Eşim beni aileme şikayet ediyor

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.962
5.143
398
Kızlar geçen konu açtım orada ben hatamı kabul ettim falan filan konu kapandı ama biz hala tam anlamıyla konuşmuyoruz eşimle..
Bugun babanneme iftara davetliydik.
Halam, babannem elinden geleni yapmışlar sağolsun.
Bananem bize öğütler verdi yuva kurmak kolay değil her evde olur öyle şeyler en ufak şeye valiz toplanmaz en ufak şeyde evden kovulmaz vs.
Nyse eş kişisi dinledi cevap vermedi bende dinledim haklısın falan dedim.
Kızlar bebeğim var gece sürekli uyanıyor inanın en az 10 kere dolayısıyla geç uyuyorum uykumu alamıyorum
Eş kişisi bananem e
Askmesk çok uyuyor bu kadar uyunmaz dedi ama öyle bir diyor ki ben o kadar sinirlendim resmen şikayet ediyor kadın kısmı bu kadar uyumaz vs o kadar zoruma gitti ki ağlayacaktm nerdeyse nitekim eve gelince hüngür hüngür ağladım orası ayrı.
Neyse babannem de çocugana bakıyor evini temizliyor boş zamanlarında uyusun herkes uyuyor dedi.... Eşimde herkes birbirine bakarak böyle oldu diyor.. ailemiz de herkes biraz uykucu.
Kızlar çok zoruma gitti kendisi de işten arta kalan zamanlarda uyur uykuyu sever inanın ne yapcam ı bilmiyorum çocukla eve tıkılıdm kaldım çalışma hayatım bitti kendimi asalak gibi hissediyorum.
Eşim resmen beni şikayet etti.
Çok zoruma gitti.
Ne yapmam lazım kızsam laf anlamaz sussam gönül razı değil.
Kafayı yemek üzereyim.
Neden böyle olur ki hep.
Oysa çok severek almadı mı beni..

Neden böylesin Murat çok severek kapımda yatarak almadın mı beni?
Gözyaşımı bu kadar döktün Allahım sorsun sana.....

Çok kırıyor beni çok yoruldum kızlar.
Çalışıyordum işimi bıraktım bebeğime bakıyorum evdeyim.
Ama uyumam onun gözüne batmış.
Resmen beni şikayet etti.

Sadece cok uyuyor demis gerisini siz kafanizdan yazmissiniz.
Sinirleriniz yipranmis sanirim sakin olmaya calisin.Cok duygusalsiniz.
Yarin sakin kafayla buna mi aglamisim dersiniz.
Burada okudugum kadarina yaziyorum, baska sorunlariniz varsa bilemem

Sadece cok uyuyor demis gerisini siz kafanizdan yazmissiniz.
Sinirleriniz yipranmis sanirim sakin olmaya calisin.Cok duygusalsiniz.
Yarin sakin kafayla buna mi aglamisim dersiniz.
Burada okudugum kadarina yaziyorum, baska sorunlariniz varsa bilemem

Ama öyle bir söyleme tarzı vardı ki gözlerini aça aça
Bir kadın o kadar uyumaz babanne,
Anca yatsa
Anca uyur
Sizin ailede herkes birbirinze böyle yapıyor vs..
Bababenm gayet normal uyusun bebek gece uyumuyor dedikçe
Anca yatıyor sürekli sürekli tekrar etti

Siz de onu sikayet edin. Ödeşin. Nasıl bir duygu oldugunu anlasın.

Diğer sorunları bilemem şurda yazdıklarınıza istinaden yorum yapıyorum.
Bunda hüngür hüngür ağlayacak bişey yok.
Boş yere alınganlık etmişsiniz.
Klasik şeyler bunlar.

Eski hallerim geldi gözümün önüne ne zaman ki takmayıp tiye almayı öğrendim hem daha koymetli oldum neden mi? Keyfim yerinde yüzüm asık değil, kendimle ilgilenmesem çirkin bile gözüksem mutlu ve iyi enerji veriyorum her şeyin espirisini çıkarabiliyorum nasıl mı? Hiç bir şeyi takmadan amaaan uyuyorum işte ne yapayım hayat uzun bitmiyor uyumadan hahahahah yerim seni çen beni mi çikayet ediyorsun deme pozisyonuna geldiğim vakit bunlar gerçekleşti şimdi o bana üstüme düşüyor.

