Eşim beni istemiyor

Katılıyorum yoruma. Bu adamdan ayrılmadan sizi gerçekten sevecek olan bir insanla tanışmanız gecikiyorda olabilir.

Kizlar eşimle 8 yildri birlikteyiz birden bire beni istemediğini söyledi sevmediğini söyledi

bana karışma zamana bırak beni sıkma diyor bende suyuna gidiyorum sosyal hesablardn fotolarimi silmiş whsapdan kaldırmış profilden

Onu hakkinda tek bildiğim onu çok sevmem dışında düşüncem yok
Herkes eşini seviyordur, ben de eşimi çok seviyorum ama beni sevmediğini istemediğini söylese, fotoğraflarımı silse sevgimi yerin dibine gömer o açmadan ben boşanma davasını açarım, bitirmek istemediğinizi söyleyip etrafında pervane olarak kendinize acı vermekten başka bir şey yapmıyorsunuz, sizin ayrılmak istememenizin peşinde koşmanızın eşinizde bir karşılığı yok, bence bir an önce terapi alın ve kendinize saygınızı yitirmeden evliliğinizi bitirin.

Kadınların güçsüz davranmasına dayanamıyorum Mune.
Ağlayın, sızlayın, gerekirse kendinizi paralayın ama adamlara bunu göstermeyin. Herkes üzülebilir, üzülmek gayet insanî, ama sizi istemeyenlere yapışmayın, direkt kapıyı gösterin. Kaldı ki her acı geçiyor, geçmese de külleniyor bu da geçecek. Bilincinde olun yeterli.

İstemiyor mu beyefendi, aha kapı aha da sapı. Haklarınızı alın ama.

Eklentiler

• images (5).webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 73
Kıymet bilen erkekler hariç, diğerleri eşlerinin yaptığı fedakarlıkları ne kadar görüyor ve önemsiyor ki zaten
Konu sahibesi seviyorum bitirmek istemiyorum diyor ama eşi gayet rahat çat çat yüzüne sevmiyorum istemiyorum demiş, fotolarını bile kaldırmış yani adamın umurunda değil karısının onu sevmesi, kadının duygusallığı adama işlemiyor ki, bu sebeple kaba olacak ama ha duvara seni seviyorum ayrılmak istemiyorum demişsiniz ha bu adama.

Ve evet şahsen bende özellikle erkeklere karşı güçsüz olunmasına anlam veremiyorum, bu evlilik tek taraflı çabayla ne kadar yürür? Adam söyledim diyecek bugün olmasa yarın gidecek.

Hiç mi sevilmediniz ya anneniz babanız yok mu?
Çok güzel bir soru, konu sahibi degilim ama benim de 1 hafta oldu boşanalı, ailemden hiç sevgi ,saygı görmediğim için çok bagimliydim eşime. Her bir sevgi zerrecigine muhtactim. O da bunu kullandı, çok üzdü beni. Terkedemem sanıyordu. Boşandım hatta davayı ben açtım, afalladi ve şimdiden pişman görünüyor.
Ama şunu bilin ki boşanmak dünyanın sonu değilmiş, hayat bir şekilde devam ediyormuş.
Evren boşlukları sevmez, elbette sevgi açığımı günün birinde çok mutlu olacağım biriyle dolduracagim...
Kendinizi ezdirmeyin, ben keşke daha önce buna müsaade etmeseydim.

Yanlış anlatmis olabilir belki ama sevgim çok var ona karsi
Adamın size sevgisi kalmamış ki? Tek tarafın sevgisiyle ne ilişki yürür ne de evlilik. Siz zannediyor musunuz ki adamı kaybetmemek için sürekli bir çaba harcadıkça onun "aa eşim beni çok seviyor ya hata mı yapıyorum acaba" diye düşüneceğini? Böyle düşünmeyecek. Tam tersine "ne gurursuz bir kadın ne yaptıysam hala boşanmamak için uğraşıyor, bi salmadı yakamı" diye düşünecek.
Size bir şey söyleyeyim mi? Karşınızdaki insanın sana zerre sevgisi kalmamışsa karşısındaki insan şekerden de olsa, dünya iyisi de olsa, her şeyi dört dörtlükte olsa olmuyor. Hatta sevemediğin insanın sana gösterdiği her ilgi seni rahatsız ediyor, kurtulmak için çabalıyor. Acı ama malesef durum bu.

Ahh çok üzüldüm çok geçmiş olsun kurtulmuşsunuz.
Farkındalığınız olduğu için bu kadar güçlü davranabilmişsiniz. Şimdi bunun üzerine gidin kendinizi iyileştirin. Elbet hakettiğiniz sevgi sizi bulacak

Eşinin yeni sevgilisi hayırlı olsun başkasını bulmuş olma ihtimali çok yüksek

Evet erkeğe şiddet görülmüyor çoğu zaman, erkek yapsa taciz/ takıntılı aşık denilecek olayları kadın yapınca kimse tepki vermiyor

Ama benim sevgim çok fazla ona karşı ne yapicam bilmiyorum çok seviyorum aramızda yaş farkı olmasına rağmen çok seviyorum onu

Neden yaş farkı olunca sevmeme hakkın var da lütuf mu etmiş oluyorsun abla?

konunun yaş farkıyla alakası, 70 yaşında bir dedeyi de sevseniz dede sizi sevmiyorsa kabullenmek ve rahatsız etmemek zorundasınız.

Kesinlikle başka biri var sen elinden gekeni yapmışsın için rahat olsun ve çocuk düşünme bence seni istemeyen biri ilerde çocuğunu da kabullenmez

Aldatiliyorsunuz.
Cocuk yapmayin.

Aldatıyor olma ihtimali çok yüksek daha önce hiç bi sinyal vermedi mi gerçekten birden bire mi seni istemiyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…