmayın bukonıda onu ilgilendiren bişey yok.
Eşiniz madem hakkını veririm demiş altınlarınızın gramı sayısı bellidir bugünün şartıyla hesaplayın kaç para yapıyo versin bakalım( altın fiyatları uçtu gitti )

Şerhde koydurun diycem ama ikametinizin olmadığı eve şerh konulabiliyo mu ? Konulabiliyosa derhal koydurun önce hakkınızı versin sonra şerhi kaldırırsınız.

Çocuk konusuna gelince madem bukadar problem boşanın

Aynen. Cuma günü yine biri geldi şerhi kaldırmaya. Perşembe şerh koydu kocası öğrenince tehdit etmiş , aglaya aglaya cuma günü kaldırmaya geldi.
Ee peki bu durumu sizin polise bildirme gibi durum olabiliyor mu yada savciliga hani tehdit zorlama siddetle koca olacak adamlarin serhleri zorla eslerine kaldirttiklarina.hani hastanede esim dovdu deyince doktor hemenhastane polisini cagiriyor kayida aldiriyor buna benzer birsey..

Avukatın bugün duruşmaları varmış. Yarına kaldı benim iş. Ama K kalliope82 nin dediği gibi olursa iş boşanmaya gidebilir.
O zaman once eşinle daha baskin bir konusma yap bu aksam.Rest çekmen gerekebilir iyice ne oldugunu ogrenmeye calis onu konusturmalisin taslari döksün

Hayır. Tapu talebe göre işlem yapıyor. Biz sadece işlem anında hareketlerinden şüphe edersek aklı melekelerinin yerinde olup olmadığına dair hastaneden rapor isteriz. Savcılığa bildirme sahtecilik girişimi işlemlerinde oluyor. Yani senin yerini sahte kimlik imzayla başkası satmaya kalkarsa..

Ev tamamen eşinin üzerine mi
Arkadaşlar avukat ile görüştüm. Tapuda çalışan arkadaşımızın dediği gibi herşey. Onun haberi olmadan şerh konulamıyormuş. E devletten haberi olur dedi. Kanunlar kadından yana değil maalesef ki. Düşünsenize böyle bir durumu öğrenen hangi eş evde huzursuzluk çıkarmaz ki?

Evde huzursuzluk çıkmasın diye mi yani?
Kanunlar gayette sizden yana ama siz evde huzursuzluk çıkmasın derseniz kanunlar ne yapsın pardon da?
İyi göz göre göre satılsın eviniz. Siz de bir soğuk su içersiniz artık. Dua edin de eşiniz boşanma öncesi mal kaçırmaya uğraşıyor olmasın.

gerçi evde zaten huzursuzluk oldu.

Ya bir arsa muhabbetinden iş nerelere gelmiş , konu sahibi eşinin çocuk olmuyor diye ayrılabileceğini mi düşünüyorsun? Yani bu çok büyük birşey. Konuyu okumaya devam ediyorum henüz 7. Sayfadayım ama çok çabuk parladın. Bir sakin ol lütfen , gaza gelme hemen. Abiyi mabiyi karıştırma işe. Eşin 1 aydır soğuk ve uzakmış nasıl dayandın 1 ay böyle geçmesine? Ayrıca çalışmıyormuşsun da , eşim de çalışmadığı halde evi satacak mısın? Benim de hakkım var o evde diye karşıma gelse ben de veririm hakkını derim. Evi satacak mısın? Paraya mı sıkıştık , maddi zorluk mu var diye önce bir derdini anlasaydın sonra benim de hakkım vara gelmeseydi konu keşke. Yani senin kurduğun cümle de pek masum değil. Belli bir derdi var eşinin, yangına körükle gitme bir anlamaya çalış. İl boşanmaya giderse her türlü hakkını alırsın zaten.

