- 19 Temmuz 2016
- 284
- 87
- 18
Suan ve evliligim boyunca 2. Soylediklerinin hayaliyle yasadim hep. Iciniz rahat olsun donmeyecegim. Oyle seyler duydumki iyiki bu konuyu acmisim bana ozeldende anlatilanlar yenilir yutulur seyler degil. Gercekten yasanmisliklari baskasinin yasadiklarini bile ben hazmedemedim.. benim evladima nasil reva gorurum. Donmeyecegim asla. Umrumda degil artik .. icsin yiksin hayatini mahvetsin umrumda degil...1- geri donersin ilk zamanlar degismis gorunur ilk bahanede yine dover artik babasida kabul etmez der benden bosanacaktin ha der hincini alir bir daha da cesaret edeme diye daha cok korkutur.
2- arabani alir kendi isine gider zamani gelince istersen kendi evine cikar huzurla cocuklarini okula gonderir bir gun kismet olursada senin sacinin teline kiyamayan bir adamla tekrar aski yasarsin.. ailen arkanda huzur icinde cocuklarin yaninda olur. Karar senin.
Not. Cocuklarin icin kalma kimse annesini doven uzerine kapi kitleyen bir babamla daha cok huzurlu olamaz. Ama istedigi zaman babalarini gorerek huzurlu bir aile hayati yasayabilir
Belki çocuklarım ilerde ne düşür diye düşünebilirsiniz;Suan ve evliligim boyunca 2. Soylediklerinin hayaliyle yasadim hep. Iciniz rahat olsun donmeyecegim. Oyle seyler duydumki iyiki bu konuyu acmisim bana ozeldende anlatilanlar yenilir yutulur seyler degil. Gercekten yasanmisliklari baskasinin yasadiklarini bile ben hazmedemedim.. benim evladima nasil reva gorurum. Donmeyecegim asla. Umrumda degil artik .. icsin yiksin hayatini mahvetsin umrumda degil...
Ankara kaş tasarım, bahçelievler kaş tasarım, ankara boncuk kaynak, ankara saç kaynak, saç kaynak ankara, Emre POLAT Kuaförprofesyonel hizmetin adresi. Kaş tasarım, saç kaynak, ankara brezilya fönü, ankara kalıcı makyaj
Mune buraya reklam alınmış. munenin cımbızı var kaş tasarımdan da iyi anlar.
Allah kimseyi eşim beni darp etti diye konu açan bir hemcinsinin konusunu, reklam amaçlı baltalayacak kadar kara vicdanlı yapmasın ayıp.
haklısın nikine de dikkat etmemişim. O kişi hatta insan bile değil.O kişi bence kadın bile değil. KİB'ledim ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?