Esim beni darp etti

Bosanayimmi son bir sans vereyimmi ?

• Bosan

OY: 395 98,8%
  • Son sansi ver...

OY: 5 1,3%

• Ankete Katılan
    400
Canım delimisin düşünülücek ufacık şey yok, evli değilim belki seni çok iyi anlamam ama..

O kadar iyi bir ailen var arkanda, baban sana iş kurmaya sıfırdan hayat kurmaya hazırken öyle bir kocaya dönmek mantıklı mı sence? Hadi kendini düşünmedin,o çocuklar öyle şiddet dolu bir evde ne kadar normal büyüyebilirler sence?

Baba evinde mis gibi huzurun hayatın var, yakma kendini nolursun.

Hikayeni okumadan direkt oyumu kullandım. Hiç ardına dönüp bakma kardeşim. Yat kalk babacığınaaa dua et. Baba gibi diyar olmaz. Kocada neymiş! Ölürse ölsün dünya bir pislikten kurtulur. Acıma! O sana acımadı!!! Ona dönersen babanı suistimal etmiş olursun ve aynı şeyleri tekrar yaşarsan yüzün var mı babanın kapısına gitmeye? Ayyy düşündükce sinirlerim zıplıyor kurban olayım boşa şunu kurtul şiddet gösteren ve içki içen erkekten tik si ni yo rum!!!

Isallah en yakin zamnda buraya bosandim ve kurtuldum diye baslikta acicam... hayatima hayat katicam benim neyim eksik... iki cocugum var diye hic bir sey yapamicami saniyor. Isimide kurucam aklima gelicek butun aktiviteleride yapicam daha 25 yasindayim okadar icimde kalmis seyler varki 19 yasindan beri tutsak gibi yasatti beni.. pislik erkegim diye geziyor bide sosyal hesabinda ifade tutanaginin altindaki imxasinin resmini cekip imza keyfi diye paylasmis hadsiz ...

ben neden kaçtığınızı merak ediyorum. O psikolojiyi anlamam için bana yardımcı olur musunuz?

Şansızsın çok kötü şeyler yaşamışsın .Ama bir elinden şanssızlık bir elinden şansın tutuyor.Senin yerinde olmak için

tutunacak bir dal için çırpınan bir sürü kadın var .Burada hergün nicesini okuyoruz.Sarıl şansına kur hayatını.

Herşey bitsin birkaç ay geçsin ne aptalmışım niye çekmişim diyeceksin.Çok gençsin iki evladın var.

Arkana değil önüne bak.Boşanma aşamasında da kendinden çocuklarından da taviz verme.

Hic inanma pismanimlara insan 7sinde neyse 70indede odur dememisler bosuna buyuklerimiz
Ne guzel ailen arkanda maddi destekleride var ne guzel ac kalmazsin acikta kalmazsin
Evlatlarini dusun oyle huzursuz bi ortamda mi buyusunler allah korusun yarin bi gun cocuklarinda siddet egilimli olularsa nolcak
Birak gitsin bosan dayakla bi yere varilmaz
Eger bosanmak istemiyorum derse mahkemede uzamaz elinde kapi gibi darp raporun var avukatla gorusursen seni daha cok bilgilendirir
Bide donsem mi eger donersem yine siddet uygularsa hapis yatcak dedin ya oldu ki bunun icin yapmaz dusuncesiyle dondun ya o siddeti senin sonun olursa allah korusun cok iyi dusun allah yardimcin olsun

Bunu buraya neden soruyorsunuz. Babaniza danismalisiniz. Babam ne diyecek diye bahsetmemissinizz bile

ben neden kaçtığınızı merak ediyorum. O psikolojiyi anlamam için bana yardımcı olur musunuz?
Tamamen cahillikten ve rahat batmasindan diyrbilirim. Ilk esini dovmus bosamis tabi brni istemeye ne yuzu var nede arkasinda ona drstek olan ailesi beni aldigi gibi babasinin elini opturup karim dedi brnde bi bok yaptik sanip ordan donmedim daha .

Sizi bir daha rahatsiz ederse, derhal polise sikayet edin ve birakin yesin o 5 yil hapis cezasini.. ayrica seni tebrik ediyorum boyle bir karar alman hem senin hemde cocuklarin icin en guzeli olmus, yarariniza hersey.. ailende arkandaysa hic korkma..

Yapmayacak olsa ilk evliliginde yapmazdi.
Eminim o kadincagizla da ilk bosanma asamasina geldiklerinde yalvarip ikna etmistir bir de dovmeyecegim diye.
Ama sonuc ortada.

Hayvana yapilmayacak seyi yapiyor bu adam size dovuyor yahu.

Tamamda boylelerinin evlenmesine neden izin veriyor bu hukuk sistemi bende bunu anlamis degilim.. ilk esini zaten darp etmis, hersey kayitli, birde davasi varmis.. artik yeni bir yasayla evlenecek olan erkeklerin psikolojik testten gecmesi lazim..

Sakın dönme, o annene babana çok üzüldüm onlar seni nasıl büyüttüde elin ş. Gelip senin canını acıtır, çocuğumun nokta kadar yerine zarar gelse yapanı parçalarım, hayatını yaşayacaksın ailenle tatile gideceksin gezeceksin özgürsün artık derin bi nefes al

Bir çok kişi söylemiştir eminim ama akillanacak olsaydı ilk eşinden bosandiktan sonra sana şiddet uygulamazdi. Bu adama üç tane evlat vermişsin her şeyi tek başına yapiyormussun zaten. Ilerde çocukları da döver bu herif . Babalık yapacak olsa şimdiye kadar yapar bir işin ucundan tutar destek olurdu. Çok üzüldüm madem baban arkanda kırma onu. Alışmış bir kere düzelir gibi yapar sonra yine aynı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…