Okudum bütün yorumları , eşimle aram süperdi diyip bu kadar soğukluk nasıl oldu anlayamıyorum. Eşinle aran Süperken neden böyle ağır cümleler kurdu sana? Bir aydır anlamadıysan senin sorunun diyerek neyi kastetti? Sen gerçekten bunları çocuk olmuyor boşanalım diye bahane olarak ürettiğini düşünüyorsan neden gidip konuşmuyorsun? Al karşına kapat bütün tv tlf internet. Anlamıyorum derdin ne? diye bir sor.

Yani ya evliliğiniz süper değildi sen farketmedin , ya da bu adamın çok büyük bir sıkıntısı var maddi anlamda , çekindiğinden de sana söyleyemiyor, kuyruğu dik tutucam derken de saçmalıyor. Hemen çocuk olmuyor diye boşanma , mal kaçırma gibi en yüz kızartıcı olanları seçip o ihtimallerin üZerinde durma. Gerçeği öğren bir

Sevgili arkadaşım . Karşımda kendisini kapattığında hiçbirşekilde iletişime geçemediğim biri var, yoksa ben istemezmeyin herşeyi konuşarak, anlaşarak halletmeyi. Boşanma konusuna gelince o bir varsayım şuanda. Acaba çocuk olmuyor diye beni gözden çıkardı ve bunu bahanemi ediyor diye düşündüm. Eşimin 1 aydır böyle davranmasına nasıl dayandığıma gelince; eşim bazen içine kapanır, derdini benimle paylaşmaz bir sıkıntısı olunca. Ama normal zamanlarda çok iyiyizdir, ben anlıyorum bir derdi olduğunu ama sorduğumda herseferinde yok bişey diye cvp verdi. Bende ha bügün düzelir, ha yarın düzelir diye bekledim. Evde benimde hakkım var dememin sebebi; evi satacağından benim niye haberim YÖK demem sonrasında niye haberin olsun ki demesiydi. Bilemiyorum tabi herkesin aile yapısı farklıdır. Ben babamdan birşey alıp satılacağı zaman konuşarak kararlaştırmayı gördüğüm için belki de bu tuhafıma gidiyor

Teşekkür ederim görüşün için

Senin kaçırdığın bişeyler var bence, eşin de anlamadıysan 1 aydır falan diyerek bişeyler ima etmiş ama bilemem tabi ne olduğunu. O senin eşin ya 2 yoruma yapıştırma hemen en ağır ithamları adama. Mal kaçırmaymış, boşanmaya sebepmiş. O kadar güzel giden bir evlilikte bunlara nasıl ihtimal veriyorsun? Kendin diyorsun bir sıkıntısı olduğunda içine kapanır diye, sıkıntıyı öğrenmek yerine evdeki hakkını sorarsan , bana niye sorulmadılara gidersen ters cevap alacağın belliymiş. Ki şunu da belirteyim çalışmıyorken bunu yapman daha itici olmuş.

Valla şimdi kız bana , ama şurda 1 hafta 10 gün sonra meğer işin aslı bambaşkaymış yazacağına inanıyorum.

Yok arkadaşım kızmam. Sende görüşünü belirtiyorsun. Yalnız ben zaten mal kaçırmadan şüphelenmedim. Onları arkadaşlar söylediler resmen boşanma sebebi, mal kaçırmaya girer... vb diye. Ben öyle yapmak istediğini düşünmüyorum eşimin. Fakat yapmış olduğu bana yanlış geliyor. Bir mal edinilirken iki taraf isteyerek alıyorsa satılırken niye sana sorayım ki demesini hazmedemiyorum. Bu arada üniversite mezunuyum fakat çalışmıyorum. Bu arada çalışmadığım halde böyle söylememe kızıyorsun ama ben bu konuda sana da kırıldım. Çalışmıyorsam bu soru sormamı neden engellesin ki? Ya da haksız olduğu bir konuda eşime doğru yolu göstermeye çalışmamı neden engellesin ki? Sana göre eşimin evi satarken sana niye sorayım ki demesi doğru mu?ayrıca ben ona bir sıkıntın mı var, neden böyle yapıyorsun diye defalarca sordum fakat her seferinde YÖK bişey diyerek susuyordu

