Eşim beni istemiyor

Aldatılıyorsunuz

Her iki tarafta ayrılmak istediği an özgür olmalı zaten maganda erkekler kadını bırakmıyor diye aynısını mı yapalım ki..
Her iki cinsiyet içinde geçerli biri istemiyorsa zorlamamalı.
Aslında istenmeyen kişi içinde yük oluyor

Mesajının hiçbir yerine aynısını yapalım demedim. Konudaki erkek birey hakkında empati yapılacak bir mağduriyet görmedim.

Ama benim sevgim çok fazla ona karşı ne yapicam bilmiyorum çok seviyorum aramızda yaş farkı olmasına rağmen çok seviyorum onu

Onu hakkinda tek bildiğim onu çok sevmem dışında düşüncem yok

Mesajının hiçbir yerine aynısını yapalım demedim. Konudaki erkek birey hakkında empati yapılacak bir mağduriyet görmedim.
Sevmiyorum istemiyorum diyen kişi her kim ise salınmalı, yol verilmeli . Savunduğum nokta buydu çok uzadı

Benim sağlıksız belkide takıntı bilmiyorum ama bizi parmakla gösterirlerdi çok seviyorduk şahsen hala çok seviyorum onu

Boşanmak yerine çocuk mu yapacaksın

Benim sağlıksız belkide takıntı bilmiyorum ama bizi parmakla gösterirlerdi çok seviyorduk şahsen hala çok seviyorum onu
Kocanızı kendinizden fazla sevmeyin. Böylesi sevgi sıkılganlık getirir. Aldatma olmasa bile bu kadar bağlılıktan sıkılmış da olabilir. Ben takıntılı eş istemezdim. Kendinize uğraşlar edinin, biraz uzaklaşın ilginizi çekin. Olmuyorsa da tamam deyip boşanın. Gururunuz sizinle kalsın

Üzgünüm ama aldatılıyorsunuz, Ali’ye kibarca bir baybay demenin vakti gelmiş. Allah büyüktür

Nasıl bu kadar kendinize saygıdan muaf oluyorsunuz? Biraz erkeklere bakın ders alın yahu. Adamların kendine nasıl saygısı var. Bu yüzden bir erkeğin pesinden kosan genelde kadın oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…