Esim beni darp etti

Bosanayimmi son bir sans vereyimmi ?

• Bosan

OY: 395 98,8%
  • Son sansi ver...

OY: 5 1,3%

• Ankete Katılan
    400
O adam benim babam !
Şuan 30 yıllık evliler ve biz daha küçükken evliliklerinin ilk yıllarından başlayıp annemi darp eden babam! Bikaç yıldır fiziksel darp uygulamasada çocuklarından yani bizden çekindiği için gayette sözel darp uyguluyor, annem mi? Keşke bana daha önce mani olmasaydınız da babanızdan boşansaydım ozaman, diyor.

Herşey apaçık ortada değil mi...

1- geri donersin ilk zamanlar degismis gorunur ilk bahanede yine dover artik babasida kabul etmez der benden bosanacaktin ha der hincini alir bir daha da cesaret edeme diye daha cok korkutur.
2- arabani alir kendi isine gider zamani gelince istersen kendi evine cikar huzurla cocuklarini okula gonderir bir gun kismet olursada senin sacinin teline kiyamayan bir adamla tekrar aski yasarsin.. ailen arkanda huzur icinde cocuklarin yaninda olur. Karar senin.
Not. Cocuklarin icin kalma kimse annesini doven uzerine kapi kitleyen bir babamla daha cok huzurlu olamaz. Ama istedigi zaman babalarini gorerek huzurlu bir aile hayati yasayabilir

Suan ve evliligim boyunca 2. Soylediklerinin hayaliyle yasadim hep. Iciniz rahat olsun donmeyecegim. Oyle seyler duydumki iyiki bu konuyu acmisim bana ozeldende anlatilanlar yenilir yutulur seyler degil. Gercekten yasanmisliklari baskasinin yasadiklarini bile ben hazmedemedim.. benim evladima nasil reva gorurum. Donmeyecegim asla. Umrumda degil artik .. icsin yiksin hayatini mahvetsin umrumda degil...

Allah yardımcın olsun öncelikle böyle bir ailen olduğu için şükür et sonra yoluna devam et inşallah

Belki çocuklarım ilerde ne düşür diye düşünebilirsiniz;
Ben söyliyeyim, biz ev bark sahibi olduk, yuvamızda mutlu mesut yaşıyoruz; annem ise o başbelası adamla aynı evde yaşamak zorunda, yaşamak denirse. Ben kızı olarak kendi mutluluğumu mu düşüneyim yoksa annemin mutsuzluğunu mu! Kendimi bile bazen unutuyorum, annemi düşünmekten destek olmaya çalışmaktan.
Yine bekarken dertleşirdik konuşurduk beraber ama evlendikten sonra tamamen yapayalnız kaldı..

Kesinlikle BOŞAN! Çocuklarının dayak atan bir babanın elinde büyümesi mi daha iyi? Ya da sürekli annelerini ağlayarak ve yaralı görmeleri mi daha iyi? Eğer o ortamda büyürlerse çok sağlıksız yetişecekler. Bu şekilde büyüdüklerinde babalarından nefret edicekler. Boşanırsan arada bir görecekleri için içleri öfkeyle dolmaz. Hem sonra olmasındansa şimdi küçüklerken boşanman daha iyi. Eşinin düzeleceğine de hiçbir şekilde inanmıyorum. Akıllansaydı ilk eşinden boşanmazdı. Bu yaşına kadar bu kadar kotuluk yapmış bir kayınvalidenin de şu yaştan sonra melek olacagına inanan gerçekten enayidir. Bir an once boşanma işlerini hallet ve cocukların için sağlıklı yeni bir düzen kur. Daha 25 yaşında genceciksin. Hayatta çok daha güzel başlangıclar yapabilirsin. Kendine inan.

Sanirm haber izlemiyosunuz!!! Siddet uygulayan erkekler zora dusunce hemen bidaha olmaz affet gibi bi ton laf soyler ama huylu huyundan vazgecmez! Daha bi kac gun ojce siddet goren kadin defalarca kocasina donmus en son tartistiklarinda vurulmus. Sen hala kararsizim mi diyosun? Babana arkani donme o erkek olucak sahsiyetlede gorusme mesajlarina cevap verme onu affedersen 1 ay sonra yine ayni durumdan dert yanarsin eminim...