Hayır tabiki yanlış. Ama sen kendin söylüyorsun var bir sıkıntısı diye. Sıkıntısı ne bilemem tabi ben. Ama işten atılmış , atılacak vb olabilir mi mesela? Hani böyle söylemesi güç , ama yarını da düşünüp derhal adım atılması gereken bir durum. Ben diyorum ki eşin işten atılacak (bu tamamen düşüncemi açıklama adına bir örnek) sen de gidip diyorsun ki "evi satacakmışsın , benim niye haberim yok, benim hakkım var o ne olacak?" İşte burası kötü olmuş. Adamın mevcut 1 aylık sıkıntısı var zaten. Direk onu es geçip senin payına düşen kısım hakkında konuşmuş olmuşsun."Evi satacakmışsın , neden? sıkıştık mı? Sorun ne ? Endişeleniyorum artık..." deseydin çok farklı olurdu.

Ama şimdi bu konuşma tamamen kendi çıkarını düşünen bir insanın konuşması olmuş. Biz de ev taksitleri ödüyoruz , henüz tapuyu falan almadık. Ama eşim evin yarısı benim hakkım dese....Benim için kırıcı olurdu. Batan gemiden mal kaçırmaya çalışan insan gibi gelirdi. Biz dediğime bakma taksitlerin hepsini ben ödedim çünkü. Ha Kırıldığımda da kırarım karşımdakini. Dediğin gibi herkes kendi yaşantısına göre yapıyor yorumu. Eşimin bir sıkıntısı olduğunu anlasam değil 1 ay 1 gün dayanamam. Yani gerekirse kavga gürültü çıkar ama öğrenirim neymiş derdi. Allah göstermesin boşanma falan olursa zaten alırsın hakkını. Onlara gelmeden önce sıkıntı neymiş bana bu daha önemli geldi.

Dünden beri hiç konuşmadınız mı tekrar?

Hayır canım konuşmuyor. Sıkıntının sebebi evi satıyor olması. Evi satmasının sebebi birkaç kişi birleşip arsa alacaklar ya da yazlık alacaklar. Kim aklına girdiyse yani ki o kişi abisi. Bana birkaç ay önce bahsetti. Ben rızamın olmadığını belirttim. Sonuçta evi satıp bir sıkıntısını gidermeyecek ya da bir hastalık falan yok. Şimdi biliyor bana söylese ben evi satıyorum diye istemediğimi bildiği için bana söylemeden halletmeye çalışmak istedi. O nedenle tüm bunları içinde yaşıyor bence . Bu suskunluğunun sebebini buna bağlıyorum ben

Henüz düşünüyordur o yüzden dememiştir yani zaten anlaşılacak söyleyecek bir şekilde ama çocuğunun olmamasıyla ne alakası var sadece çocuk için yatırım olmaz ki bence ısrar edin konuşun bilmediğiniz bir borcu olabilir mi

Hmmm şimdi anladım... sıkıntı deyince ben başka bişey var da onu çözmek için evi satmaya kalkıyor diye düşünmüştüm. Sana da çekindi söyleyemedi falan... sen sıkıntısını biliyormuşsun zaten. Bu muymuş bir aydır içine kapanma nedeni! o zaman sadece bir arsa için kırmış kalbini... haklısın. Çok çirkin davranmış.

E
evet şimdi tam olarak anladın olayı. 1 aydır buymuş derdi işte. Dün birini evi göstermeye görürdü. Dışardan tabi çünkü kiracı var içinde. Ben öyle anladım bunun evi satmaya çalıştığını. Onun üzerine sordum. Ben parada pul da değilim . Benim tek üzüldüğüm nokta biz bu evi yatırım amaçlı aldık. Şimdi bunu satıp bana bir getirisi olmayacak sadece hafta sonları gideceğim yazlık alma isteği, ya da arsa almak istemesi. Yazlığı da alsa 3 - 4 kişi ortak alacaklar. Belki arsa alınsa onu da ortak alacaklar buna üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…