E onun size yok?Yanlış anlatmis olabilir belki ama sevgim çok var ona karsi
Katılıyorum yoruma. Bu adamdan ayrılmadan sizi gerçekten sevecek olan bir insanla tanışmanız gecikiyorda olabilir.Çabalamışsınız yeterince. Şimdi ters yapın, ayrılalım deyin ve ciddi olun. Adım atın hatta, "Ben avukat bakıyorum kendime, sen de bak da anlaşmalı bitirelim o zaman madem soğudun" deyin. Şaşırıp bozulmuyorsa, biraz daha düşünelim vs. demiyorsa hâlâ geçmiş olsun
Kizlar eşimle 8 yildri birlikteyiz birden bire beni istemediğini söyledi sevmediğini söyledi
bana karışma zamana bırak beni sıkma diyor bende suyuna gidiyorum sosyal hesablardn fotolarimi silmiş whsapdan kaldırmış profilden
Herkes eşini seviyordur, ben de eşimi çok seviyorum ama beni sevmediğini istemediğini söylese, fotoğraflarımı silse sevgimi yerin dibine gömer o açmadan ben boşanma davasını açarım, bitirmek istemediğinizi söyleyip etrafında pervane olarak kendinize acı vermekten başka bir şey yapmıyorsunuz, sizin ayrılmak istememenizin peşinde koşmanızın eşinizde bir karşılığı yok, bence bir an önce terapi alın ve kendinize saygınızı yitirmeden evliliğinizi bitirin.Onu hakkinda tek bildiğim onu çok sevmem dışında düşüncem yok
Kadınların güçsüz davranmasına dayanamıyorum Mune.Herkes eşini seviyordur, ben de eşimi çok seviyorum ama beni sevmediğini istemediğini söylese, fotoğraflarımı silse sevgimi yerin dibine gömer o açmadan ben boşanma davasını açarım, bitirmek istemediğinizi söyleyip etrafında pervane olarak kendinize acı vermekten başka bir şey yapmıyorsunuz, sizin ayrılmak istememenizin peşinde koşmanızın eşinizde bir karşılığı yok, bence bir an önce terapi alın ve kendinize saygınızı yitirmeden evliliğinizi bitirin.
Nasıl ilgisi özel olarak var?Bilmiyorum napcami evine geliyor ilgisi özel olarak var
Onu hakkinda tek bildiğim onu çok sevmem dışında düşüncem yok
Kıymet bilen erkekler hariç, diğerleri eşlerinin yaptığı fedakarlıkları ne kadar görüyor ve önemsiyor ki zatenKadınların güçsüz davranmasına dayanamıyorum Mune.
Ağlayın, sızlayın, gerekirse kendinizi paralayın ama adamlara bunu göstermeyin. Herkes üzülebilir, üzülmek gayet insanî, ama sizi istemeyenlere yapışmayın, direkt kapıyı gösterin. Kaldı ki her acı geçiyor, geçmese de külleniyor bu da geçecek. Bilincinde olun yeterli.
İstemiyor mu beyefendi, aha kapı aha da sapı. Haklarınızı alın ama.
Çok güzel bir soru, konu sahibi degilim ama benim de 1 hafta oldu boşanalı, ailemden hiç sevgi ,saygı görmediğim için çok bagimliydim eşime. Her bir sevgi zerrecigine muhtactim. O da bunu kullandı, çok üzdü beni. Terkedemem sanıyordu. Boşandım hatta davayı ben açtım, afalladi ve şimdiden pişman görünüyor.Hiç mi sevilmediniz ya anneniz babanız yok mu?
Adamın size sevgisi kalmamış ki? Tek tarafın sevgisiyle ne ilişki yürür ne de evlilik. Siz zannediyor musunuz ki adamı kaybetmemek için sürekli bir çaba harcadıkça onun "aa eşim beni çok seviyor ya hata mı yapıyorum acaba" diye düşüneceğini? Böyle düşünmeyecek. Tam tersine "ne gurursuz bir kadın ne yaptıysam hala boşanmamak için uğraşıyor, bi salmadı yakamı" diye düşünecek.Yanlış anlatmis olabilir belki ama sevgim çok var ona karsi
Çok güzel bir soru, konu sahibi degilim ama benim de 1 hafta oldu boşanalı, ailemden hiç sevgi ,saygı görmediğim için çok bagimliydim eşime. Her bir sevgi zerrecigine muhtactim. O da bunu kullandı, çok üzdü beni. Terkedemem sanıyordu. Boşandım hatta davayı ben açtım, afalladi ve şimdiden pişman görünüyor.
Ama şunu bilin ki boşanmak dünyanın sonu değilmiş, hayat bir şekilde devam ediyormuş.
Evren boşlukları sevmez, elbette sevgi açığımı günün birinde çok mutlu olacağım biriyle dolduracagim...
