Eşim beni kullanıyor mu?

Tamamen oyalama bana göre. Çocuk bu çocuk mantıklı açıklama yapılması gerekir daha siz evlenmeden evvel hemde. Sizi üzmek istemiyorum ama işi görülünceye kadar gönlünüzü hoş tutmak için elinden geleni yapıyor görünümü çiziyor bu adam. Sizin hikayenizde en anormal durum herkesin kaçırdığı çocuk konusu... Bunun üzerine gidin bence.

kendi gitsin kalsında ozamanda ben kötü oluyorum ben gitmek istemiyorum gitmiyorum gibi oluyor.Ek olarak ben hatalı değilim ki ben kötü söz konuşmadım onlara hiç neden ceremesini ben çekiyorum biz karı koca değilmiyiz neden ayrı hareket ediyoruz bu bana haksızlık değil mi sizce

üzerine gitsemde asla konuşmuyor konuyu kapatıyor zaten her konuda konuşabilen bir çift değiliz

Madem öyle evi kiraya verin kirayı da maaş yerine sayın.. arabanı da kullanmasın.. eşin nankör bence.. hem sizin imkanlarınızdan faydalanıyor hemde istemem yan cebime koy.. ama bu sizi kullandığı anlamına gelmez.. bu ülkede zaten kimin psikolojisi bozuk diye duysak hemen deli yaftası yapıştırılıyo.. cahil insanlar.. babalık yapsın ki baba denmesini haketsin..

Tüm sayfaları okumadım ama evde durup pasif olmayın diye işe girin diyor olabilir mi. yada hayata karşı güvensizdir sağlam birikimler yapalım istiyor olabilir. Sizin ev vs mallarınızı kendisinin görmeyip birlikte bişeyler alın yatırım yapın istiyordur belki.
Ama çocuk konusunu ciddi bir şekilde konuşun, yaşımız da geldi neyi bekliyoruz diyin, geçiştirmesin, dik durun bu konuda karşısında.
Yani bilemedim burdan bişey demek zor, keşke baştan ev vs benim diye hiç söylemeseydiniz

onu yaparsamda annem neden böyle yapıyorsun der açıklama yapmak zorunda kalırım birde imkanım varken neden o bunları söylüyor diye ailemden uzak daha kötü bir evde oturayım ki.Birde bal gibi biliyor sonrasında faydalanacağını çünkü abim yada erkek kardeşim yok bana kalıcak bilio

ben işten ayrılıym evi annem alsın dedim tamam dedi bilemedimki böyle olucağını hatta unuttum yazmayı ona şirketin araba verme ihtimali var dedim iyi olur ben arabasız kalmam satarız dedi masraf dedi .

konuşulmayan adam çok zor
onun dışında medusanın dediği gibi çocuk mevzusu asıl sinyal veren kısım.

benim annemle babam evlendiğinden beri babannem (kendi beğenip almasına rağmen) annemi sevmedi, yersiz bir nefret besledi. ilk zamanlar beraber oturmuşlar. annem evliliğinin 6. ayında hamile kalmış bana, (zaten 18inde evlenmiş korunma falan hakgetire, babam da bilmiyomuş mevzuları), babannemin ilk işi annemin kulağından tutup doktora bebeği aldırmaya götürmek olmuş. annem muayenede doktora ağlayınca, doktor kızmış bunlara, 18 yaşında kızın ilk çocuğu, niye aldırmaya kalkıyosunuz diye. doktor uğraşmasa ben şu an yoktum yani bu arada babannem kendini dindar gören gonyalı bi kadındı, yersen.

yaaani demek istediğim, kayınvalide de oğlunu doldurmuş olabilir aman çocuk yapma diye. yukarda bi arkadaş şey yazmış, miras meraklısı olsa çocuk isterdi diye de, gelini istemeyince çocuğu da olsun istemiyo bu kaynanalar. canlı örneğiyim bi de burdaki kaynana gelinine "aman kızım ananla aranı bozma, mirastan men eder seni" goygoyu yapmış, cahilliği ile belli etmiş bence niyetini.

konu sahibi arkadaşım, gözünüzü açma vakti gelmiş geçiyor. insan hayatında her şey bir işarettir ve hiçbir şey tesadüfen olmaz. annenizi üzmek istemiyorsunuz farkındayım da, bu işlerin dallanıp budaklanıp patlaması annenizi daha çok üzecektir emin olun.

