- 27 Şubat 2023
- 578
- 555
- 33
- Konu Sahibi iyi_biri_06
-
Haklısınız ama maalesef annemler çok çok uzakta ve dediğim gibi ailem git dedi gerçekten çok zorSobali evde cocuk buyutmek zor gercekten. Insallah en kisa surede kaloriferli ev alir oraya gecersiniz.
Sobaadan dolayi sanirim ben bikac ay daha annemde kalirdim.
Sevmiyorsa? Gelmezse?Bebekler en az 6 aylık olmuştur. Bence tecrübe de edinmişsindir. E sobayı yakan da senmişsin normalde. Al çocukları git evine eşine bilgi ver ister gelir ister gelmez. Ne saçma yani her kış eşinizin annesinde mi kalacaksınız ev üstüne ev olmazki herkesin bi düzeni vardır. Sizi seviyorsa gelir.
Hemen tanıyamıyorsa hemen çocuk yapmaz. 3 yıldan fazla evliyim ve korunuyorum.Pamuk değilsiniz bence. Nasıl böyle bir yargıda bulunursunuz. İnsanlar birbirlerini hemen anında tanıyamıyor. Keşke öyle olsa da kimse mutsuz evlilikler yapmak zorunda kalmasa
Burada eşiniz hakkında olumlama yapanlara inanamıyorum. Kusura bakmayın ama kaçMerhaba sevgili kadın arkadaşlarım. Öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun. Benim için büyük ama bu dönem için küçük bir derdim var. Benim ikiz bebeklerim oldu üç ay kadar kayınvalideme taşındık evimiz yakındı o gelmedi ben gittim yeni anne oldum ona alışamadım yeni bir eve götürüldüm ve lohusa depresyonu yaşadım hem de şiddetli dayanamam dedim ve bebekler üç aylık olunca 15 saatlik yolu göze alıp annemlere geldim. Üç aydır buradayım artık gitmem gerek çünkü oğlanın ayrıntılı işitme randevusu var. Ancak bundan iki hafta önce eşimle kavga ettik saçma sapan bir mevzuydu ama tartışmayı bilmediği için yüzüme kapattı ve iki haftadır ne ben onu arıyorum ne o beni arıyor. Sevilmediğmi hissediyorum. Çocuklarını bile merak etmiyor umurunda değil. Gecen gün mesaj çekti diş randevum vardı öyle iki mesajla geçiştirdik. Dün de deprem oldu ben aradım iki yabancı gibi hal hatır sorup kapattık. Gelmekle alakalı laf etmedi. Ben de bugün anneme gitmek istemiyorum beni istemiyor bizi istemiyor dedim annemle babam gitmemi istiyorlar arkamda durmuyorlar. Çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum. Gelip seni almam kız kardeşimle gel dedi ama ben rest çektim ya gelirsin ya kalırım dedim. Babam bunu duyunca direkt biletini keseyim dedim ne yapayım bir akıl verin. Bir sıkıntı olunca sen istedin çekeceksin diyorlar. Çocuklar olmadan önce böyle değildi çocuk erkeği bu kadar kötü mü yapıyor?
