evet çok fazla şey yapmak istiyor almak istiyor ve malasef bunu beni kullanarak aslında kendisi çok emek vermeden yapmak istiyor.Esin tam bir çıkarcı, senin çalışmanı istemeside aldığım para az yetmiyor ya çalış yada ailenden yardım al demek istiyor bence, açıkça söylemediği için çalış paramız olsun diyor, hiç iyi niyet görmedim ben,
ozamanda demezmi neden böyle yapıyorsun bana güvenmiyorsun vs üzerime gelip beni haksız çıkarır kesin.Ben ne zaman hakkımı korusam kendimi savunsam ben haksız konuma düşüyorumCümlelerle elbette inanmaz. Kim inanır ki zaten. siz bir avukatla görüşün geçici resmi bir belgeyle inandırmanın bir yolunu bulun. Durduk yerde de konuyu açmayın tabi. Bir yerlere bağlayarak açın ki işkillenmesin ortada art niyetli bir adam varsa. Ama lütfen bu evhamla yaşamayın. Kimse kandırılmayı haketmez.
ozamanda demezmi neden böyle yapıyorsun bana güvenmiyorsun vs üzerime gelip beni haksız çıkarır kesin.Ben ne zaman hakkımı korusam kendimi savunsam ben haksız konuma düşüyorum
Ailesi maddi konuları konuş
Ben deli dediklerinde bile sesimi çıkarıp karşı hakarette bulunmadım isterdimki eşim beni ordan alıp götürsün sahip çıksın ama malasef oyle olmadı haklısın öle dememeleri lazımdı dedi okadar ben burda kimseye söyleyemediğim için açıldım ve açıldıkça paranoya yapmadığıma karar verdim
eşiniz ne kadar üzüldüğünüzü anlayamamıştır. baş başayken anlatın bunu ayrıca bana ailenin yanında çok sahip çıkmanı istiyorum diyin sen sahip çıkmazsan ben dişimi göstermek zorunda kalıyorum bak aramız bozuldu iki gün bile kalmak istemiyorum diyin.Ailesi maddi konuları konuş
Ben deli dediklerinde bile sesimi çıkarıp karşı hakarette bulunmadım isterdimki eşim beni ordan alıp götürsün sahip çıksın ama malasef oyle olmadı haklısın öle dememeleri lazımdı dedi okadar ben burda kimseye söyleyemediğim için açıldım ve açıldıkça paranoya yapmadığıma karar verdim
ben bu cümleyi birebir kurdum sen sıyrılıp beni ateşe atıyorsun ben kendimi korumak zorunda kalıyorum dedim ama malasef o an hak veriyor sonra aynı şekilde devam ediyoreşiniz ne kadar üzüldüğünüzü anlayamamıştır. baş başayken anlatın bunu ayrıca bana ailenin yanında çok sahip çıkmanı istiyorum diyin sen sahip çıkmazsan ben dişimi göstermek zorunda kalıyorum bak aramız bozuldu iki gün bile kalmak istemiyorum diyin.
bende okadar akıl olsaydı bu duruma düşermiydim ama bulmam lazım bir yolunuİşte çok uyanık olacaksınız siz kadınsınız. Sizi haksız çıkaramayacağı koşulu siz yaratacaksınız.
o zaman gitmeyin 2 gün siz de gitsin görsün bi kere söyleyince anlaması gerekir kendi gitsin size deli diyen ailesine. kimsenin sizi üzmeye hakkı yok . Ayrıca konunuzu okudum az önce arabayı size vermiyomuş çalışmanızı istiyomuş. Bu kullanmak sizi kullanıyo babanız bu durumlara düşmeyin diye zaten size ev aldı çalışsanız parayı da alır belki. çalışmak istemiyorsanız çalışmayınben bu cümleyi birebir kurdum sen sıyrılıp beni ateşe atıyorsun ben kendimi korumak zorunda kalıyorum dedim ama malasef o an hak veriyor sonra aynı şekilde devam ediyor
arabayıda ailem aldı işyerinin ona araba verme ihtimali var satıcam arabayı diyor ben ona kıyamadığımdan kullansın diye verdim yemin ediyorum 18 yaşımdan beri arabam vardı ilk defa arabasız kaldım sırf o rahat etsin diye yürüyorum çogu yere uzaga gidiceksemde taksi ile gidiyorum yada annemin arabasını alıyorum.Babam rahmetli oldu.o zaman gitmeyin 2 gün siz de gitsin görsün bi kere söyleyince anlaması gerekir kendi gitsin size deli diyen ailesine. kimsenin sizi üzmeye hakkı yok . Ayrıca konunuzu okudum az önce arabayı size vermiyomuş çalışmanızı istiyomuş. Bu kullanmak sizi kullanıyo babanız bu durumlara düşmeyin diye zaten size ev aldı çalışsanız parayı da alır belki. çalışmak istemiyorsanız çalışmayın
Ben ailesinin tavırlarından ve söylediklerinden rahatsız olduğum ve eşimde bundan rahatsız olmadığı için böyle düşünüyorum yoksa tabiki canım feda olurdu ama kötü bir niyet varsa neden kendimi göz göre göre kullandırayım ki .1. Kocam evini arabasini malini aman ya bosanirsam diyip kendi uzerine almasa esim benim icin buyuk problem olurdu. Turkiyede bi cok erkegin ailesi evlenirken ogullarina ev aliyor ogullarinin uzerine cogunlukla. Bi vefat durumu falan olunca o evde geline ve cocuklarina kaliyor. Neden kadinin ailesinden mal mulk kalinca damat yemesin gozuyle bakiliyor peki? Bence asil "biz" olamamis kisi konu sahibin kendisi.
