Eşim beni aileme şikayet ediyor

Bende çok uyurum, nişanlım da söyler çok uyuyorsun uykunu bir düzene sok diye alınmayı aklımın ucundan geçirmedim hiç şimdiye kadar, anneme söyleseydi eğer "seviyorum uyumayı napayım işlerimi aksatmıyorum ya" der güler geçerdim. Gereksiz alınmışsınız sanki

Sizin psikolojiniz bozulmuş. İlk önce bir nefes alın sakinleşin. Niye ağlıyosunuz ki hüngür hüngür?
Sinir mi oldunuz dediklerine, verin cevabını? Nedir yani?
Bir de eşim izin vermiyo, kadıb kısmı bu kadar uyumaz, eşim beni isteyip aldı kafasından da çıkın mümkünse. Bu laflar sizin 2.sınıf insan muamelesi gördüğünüzün göstergesi.
Siz de o da eşit iyice yerleştirin ki beyninize ona göre davranın bundan sonra.

Babaanneniz öğüt veriyorsa eşinize sanki sadece eşinizde bir sorun varmış gibi eşinizde kendince birşey diyebilir yani babaanne karılırken sorun olmuyor ama eşiniz bir rahatsızlığını dile getirince mi sorun oluyor? hani çok fazla detay verse sini aşağılasa tamam ama rahatsız oluyor demek ki. Bunda ağlayacak falan birşey yok evde gidince konuşursunuz konuyu

Evet haklısınız

Siz de diyemediniz mi "her gece osura osura uyumaya benzemez bebek bakmak. bu gece bebek sende. Bir kaç defa kalk bak sabah erken kalkıp dayanabilirsen gel konuş benimle" diye..

Alay edercesine de konuşabilirdiniz ayrıca.
Geçen ki konunuzda sizi haksız bulmuştum. Eşiniz de hala onun kini var anlaşılan..

O zaman arsız olmuş ki laf kar etmiyor

Sinirlerin yıpranmış biraz. Buradan bakınca
Çok ciddiye alinacak bir durum yok.
Nekadar uyuyorsunki cidden rahatsız edecek kadar?
Yada derdi baska, uykun bahane mi?

valla eşin bencil. Basķa da söz bulamadim. hatta tam sopalik yani. zor sürecler atlatiyorsun..9 ay bir bebege bedeninden vitamin mineral veriyosun 9 ay boyunca tum hayatini senin bedeninden saglayan bir canli var ortada..elbette akabinde bir beden yorgunlugu olacak. uyucaksin tabi! vücut kendine gelecek toparlanacak. murati memnun etmek icin bi de uyuma bari oldu başka? murat efendi kusura bakma da o işler oyle degil iste!

Allah aşkına desin..
daha da üstüne basarak söylesin.
umursamayın.
önemsemeyin.
cevap vermeyin kısacası dikkate almayın vazgeçer boş konuşmaktan.
ben uyumuyorum daha dogrusu uyuyamıyorum ama ortada taktir eden plaket veren yok

Umrumda değil aslında ama babanneme yapması beni üzdü beni şikayet etti

Kendisi uyuyamıyor diye kıskandı sanırım
Normalde yapıyor madem babanneme şikayet etmesi çok zoruma gtti.
Bugun de gelmiş ben şikayet etmedim diyor

Ben eşimi her bişey yaptığında şikayet ediyorum sırf muziplik olsun diye şikayet ediyorum hayta onlarda tü sana diye eşime kızıp sen bakma ona kızım diyolar tabi o sıradaki yüz ifadem laiklik elden gidiyeah muhabiri gibi eşim onları sallamıyo onlarda zaten bişiy demiyoşar sizinde aile arkanızda eşin şikayet etmiş ama çok takma kafana benimki bana hay maşşallah kilo aldın diyo sen kendi göbeğine bak diyorum o da kendi uykusuna baksın ha hurdaki sorun bence sizin çocukla birlikte hayatınızdan fedakarlık ediyo olup eşinizden anlayış göremediğinizi düşünmek bunu çözmek lazım asıl hayatınızın elinizde olmayan şekilde istemediğiniz yönde olduğunu kaldıramadığınızdan bahsedip destek isteyin en azından bi süreliğine çabalıycaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…