Kendinizi ezdirmeyin, ben keşke daha önce buna müsaade etmeseydim.
Eşinin yeni sevgilisi hayırlı olsunKizlar eşimle 8 yildri birlikteyiz birden bire beni istemediğini söyledi sevmediğini söyledi ama biz çok mutluyduk çocuk yok şuan çocuk için tedavideyiz ama beni istemediğini söylemesine rağmen ben çaba sarf gösteriyorum onu sevdiğimi bitirmek istemediğimi söylüyorum oda zamana bırak diyor ama 1 ay olcak nasıl degişcek bu huyu ne zaman normale döner napmam lazım çok dualar ettim hala ediyorum ama ben eşimi çok seviyorum ama bana karışma zamana bırak beni sıkma diyor bende suyuna gidiyorum sosyal hesablardn fotolarimi silmiş whsapdan kaldırmış profilden napicami bilmiyorum bı yol gösterin bunun yeni üye oldum buraya umarım faydasını görürüm
Huy değil ki bu, his. Hisler bittiği zaman yapacak bir şey kalmıyornasıl degişcek bu huyu ne zaman normale döner
Ben adama üzüldüm ya.. Aldatma konusunu es geçiyorum.
Ama düşünsenize birisini sevmiyorsunuz düzgünce ayrılmak istiyorsunuz bitirelim diyorsunuz ama karşı taraf sizden ayrılmıyor ve mecbursunuz hep onu görüyorsunuz ama kafanızda ve Gönlünüzde bitmiş ne kadar zor ne kadar kötü bir durum bir insan için sevmedigi biriyle aynı evde olmak.
Konu sahibi bu şekilde bağlayamazsınız bitmiş ilişkiler başlayabilir bitebilir çocuğunuzda yok salın adamı
Ama benim sevgim çok fazla ona karşı ne yapicam bilmiyorum çok seviyorum aramızda yaş farkı olmasına rağmen çok seviyorum onu
Kesinlikle başka biri var sen elinden gekeni yapmışsın için rahat olsun ve çocuk düşünme bence seni istemeyen biri ilerde çocuğunu da kabullenmezKizlar eşimle 8 yildri birlikteyiz birden bire beni istemediğini söyledi sevmediğini söyledi ama biz çok mutluyduk çocuk yok şuan çocuk için tedavideyiz ama beni istemediğini söylemesine rağmen ben çaba sarf gösteriyorum onu sevdiğimi bitirmek istemediğimi söylüyorum oda zamana bırak diyor ama 1 ay olcak nasıl degişcek bu huyu ne zaman normale döner napmam lazım çok dualar ettim hala ediyorum ama ben eşimi çok seviyorum ama bana karışma zamana bırak beni sıkma diyor bende suyuna gidiyorum sosyal hesablardn fotolarimi silmiş whsapdan kaldırmış profilden napicami bilmiyorum bı yol gösterin bunun yeni üye oldum buraya umarım faydasını görürüm
Kizlar eşimle 8 yildri birlikteyiz birden bire beni istemediğini söyledi sevmediğini söyledi ama biz çok mutluyduk çocuk yok şuan çocuk için tedavideyiz ama beni istemediğini söylemesine rağmen ben çaba sarf gösteriyorum onu sevdiğimi bitirmek istemediğimi söylüyorum oda zamana bırak diyor ama 1 ay olcak nasıl degişcek bu huyu ne zaman normale döner napmam lazım çok dualar ettim hala ediyorum ama ben eşimi çok seviyorum ama bana karışma zamana bırak beni sıkma diyor bende suyuna gidiyorum sosyal hesablardn fotolarimi silmiş whsapdan kaldırmış profilden napicami bilmiyorum bı yol gösterin bunun yeni üye oldum buraya umarım faydasını görürüm
Aldatıyor olma ihtimali çok yüksek daha önce hiç bi sinyal vermedi mi gerçekten birden bire mi seni istemiyorum dediKizlar eşimle 8 yildri birlikteyiz birden bire beni istemediğini söyledi sevmediğini söyledi ama biz çok mutluyduk çocuk yok şuan çocuk için tedavideyiz ama beni istemediğini söylemesine rağmen ben çaba sarf gösteriyorum onu sevdiğimi bitirmek istemediğimi söylüyorum oda zamana bırak diyor ama 1 ay olcak nasıl degişcek bu huyu ne zaman normale döner napmam lazım çok dualar ettim hala ediyorum ama ben eşimi çok seviyorum ama bana karışma zamana bırak beni sıkma diyor bende suyuna gidiyorum sosyal hesablardn fotolarimi silmiş whsapdan kaldırmış profilden napicami bilmiyorum bı yol gösterin bunun yeni üye oldum buraya umarım faydasını görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?