Eşim beni sevmiyor galiba

Sevmiyorsa? Gelmezse?

Pamuk değilsiniz bence. Nasıl böyle bir yargıda bulunursunuz. İnsanlar birbirlerini hemen anında tanıyamıyor. Keşke öyle olsa da kimse mutsuz evlilikler yapmak zorunda kalmasa
Hemen tanıyamıyorsa hemen çocuk yapmaz. 3 yıldan fazla evliyim ve korunuyorum.

Burada eşiniz hakkında olumlama yapanlara inanamıyorum. Kusura bakmayın ama kaç
ay önce çocuklarıyla evden gitmiş bir anne var ortada. Hiç mi merak etmez bir insan aramaz da çocuklarını? Nasıl kadına evi niye terk ettiniz diyebiliyorsunuz? Kadın evde üşüyor ve sobayı yakmaktan aciz bir koca var. Tabii ki birilerinin yanına gidecek. Sanki herkes çocuğunu tek büyütüyor? Eve birileri gelir ya da bazen anne gider ailene. Adam hiç arayıp sormuyor bile. Kusura bakmayın da ben eşinizde ne babalık ne de kocalık hiçbir şey göremiyorum.

Eşiniz sizi sevmiyor ailenizde mi sevmiyor?

Ben olsam böyle adamın yanına gitmem .

Hamileyken ,bebeklerin ikiz , evinizin sobalı olduğu belliydi. Ona göre plan yapmaliydiniz.

Size şunu soyliyim seven insan her şeyi yapar . Yardım eder, uyumaz , taşı sıkar suyunu çıkarır.
Sevmeyen adamın yanında iki bebekle çok yipranirsiniz.

Bu arada kaç yaşındasınız?

Babalar çocuklarına karşı soğuk oluyorlar. Arada bir oluyor düşkün olan. Hele bide tartışmışsınız aklına bile gelmez. Annesi olarak sen yanındasın içi rahat. Şimdikiler mesele değil hele bide eve git kavganın büyüğü ozmn

Şu an hamileyim 2. çocuğuma. ben gitmek istesem eşim göndermez çocuklarından ayrı kalamayacağı için. çocuklarını bile sevmeyen adamları neden baba yapıyorsunuz ki? Eşiniz sizi değil çocuklarını da sevmiyor. o bebeklere yazık.

Neden yazık olsun bebeklere ben yanlarındayım bir dakika ayrılmam hep de çok sever ilgilenirim. Kimseyi aklamak değil derdim ama ben annemlere gelmek istedim kayınvalide evindeyim diye zorla ikna ettim. Çocukları seven bir adamdı benim bebeklerim o dönem kendilerini pek sevdirmiyorlardı. Şimdi durum değişti ama tabi o bunları görmüyor. Ben anne olmak istedim pişman da değilim anne olduğum için. Lütfen itham etmeyin derdim var moralim bozuk ki buraya yazıyorum. Siz böyle konuşarak beni daha çok üzüyor icinden çıkılmaz bir duruma sokuyorsunuz

ya olumlama yapacak cidden bişi yok ama kadının durumunda bu adamla iyi geçinmek ten başka bir seçenekte yok şu an gibi .
yeni bebekleri olmuş aile istemiyor vs
mecbur adamın suyuna gidecek
ben olsam hayatta kavga etmezdim şu an
sesinin çıkması içinde elinde bir güç olması lazım

Benim anlamadığım evin sobalı olduğunu evlenirken, hamile kalırken, doğuma gidene kadar bilmiyor muydunuz? Çocuğa bakmak anne babanın sorumluluğu ikiz de olsa böyle üçüz de olsa böyle.

Bence evinize dönüp onuda haberdar etmek en iyisi. Gelmek zorunda ya ne münasebet şuan aile yanındasınız güvendesiniz diye düşündüğü içindir bu rahatı. O rahata ermiş bu durumda yemeği hazır önünde kaloriferli ev ohh. Gerçekten çok bencil ama şu durumda yapacak birşeyiniz yok. Alttan almanız gerekecek gibi duruyor. Daha da bağlar zayıflamadan bence konuşun veya evinize dönün.

Çocuk bile olsa, bu kadar süre ayrı kalmanız, aylarca annenizde ya da onun ailesinde kalmanız normal değil. Adamı da çocuksuz hayata alıştırmayın. Evde size yardım etmesi gereken, uykusuz kalması gereken kişi kocanız. Bunları yapmaz, yardım etmez mi diyorsunuz? O zaman o adamı baba yapmayacaktınız.

Adam çocuklarını en son ne zaman gördü?
Kendi başına gel ne ya 2 bebekle nasıl gideceksin yollarda. Gelip almaya bile tenezzül etmiyor

Aynen ben de öyle düşünüyorum yan yanayken elimden geldiğince dahil ediyordum benim işim olunca ya da ikisi birden ağlayınca ona devrediyordum annesi gelip oğlum ise gidiyor yoruluyor diyordu kendi alıyordu gece de dahil ancak ben yine de dahil ediyordum ama çok zorlanarak. Uykusuz kaldığı geceler oldu ancak annesinin evinde biz daha beter kavga etmeye başladık ben eve gidelim dedim gidemeyiz çok soğuk dedi o zaman eve gidiyorum ben dedim ve zor bela annemlere geldim. Uzaklaştırmak en son istediğim şeydi ancak mecbur kaldım

Adam çocuklarını en son ne zaman gördü?
Kendi başına gel ne ya 2 bebekle nasıl gideceksin yollarda. Gelip almaya bile tenezzül etmiyor
Kendi başına değil kız kardeşi burada onunla dönmeyi konuşmuştuk küs olmadığımız zaman ancak şimdi konuşmadığımız için ve beni aramadığı için ben onun gelip beni almasını istiyorum çünkü istenmediğimi düşünüyorum ve bu beni her şeyden soğutuyor

Konuştunuz mu eşinizle? Yoksa burdan sonra mı karar verip konuşacaksınız?

Sevmiyorsa? Gelmezse?
Senin için daha iyi olmaz mı? En azından gerçek yüzünü görmüş olursun. Ona göre hayatına bakarsın.
Ya gidip annesinde kalacaksınız onun istediği gibi senin bi söz hakkın olmicak. Ya da gidip evinde kalacaksın isteyen merak eden oraya gelecek. Çünkü soğuk bi memleketteseniz mayısa kadar soba yakılır aylarca orada mı kalacaksınız senin aklına yatıyor mu bu? Bence biraz kendini göster her şeye boyun eğme.

Gelip almasını istememiz çok saçma kız kardeşi ile gidebilirsiniz. Baktınız hala soğuk yapıyor terbiyesizce davranıyor o zaman boşanmayı ciddi ciddi düşünün. Bu seferlik büyüklük sizde kalsın. Çünkü gelip alması cidden saçma bence

Konu sahibi bebeklerinizi güle güle büyütün Sizi üzmek istemem ama bu adam hep böyle bencilmiş bana göre, ya siz umursamadiniz ya da değişir diye bebek yaptınız .Bu tarz bencil ben merkezci adamlar hep aynıdır.Hic bir girişimde bulunmazlar yükü hep karşı tarafa atarlar sonuç iyiyse ben yaptım sonuç kötüyse senin yüzünden asla ama asla değişmez yani kısaca ya bu deveyi güt ya da. ..........

Adamı rahata alıştırmışsınız bize mızmızlanıyorsunuz evinize dönün iki bebek büyütmenin zorluklarını o da görsün...herşey oldu bitti tepside börek değil .Ona rica şeklinde değilde evde olmanız gerektiğini bundan sonra güzelce diretin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…