Babalar çocuklarına karşı soğuk oluyorlar. Arada bir oluyor düşkün olan. Hele bide tartışmışsınız aklına bile gelmez. Annesi olarak sen yanındasın içi rahat. Şimdikiler mesele değil hele bide eve git kavganın büyüğü ozmnMerhaba sevgili kadın arkadaşlarım. Öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun. Benim için büyük ama bu dönem için küçük bir derdim var. Benim ikiz bebeklerim oldu üç ay kadar kayınvalideme taşındık evimiz yakındı o gelmedi ben gittim yeni anne oldum ona alışamadım yeni bir eve götürüldüm ve lohusa depresyonu yaşadım hem de şiddetli dayanamam dedim ve bebekler üç aylık olunca 15 saatlik yolu göze alıp annemlere geldim. Üç aydır buradayım artık gitmem gerek çünkü oğlanın ayrıntılı işitme randevusu var. Ancak bundan iki hafta önce eşimle kavga ettik saçma sapan bir mevzuydu ama tartışmayı bilmediği için yüzüme kapattı ve iki haftadır ne ben onu arıyorum ne o beni arıyor. Sevilmediğmi hissediyorum. Çocuklarını bile merak etmiyor umurunda değil. Gecen gün mesaj çekti diş randevum vardı öyle iki mesajla geçiştirdik. Dün de deprem oldu ben aradım iki yabancı gibi hal hatır sorup kapattık. Gelmekle alakalı laf etmedi. Ben de bugün anneme gitmek istemiyorum beni istemiyor bizi istemiyor dedim annemle babam gitmemi istiyorlar arkamda durmuyorlar. Çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum. Gelip seni almam kız kardeşimle gel dedi ama ben rest çektim ya gelirsin ya kalırım dedim. Babam bunu duyunca direkt biletini keseyim dedim ne yapayım bir akıl verin. Bir sıkıntı olunca sen istedin çekeceksin diyorlar. Çocuklar olmadan önce böyle değildi çocuk erkeği bu kadar kötü mü yapıyor?
Neden yazık olsun bebeklere ben yanlarındayım bir dakika ayrılmam hep de çok sever ilgilenirim. Kimseyi aklamak değil derdim ama ben annemlere gelmek istedim kayınvalide evindeyim diye zorla ikna ettim. Çocukları seven bir adamdı benim bebeklerim o dönem kendilerini pek sevdirmiyorlardı. Şimdi durum değişti ama tabi o bunları görmüyor. Ben anne olmak istedim pişman da değilim anne olduğum için. Lütfen itham etmeyin derdim var moralim bozuk ki buraya yazıyorum. Siz böyle konuşarak beni daha çok üzüyor icinden çıkılmaz bir duruma sokuyorsunuzŞu an hamileyim 2. çocuğuma. ben gitmek istesem eşim göndermez çocuklarından ayrı kalamayacağı için. çocuklarını bile sevmeyen adamları neden baba yapıyorsunuz ki? Eşiniz sizi değil çocuklarını da sevmiyor. o bebeklere yazık.
ya olumlama yapacak cidden bişi yok ama kadının durumunda bu adamla iyi geçinmek ten başka bir seçenekte yok şu an gibi .Burada eşiniz hakkında olumlama yapanlara inanamıyorum. Kusura bakmayın ama kaç
ay önce çocuklarıyla evden gitmiş bir anne var ortada. Hiç mi merak etmez bir insan aramaz da çocuklarını? Nasıl kadına evi niye terk ettiniz diyebiliyorsunuz? Kadın evde üşüyor ve sobayı yakmaktan aciz bir koca var. Tabii ki birilerinin yanına gidecek. Sanki herkes çocuğunu tek büyütüyor? Eve birileri gelir ya da bazen anne gider ailene. Adam hiç arayıp sormuyor bile. Kusura bakmayın da ben eşinizde ne babalık ne de kocalık hiçbir şey göremiyorum.
