- 15 Ocak 2014
- 5.962
- 5.143
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Sadece cok uyuyor demis gerisini siz kafanizdan yazmissiniz.
Sinirleriniz yipranmis sanirim sakin olmaya calisin.Cok duygusalsiniz.
Yarin sakin kafayla buna mi aglamisim dersiniz.
Burada okudugum kadarina yaziyorum, baska sorunlariniz varsa bilemem
Siz de onu sikayet edin. Ödeşin. Nasıl bir duygu oldugunu anlasın.Kızlar geçen konu açtım orada ben hatamı kabul ettim falan filan konu kapandı ama biz hala tam anlamıyla konuşmuyoruz eşimle..
Bugun babanneme iftara davetliydik.
Halam, babannem elinden geleni yapmışlar sağolsun.
Bananem bize öğütler verdi yuva kurmak kolay değil her evde olur öyle şeyler en ufak şeye valiz toplanmaz en ufak şeyde evden kovulmaz vs.
Nyse eş kişisi dinledi cevap vermedi bende dinledim haklısın falan dedim.
Kızlar bebeğim var gece sürekli uyanıyor inanın en az 10 kere dolayısıyla geç uyuyorum uykumu alamıyorum
Eş kişisi bananem e
Askmesk çok uyuyor bu kadar uyunmaz dedi ama öyle bir diyor ki ben o kadar sinirlendim resmen şikayet ediyor kadın kısmı bu kadar uyumaz vs o kadar zoruma gitti ki ağlayacaktm nerdeyse nitekim eve gelince hüngür hüngür ağladım orası ayrı.
Neyse babannem de çocugana bakıyor evini temizliyor boş zamanlarında uyusun herkes uyuyor dedi.... Eşimde herkes birbirine bakarak böyle oldu diyor.. ailemiz de herkes biraz uykucu.
Kızlar çok zoruma gitti kendisi de işten arta kalan zamanlarda uyur uykuyu sever inanın ne yapcam ı bilmiyorum çocukla eve tıkılıdm kaldım çalışma hayatım bitti kendimi asalak gibi hissediyorum.
Eşim resmen beni şikayet etti.
Çok zoruma gitti.
Ne yapmam lazım kızsam laf anlamaz sussam gönül razı değil.
Kafayı yemek üzereyim.
Neden böyle olur ki hep.
Oysa çok severek almadı mı beni..
Neden böylesin Murat çok severek kapımda yatarak almadın mı beni?
Gözyaşımı bu kadar döktün Allahım sorsun sana.....
Siz de onu sikayet edin. Ödeşin. Nasıl bir duygu oldugunu anlasın.
Diğer sorunları bilemem şurda yazdıklarınıza istinaden yorum yapıyorum.
Bunda hüngür hüngür ağlayacak bişey yok.
Boş yere alınganlık etmişsiniz.
Klasik şeyler bunlar.
Bilmem.Normal bir şekilde resmen aşşalar gbi kızar gbi kocaman kadın a rezil etti
Bu konunuzda haksız değilsiniz; ama hüngür hüngür ağlamanıza da gerek yokmuş çat diye cevabını verseydiniz keşke. İki konunuzdan da anladığım aşırılık derecede sinirleriniz bozulmuş özgüveniniz düşmüş ve hassaşlaşmışsınız. Bebeğiniz ne kadarlık bilemiyorum ama acilen bakıcı filan bulup iş hayatına dönün. Eşinizde bir öküzlük odunluk damarı olduğu belli; ama böyle ağlayarak saçma sapan sinir krizleriyle başedemez aranızdaki sorunu çözemezsiniz. Bence eşinizi düzeltmeye çalışmak yerine kendi ruhunuzu güçlendirmeye onarmaya bakın. Bence hiçbir kadın iş hayatından ayrılmamalı ama sizde evde oturmak ekstra yaramamış
Benim esimde cok uyudugumu soyler sinir olurum bu duruma baskasina sikayet etmesi beni de cok sinirlendirirdi
Çalışmak size iyi gelecekse bakıcı çıktıktan sonra elinize 650 kalacakmış böyle giderse psikoloğa filan gitmek zorunda kalırsınız terapi parası da cepten çıkar. Ayrıca eşinizin ne haddine çalışmanıza izin verip vermemek ezdirmeyin kendinizi böyle, çocuk rezil olacaksa o işi bırakıp evde otursun. Siz onun eşisiniz evlatlık aldığı çocuk değil bu ne canım çalışmanıza izin vermez ailenize şikayet eder. Siz ağlamayın onu ağlatın laflarınızlaEvet ama atanamamak sınav temmzda hiç çalışmadım.
Özel de 1650 maaş veriyorlar bakıcı 1000 den aşağı gelmiyor
Diyelim ki herşey ragmen 650 ye çalıştım eşim de izin vermiyor çocuk rezil olacak diye.
Yani çok doğru bir noktaya değindinz
Ama çalışmak yerine başka neler yağanlriirm dediğinz gibi ve çok gzüel bir laf RUHUMU ONARMAM GEREK
Çalışmak size iyi gelecekse bakıcı çıktıktan sonra elinize 650 kalacakmış böyle giderse psikoloğa filan gitmek zorunda kalırsınız terapi parası da cepten çıkar. Ayrıca eşinizin ne haddine çalışmanıza izin verip vermemek ezdirmeyin kendinizi böyle, çocuk rezil olacaksa o işi bırakıp evde otursun. Siz onun eşisiniz evlatlık aldığı çocuk değil bu ne canım çalışmanıza izin vermez ailenize şikayet eder. Siz ağlamayın onu ağlatın laflarınızla
Kırılmakta haklısınız insanın kendi ailesine şikayet edilmesi hoş bişey değil.
Bebeğiniz de varmış zaten doğru düzgün uykunuz yoktur yoruluyorsunuzdur tabiki dinlenmek hakkınız.
Yani bebeği olan bi annenin uykudan daha çok neye ihtiyacı olabilir ki?
Eşiniz gereksiz saçmalamış .
Siz yine de aldırmayın belli ki bu konuda hassassınız ama ağlayıp sızlayarak bebeğinize de kendinize de bi faydanız dokunmaz.
İlerde tekrar çalışmaya başlarsınız sürekli evde olmakta çok bunaltmıştır sizi.
Bu erkekler insanı çileden çıkarır.
Herşey yoluna girer üzmeyin kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?