üzerine gitsemde asla konuşmuyor konuyu kapatıyor zaten her konuda konuşabilen bir çift değiliz

Madem çocuk konusunu konuşmaz diyorsunuz, eşinizden emin olmak için tek bir yol kalıyor. Eşinizi bir şekilde tüm mirasınızdan feragat ettiğinize dair inandırma yoluna gidin. Bir avukatla görüşün bu konuda. Eşiniz buna inandığında arkasına bakmadan kaçmak için yer ararsa şüphelerinizde haklısınız demektir. Bu evhamla yaşanmaz. Bi insanı nasılda yıpratır böyle tatsız bir konu. Size son tavsiyem değirmenin suyunun gelmeyeceğine ve de mirastan feragat ettiğinize eşinizi kesin bir şekilde inandırmanızdır. Çok üzüldüm bir kadın olarak durumunuza. İnşallah probleminiz çözüme kavuşur. Umarım biz yanılıyoruzdur.

bu saatte sonra ne yapabilirim ki 36 yaşından sonra boşanıp yeniden birine güvenip evlenmek çok zor.Belki bu yaştan sonra çocuk bile olmaz bilemiyorum.

İnanmazki öyle desem yap der umarsamıyormuş gibi görünür

ben işten ayrılıym evi annem alsın dedim tamam dedi bilemedimki böyle olucağını hatta unuttum yazmayı ona şirketin araba verme ihtimali var dedim iyi olur ben arabasız kalmam satarız dedi masraf dedi .
Yani dediğim gibi bilemiyorum içinde olan sizsiniz, sonuçta evlisiniz tabiki imkanlar ortak kullanılacak. Birde o memur zihniyeti ile orta halli bir ailede büyümüşse çalışalım para biriktirelim yatırım yapalım vs düşüncesinde olabilir . Ama bu çocuk mevzusunu halletmelisiniz bu iyi değil.
Devir malesef kötü olmuş, insanlara çok güven olmuyor, aileler bile çocuğu çalışsın maaşını alsınlar diye hesap yapıyor. Ama eşinizden emin olamadım çünkü aile olmuşsunuz ve birlikte bişeyler yapmak istiyor olabilir, maddi olarak kendini ve sizi güvenceye almadan adım atmak istemiyor herhalde.
Şimdilik çocuk konusunu halletmeye çalışın, belki ordan bi yol bulursunuz, sonuçta anne olmak sizin en doğal hakkınız, bunu elinizden alacaksa evli olmanın da bi anlamı yok bence. Bu konudaki tavrı diğer düşüncelerinize de yol gösterir

onlar abartıyo ne delisi. benim de babam ölse ben de demen het defasında üzülür insan hem de zaten demek zorunda değilsiniz bunun için deli diyolarsa zatwn tuhaf insanlar desinler uzaklaşsınlar

Aynen katılıyorum

İnanmazki öyle desem yap der umarsamıyormuş gibi görünür

Cümlelerle elbette inanmaz. Kim inanır ki zaten. siz bir avukatla görüşün geçici resmi bir belgeyle inandırmanın bir yolunu bulun. Durduk yerde de konuyu açmayın tabi. Bir yerlere bağlayarak açın ki işkillenmesin ortada art niyetli bir adam varsa. Ama lütfen bu evhamla yaşamayın. Kimse kandırılmayı haketmez.

bu saatte sonra ne yapabilirim ki 36 yaşından sonra boşanıp yeniden birine güvenip evlenmek çok zor.Belki bu yaştan sonra çocuk bile olmaz bilemiyorum.
36 ne ki?
insan ömrü ortalama 70 yıl desek en kötü ihtimal, bir 34 yılı bu şüphe ile yaşayabilecek misiniz cidden?
şüphe var, konuşulamayan adam var, hakaret eden eş akrabaları var, çcouk isteğinizi karşılamamış olması var, var da var.
34 sene, bir düşünün?

Ailesi maddi konuları konuş
onlar abartıyo ne delisi. benim de babam ölse ben de demen het defasında üzülür insan hem de zaten demek zorunda değilsiniz bunun için deli diyolarsa zatwn tuhaf insanlar desinler uzaklaşsınlar
Ben deli dediklerinde bile sesimi çıkarıp karşı hakarette bulunmadım isterdimki eşim beni ordan alıp götürsün sahip çıksın ama malasef oyle olmadı haklısın öle dememeleri lazımdı dedi okadar ben burda kimseye söyleyemediğim için açıldım ve açıldıkça paranoya yapmadığıma karar verdim

Çalışmıyorum otobuse binmesin yazık dedim verdim bazen lazım bende kalsın diyorum kıyamet kopuyor.
Esin tam bir çıkarcı, senin çalışmanı istemeside aldığım para az yetmiyor ya çalış yada ailenden yardım al demek istiyor bence, açıkça söylemediği için çalış paramız olsun diyor, hiç iyi niyet görmedim ben,

kesinlikle beni güdemiyeceği hissini vereceğim artık ona çok net haklısınız artık bir yola girmemiz gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…