- 5 Ekim 2020
- 14.596
- 39.919
- 548
- 36
Kizlar eşimle 8 yildri birlikteyiz birden bire beni istemediğini söyledi sevmediğini söyledi ama biz çok mutluyduk çocuk yok şuan çocuk için tedavideyiz ama beni istemediğini söylemesine rağmen ben çaba sarf gösteriyorum onu sevdiğimi bitirmek istemediğimi söylüyorum oda zamana bırak diyor ama 1 ay olcak nasıl degişcek bu huyu ne zaman normale döner napmam lazım çok dualar ettim hala ediyorum ama ben eşimi çok seviyorum ama bana karışma zamana bırak beni sıkma diyor bende suyuna gidiyorum sosyal hesablardn fotolarimi silmiş whsapdan kaldırmış profilden napicami bilmiyorum bı yol gösterin bunun yeni üye oldum buraya umarım faydasını görürüm
Her iki tarafta ayrılmak istediği an özgür olmalı zaten maganda erkekler kadını bırakmıyor diye aynısını mı yapalım ki..Kadinlar bunun milyon kat korkuncunu yaşıyor.
Istemiyorum bitirelim diyen kadin ölümle tehdit ediliyor, sokakta dövülüyor, öldürülüyor.
Bu konuda kadinlar özgür ve korkusuz olabildikleri zaman erkeklerle empati yapabiliriz.
Mesajının hiçbir yerine aynısını yapalım demedim. Konudaki erkek birey hakkında empati yapılacak bir mağduriyet görmedim.Her iki tarafta ayrılmak istediği an özgür olmalı zaten maganda erkekler kadını bırakmıyor diye aynısını mı yapalım ki..
Her iki cinsiyet içinde geçerli biri istemiyorsa zorlamamalı.
Aslında istenmeyen kişi içinde yük oluyor
Ama benim sevgim çok fazla ona karşı ne yapicam bilmiyorum çok seviyorum aramızda yaş farkı olmasına rağmen çok seviyorum onuSeni istemeyeni sen hiç isteme, özsaygını yitirme, cocuk da yapma, adam boşanmak istiyor hazır ol.taktik maktikle yanında tutsan ne olur tutmasan ne olur.
Bazı ilişkiler bitmeye mahkumdur.hayatında da biri var ya da düşündüğü baksana fotoları da kaldırmış.
Evet zor mu zor ama ne yapalım sensizliği kabul eden bir kalpte mutlu olamazsın.
Önündeki maçlara bakacaksın, hazır cocuk da yok bu sana Allah’ın bir lütfu.boşansan da bekar gibi olacaksın seni gerçekten isteyen birinden cocuğun olacak ilerde inşallah.
Onu hakkinda tek bildiğim onu çok sevmem dışında düşüncem yokMuhtemelen çocuk olmuyor diye böyle yapıyor, siz de bunu görüp ısrar inat çocuk yapma peşine düşüyorsunuz. Aferin devam edin böyle, elinizde çocukla bırakacak en sonunda sizi zaten. Çocuk erkeği eve bağlamak için en kötü yöntem, bunu bi anlayın artık.
Hanımefendi siz bu adamın bir parçası değilsiniz. Birine bu kadar bağlanmak çok sağlıksız. Ne demek başka düşüncem yok ?Onu hakkinda tek bildiğim onu çok sevmem dışında düşüncem yok
Delil bulamadım tlfnda felan hiç bişey yokÜzgünüm ama başka birini bulmuştur. Sizi boşar yakında da. Deliliğin toplamaya çalışın en azından planları bir az bozulur.
Sevmiyorum istemiyorum diyen kişi her kim ise salınmalı, yol verilmeli . Savunduğum nokta buydu çok uzadıMesajının hiçbir yerine aynısını yapalım demedim. Konudaki erkek birey hakkında empati yapılacak bir mağduriyet görmedim.
Bilmiyorum napcami evine geliyor ilgisi özel olarak varHanımefendi siz bu adamın bir parçası değilsiniz. Birine bu kadar bağlanmak çok sağlıksız. Ne demek başka düşüncem yok ?
Ben de oyle dusundum. Baska kizlara yuruyor olabilir sosyal medyadanBDV tecrübelerime dayanarak söylüyorum başka biri var. Siz ne yaparsanız yapın ayrılacak sizden. Yalvarmanız sadece ayrılma sürenizi uzatır
Yanlış anlatmis olabilir belki ama sevgim çok var ona karsiSizi sevmeyen, istemeyen bir adamdan çocuk mu yapmaya çalışıyorsunuz, ben mi yanlış anladım?
