eşim beni umursamıyor mu

1 saatlik yol gidecek ve 1-2 saat durup gelecekti öyle mi?
Bunun öyle olmayacağını az çok kestirmeniz gerekirdi. Evde bekleyen karım muhabbeti de gereksiz bir duyar kasma değil mi?
Adam kardeşiyle bir düğüne gitmiş, tanıdıklar da varsa sohbet, muhabbet kalmak istemiş olabilir. Bu kadar önemliyse sizde gitseydiniz.
Diğer konular ne bilmiyorum ama bunda beni umursamıyor diyecek bir şey yok.

2 saat sonra gelicem deyip gelmemesi cok sinir bozucu bende olay yapiyordum.Cok sinirleniyorum.Ama benim esiminde huyudur gittigi yerden cabuk gelmez.Artik huyunu ogrendigim icin cokta takılmıyorum.Bende bi yere gittigim zaman esim kisitlamaz.saat belirtmez artik saldik birbirimizi sanirim ama tabiki insani saatler icinde saat 2 ye kadar gelmezse gene kizarim

ay bırak gitsin evde rahatına bak bir kere düğüne gitmiş adam ne var bunda bende hemen kızlarla dışarı kaçardım valla mis

teşekkürler sorun bendeymiş ilişki profesörleri onayladı acilen kendime çeki düzen vereceğim

Sorun bende mi diye siz sormuşsunuz. Sanırsın insanlar evine zorla girmiş, sorun sende, eşini sal diye yakana yapışmış.
Gerçekleri duyunca bozulacaksanız konu açmayın.
Ayrıca evet, sorun sizde.

Sorun sizde aslında ama şimdi buna da kızarsınız siz mi bileceksiniz diye.
Kim bilecekse kim size haklısınız sorun hiç sizde değil diyecekse ona sorsaydınız keşke.

Neden kızayım?
Eşim bir gün düğüne gittiyse ne var bunda?
Adam her gün pavyonda gezmemiş, bir gün düğüne gitmiş. Hatta sanada gel demiş.
Eşinin yerinde olsam bu tepkinden aşırı bunalırım.
Evlendiniz diye yapışık ikiz değilsiniz. Bunaltmayın insanları.

Sorun bende mi diye siz sormuşsunuz. Sanırsın insanlar evine zorla girmiş, sorun sende, eşini sal diye yakana yapışmış.
Gerçekleri duyunca bozulacaksanız konu açmayın.
Ayrıca evet, sorun sizde.
evet sorunun bende olduğuna bütün forum olarak karar verdik mi tmm gazım söndü bu gece gelince eşimi rahat bırakacağım darlamayacağım söz veriyorum lütfen kızma çilek yağmuru

bu kadar linç yetmez bence direkt kalemimi kırın

+11111

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…