- 13 Ağustos 2023
- 34
- 3
- 3
- 27
- Konu Sahibi Biberli Gazoz
-
tmm bir şey olmuyormuş çook iyi anladım teşekkürler ordinaryus profesör doçent doktor ilişki aşk kurtarıcı Nooption sana da teşekkürlerne oluyo kardeşiyle düğüne gidince?
:)) yani sordunuz cevapladık, sizce sorun yoksa o şekilde devam edin mademteşekkürler sorun bendeymiş ilişki profesörleri onayladı acilen kendime çeki düzen vereceğim
of hayır ben kafese kapatıcaktım ama siz izin vermediniz neyse yeterli gaza gelmedim burda başka forum varsa orada sorayım da beni gaza getirsinler malum çok gerginim atmam lazımmışE bu denetimli serbestlik
tmm bir şey olmuyormuş çook iyi anladım teşekkürler ordinaryus profesör doçent doktor ilişki aşk kurtarıcı Nooption sana da teşekkürler
Kum torbası yumrukla iyi geliyor.of hayır ben kafese kapatıcaktım ama siz izin vermediniz neyse yeterli gaza gelmedim burda başka forum varsa orada sorayım da beni gaza getirsinler malum çok gerginim atmam lazımmış
Ahahahaha atarlı konu sahibi en sevdiğimne ? 3 satırımdan bunu anlamışsan sen kendine bir hayat edin.
teşekkürler sorun bendeymiş ilişki profesörleri onayladı acilen kendime çeki düzen vereceğim
merhaba hanımlar konuyu çok uzatmak istemiyorum belki başka bir konuda açarım çok doluyum birileriyle paylaşmam gerekiyor o yüzden buraya yazıyorum. kocamın bekar erkek kardeşinin bir arkadaşının düğünü varmış kendisi araba kiralıyor ama ehliyetine el konulmuş. bu yüzden kocama dedi beni götür diye. benim eşimin gitmesine gönlüm olmadı. eşim benide çağırdı ama tanıdık değil diye gitmek istemedim. eşim dedi tamam 1-2 saat durup gelcem dedi. düğün yeri 1 saat uzaklıkta. öğlen çıktılar saat 4te saat akşam 11 hala gelmedi yola bile çıkmadılar. eşime kızdım kardeşin bekar ama seni evde bekleyen var eşim diyor yok tanıdıklar vardı onlarla konuştuk diyor. böyle sorunları farklı olaylarla çok yaşıyoruz çok bıktım artık sorun bendemi acaba yoksa eşim mi umursamaz anlayamıyorum. bu durumda siz olsanız kızar mıydınız ya da nasıl bir tepki verirdiniz
evet sorunun bende olduğuna bütün forum olarak karar verdik mi tmm gazım söndü bu gece gelince eşimi rahat bırakacağım darlamayacağım söz veriyorum lütfen kızma çilek yağmuruSorun bende mi diye siz sormuşsunuz. Sanırsın insanlar evine zorla girmiş, sorun sende, eşini sal diye yakana yapışmış.
Gerçekleri duyunca bozulacaksanız konu açmayın.
Ayrıca evet, sorun sizde.
bu kadar linç yetmez bence direkt kalemimi kırınNeden kızayım?
Eşim bir gün düğüne gittiyse ne var bunda?
Adam her gün pavyonda gezmemiş, bir gün düğüne gitmiş. Hatta sanada gel demiş.
Eşinin yerinde olsam bu tepkinden aşırı bunalırım.
Evlendiniz diye yapışık ikiz değilsiniz. Bunaltmayın insanları.
+11111Bazen böyle konuları okuyunca eşimi sevmiyor muyum diyorum.cevremdeki çoğu kadın kocası evde olsun istiyor bana tuhaf geliyor.nolmus yani biraz fazladan kaldıysa dünyanın sonu değil ya.ben böyle şeylere hiç takilmam hiç arayıp gel falanda demem.sagolsun eşimde öyle çok dışarı çıkmaz hatta ben çok diye ısrar ederim.erkekleri sıkmayın bu kadar ya sonra uzaklaşınca niye böyle yaptı diyosunuz.
bu kadar linç yetmez bence direkt kalemimi kırın
evet sorunun bende olduğuna bütün forum olarak karar verdik mi tmm gazım söndü bu gece gelince eşimi rahat bırakacağım darlamayacağım söz veriyorum lütfen kızma çilek yağmuru
cidden anladım ben gerçekten hatalıymışım aslında. böyle gereksiz konumla sizi de meşgul ettiğim için özür dilerimBi çok kişi aynı şeyi söylüyorsa böyle dramatize etmek yerine kendinize bakın. Demekki hata sizde.
Drama quuencidden anladım ben gerçekten hatalıymışım aslında. böyle gereksiz konumla sizi de meşgul ettiğim için özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?