Bu konunuzda haksız değilsiniz; ama hüngür hüngür ağlamanıza da gerek yokmuş çat diye cevabını verseydiniz keşke. İki konunuzdan da anladığım aşırılık derecede sinirleriniz bozulmuş özgüveniniz düşmüş ve hassaşlaşmışsınız. Bebeğiniz ne kadarlık bilemiyorum ama acilen bakıcı filan bulup iş hayatına dönün. Eşinizde bir öküzlük odunluk damarı olduğu belli; ama böyle ağlayarak saçma sapan sinir krizleriyle başedemez aranızdaki sorunu çözemezsiniz. Bence eşinizi düzeltmeye çalışmak yerine kendi ruhunuzu güçlendirmeye onarmaya bakın. Bence hiçbir kadın iş hayatından ayrılmamalı ama sizde evde oturmak ekstra yaramamış

Benim esimde cok uyudugumu soyler sinir olurum bu duruma baskasina sikayet etmesi beni de cok sinirlendirirdi

Normal bir şekilde resmen aşşalar gbi kızar gbi kocaman kadın a rezil etti
Bilmem.
Bana sempatik bile geldi.
Yaşlı bir insana,babaannenize sizi anlatmış,o da onla birlik olmuş size söylenmiş.
Hani yazarak ifade edemicem ama tatlı bir muhabbet gibi geldi bana.
Ciddi bir ifade ile söylemesi bişeyi değiştirmez.şakalar ciddi yapılır zaten.

Neyse dediğim gibi ben anladığımı anlatamıyorum.

Biz anlaşamayız askkmeskk :)
Üzülmeyin siz yine de

Evet ama atanamamak sınav temmzda hiç çalışmadım.
Özel de 1650 maaş veriyorlar bakıcı 1000 den aşağı gelmiyor
Diyelim ki herşey ragmen 650 ye çalıştım eşim de izin vermiyor çocuk rezil olacak diye.
Yani çok doğru bir noktaya değindinz
Ama çalışmak yerine başka neler yağanlriirm dediğinz gibi ve çok gzüel bir laf RUHUMU ONARMAM GEREK

Çözüm belli
Bebeğe gece siz uyanmicaksınız o uyanacak
Bakalım kaç gün dayanabiliyor beyzade?
Gece uykusunun düzensiz, kesintili olması insanı çok yıpratıyor
Uykusuzluktan asabınız bozulmuş o yüzden ağlamışsınız. Ağlamayın cevap verin edepsiz adama. Sizi beğenmiyorsa çocuğa kendi bakar bu kadar.

Kırılmakta haklısınız insanın kendi ailesine şikayet edilmesi hoş bişey değil.
Bebeğiniz de varmış zaten doğru düzgün uykunuz yoktur yoruluyorsunuzdur tabiki dinlenmek hakkınız.
Yani bebeği olan bi annenin uykudan daha çok neye ihtiyacı olabilir ki?
Eşiniz gereksiz saçmalamış .
Siz yine de aldırmayın belli ki bu konuda hassassınız ama ağlayıp sızlayarak bebeğinize de kendinize de bi faydanız dokunmaz.
İlerde tekrar çalışmaya başlarsınız sürekli evde olmakta çok bunaltmıştır sizi.
Bu erkekler insanı çileden çıkarır.
Herşey yoluna girer üzmeyin kendinizi.

Çalışmak size iyi gelecekse bakıcı çıktıktan sonra elinize 650 kalacakmış böyle giderse psikoloğa filan gitmek zorunda kalırsınız terapi parası da cepten çıkar. Ayrıca eşinizin ne haddine çalışmanıza izin verip vermemek ezdirmeyin kendinizi böyle, çocuk rezil olacaksa o işi bırakıp evde otursun. Siz onun eşisiniz evlatlık aldığı çocuk değil bu ne canım çalışmanıza izin vermez ailenize şikayet eder. Siz ağlamayın onu ağlatın laflarınızla

Bende geriye kalan 650 için çalışmak istemiyorum çnkü eş kişisi vardiyalı çalıyor bakıcılar eve gelmez bebeğimi uykusundan uyandırıp başkasına götrmek istemiyorum ortalık çok fena sizde takdir edersinz ki ama bu gidişe psikolojim bozulacak gerçekten sıkıştım kaldım

İkidir aileme rezil ediyor gerçekten çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…