Okumadan önce oyumu kullandım ve sonra okudum. O çaresiz babana ve o masum çocuklarına birazcık sevgin varsa sakin geri donme

Kendine acımıyorsan, çocuklarına bari kıyma. "Boşan" demek dile kolay bizler için, ama bu durumda inan ki ne yapılabilir ki ??

Kıyamam sana ..
Allah Yardımcın olsun öncelikle
Ben kimseyi yargilamam neden çocuk yaptın veya neden tanımadan evlendin vs diye
Sonuçta herkez sevdigine güvenmek inanmak ister ve ondan evladı olmasını ister. Iliskilerde politik olmak eğer bir aşk evliligiyse çok zordur..
Bak ne güzel işte. Baban sana kucak açmış kolunu gördüğünde içi yanmistir. Evladına sahip çıkmış öncelikle elleri opulesi bir baban var. Bu devirde bir tekme de aile koyuyor çünkü .. sende calisirsin hem kafan dagilir hem yardımcı olur sun durumumuza göre .. korkma herseye alisirsin zamanla inandinmi basaramayacagin hiçbişey yok

Mune buraya reklam alınmış. munenin cımbızı var kaş tasarımdan da iyi anlar.

Allah kimseyi eşim beni darp etti diye konu açan bir hemcinsinin konusunu, reklam amaçlı baltalayacak kadar kara vicdanlı yapmasın ayıp.

Ah ah.
Geçmişte şiddet görmesi böyle hayvanlık yapmasını mı gerektiriyormuş? Bakın benim eşim de aile içi şiddetin ne demek olduğunu gayet iyi bilir. Konunuzu ona okusam ilk önce dolu dolu bir ş.refsiz der eminim. Hep der ki geçmişte bunları görmek asla aynı zulmü başkasına yaşatmanın kılıfı değildir. Hatta dengesizlik yalan söyleme vs kişilik bozukluklarını bile "ben kötü bir çocukluk geçirdim" gibi cümlelerle açıklayan kişilere çıldırır. Bunlar sebep değil savunma mekanizması der. Eşimin bana şiddet uygulamasına ihtimal vermiyorum. Elbette beşer şaşar kefil olamam ama evliliğimiz 2.5 sene birlikteliğimiz 7 sene. Şimdiye kadar bir zerre şiddet eğilimi görmedim.
Neden anlatıyorum bunu? Lütfen kolunuzu parçalayan bir insan dışı yaratığa hafifletici sebepler bulmayın. Onunla benzer belki daha kötü deneyimleri olan birinin adına söylüyorum bu bir karakter ve vicdan meselesi.geçmişle alakası yok. Sizi duygu sömürüsüyle kandırmasına izin vermeyin. Kendinizi biraz sevin biraz değer verin lütfen.
Lütfen dönmeyin.

Eger affedersen ve donersen boyle bir sey tekrarlandiginda ailen arkanda durmaz ki burada da onlarca kez gorduk tekrarlanacaktir. Baban sana bu kadar destek cikmisken eski hayatina donme , cocuklarini da huzurlu bir ortamda buyut bence. Allah yardim etsin sana ve senin durumundaki herkese.

O kişi bence kadın bile değil. KİB'ledim ben de.

Asla barisma birak yalvarsin. Sen donersen nasilsa affediyor diye yine yine yine yapacak akilli bir kadinsin 2 tane evladino dusun sakim barisma

Ne güzel ki ailen yanında bunun kıymetini bil ve o adamın yalanlarına kanma huylu huyundan vazgeçmez bunu unutma kendine de gençliğine de yazık etme

Lütfen en azından çocukların için boşan daha sağlam bir psikolojiyle daha mutlu büyüsünler.Son şansı haketmiyor çünkü her iki evlilikte de tavrı değişmemiş.Hersey gönlüne göre olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…