Esim beni darp etti

Bosanayimmi son bir sans vereyimmi ?

• Bosan

OY: 395 98,8%
  • Son sansi ver...

OY: 5 1,3%

• Ankete Katılan
    400
Canım bak sende evlat sahibi olmuşsun onların saçına zarar gelse yüreğin kopar dimi babani anneni dusun seni o halde görüyorlar yaşadıkları duyguyu tahmin edebiliyosundur çünkü sende annesin.. babana helal olsun herşeye rağmen seni ne kadar seviyor senin arkanda durmuş , bende kaçarak evlendim eşimle Allaha şükür şiddet olmadı ama benim arkamda babam yok zaten kucuklugumden beri hiç olmadı her neyse böyle bir baban ailen olduğu için sukretmelisin. Bana öyle geldi ki sen hala eşini seviyorsun ve şans vermek onun degistine kendini inandırmak istiyorsun. Ama şiddet uygulamak uyuşturucu kullanmak gibidir birakicam der en ufak biseyde öfke patlamaları sinir krizleri dön başa .. yazık değilmi daha genceciksin, sadece bedenini yipratmiyor her söz verisi bir hayal kırıklığı seni sürekli bir girdaba sokup çıkarıyor. Evlatlarının babasını ozleyeceginden korkuyorsan emin ol şiddet içinde büyüyen ve cuklarin asla sağlıklı ilişkileri olmuyor. Benim babamda çok dövdü annemi zamanında biz dua edip yalvarirdik bitsin artık öteki odadan gelen vurma seslerinin. O psikolojiyi yaşamış bir çocuk olarak hep babalardan nefret ettim içimde hala eşim beni çok sevsede sahip ciksada o baba nefreti boşluğu hiç dolmadi. Sen çocuklarım özler diyorsun ya bırak ozlesinler omur boyu aynı evde baba nefretiyle yasayacaklarina ozlesinler.. bu yazımı okuyup yaşamış birinin tavsiyeleri sana yol göstersin. Asla geri donme,,

Kim bu yuklenenler canim?

Sakın! deli misin sen? ailen arkanda durmuş şükredeceğine hala sorduğun şu soruya bak.

Ha diyorsan ki ben ne ailemin kalbini kırmaya ne de dayak yemeye doyamadım, geri döneceğim o çocukları bırak da dön. Annelerinin yanlış tercihleri yüzünden cehennemde büyümek zorunda değil o garibanlar.

ya ne güzel kurtulmussun o cehennemden. bosversene... ailende destek olmus ne güzel.düzelmez o adam hic öyle umutlarin olmasin. belki 1 sene düzelmiş gibi olur sonra yime baslar şiddete. alışkanlık olmuş çünkü. vicdan, merhamet yok çünkü. inan karşına bi gün sana gercekten değer veren, birak vurmayi bağırmaya bile kiyamayam bi adam cikar cenney gibi olur hayatin. öyle iyi adamlarda var.

Hapisten,cezadan korktugu icin darp edemeyecegini dusundugun birini miden alicak mi cidden?
Yapma gozunu seveyim.O kizin buyudugunde anne ne gurusuz kadinsin diyecek sana adin gibi emin ol.

ya ne güzel kurtulmussun o cehennemden. bosversene... ailende destek olmus ne güzel.düzelmez o adam hic öyle umutlarin olmasin. belki 1 sene düzelmiş gibi olur sonra yime baslar şiddete. alışkanlık olmuş çünkü. vicdan, merhamet yok çünkü. inan karşına bi gün sana gercekten değer veren, birak vurmayi bağırmaya bile kiyamayam bi adam cikar cenney gibi olur hayatin. öyle iyi adamlarda var.

Saol arkadasim isallah bosanicam ve dogru olanin bir tek bu olduguna bende inaniyorum. Insallah xamani gelince evlatlarim bana hak verir .

Böyle bi adama ikinci bi şans vermek senin sonun demek bence. Çünki adam ilk eşinede aynı şeyi yapmış. Seninle evlenmiş sanada yapıyo. Pişman olsa ilkine yaptım buna yapmamam lazım diyip kendini tutardı. Sakın geri dönme sakın. Çok pişman olursun. Tecrübeyle sabit

bu kadar çok dayak yiyen kadın konusu var
bu adamlar hiç mi çocuğuna da şiddet uygulamıyor bence bu adamlar ileride kızlardan biri babasına istemediği bir şey söylediğinde her tarafı morarana kadar dayak yer
çocuklarını düşünüyorsan bu adamdan boşanmalısın

Boşanayım mı diye sorman hata, bir sonraki darpı ölümle sonuçlanabilir Allah korusun. Kurtar kendini hemen. Elleri kırılsın ayrıca o herifin.