Çocuk bile olsa, bu kadar süre ayrı kalmanız, aylarca annenizde ya da onun ailesinde kalmanız normal değil. Adamı da çocuksuz hayata alıştırmayın. Evde size yardım etmesi gereken, uykusuz kalması gereken kişi kocanız. Bunları yapmaz, yardım etmez mi diyorsunuz? O zaman o adamı baba yapmayacaktınız.Merhaba sevgili kadın arkadaşlarım. Öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun. Benim için büyük ama bu dönem için küçük bir derdim var. Benim ikiz bebeklerim oldu üç ay kadar kayınvalideme taşındık evimiz yakındı o gelmedi ben gittim yeni anne oldum ona alışamadım yeni bir eve götürüldüm ve lohusa depresyonu yaşadım hem de şiddetli dayanamam dedim ve bebekler üç aylık olunca 15 saatlik yolu göze alıp annemlere geldim. Üç aydır buradayım artık gitmem gerek çünkü oğlanın ayrıntılı işitme randevusu var. Ancak bundan iki hafta önce eşimle kavga ettik saçma sapan bir mevzuydu ama tartışmayı bilmediği için yüzüme kapattı ve iki haftadır ne ben onu arıyorum ne o beni arıyor. Sevilmediğmi hissediyorum. Çocuklarını bile merak etmiyor umurunda değil. Gecen gün mesaj çekti diş randevum vardı öyle iki mesajla geçiştirdik. Dün de deprem oldu ben aradım iki yabancı gibi hal hatır sorup kapattık. Gelmekle alakalı laf etmedi. Ben de bugün anneme gitmek istemiyorum beni istemiyor bizi istemiyor dedim annemle babam gitmemi istiyorlar arkamda durmuyorlar. Çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum. Gelip seni almam kız kardeşimle gel dedi ama ben rest çektim ya gelirsin ya kalırım dedim. Babam bunu duyunca direkt biletini keseyim dedim ne yapayım bir akıl verin. Bir sıkıntı olunca sen istedin çekeceksin diyorlar. Çocuklar olmadan önce böyle değildi çocuk erkeği bu kadar kötü mü yapıyor?
Aynen ben de öyle düşünüyorum yan yanayken elimden geldiğince dahil ediyordum benim işim olunca ya da ikisi birden ağlayınca ona devrediyordum annesi gelip oğlum ise gidiyor yoruluyor diyordu kendi alıyordu gece de dahil ancak ben yine de dahil ediyordum ama çok zorlanarak. Uykusuz kaldığı geceler oldu ancak annesinin evinde biz daha beter kavga etmeye başladık ben eve gidelim dedim gidemeyiz çok soğuk dedi o zaman eve gidiyorum ben dedim ve zor bela annemlere geldim. Uzaklaştırmak en son istediğim şeydi ancak mecbur kaldımÇocuk bile olsa, bu kadar süre ayrı kalmanız, aylarca annenizde ya da onun ailesinde kalmanız normal değil. Adamı da çocuksuz hayata alıştırmayın. Evde size yardım etmesi gereken, uykusuz kalması gereken kişi kocanız. Bunları yapmaz, yardım etmez mi diyorsunuz? O zaman o adamı baba yapmayacaktınız.
Kendi başına değil kız kardeşi burada onunla dönmeyi konuşmuştuk küs olmadığımız zaman ancak şimdi konuşmadığımız için ve beni aramadığı için ben onun gelip beni almasını istiyorum çünkü istenmediğimi düşünüyorum ve bu beni her şeyden soğutuyorAdam çocuklarını en son ne zaman gördü?
Kendi başına gel ne ya 2 bebekle nasıl gideceksin yollarda. Gelip almaya bile tenezzül etmiyor
Konuştunuz mu eşinizle? Yoksa burdan sonra mı karar verip konuşacaksınız?Kendi başına değil kız kardeşi burada onunla dönmeyi konuşmuştuk küs olmadığımız zaman ancak şimdi konuşmadığımız için ve beni aramadığı için ben onun gelip beni almasını istiyorum çünkü istenmediğimi düşünüyorum ve bu beni her şeyden soğutuyor
Senin için daha iyi olmaz mı? En azından gerçek yüzünü görmüş olursun. Ona göre hayatına bakarsın.Sevmiyorsa? Gelmezse?
Gelip almasını istememiz çok saçma kız kardeşi ile gidebilirsiniz. Baktınız hala soğuk yapıyor terbiyesizce davranıyor o zaman boşanmayı ciddi ciddi düşünün. Bu seferlik büyüklük sizde kalsın. Çünkü gelip alması cidden saçma benceKendi başına değil kız kardeşi burada onunla dönmeyi konuşmuştuk küs olmadığımız zaman ancak şimdi konuşmadığımız için ve beni aramadığı için ben onun gelip beni almasını istiyorum çünkü istenmediğimi düşünüyorum ve bu beni her şeyden soğutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?