Esim beni darp etti

Bosanayimmi son bir sans vereyimmi ?

• Bosan

OY: 395 98,8%
  • Son sansi ver...

OY: 5 1,3%

• Ankete Katılan
    400
Yuvayi yıkmak kolay degil bu eziyeti görmemiş olsaydin dene derdim 1 kere

daha ama huylu huyundan vazgecmez size bunu yapan adama geri dönseniz

bile yine şiddet görüceksiniz muhtemelen,o yuzden hem çocuklar

için hemde sizin iyiliginiz için ayrılmanız en doğru karar olur.

Cok geçmiş olsun . Bu lafı tüm ictenligimle söylüyorum .
Geçmiş bitmiş olsun .
Bırakın geçsin bitsin . .

Ara sıra gösterin çocukları zaten sizden korkusuna bir şey yapamaz hapse girmemek için .

Ama çocuklarında psikolojisi bozulmuş bu durumdan .
Onları da bir uzmanla konuşup o şekilde yönlendirin .

Aileniz bu şekilde destekken onları pişman etmeyin .

Bence sizin için en iyisi yeni bir düzen kurmak .
Babanız size destek olacaktır zaten . .

Allah yardımcın olsun , o vicdansız merhametsizin kötülüklerinden seni korusun. Bebeğim her gün evden çıkarken biyere giderken falan ayetel kursi oku ve allahım beni zirhinla ayetel kursiyle koru de , kocan şuan boşlukta olup seni kararlı görüp kötü seylerede kalkisabilir , televizyonlardada görüyoruz örneklerini. Emin ol sen masum oldugun için seni ve iki meleğini koruyacaktır ondan. Ayetel kursinin gucunede çok inanirim. Bilmiyorum inancın nasıl maneviyatin ama o vicdansizin yapabileceği kötülüklerden korusun seni..

Bebeğim sen bir kurtul o adamdan biraz zaman geçsin ruhundaki yaralar iyilessin bak karşına ne iyi adamlar çıkar. Inan çok iyi duzgun adamlar var.
Sen uzun zamandır siddet ortaminda, anormal bir ortamda yasadiginn için iyiyi normali ayırt edemiyorsun.

Umarım Rabbim hep iyileri karşına çıkarır. Evlatlarına birlikte güzel günlere kavusursunuz.

Saolun rabbim sizinde saglikli bi sekilde evladinizi kucagina almayi nasip etsin ...

Şimdi barışıp davayı geri çekerseniz hukuken affetmiş kabul ediliyorsunuz ve bir daha bu affettiğiniz sebepten (yani kolunuza zarar vermesinden) dolayı tekrar boşanma davası açamıyorsunuz diye biliyorum. Yine de bir avukata sorun tabii.

TE="Zeliha__, post: 48950763, member: 798607"]Beni guldurdunuz saolun[/QUOTE]
Sen de sağol canimm.Hakkında en hayirlısı boşanmak gibi görünüyor. Ve yillar da geçse hiçbirşey değişmiyor.Maalesef..

Kesinlikle boşan. Bir daha yapar daha beterini yapar. Asla düzelmiyorlar. Hele de yıllardır şiddet görüyorsan..

Evet düzelmiyorlar canim.Sen koca evinde Deliha olmaktansa baba evinde Zeliha olmaya devam et bence.Hem yasin da küçük. Ailen sana sahip de cikmis ne güzel.Hic arkana bakma derim ben.Yani bu tur şeyleri yasamis bir ablan olarak.

Huylu huyundan vazgeçmez, aileniz size kapısını açmış, canınızdan olmak istemiyorsanız asla dönmeyin.Sizi döven çocuklar büyüyünce onlarıda döver.

Başlığı görüp oy verdim okuduktan sonra kesinlikle boşan kanma bu yalanlara olsa onu işaretlerdim

Sakın ama sakın geri dönme. Bak ne güzel yeni düzenine zorlanmadan alışmışsın bile. Bir daha sil baştan yapmaya ne gerek var. Ayrıca ben olsam o kadar söze de ağlamaya da inanmazdım. Gözünü boyamaya çalışıyorlar ailecek. Sen kendi ailenin yanında çocuklarınla birlikte yeni bir düzen kur derim.

kadina siddet uygulayan zayıf, karaktersiz, pasif, komolexli erkekler hakkinda bu yazilari okumak bile midemi bulandirirken sizin anket acmanizi anlayamadm.

Canim çoo iyi ve doğru bi karar. Huylu huyundan vazgecmez. En fazla iki ay sonra yeni bi dayak yersin. Babanı bi daha karşına almaya değmez. 4 til yeterince acı çekmiş sin. Adam.basit bi hata yapmadı 4 senedir dövüyor seni bile isteye kiyiyor sana.

Sen sikayet edene kadar neden duzelmemis? Bundan sonra dovmeyecekse hapse girmek korkusundan mi olmali? Babanin verdigi sansi kullanmazsan sonun yine ayni olacak.

Adam seni sevse şiddet uygulamaz bi kere geçiniz bu ayakları. Emin ol geri döndüğünde babanı da çiğnemiş olacaksın ve birdaha babaevine dönmeye yüzün kalmayacak.
Tüm kk boşan diye oy vermiş, herkesin bu denli hemfikir olduğu başka konu görmedim ben KK'da. Oylar an itibariyle 117-0 boşan yönünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…