Hemen vucudunun resmini cek ve ilk isin yarin polise gitmek olsun

Sinirlerim tepeme zipladi yazdiklarini dogru duzgun okuyamadim bile

Haka bosanayim mi sans vereyim mi diye soruyosun

Eger oglunun da buyuyup evlenince karisini doven birisi olmasini istemiyosan pas tekmeyi o hayvana

Aaaaayyyyy simdi sinirden ciglik aticaaaammmm

Kurtar kendini ondan

çocuklarının kolunu öpüp babalarını sevmediklerini söylediklerinde içim parçalandı
nasıl bir travma yaşamış çocuklarınız
hala onlar için eşinizle barışmayı düşünüyor musunuz

Sana destek çıkan bir ailen var çok şükür bu şansı olmadığı için mecburiyetten susup oturan nice kadınlar var. Kesinlikle kararinizdan dönmeyin o sözler yalvarmalar da en fazla ne kadar sürer. Çocuklarınıza iyi bir gelecek huzurlu bi yuva verebilmek adına vazgeçmeyin. .

Saol arkadasim isallah bosanicam ve dogru olanin bir tek bu olduguna bende inaniyorum. Insallah xamani gelince evlatlarim bana hak verir .
Tabiki hak vericek ben şuan anneme neden bosanmadin biz o günleri yaşadık , babam zile bastığı an mum kesilip o kalbimin attığını korkularimi hiç unutamadım cunku. Anneme her bu soruyu sorduğumda sizin için der durur , bize ne kadar kötülük ettiğini hiç anlamaz. Şimdi bana soruyorlar babani hiç ozlemiyomusun diye esimde diyo insan babasını nasıl hiç ozlemez. Psikoloji öyle birşey işte korkuların korkutandan hesap soruyor ve onu içinde ölduruyorsun. Çocuklarına bu kötülüğü yapma bebeğim. Senin karşına nasıl olsa başka bir fırsat çıkar hayatta adammi yok ama onların tek fırsatı senin boşanman. Hakkında hayırlısı olsun tatlım Allah bebislerin meleklerin korusun seni kötülüklerden ..

sakin geri adim atma.
cocuklarin icin o eve geri donersen belki seni bidahaki sefere o manyak herif evden sag cikartmayacak,ruh hastasi oldugu belli.
sakin icin acimasin.
aslan gibi kabul etmis seni baban evlatlarinla,bu devirde hangi baba kizina iki evladiyla kucak aciyor?
sakin sakin yumusama,anasi da kendisi de cehennemin dibine gitsin.

Kuzum böyle vurdulu kırdılı evliliği bugüne kadar yurutmen hataydı. Iyiyi görmediğiniz için normal mi geliyor nedir.

Bugün girdiğimiz bebek magazalarinda kocama benim kadar hevesli tepkiler vermedi diye dünyayı dar ettim adam özür dilemekten helak oldu.

Böyle şiddet görüp devam eden kadınlara gerçekten hayretler ediyorum aklım almiuor. Hiç mi canınızın kıymeti yok. Hiç mi kendinizi sevmiyorsunuz. Allah aşkına azıcık kendinizi sevin değer verin.

Not: kendi eşimden örnek vermem nispet amaçlı değil yanlış anlaşılmasın.

Kesinlikle dönmeyin lütfen. Huylu huyundan asla vazgeçmez. Çocuklarınızın geleceğini düşünün, bu adam sizi öldürebilir bile. Biraz mantıklı düşünseniz zaten bunu sormazdınız bile. Eşiniz malların bölüşüleceği, nafaka vs yüzünden yalvarıyordur büyük ihtimalle.

Saolun kizlar guzel dilekleriniz beni gercekten duygulandirdi. Saglikli dusunemedigim.icin normal hayat yasayan insanlar dogrusunu soyleyip beni desteklesinler istedim. Normal hayat yasayan diyorum.cunku ben artik hayati yasanmayacak kadar igrenc kildim kendime . Kendi kendime yaptim biliyorum. Artik asla donmek istemiyorum. Yanlis yapmiyorum yanlis yapmiyorum. Suan dogru yoldayim buna inaniyotum. Isallah bosanip kendi hayatimi cok guzel yasanir kilicam. Dua edin nolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…