Eşim beni sevmiyor galiba

Allah yardımcın olsun. Ne eş normal ne aile. İnsan evladını özlemezmi.

Niye kendisi için soba yakmıyor mu? Bu çok saçma bir sebep ya sonsuza kadar orda kalmaya mı yolladı sizi bu adam ne yaptı yoksa?
Yok sobayı ben yakıyordum geçen kış bu sene yakamadik sabah 6'da çıkıyor akşam 7'de evde oluyor onu bekleyemiyordum kendim yakıyordum soğuk bir memleket.

Zaten yaz geldi sayılır sabretsin oda sorumluluk almak zorunda bunu kesin dille söyleyin eğer zor geliyorsa doğalgazlı ev tutsun. Çareler tükenmez yani dert değil bunlar önemli olan bir arada yaşamaya devam etmeniz. Öncelikle konuşma şeklini biraz daha ılımlı yapıp onu anladığınızı birlikte el ele vermek istediğinizi kimseye ihtiyacınız olmağını ve en önemlisi sevdiginizi söylemelisiniz. Erkekler onlara ihtiyaç duyulmasını iltifat edilmesini ve guvendiğinizi görmek ister şimdilik idare edin bu şekilde her sey rayına oturunca başına kakarsınız bu günleri

Yok sobayı ben yakıyordum geçen kış bu sene yakamadik sabah 6'da çıkıyor akşam 7'de evde oluyor onu bekleyemiyordum kendim yakıyordum soğuk bir memleket.
E tamam akşam 7de de evde olsa bu adam buz gibi evde mi duruyo sabaha kadar?
Onuda geçtim madem siz yakıyorsunuz sobayı onu uğraştıran kısım nerede de böyle konuşuyor?

Teşekkür ederim. Doğalgazlı ev olayını konuştuk ve hala arıyoruz ama maalesef yok. Yani millet ayrımı yapmak istemiyorum ama ülkemize gelen mülteciler bulunduğum yerde çokça bulunuyor o yüzden ne ev var ne iş. Ben burdan her boş kaldığımda bakıyorum o da her hafta sonu arıyordu. Umarım her şey düzelir ve bu çocuklara iyi bir baba olur

E tamam akşam 7de de evde olsa bu adam buz gibi evde mi duruyo sabaha kadar?
Onuda geçtim madem siz yakıyorsunuz sobayı onu uğraştıran kısım nerede de böyle konuşuyor?
Adam da benimle kayınvalide de kalıyordu şu an hala orda yani soba yakmıyor. İki çocukla yakamazsın diyor.

Hangi şehirdesiniz ve ev bulana kadar ayrı beklemeye de gerek yokki dediğim gibi mesele birlikte olmak. Bi aile olduğunuzu görüp hissetmek başka bişey. Bulana kadar evinizde idare etseniz daha rahat edersiniz bana kalırsa. Allah gönlünüze göre versin inşallah. İçinizi ferah tutun düzelir zamanla her şey..

Koskoca kadınsınız, annesiniz. Değil eviniz, herhangi bir yere gitmek için de kimsenin izin vermesini beklemeyin. Çocuklarınıza kendiniz bakın. Yaptığınız şey pek normal değil. Bakamıyorum diye bir şey yok, herkesin çocuğu kolik ama bakamam diye millet aylarca oradan oraya sürüklenmiyor. Eşinize de Allah akıl fikir versin.

Hee anladım anladım da ne zamana kadar yani? Elbet evinize döneceksiniz. Yinede çok saçma
Havalar ısınınca diyor. Ben de öyle demiştim ama inanin artık dayanamıyorum. İki kelime etmek hayal oldu çocuklar doğduktan sonra. Bence de çok saçma. Belki de hazır değildim anne olmaya inşallah onlara yetebilirim ikiz olması elimi kolumu bağladı

Valla benim dinlediğim hikayelerde ikiz anneleri ya evlerini bırakıp anne ya da kayınvalidede kalmışlar ya da biri gelip onlarda kalmış ki ben ikincisini tercih ederdim ama kalacak kimse yoktu maalesef. Bilmiyorum belki ben kendime guvenemedim ama iki kişi bile çok zorlanmıştık ilk üç ay. Oğlan hala çok aglak kız düzeldi çok şükür oğlan ya uyuyor ya ağlıyor arası yok sıpanın

Ev mevzusuydu geçen sene alalım demiştim ailem kirada otururken alamam onlarla beraber iki üç katlı bina alalım demişti dinlememişti beni ama şimdi ailesi onunla ev almıyor ve bizim paramız artık tek daireye bile yetmiyor ben de haklı olarak üzüldüm sözümün dinlenmemesi beni kızdırdı ve bunu ona söyledim. Kapat telefonu dedi. Kapatmiyorum bir şey konuşuyoruz konuşamayacak miyiz dedim ama o yüzüme kapatti pis adam

Valla normalde emindim ama siz öyle sorunca bir tereddüt ettim o mabadı o kadar büyük ki devirip yatmaktan kalkmaya üşenir pis
yani aileniz yanınızda değilse
bu evliliği sürdürmek zorundasınız iki bebekle
adamın huyuna gidin derim , ne derse kabul edin evliliğiniz daha fazla yara almasin
duygusallıgi bir kenara bırakın bebekleriniz için mantıklı bakmak zorundasınız

Birilerinin size yardıma gelmesi tamam da sizinki biraz garip. Şartlar uymuyorsa zorlamazdınız. Aile olamadan kopmuşsunuz direkt. Tek bebek bile zorken ikiz büyüten anneleri tebrik ederim her zaman. Ama benim de görüp bizzat şahit olduğum hikayelerde -okuldan arkadaşlarım- ikiz annesi, gurbette sadece eşiyle birlikte baktı bebeklere. Eşinize sorumluluk vermeyerek baştan hata etmişsiniz. Çocuk yapabiliyorsanız bakmalıydınız da.

Bebekler en az 6 aylık olmuştur. Bence tecrübe de edinmişsindir. E sobayı yakan da senmişsin normalde. Al çocukları git evine eşine bilgi ver ister gelir ister gelmez. Ne saçma yani her kış eşinizin annesinde mi kalacaksınız ev üstüne ev olmazki herkesin bi düzeni vardır. Sizi seviyorsa gelir.

Sobali evde cocuk buyutmek zor gercekten. Insallah en kisa surede kaloriferli ev alir oraya gecersiniz.
Sobaadan dolayi sanirim ben bikac ay daha annemde kalirdim.

Böyle adamları ilkin koca daha sonra baba yapıp sonucunda ağlıyorsunuz.
Pamuk değilsiniz bence. Nasıl böyle bir yargıda bulunursunuz. İnsanlar birbirlerini hemen anında tanıyamıyor. Keşke öyle olsa da kimse mutsuz evlilikler yapmak zorunda kalmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…