Benim sağlıksız belkide takıntı bilmiyorum ama bizi parmakla gösterirlerdi çok seviyorduk şahsen hala çok seviyorum onuSeni istemeyeni sen hiç isteme, özsaygını yitirme, cocuk da yapma, adam boşanmak istiyor hazır ol.taktik maktikle yanında tutsan ne olur tutmasan ne olur.
Bazı ilişkiler bitmeye mahkumdur.hayatında da biri var ya da düşündüğü baksana fotoları da kaldırmış.
Evet zor mu zor ama ne yapalım sensizliği kabul eden bir kalpte mutlu olamazsın.
Önündeki maçlara bakacaksın, hazır cocuk da yok bu sana Allah’ın bir lütfu.boşansan da bekar gibi olacaksın seni gerçekten isteyen birinden cocuğun olacak ilerde inşallah.
Bu sevgi değil ki kaybetmenin paniğiYanlış anlatmis olabilir belki ama sevgim çok var ona karsi
Boşanmak yerine çocuk mu yapacaksınKizlar eşimle 8 yildri birlikteyiz birden bire beni istemediğini söyledi sevmediğini söyledi ama biz çok mutluyduk çocuk yok şuan çocuk için tedavideyiz ama beni istemediğini söylemesine rağmen ben çaba sarf gösteriyorum onu sevdiğimi bitirmek istemediğimi söylüyorum oda zamana bırak diyor ama 1 ay olcak nasıl degişcek bu huyu ne zaman normale döner napmam lazım çok dualar ettim hala ediyorum ama ben eşimi çok seviyorum ama bana karışma zamana bırak beni sıkma diyor bende suyuna gidiyorum sosyal hesablardn fotolarimi silmiş whsapdan kaldırmış profilden napicami bilmiyorum bı yol gösterin bunun yeni üye oldum buraya umarım faydasını görürüm
Kocanızı kendinizden fazla sevmeyin. Böylesi sevgi sıkılganlık getirir. Aldatma olmasa bile bu kadar bağlılıktan sıkılmış da olabilir. Ben takıntılı eş istemezdim. Kendinize uğraşlar edinin, biraz uzaklaşın ilginizi çekin. Olmuyorsa da tamam deyip boşanın. Gururunuz sizinle kalsınBenim sağlıksız belkide takıntı bilmiyorum ama bizi parmakla gösterirlerdi çok seviyorduk şahsen hala çok seviyorum onu
Üzgünüm ama aldatılıyorsunuz, Ali’ye kibarca bir baybay demenin vakti gelmiş. Allah büyüktürKizlar eşimle 8 yildri birlikteyiz birden bire beni istemediğini söyledi sevmediğini söyledi ama biz çok mutluyduk çocuk yok şuan çocuk için tedavideyiz ama beni istemediğini söylemesine rağmen ben çaba sarf gösteriyorum onu sevdiğimi bitirmek istemediğimi söylüyorum oda zamana bırak diyor ama 1 ay olcak nasıl degişcek bu huyu ne zaman normale döner napmam lazım çok dualar ettim hala ediyorum ama ben eşimi çok seviyorum ama bana karışma zamana bırak beni sıkma diyor bende suyuna gidiyorum sosyal hesablardn fotolarimi silmiş whsapdan kaldırmış profilden napicami bilmiyorum bı yol gösterin bunun yeni üye oldum buraya umarım faydasını görürüm
Nasıl bu kadar kendinize saygıdan muaf oluyorsunuz? Biraz erkeklere bakın ders alın yahu. Adamların kendine nasıl saygısı var. Bu yüzden bir erkeğin pesinden kosan genelde kadın oluyor.Kizlar eşimle 8 yildri birlikteyiz birden bire beni istemediğini söyledi sevmediğini söyledi ama biz çok mutluyduk çocuk yok şuan çocuk için tedavideyiz ama beni istemediğini söylemesine rağmen ben çaba sarf gösteriyorum onu sevdiğimi bitirmek istemediğimi söylüyorum oda zamana bırak diyor ama 1 ay olcak nasıl degişcek bu huyu ne zaman normale döner napmam lazım çok dualar ettim hala ediyorum ama ben eşimi çok seviyorum ama bana karışma zamana bırak beni sıkma diyor bende suyuna gidiyorum sosyal hesablardn fotolarimi silmiş whsapdan kaldırmış profilden napicami bilmiyorum bı yol gösterin bunun yeni üye oldum buraya umarım faydasını görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?