2. Es bence soyle dusunuyor olabilir. Kendisine kalan mallari uzerine bile almiyor benden kacirmak icin, madem sunu da dusunun; bi bosanma durumunda ev araba vs yine sizin olacak ama esiniz sifira sifira elde var sifir. Evi gecindirdigiyle kalacak. Bu yuzden de birlikte calisip bir seyler alalim kotu gunde benim de bi dikili agacim olsun diye dusunmesi cok dogal. Bunu mu hesapliyor simdiden demeyin. Kotu gunu siz dusunurseniz o da dusunur.
3. Ailenizin durumu oldukca iyi. Anladigim kadariyla suan kullanmak istemediginiz size kalan mal, pay falan var. Esimin boyle bi hakki olsa bende alsin gencligimizde rahat rahat yasayalim isterim. Ayni sekilde benim ailemden boyle bi pay gelecekse onu da almak ve esimle harcamak isterim. Yani is kurabilcegim bi durum varsa esimle kendime is kurarim veya baska evler dusuyorsa bana kirasini alirim. Sirf esim bana baksin diye reddetmem veya kendi uzerime almayarak mal kacirmam. Cunku esimi ben kendimden ayri tutmam. Biz olabilmek tam olarak bu hesaplari yapmamak. Ha o ha ben diyebilmek.
Bak o durum cok farkli. Ben kalan mirasin bolundugunu herkesin hakkini aldigini varsayarak yazdim. Zaten eger anne kullaniyorsa tabiki mal bolunmesi icin ugrasmak cok yanlis olur.Ben ailesinin tavırlarından ve söylediklerinden rahatsız olduğum ve eşimde bundan rahatsız olmadığı için böyle düşünüyorum yoksa tabiki canım feda olurdu ama kötü bir niyet varsa neden kendimi göz göre göre kullandırayım ki .
Ailemden çok destek almak istemiyorum çünkü hem eşim sorumluluk alsın istiyorum hemde annem babam yaşarkenki rahat hayatına devam etsin istiyorum bana hakkımı verirse eline geçen para bölünür.65 yaşından sonra hesap kitap yapsın asla istemem.
şimdi direk reddeiyorum ailemin parasını almıycam dersem nasılsa bir gün alır der rengini belli etmez acaba şöyle desem anneme biri imza attırmış dolandırmışlar vs falan desem birşey kalmamış gibi inandırabilirmiyim acaba aklıma bu kadar saattir bu yol geldiMesajlarının hepsini okudum,kayınvaliden açıkça kendini belli etmiş annen iş kursun yada aman reddederler mirastan falan hiç masumca degil, eşinde bence kayınvalide gibi düşünüyor, zaten bu düşünceler içine girdiğine ve anlattıklarına göre haklısında... ailenin aldığı evdemi oturuyorsunuz? Yerinde olsam ciddi ciddi denerdim kocamı. İş bakıyorum sende kiralık ev bak diyip göstermelik ev toplamaya bak bakalım ne yapacak
Mirası reddet demedim ki, o sana çalış diye baskı yapıp bişeyleri kendimiz yapalım diyosa,sende çalışma karışılğında evden çık kiraya(çalışmamak icin ev alınmışya o yüzden dedim) kim ev varken kira vermek ister (kv ve eşin gibi düşünen biri)şimdi direk reddeiyorum ailemin parasını almıycam dersem nasılsa bir gün alır der rengini belli etmez acaba şöyle desem anneme biri imza attırmış dolandırmışlar vs falan desem birşey kalmamış gibi inandırabilirmiyim acaba aklıma bu kadar saattir bu yol geldi
çok teşekkur ediyorum destek oldunuzMirası reddet demedim ki, o sana çalış diye baskı yapıp bişeyleri kendimiz yapalım diyoda,sende çalışma karışıklığında evden çık kiraya(çalışmamak icin ev alınmışya o yüzden dedim) kim ev varken kira vermek ister (kv ve eşin gibi düşünen biri)
Ayrıca sen iyice inanmışsın bence, bu konuda haklı olup olmadığını zaman gösterecek,neyi nasıl yaparsın bilmem ama inandırıcı ol :) bakalım ne tepki verecek
Eşiniz şu konuda haklı ikiniz çalışıp ev sahibi olsanız yarı yarıya paylaşırdınuz yarın bir gün ama şu an çok saçma bi durumda kalmış oluyor demekki eş bu evliliğin devam edeceğine inanmıyor ve evlilik içindeyken mal edinmeye çalışıyor. Yoksa ilk iş çocuk yapardı evliliğini bitirecek gibi geldi ilerde tabi bu sadece bir tahmin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?